42.78 F
New York
January 18, 2021
Nieuws deze week

STUDIESCHULD INLOSSEN? VRAAG ONS - KLIK HIER om terug te GAAN VOORPAGINA

Is de Corona Scam iets nieuws? Pierre Capel bij cafe Weltschmertz -Zijn de Zwitsers tegen Rmna? JA!

Headlines Corona Vaccin:

Is Corona en het vaccin net als cholesterol een Scam en nog nieuws ?

Corona is ten onrechte uitgeroepen tot een pandemie en heeft tot een mondiale angstgolf geleid. Angst is niet te bestrijden met logica en getallen, maar vraagt om een offer. Het Corona offer bestaat uit zinloze draconische maatregelen.

‘Nog niets te zeggen over positieve of negatieve gevolgen vaccins’

Kijk hier het hele online college (35 min.):

Naast het offer schreeuwt angst om een oplossing en dat is in dit geval een hypothetisch werkend toekomstig vaccin, dat miljarden dollars gaat kosten.

Dit type Scam hebben we al eens eerder gezien, in het geval van Cholesterol.

Cholesterol is via grove wetenschappelijke fraude gekoppeld aan de angst voor een hartaanval. Door deze angst wil men als offer het cholesterol verlagen en dit proces leidt tot ernstige bijwerkingen. Als oplossing voor deze angst is een zeer schadelijk medicijn gekozen dat een biljoen dollar per jaar opbrengt.Nieuwe corona mutatie is gouden kans voor bereiken groepsimmuniteit


—————————————————————————————————————————————-

Waarom ooit nog een minister serieus nemen die een vaccin vergelijkt met het eten van een frikandel – Situatie Nederland op basis van officiële cijfers: Er was en is niets bijzonders aan de hand

—————————————————————————————————————————————-

‘De zon kan snel weer gaan schijnen,’ zegt hoogleraar (em.) immunologie in een nieuw videocollege. ‘Als we nu iets anders omgaan met de huidige situatie, en wat minder als kuddegeesten uit elkaar gedreven worden door allerlei limiterende maatregelen, waarvoor je gewoon zelf beslist wat zinnig en onzinnig is, dan kan er een hoop gebeuren.’ In dit verband ziet hij de nieuwe corona mutatie, waar nu zo paniekerig over wordt bericht maar die amper mensen ziek maakt, juist als een grote kans om veel eerder op natuurlijke wijze groepsimmuniteit bereiken, zodat ook om deze reden een vaccin helemaal niet nodig is.

Capel legt eerst het verschil uit tussen het Oxford vaccin (AstraZeneca) en het Pfizer vaccin. ‘Het Oxford vaccin is een gemodificeerd chimpansee adenovirus, waar een stukje viraal eiwit- het spike eiwit van Covid – is ingekloneerd. Dat virus is zodanig gemodificeerd, dat het zich niet spontaan kan vermenigvuldigen… Het is eigenlijk een DNA vaccin in een carrier van een adenovirus. Het Pfizer vaccin is heel anders. Dat heeft messengerRNA (mRNA) wat in een artificieel membraantje zit, een lipide nano partikel.’

‘Maar ik wil het nu vooral hebben over het immunologische deel, dus niet wat deze vaccins genetisch doen.’ Hij laat dan het bekende clipje zien van een Amerikaanse verpleegster die pal na injectie met het Pfizer vaccin flauwvalt. Capel noemt de zwart/witte reacties hierop ‘verschrikkelijk. Wat is er nu echt gebeurd? Is er een relatie tussen haar flauwvallen en het vaccin? Ja.’

