Nieuws deze week

Wereldwijde pandemie is een grote misdaad – In 2015 werd een testmethode ontwikkeld voor COVID-19

CashFX Group, trading, cashfxgroup

CashFX Group, trading, cashfxgroup

Bewijzen dat de pandemie gepland werd met een doel


pandemie

100% FACT CHECKED

pandemie


Alle gepresenteerde informatie kan nauwgezet nagegaan worden in de verwijzingen onderaan de pagina.

Honderden artsen verklaren dat de pandemie gepland werd


Een groep van meer dan 500 artsen in Duitsland, genaamd ‘Artsen voor Informatie’, heeft tijdens een nationale persconferentie een schokkende verklaring afgelegd:

‘De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Zwendel. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het midden van een wereldwijde misdaad zitten.’

Deze grote medische groep publiceert wekelijks een krant op 500.000 exemplaren, om het publiek te informeren over het massale bedrog in de gebruikelijke media. Ze organiseerden ook verschillende massaprotesten in Europa, zoals die van 29 augustus 2020, waar 12 miljoen mensen zich inschreven en enkele miljoenen mensen daadwerkelijk kwamen opdagen.

Waarom zeggen deze 500+ medische deskundigen dat de pandemie een toneelstuk is? Wat weten zij, dat jij en ik niet weten?

Honderden Spaanse artsen verklaren dat de pandemie opgezet werd


De Duitse artsen zijn niet de enigen die zeggen dat de pandemie een ‘wereldwijde misdaad’ is. In Spanje heeft een groep van 600 artsen met de naam ‘Artsen voor de Waarheid’ tijdens een persconferentie een soortgelijke verklaring afgelegd.

‘Covid-19 is een valse pandemie die voor politieke doeleinden is gecreëerd. Dit is een werelddictatuur met een medisch excuus. We dringen er bij de artsen, de media en de politieke autoriteiten op aan om deze criminele operatie te stoppen, door de waarheid te verspreiden.’ (2)

Duitsland en Spanje zijn slechts twee voorbeelden. In landen over de hele wereld bestaan vergelijkbare grote groepen van medische deskundigen.

In de VS werd een documentaire gepubliceerd met de naam PLANDEMIC. Daarin wordt Covid-19 ontmaskerd als een criminele operatie. Deze film wordt ondersteund door meer dan 27.000 artsen!

Waarom zeggen deze duizenden medische professionals wereldwijd dat de pandemie een toneelstuk en een misdaad is? Wat weten zij,  dat wij niet horen in de media?

Ik nodig je uit om met een open geest naar de volgende feiten te kijken en dan je eigen conclusies te trekken…

In 2015 werd een testmethode ontwikkeld voor COVID-19


I2015 werd een ‘Testmethode voor COVID-19’ gepatenteerd door Richard Rothschild, bij de Nederlandse overheid. Dringt het tot je door? In 2015 – vier jaar voordat de ziekte zelfs, maar bestond – werd een testmethode voor COVID-19 ontwikkeld.

Haal diep adem en laat dat even bezinken…

Honderden miljoenen COVID-19 test kits verspreid in 2017 and 2018


We weten dat de nieuwe ziekte COVID-19 in China opdook tegen het einde van 2019. Daarom kreeg ze de naam COVID-19 wat een acroniem is voor Coranavirus Disease 2019. De gegevens van de World Integrated Trade Solution laten echter iets verbazingwekkends zien:

In 2017 en 2018 – twee jaar voor het ontstaan van COVID-19 – werden honderden miljoenen testkits voor COVID-19 wereldwijd gedistributeerd.

Ook Nederland en België verhandelden tientallen miljoenen COVID-19 test kits in 2017 en 2018, twee jaar voor deze ziekte bestond! Je kunt dit duidelijk zien in de bovenstaande schermafbeelding van de website van de WITS.

Deze verbijsterende gegevens werden ontdekt op 5 september 2020, en iemand plaatste het op social media. De volgende dag ging het viraal over de hele wereld. De dag daarop veranderde de WITS de oorspronkelijke aanduiding ‘COVID-19’ opeens in de algemene term ‘Medical Test Kits’.

In handel is dat echter niet toegestaan. Je moet altijd specifiek zijn. Je kunt niet zeggen ‘er werden auto’s verkocht’. Je moet concreet zijn: ‘Er werden Ford Fietstas verkocht’.

Hetzelfde geldt voor medische apparaten. Er zijn vele types test kits voor verschillende ziektes. Daarom moet het specifieke type vermeld worden, wat dus ook het geval was. Het feit dat ze de specificatie ‘COVID-19’ op onwettige wijze hebben verwijderd, zodra deze data wereldwijd bekend werd, bewijst dat ze dit kost wat kost willen geheim houden.

Ze vergaten echter één detail te verwijderen: de productcode voor deze ‘Medical Test Kits’ is 300215, wat betekent: ‘COVID-19 Test Kits’.

Hun cover-up kwam te laat: deze informatie werd ontdekt en mede door StopWorldControl.com wordt het nu wereldwijd onthuld. Je kunt een PDF downloaden waarop je de oorspronkelijke data van de WITS kunt zien.

Twee jaar voor de uitbraak van COVID-19 begonnen landen wereldwijd miljoenen diagnostische testinstrumenten te exporteren voor… COVID-19, een ziekte die toen officieel nog niet eens bestond. 

Het COVID-19 ‘project’ is gepland tot… 2025


De wereldbank laat zien dat COVID-19 een project is dat gepland staat om door te gaan tot… eind maart 2025! De bedoeling is dus om er nog VIJF JAAR mee door te gaan.

Fauci garandeerde een pandemie binnen twee jaar


Fauci

In 2017 deed Anthony Fauci een zeer vreemde voorspelling, met een nog vreemdere zekerheid. Met het volste vertrouwen kondigde Fauci aan dat er tijdens de eerste termijn van President Trump gegarandeerd een verrassende uitbraak van een besmettelijke ziekte zou plaatsvinden. Dit is wat hij zei:

Er bestaat GEEN TWIJFEL over dat er een uitdaging zal zijn voor de komende administratie op het gebied van besmettelijke ziekten. Er zal een ONVERWACHTSE UITBRAAK zijn.

Hoe kon Fauci garanderen dat er een verrassingsuitbraak zou plaatsvinden tijdens de eerste termijn van de Trump-administratie?

Wat wist hij, dat wij niet weten?

fauci, pandemie

‘Er zal een onverwachtse uitbraak zijn. Daar bestaat geen twijfel over.’

ANTHONY FAUCI

Bill en Melinda Gates garandeerden een op handen zijnde globale pandemie


In 2018 kondigde Bill Gates aan dat er een wereldwijde pandemie op komst was die 30 miljoen mensen zou kunnen uitroeien. Hij zei dat dit binnen de komende jaren zou gebeuren. 

Melinda Gates voegde eraan toe dat een gemanipuleerd virus de grootste bedreiging voor de mensheid is en verzekerde ook dat dit de wereld in de komende jaren zou treffen.

Laat hun woordkeuze even tot je doordringen…

Pandemie