42.78 F
New York
January 18, 2021
Nieuws deze week

STUDIESCHULD INLOSSEN? VRAAG ONS - KLIK HIER om terug te GAAN VOORPAGINA

Is dat wel zo? Sterftecijfer Covid-19 is normaal t.o.v. 2018 en een vaccin is HOSANNA

De complete insteek op Covid-19 is op dit moment met name in Europa om iedereen te vaccineren.

“Als je de wereld ziet zoals die is, word je klinisch depressief.”

Als het om institutioneel gedrag gaat, kan optimisme echter leiden tot een slechte planning en risicovolle besluitvorming.

De oefeningen brachten het veld vooruit, maar ze hadden hun grenzen. “Ze hebben ons niet ingeënt tegen echt slechte besluitvorming”

Naar de realiteit van de Covid-19 cijfers wordt niet meer gekeken, want ‘we moeten gewoon onze bek houden’.

Een groot gevaar is dat het Pfizer vaccin slechts 3-8 maanden werkt. Australische wetenschappers hebben aan gegeven dat het hooguit 8 maanden werkt.

Spanje, Nederland, België en de UK melden het aantal genezen mensen niet. RIVM en de overheid lopen niet erg hard om mensen volledig en goed te informeren. De media doen het echt niet beter MAAR:

CIJFERS LIEGEN NIET.

Het aantal genezingen ligt elke dag op 2/3e van het aantal besmettingen. Als we ons conformeren met name met onszelf en ons nog beter aan de regels houden dan kan in 2 weken er een grote controle op Covid-19 zijn.  5 Januari waren er 685.000 nieuwe besmettingen en 465.000 genezen mensen.

En als een ieder quercetine met vitamine D3 en zink dagelijks zou nemen en elke dag grapefruit schillen sap krijg je als individu elk virus onder controle. Dan heb je geen vaccin nodig,

696 COVID-19-patiënten op I.c., 2131 in de kliniek

Wereldwijd:

Klik hier voor de statistieken 

Wereldwijd blijkt het cijfer van mensen met Covid-19 in milde conditie op 95,5% ligt. Dat betekent dat voor deze mensen de symptomen niet veel erger dan een normale griep zijn. Dat cijfer 95,5%  is nu al 4 weken zo.

Er liggen 108.000+ mensen op IC op een wereldbevolking van 7,837,050,522, In Nederland op 5 januari 720 op IC.

Hoe verklaar je met bijna  300 ziekenhuizen dat dan ineens alles overvol ligt. Dan is er een heel slecht beleid gevoerd door Hugo de Jonge. Kijk: Dat Rutte met kerstverlof is geweest en Hugo de Jonge keihard heeft door gewerkt valt deze man te prijzen. Dat tijdens coronadebatten Rutte vanuit zijn spreekgestoelte elke keer achterom kijkt naar Hugo de Jonge, zegt genoeg over Rutte. 

In veel landen zijn er nu t.o.v. het aantal besmettingen per dag meer herstelde/genezen mensen per dag.

Per dag overlijden van die 108.000+ mensen die op IC liggen helaas 10 – 11%. mensen. In 9 maanden tijd zijn in Nederland 11,612 doden tot 6 januari 2021 en deel je dat door 275 dagen vanaf 5 maart 2020 dan zitten we op een gemiddelde van 43 doden per dag.

Een volstrekt normaal sterftecijfer t.o.v. van 2017, 2018 en 2019. In week 14 (30 maart tot en met 5 april) werd een piek bereikt van bijna 5.100 overledenen. In de week van 17 december tot en met 23 december 2020 was de totale sterfte in Nederland sterk verhoogd. In totaal zijn 3.803 sterfgevallen gemeld (839 meer dan gemiddeld verwacht in de deze periode). Gewoonlijk verwachten we in deze tijd van het jaar tussen de 2.802 tot 3.127 sterfgevallen.

De gemelde sterfte met laboratoriumbevestiging COVID-19 was in diezelfde week 485 – 69 mensen per dag.

De sterfte was licht verhoogd in de leeftijdsgroep 45-54 jaar, licht verhoogd in de leeftijdsgroep 55-64 jaar en sterk verhoogd in de leeftijdsgroepen 65-74 jaar en 75 jaar en ouder. Met en door deze getallen die je in de media nooit hoort kunnen we alleen nog maar vaststellen dat er andere beweegredenen zijn om te gaan vaccineren, lockdowns m.i.v. 19 januari nog verder te verscherpen zoals in Duitsland {we houden het nog netjes in onze bewoordingen}.

Hieronder het staatje van 5 januari met ook de genezen verklaarden.

Vindt u dan dat de extra doden die er gaan vallen doordat een klein aantal ziekenhuizen de komende weken in het ‘zwarte scenario’ terecht komen (en dus levensbedreigende hulp wordt ontzegd!) de schuld is van Hugo de Jonge? Neen!:..  Wij zijn van mening dat de doden { NIET door COVID-19} door Rutte’s  10-jaar lange idiote bezuinigingsbeleid zijn veroorzaakt.

Als je zulke bakken met geld kunt weggeven aan het buitenland en dan nog zoveel miljarden over hebt voor allerlei andere zaken heb je echt veel teveel ‘gespaard’ en heeft Rutte met mensenlevens gespeeld en dat doet hij nog steeds. We kunnen helaas niet anders vaststellen.