‘Men walst over ons complementsysteem heen, dat enorm effectief is’

‘Een van de dingen waar men overheen walst is het complementsysteem (dat uit 45 eiwitten bestaat, waarvan er 15 triljoen in ons lichaam bevinden, die enorm effectief zijn in het opruimen van allerlei virussen, bacteriën en indringers). Dat hoort bij de natuurlijke afweer, is buitengewoon krachtig, en wordt heel sterk gereguleerd (en slaat binnen een tiende van een seconde aan). Als het uit de hand loopt, gaat het heel hard, en kan het zelfs dodelijk zijn.’ Ongeveer alles wat in het menselijke lichaam terecht komt, activeert het complementsysteem – ook nano deeltjes.

‘De essentie van dit enorm sterk werkende systeem is dat het een rem heeft en een gaspedaal,’ zoals je in een auto met automatische versnellingsbak die stationair draait altijd een beetje op de rem moet trappen om te voorkomen dat ie gaat rijden. Jouw eigen lichaamsweefsel is uniek en activeert dat systeem niet. Maar op alles wat niet lichaamseigen is – en dan maakt het niets uit of dit een virus, bacterie, splintertje hout, nano deeltje of injectienaald is – wordt het gaspedaal ingetrapt… en het complementsysteem geactiveerd.’

Bij complement activatie ontstaat vaatverwijding, daalt je bloeddruk, en kun je flauwvallen. Deze heftige reactie kan ook optreden als er nano deeltjes in je worden gespoten. ‘Dit is de reden waarom bij het Pfizer vaccin wordt gezegd dat iedereen er zich even niet lekker door voelt, een of twee dagen beroerd is. Dat is complement activatie.’ Die verpleegster had een iets te heftige reactie en viel flauw, zoals ze dat wel vaker deed bij injecties. Het metaal van de naald kan dat al veroorzaken. In dit geval zijn het in ieder geval (ook) de nano partikels geweest.

Twee derde wereldbevolking heeft reeds antistoffen tegen PEG

Deze nano deeltjes bestaan uit diverse componenten, waaronder polyethylene glycol (PEG). Dat genereert in heel veel gevallen een afweerreactie. Honderden wetenschappelijke artikelen hebben aangetoond dat het immuunsysteem wordt geactiveerd om antistoffen te gaan maken tegen PEG. ‘Krijg je dan een tweede injectie, dan wordt het vaccin weggevangen door de reeds aangemaakte antistoffen’, waardoor het minder effectief wordt.

Bij herhaald gebruik – waarvan nu wordt beweerd dat dit ‘nodig’ is – zal het vaccin daarom een nog sterkere complement activatie geven (spontane afweerreactie + reeds aangemaakte antistoffen tegen PEG).

Capel vermeldt niet dat tot 70% van de wereldbevolking reeds antilichamen aanmaakt tegen PEGs (mede omdat die ook in zaken zoals zeep, shampoo, tandpasta, was- en schoonmaakmiddelen zitten), en dus grote kans maakt een versterkte complement reactie te vertonen, wat volgens diverse studies (zoals deze uit 2018) beslist niet ongevaarlijk is. Soms treden er ernstige immunologische bijwerkingen op. (2)

‘Nog niets te zeggen over positieve of negatieve gevolgen vaccins’

De hoogleraar herhaalt dat hij nuance wil aanbrengen in het zwart/wit verhaal (‘het vaccin werkt fantastisch’ versus ‘het vaccin is levensbedreigend’). Er is volgens hem simpelweg veel te weinig onderzoek gedaan om daar iets met zekerheid over te kunnen zeggen. ‘De uiteindelijk positieve of negatieve werking is zeker op lange termijn niet te voorspellen.’ Bij een normaal vaccin neemt men echter niet zomaar aan dat het in de toekomst wel goed zal gaan, en worden deze zaken volgens hem heel goed uitgezocht. ‘En dat kost tijd en geld.’

Er wordt beweerd dat dit vaccin antistoffen produceert tegen het spike eiwit van het corona virus. Als dat eiwit echter maar een beetje verandert, heb je andere antistoffen nodig (en dus een ander vaccin – precies wat steeds openlijker wordt erkend (en wat men van meet af aan al wist). Zo is het aantal te verwachten vaccinaties al opgelopen van 2 naar 5 of 6, waar het vermoedelijk niet bij zal blijven – X.).

