Nieuws deze week

Global Reset Er wacht ons een MOOIE toekomst

CashFX Group, trading, cashfxgroup

CashFX Group, trading, cashfxgroup

Global Reset

Er gebeurt wereldwijd iets moois tijdens deze wereldwijde staatsgreep. Honderden miljoenen mensen uit alle lagen van de bevolking, uit verschillende filosofieën en religies, verschillende culturen en achtergronden komen samen als EEN om een ​​gemeenschappelijke vijand te bestrijden: de criminele elite.
Dit is nog nooit eerder gebeurd in de geschiedenis van onze wereld, en het is geweldig om te zien.
Wat ik heb gehoord van insiders van de criminele elite, is dat ze ‘boeren’ als jij en ik verachten. Ze kijken trots neer op mensen die niet alles opofferen aan de god van het geld, maar die leven, vriendschap, liefde, waarheid en goedheid veel meer waarderen dan macht, perversie en geld. Ze voelen zich zo superkrachtig, zo verheven boven de mensheid, zo onaantastbaar, ze geven niets om wat we doen.
En dat is hun ondergang.
voetbal. volleybal, uitgaan, sponsoren
Ik zie veel meer intelligentie, oprechtheid, helderheid en moed in velen van jullie, die zich hebben aangemeld en persoonlijk contact met mij hebben opgenomen, dan ik in lange tijd heb gezien.
Eenzame leeuwen in de woestijn
Ik zie veel eenzame krijgers, leeuwen zonder roedel die door eindeloze woestijnen zijn gegaan, die bespot en veracht zijn door vrienden en familie, omdat je ziet, je hoort, je begrijpt en je weet. Je bent geen afgestompt slaaf van deze boeven van hoog niveau. Je bent een mens met wijd open zintuigen en een hart dat WEET dat het anders kan. Als er geen hoop was voor de toekomst, zou ik dit niet doen. Als er geen kans was op verandering, zouden we hier niet zijn.
We reageren op iets diep van binnen. Een stem die de goddelozen lang geleden hebben verloren. Een gevoel dat zo sterk is dat we bereid zijn al het andere te verliezen, het te volgen. Een stem die sterker is dan de waanzinnige intimidatie van de media. Een licht dat helderder is dan de flikkerende flitsen van televisie en entertainment.

Global Reset

We horen het, we voelen het, we zien het en we volgen het.
Dit is de kracht die de goddelozen zal neerhalen: de leden van de mensheid die worden gewekt door iets dat zo sterk beweegt dat ze het niet kunnen weerstaan. Het is een leger dat over de hele wereld opstaat, met één stem, één visioen, één hoop. We willen vrijheid. We willen gezondheid. We willen de waarheid. We willen een wereld zonder de superrijke corrupte gekken, die letterlijk alles opofferen – zelfs hun eigen ziel – voor meer macht.
De adelaars sluiten zich aan als één!
Ik moedig je aan om je aan te sluiten bij dit wereldwijde leger van ‘lichtmensen’, zoals ik ze zou kunnen noemen. Waarheidsstrijders. Eenzame leeuwen. Stijgende adelaars. Degenen die worden gadegeslagen door dimensies die zo veel hoger zijn dan we ons ooit kunnen voorstellen, omdat ze moed in ons zien. Ze zien zuiverheid in ons hart. Ze zien honger die in onze ziel wordt bijgebracht door Degene die ons roept.
Deze eenheid is geweldig en mooi.
De machten van goddeloosheid hebben er alles aan gedaan om de mensheid te verdelen. Ze verdeelden ons door religies en zelfs binnen één religie hebben ze ons verdeeld met talloze verschillende doctrines. Alleen al in het christendom zijn er ongeveer 40.000 verschillende denominaties, die allemaal met elkaar vechten.
om uit te vergroten gebruik de toetsen ‘ctrl’ en tegelijkertijd de +global ResetStel uzelf op de hoogte HIER http://gezondverstand.eu
Ongelooflijk!
Maar deze oorlog, die ons allemaal bedreigt, veegt al deze verschillen weg en verenigt de mensheid als nooit tevoren. We zien de dreiging, we begrijpen dat er machten zijn die besloten hebben velen van ons te doden en de anderen tot slaaf te maken.
De toekomst is helder!
Ik moedig je aan om het gebrul diep van binnen te laten horen. Het is niet alleen je eigen gebrul, het komt van dieper, het weerklinkt van boven, het dient een groter doel. We vechten niet alleen voor onszelf. Dit is geen ‘red mij’-beweging. Het is een ontwaken met eeuwige doeleinden. De sluier van verblindend bedrog die de mensheid decennia lang bedekte, wordt opgelicht en voor het eerst worden we wakker. Eerst in een vreselijke nachtmerrie, waarin we zien hoe de media totaal crimineel zijn, de regeringen zijn poppentheaters met touwtjes die leiden naar diepe duisternis, waar psychopaten met biljoenen dollars onze hele wereld manipuleren.
Dat is het RUDE ontwaken. Afschuwelijk, beangstigend, verwoestend.
Maar dan zien we dat er een helder licht doorheen dringt. Een licht dat zo sterk is, het is bijna onwerkelijk. Een licht van hoop, vrijheid en een toekomst. Er is hoop, lieve mensen. De toekomst is helder. We moeten de intense duisternis zien die de aarde bedekt, voordat we er vanaf kunnen komen en in de glans van een hoopvolle toekomst kunnen stappen. Dit moet gebeuren. De goddelozen moeten kunnen doen wat ze doen, zodat wij – de mensen – het zouden ZIEN.
Zou u dit hebben geloofd zonder het met eigen ogen te zien?
Ik zou het niet doen.
Ik dacht dat die ‘samenzweringsjongens’ een beetje ‘coocoo’ waren.
Maar nu zie ik het, nu begrijp ik het en nu weet ik het. Dus wanhoop niet over de enorme uitbarstingen van goddeloosheid die aan het licht komen.
HET IS GOED!
Eindelijk komen ze boven en zien we hun lelijke gezichten. Dit betekent dat het kan worden afgehandeld.
Net als wanneer goud wordt gezuiverd, moet het worden verwarmd tot het vloeibaar is. Dan drijft het vuil in het goud naar boven, waar het zichtbaar wordt.
Daarna kan het worden verwijderd.
Durf uw stem te verheffen

Global Reset