Ic-bedden worden niet vergoed. Een schip met 400 bedden en professionele verpleegkundigen aan boord wordt niet gebruikt {omdat het buitenlanders zijn}. In  2021 haalt Europa 27 miljoen buitenlanders binnen zijn grenzen en Rutte valt over een schip?.

Denkt Rutte  God in Nederland te zijn?.

En wij Nederlandersschapen‘ vinden het allemaal best. Of krijgen we in maart TIJDENS de verkiezingen {als het niet uitgesteld wordt} een massaal protest vanuit de burger en wordt Rutte compleet weggestemd. Wij hebben daar weinig vertrouwen in omdat uiteindelijk, of ze nu vandaag op stappen of in maart na de verkiezingen, diezelfde poppetjes  weer aan de macht komen gekozen door diezelfde schapen. Want uiteindelijk zitten de mensen met veel geld bij de VVD en gaan ze daar echt niet weg. En gezien de peilingen zal de kartel-politiek cda-pVDa-vvd blijven bestaan.

rutte


Overigens

Zijn de ziekenhuisbesturen niet zelf verantwoordelijk waarvan de leden van het bestuursorgaan al gezegd hebben niet gevaccineerd te hoeven worden. Waar zijn ze bang voor?. Binnen 3-5 jaar zal aangetoond worden dat het Pfizer-Biontech vaccin meer kankergevallen zal geven. Ook niet vruchtbare mannen- en vrouwen {die nu dus niet ingeënt mogen worden evenals mensen met een allergie}. En allerlei andere overlijdensgevallen die goed hadden kunnen worden voorkomen, als ze direct in het begin van de ziekte waren aangepakt.

Rutte en de Jonge moeten WEG voordat ze er nog een termijn bij krijgen. Bij Hoekstra, Wiebes en Asscher zetten we al heel grote vraagtekens i.v.m. de toeslagenaffaire. In al die jaren is in deze affaire psychologische terreur gepleegd  naar de burger. Er zijn lijken onterecht uit de kast gehaald en er zijn ook lijken letterlijk en figuurlijk gevallen.

We zijn uitgekeken op Rutte.

Red: “En misschien is het verstandig dat jullie bij de zogenaamde 3e golf ook het nummer van Mark Rutte in jullie mobieltje zetten”? Want als er genoeg vaccins zijn gegeven zullen de besmettingen afnemen en zal het in Hosanna stijl gebracht worden. Het virus is niet dom en zal als de Australische wetenschappers gelijk krijgen over 9 maanden de kop weer opsteken of misschien dat we zoals marrionet Bill Gates {die nu de zon wil gaan verduisteren onder het mom van Global Cooling: Wereldwijde kou en sneeuw records, maar Bill Gates wil zonlicht dimmen } zelfs nu al zegt dat we een geheel nieuw virus krijgen tussen nu en 2025.

Het voorkómen van het ‘zwarte scenario’ in de ziekenhuizen is gewoon ‘Chefsache’  { red. zaak die zo belangrijk is dat de hoogste (politieke) baas erover moet beslissen}. Met al die Chefs (samen en  alle chefsaches ) komen we weinig verder, omdat ze toch daarna geen verantwoordelijkheid nemen voor hun beslissingen en gevolgen.

Lockdown, mondkapjes, 1 1/2 meter: Huwelijken kapot, ouders depressief, kinderen die opgroeien in veel te veel stress. Hele gezinnen naar de vernieling, zelfmoorden niet alleen onder horeca-eigenaren. In oktober waren dat er al 35.

Het interesseert het kabinet en de oppositie werkelijk geen ene moer. Ze denken overal mee weg te komen en zelfs leugens tot feiten om te krommen of hebben ze …?.

Ja Rutte voor de eerste keer bij de NOS werd u glad {‘gladjanus’ genoemd}.
MAAR DE NOS ZELF is ook zo glad als een aal!

Voorbeelden genoeg Asscher die diep in de toeslagenaffaire blunders heeft gemaakt en zich toch weer als lijstaanvoerder ter beschikking stelt. Bovendien Rutte die persoonlijk verantwoordelijk is geweest voor het wegbezuinigen van bedden en mensen in de zorg en ook wel iets aan zijn kerfstok heeft m.b.t. de toeslagenaffaire

“Sorry voor alles” is dan echt niet genoeg net als bij de toeslagenaffaire en het zich weer kandidaat stellen door Asscher na ook zijn excuses..
Dan heb je een verdomd dikke plaat voor je kop.

ovid-19

Related posts

Het Pfizer Vaccin: “Een mooi leven, ons perfect gezin is vernietigd” Heidi Neckelmann

dezeweek2020

Koop Lokaal bij uw lokale ondernemer – Multicopy The Communication Company

dezeweek2020

‘‘Marxistisch materialisme heeft al zoveel dood en verwoesting gebracht, en grijpt nu de macht’’

dezeweek2020

Bitcoin, Coronavirus. ”Wie Goed Doet, Goed Ontmoet”

dezeweek2020

Women now occupy three most senior roles in Norway’s government

dezeweek2020

Streep door coronatest terugreis: ’Geen wettelijke grondslag voor ingrijpende verplichting’ besluit rechter te Den Haag | Binnenland |

dezeweek2020