Nieuwe corona mutatie kan ‘de mooiste manier van vaccineren zijn’

In december kwam er veel ophef over de zogenaamde ‘501’ mutatie van SARS-CoV-2 (in Groot Brittannië). Die zou naar verluid ‘nog infectueuzer zijn, maar waarschijnlijk minder ziekmakend,’ vervolgt Capel. Hij ziet dat als iets positiefs. Als meer mensen nu sneller ècht besmet worden – ‘en niet via de PCR flauwekul’ – en er , zoals het er sterk naar uitziet, maar heel erg weinig mensen hier echt ziek va worden, ‘is dit dus de mooiste manier van vaccineren. Dus als je wilt vaccineren, wees dan blij met die nieuwe mutatie… Deze geeft veel eerder groepsimmuniteit (dan een vaccin), dus wat zeuren we nou?’

Vervolgens legt hij beknopt uit welke verschillende klassen antistoffen er in ons lichaam aanwezig zijn (IgG, IgM, IgA, IgE, IgD). Bij een normale (luchtweg)infectie krijg je een IgA reactie, waar je niets van merkt maar die wel heel effectief is. In 90% – 95% van de gevallen stopt dit het virus. Zet het toch wat verder door, ga je IgG aanmaken, want dan een ontstekingsreactie geeft (keelpijn, soms bronchitis, maar geen longontsteking).

Het Pfizer vaccin wordt echter intramusculair gespoten, waardoor je géén IgA reactie krijgt. Een intranasaal vaccin zou volgens Capel daarom veel beter kunnen werken, maar nog steeds niet zo goed als de natuurlijke afweer. ‘Wees dus blij dat er in Nederland al zoveel besmettingen zijn. Dat loopt nu tegen de miljoen, die hoeven allemaal niet meer gevaccineerd te worden. ALS het inderdaad besmettingen waren’ (maar dat is een andere discussie waar ook wij al heel vaak over geschreven hebben – X.).

Cruciale T-cel reactie op Pfizer vaccin niet eens onderzocht

Eind oktober publiceerde ‘Nature’ de testresultaten van het Pfizer vaccin. Tegenvaller: er blijken maar weinig neutraliserende antistoffen te worden aangemaakt. De belangrijkste afweer tegen virussen zijn echter cytotoxische T-cellen. Antistoffen werken alleen als een virus nog buiten een cel is, maar T-cellen zijn er om virussen te bestrijden die reeds in je cellen zijn gedrongen. Een T-cel ziet een heel specifiek klein stukje van het Spike eiwit van het coronavirus.

Ons immuunsysteem is per persoon anders en uniek. Iedereen heeft genetisch een andere T-cel respons. Daarnaast is de vraag of het spike eiwit dat in het vaccin zit, wel hetzelfde is als van het coronavirus, ‘want dat muteert als een dolle.’ Als dat niet zo is, dan ‘heeft dat vaccineren al helemaal geen zin.’

T-cellen doden dus de cellen die zijn aangetast door het virus. Maar als het virus dus in je longen zit, maakt het daar alle longcellen stuk. De hoeveelheid en kracht van de T-cel respons is daarom extreem belangrijk, want ‘als die te zwak is heb je er niets aan, en is die te sterk ruimt het veel te veel op, en richt het schade aan. Dat zie je ook bij het verloop van Covid. Het grote probleem is dat het immuunsysteem op hol kan slaan. Daar moet je dus medicinaal iets aan doen, maar profylactisch mag dat niet (HCQ/zink; Ivermectine – X.) want dan kun je niet meer vaccineren, dan hoeft dat niet meer,’ voegt hij er cynisch aan toe.

