Nieuws deze week

CORONA LATEST NEWS

CashFX Group, trading, cashfxgroup

CashFX Group, trading, cashfxgroup

CORONA LATEST NEWS

Zuid-Korea scherpt maatregelen aan

Zuid-Korea scherpt de maatregelen tegen het coronavirus aan. Die waren een maand geleden juist versoepeld. Vanaf donderdag zijn bijeenkomsten met meer dan 100 mensen verboden. Kerken en sportevenementen mogen nog 30 procent van het publiek toelaten dat ze normaal krijgen. Bezoekers van clubs en karaokebars moeten meer afstand houden. In het land zijn vier dagen op rij meer dan 200 nieuwe coronabesmettingen geregistreerd. Er zijn meerdere clusters ontdekt in kantoren en zorginstellingen in Seoul. Zuid-Korea heeft bijna 29.000 geregistreerde besmettingen,494 mensen zijn aan het virus overleden.

brandstofprijzen

CORONA LATEST NEWS