Nieuws deze week

NU.NL media ook niet meer objectief

CashFX Group, trading, cashfxgroup

Media, NU.NL

Voldoende media in omloop die juiste journalistiek doen. Hoe ontsnap je aan de desinformatie matrix van de mainstream media?


Het mondkapje, niet alleen zinloos en schadelijk, maar ook HET symbool van een slaafs volgende, niet meer nadenkende, monddood gemaakte bevolking.
NU.NL ook bij lange na niet meer objectief:

Het publieke debat is afgeschaft, of wordt zó gestuurd, dat het lijkt alsof er nog kan worden gekozen, maar de keuzes enkel nog gaan tussen ‘lichtrood’ of ‘donkerrood’, maar ‘blauw’ sowieso uit den boze en onbespreekbaar is. Kijk bijvoorbeeld naar NU.nl, dat zich als objectief presenteert, maar in realiteit een extreemlinks / linksgroenliberaal ideologisch filter voor vrijwel al het nieuws plaatst. Hierdoor ‘mag’ je op dit kanaal nog wel op ‘nieuws’ over het klimaat reageren, maar niet langer op kritische manier.
Bewezen en erkend dat mondkapjes nutteloos en zeer schadelijk voor gezondheid zijn. Waarom draagt u ze dan? – Tienduizenden artsen, verplegers en advocaten komen in opstand, en noemen corona beleid ‘mogelijk grootste misdaad tegen de menselijkheid ooit’
De media en overheden zijn er helaas erg goed in geslaagd om het grootste deel van de bevolking in een permanente angst- en paniektoestand te brengen en te houden. Al die doodsbange mensen, wier verstand met niet aflatende angstpropaganda werd uitgeschakeld, kunnen niet wachten totdat er een vaccin is. Dat dit amper geteste vaccin, waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard, niet alleen onnodig is, maar ook nog eens experimenteel is en rechtstreeks hun menselijke cellen kan veranderen, lijkt deze mensen niet te deren, noch dat duizenden mensen en kinderen na de vorige pandemie-hoax in 2009 permanente ernstige gezondheidsschade opliepen door vaccins.
Het spotgoedkope, veilige en bewezen werkzame HCQ/zink protocol is in tientallen landen zeer succesvol toegepast op mensen met Covid klachten, maar wordt vooral in het Westen nog steeds zoveel mogelijk onderdrukt en doodgezwegen, om de geplande massa vaccinaties niet in gevaar te brengen. In Nederland mag het na veel strijd inmiddels toch worden ingezet, maar werd dat alsnog onmogelijk gemaakt doordat het rijk de hele voorraad HCQ zou hebben opgekocht.
Misleiding en leugens zijn de gewoonte geworden

Nederland STOP met bang zijn en s.v.p. word Wakker en laat u niet langer bang maken door de besmettings-REVOLUTIE van ons kabinet.


Lees de website van http://gezondverstand.eu en https://deanderekrant.nl DE WAARHEID EN NIETS ANDERS DAN DE WAARHEID en bedenk daarbij dat de media in staat is om onschuldige mensen schuldig te schrijven en andersom. Lees Xandernieuws.netMedia, NU.NL

Aantal besmettingen stabiliseert 14 mensen overleden en 11 extra op IC Totaal 383 De cijfers zijn nu te vinden op de hoofdpagina van dezeweek eu Bovenstaande cijfers zijn de gevolgen van de maatregelen van 3 weken geleden en niet van afgelopen week. Inmiddels is bekend dat 89% tot 94% van de testen vals-positief is waar de New York Times 2 weken geleden al op wees.Dit meenemend zijn er dus ca. 880 nieuwe besmettingen waarvan 98%+ binnen 10 dagen geneest. De WHO heeft de cijfers stilletjes BIJGESTELD VA N 3.4% naar 0,125% dus een normale griep

Media, NU.NL