42.78 F
New York
January 18, 2021
Nieuws deze week

STUDIESCHULD INLOSSEN? VRAAG ONS - KLIK HIER om terug te GAAN VOORPAGINA

Bitcoin, Coronavirus. ”Wie Goed Doet, Goed Ontmoet”

De Bitcoin en het Coronavirus

Wie Goed Doet, Goed Ontmoet!

Opnieuw 93 mensen overleden 28 maart 2020. Het aantal doden elke dag bleef een week geleden schommelen tussen de 30 en 45. 

De Bitcoin en het Coronavirus

LEES HIER MEER OVER HOE TE TRADEN met CASH FXTRADING

Handel


Reclamemarkt ingestort door corona 460 huis-aan-huisbladen komen inproblemen.

Televisiezenders krijgen veel minder geld binnen nu steeds meer bedrijven reclamecampagnes annuleren. De schade loopt in de miljoenen en door problemen met corona komen opnames voor nieuwe programma’s in gevaar. Onder meer Albert Heijn zendt minder reclame uit. Er lag een campagne klaar voor een actie rond de Hamsterweken, die is teruggetrokken. Het bedrijf vindt het op dit moment niet gepast.

Ook andere grote bedrijven annuleren campagnes. Talpa, eigenaar van SBS6, staat op het punt personeel te ontslaan, omdat er te weinig geld binnenkomt. Gaat Linda er ook uit dan.? Ook de STER en RTL noemen de impact voelbaar. Misschien dat bedrijven al die miljoenen euro’s moeten gaan steken in goedkopere produkten omdat de consument in de online maatschappij de weg naar de goedkopere producent en winkel toch wel weet te vinden. Als KPN alle reclame op TV, in kranten en online zou stopzetten kunnen ze televisie, internet en telefoon tegen tarieven aanbieden waar alle andere providers van zullen schrikken.

Dagbladen en huis-aan-huis kranten lijden onder het coronavirus.

Vooral in deze sector gold er maar één remedie en dat was zoveel mogelijk advertenties binnengraaien tegen idiote hoge prijzen. De dagbladen zullen door de vele doden nog wel enige advertentieopbrengst hebben door de overlijdensadvertenties maar de vraag is wie deze advertenties nog zal lezen in deze ‘horror” tijd.

Wij van dezeweek.eu zitten van de een op de andere dag opgesloten in de stacaravan. Van enige acquisitie voor dezeweek.eu is geen enkele sprake en voor de website kan het als het veel langer gaat aanhouden dodelijk zijn. MAAR is dat dan het belangrijkste?.

Ongeacht waar je je bevindt, heb je allang nagedacht over de impact die dit op je leven en het leven van je gezin zal hebben.? Meer nederigheid in de toekomst?. Minder luisteren naar de groot-kapitalisten?.  Veel meer-minder luisteren naar alle leugens van regeringen. Is co2 nu in deze tijd nog een onderwerp?, hoor je nog iets over Lesbos?.Tevreden zijn met wat je hebt?. Of misschien wel een nieuwe uitdaging zoeken?. Misschien wel minder geloven in geloof.

LEES HIER MEER OVER HOE TE TRADEN met CASH FXTRADING

Coronavirus

De financiële wereld is in rep en roer en de aandelenmarkten staan op een dieptepunt. Mensen verkopen en verliezen het weinige dat ze hebben in een poging om contant geld te krijgen. Dan gaan ze met dat geld in paniek kopen en hamsteren ze genoeg toiletpapier om voor 10 jaar mee te gaan … De enige verklaring die ik kan vinden is dat ze zichzelf letterlijk ‘vervuilen’. Mensen die zichzelf nu kapot schamen voor dit ‘hamstergedrag’ Raak niet in paniek en wees niet dom, ontspan gewoon en kalmeer. Wat het COVID-19-virus betreft, is het beste advies dat ik heb gehoord:

Verander je gedrag niet om besmetting te voorkomen. Stel dat je besmet bent, wijzig dan je gedrag om te voorkomen dat je het virus overdraagt.

Wat is nu jouw kans? Je hebt nu de mogelijkheid om jezelf te vertragen en na te denken over hoe de dingen in de toekomst voor jou anders kunnen zijn, en vooral hoe je ‘anders kunt zijn’ dan de rest van de grote kudde. Realiseer je, dat als de kudde de ene kant op gaat, jij misschien wel de andere kant op moet gaan. Kijk niet alleen naar CNN, NOS, deTelegraaf,. Nu juist in deze tijd waarin niets meer gejaagd genoemd mag worden, kun je je verdiepen in andere media, die vaak online wel de keiharde waarheid vertellen.

Traditioneel en impulsief vertrouwen mensen op regeringen, banken en financiële systemen. Voor wat betreft de financiele instellingen: Als je denkt dat dit allemaal waar is, moet je je vertrouwd maken met een term die bekend staat als ‘Bail In’, waarmee banken jouw geld ”effectief‘ kunnen bewaren, zodat ze niet failliet gaan.Traditioneel en impulsief alleen maar vertrouwen op een regering, bank of een kerk en/of een kabinet is misschien wel fout. Het gezegde is: ”Wie Goed Doet, Goed Ontmoet”. Alles geloven, en of bidden of rekenen op een ander is niet voldoende.

Uiteraard maak je je bezorgd over je financiele siuatie. Alternatieven zijn Goud, Zilver en Bitcoin, waarbij Bitcoin afgelopen  week een downnfall van 50% had maar nu al weer behoorlijk opkrabbelt, sneller tekenen van herstel vertoont dan Goud en Zilver, en dit zou het begin kunnen zijn van de ontkoppeling van Bitcoin van de traditionele markten. Door Bitcoin te bezitten, maak je zeker geen deel uit van de kudde, aangezien minder dan 1% van de wereld momenteel Bitcoin bezit. Dus financieel een idee om in tegenovergestelde richting van de kudde te gaan is zeker niet verkeerd..

Is er een financieel alternatief?

Ten eerste moeten we anders over financiën nadenken. Velen van ons konden in het verleden nooit sparen, simpelweg omdat de inflatie hoger was dan de rente die we ooit zouden kunnen krijgen. Dit deed ons nadenken over krediet en we raakten verstrikt in een eindeloze nachtmerrie. Youp van t Hek is heel bekend geworden met zijn act: “lenen, lenen, betalen, betalen “. [zie video hierboven] Het is dus in de eerste plaats belangrijk om geen onnodige kredieten meer te krijgen (met andere woorden, alleen krediet nemen/krijgen als dit het allerlaatste redmiddel is).

Bitcoin is contra-inflatoir, dus besteed deze tijd aan het verkrijgen van meer kennis over Bitcoin en ontdek vervolgens meer over investeringsmogelijkheden zoals Mirror Trading International MTI. en CFX GROUP. Begrijp wat ze bedoelen als ze zeggen dat je je Bitcoin kunt laten groeien. Misschien ontdek je door dit hele proces dat je daadwerkelijk kunt beginnen met sparen, ook al lijkt het misschien een klein onbeduidend bedrag – zoals het bedrag dat je misschien hebt uitgegeven aan een afhaalrestaurants voor het gezin. Het kan gewoon die kleine opoffering zijn van het niet hebben van een paar take-outs die tot jouw financiële vrijheid kunnen leiden.

LEES HIER MEER OVER HOE TE TRADEN met CASH FXTRADING

Heb je je ooit voorgesteld nu je opgesloten zit, dat dit ertoe kan leiden dat je financieel vrij kan raken? Probeer de quiz of het iets voor je is. Een kans die jij vanuit je luie stoel kunt gebruiken, weg van het virus en zonder de veiligheidsregels te overtreden die door de overheid in jouw land zijn opgesteld.

We hebben de mogelijkheid om te veranderen en in deze tijd kunnen we samen een reis maken die onze toekomstige generaties ten goede zal komen. Ben je dapper genoeg om ‘anders te zijn?’ Doe de quiz hieronder en ontvang een complete cursus: Financieel VRIJ Zijn en deze keer GRATIS.


Bitcoin

Related posts

Een inconsistent coronavirus eist een afschuwelijke tol

dezeweek2020

Niet-steriele slijmvlies immuniteit Vaccin Gezien vanuit het hart!

dezeweek2020

‘‘Marxistisch materialisme heeft al zoveel dood en verwoesting gebracht, en grijpt nu de macht’’

dezeweek2020

Streep door coronatest terugreis: ’Geen wettelijke grondslag voor ingrijpende verplichting’ besluit rechter te Den Haag | Binnenland |

dezeweek2020

cash forex group forex trading

dezeweek2020

Japan weer een noodtoestand te midden van piek in coronavirusgevallen in Tokio?

dezeweek2020