Het is dus heel belangrijk dat die T-cel reactie in balans is, ‘en dat maakt een vaccin nu juist zo moeilijk’ (en duurt het normaal gesproken gemiddeld 10-11 jaar (en géén 10-11 maanden, zoals met deze Covid vaccins het geval is) voordat een vaccin ‘veilig’ genoeg voor gebruik bij mensen is bevonden – X.). Van het Pfizer vaccin is de T-cel reactie echter niet eens onderzocht, zoals van de tabel in ‘Nature’ is af te lezen.

Als u beschadigd wordt door een vaccin, bent u op voorhand zelf schuldig verklaard

De farmalobby heeft er ondertussen wel voor gezorgd dat de producenten niet aansprakelijk zijn voor ernstige bijwerkingen van de coronavaccins. De VS is hier al akkoord mee gegaan, de EU zal spoedig volgen. (Dus als u straks onder grote indirecte dwang van de politiek deze vaccins laat inspuiten, en u wordt ernstig ziek – of erger -, dan is nu al bepaald dat dit geheel uw eigen schuld zal zijn, en u niemand aansprakelijk zult kunnen stellen – X.)

Lege ziekenhuizen

Nu hebben we nog steeds een situatie waarin iedereen schreeuwt om deze vaccins, omdat de ziekenhuizen het allemaal niet zouden aankunnen. Dan laat Capel het filmpje zien van de Britse vrouw die in het ziekenhuis van Gloucestershire ging filmen, waarin bijna geen reguliere zorg meer wordt gegeven omdat het helemaal vol met coronapatiënten zou liggen. Wat bleek? Gangen en afdelingen in het ziekenhuis waren uitgestorven. Er was niemand te bekennen. Er was helemaal niets zichtbaar van die zogenaamde ‘tweede golf’. (Zie ook ons artikeltje hierover van 31 december).

Situatie in Nederland: Er is NIETS bijzonders aan de hand

‘Hoe is de situatie in Nederland?’ Capel haalt de kaartjes van het RIVM erbij. Het eerste vertoont allemaal donkere kleuren, die de indruk moeten wekken hoe erg dit virus wel niet toeslaat. Neem het donkerrood gekleurde Haaksbergen: 1303,9 Covid meldingen per 100.000 inwoners (absolute aantal: 317). Maar als u dan op het knopje bovenaan klikt (wat bijna niemand doet), dan komt het kaartje met het aantal in het ziekenhuis opgenomen patiënten. En dan is het getal voor Haaksbergen 0 (inderdaad: NUL). Het aantal overledenen in die periode? NUL.

Voor heel Nederland zijn de Covid-19 cijfers (even los van de vraag of die diagnose wel klopt) per 27 december:

* 1797 mensen in het ziekenhuis met (verondersteld) Covid

* 39.900 ziekenhuisbedden

* 631 mensen op de IC met (verondersteld) Covid

* 1350 IC-bedden.

Dus 2428 mensen op een bevolking van ruim 17 miljoen (= minder dan 0,015%) die zo ziek van Covid-19 zijn geworden, dat ze nu in het ziekenhuis moeten worden verpleegd. Capel: ‘De vraag is dus of de IC half vol is, of half leeg. Hoe ernstig is de situatie?’ Vervolgens het bekende clipje van premier Mark Rutte die tegenover FvD leider Thierry Baudet toegeeft dat het mortaliteitscijfer van Covid-19 ‘laag’ is, maar weigert te zeggen hoe laag (vermoedelijk omdat het extreem overtrokken, om niet te zeggen absurde beleid van zijn regering dan pijnlijk duidelijk wordt).

‘Voor de werkende bevolking tot 65 jaar is er geen oversterfte,’ benadrukt Capel. Gekeken naar de officiële cijfers is er in heel 2020 helemaal niets bijzonders aan de hand geweest ten opzichte van de afgelopen 5 jaar. Voor de ouderen, vooral boven de 75 en 85, ‘is het wel vervelend, maar dat is ieder jaar zo. 2 jaar geleden (en 4 jaar geleden, en 6 jaar geleden- X.) stierven er veel mensen aan griep. Dat is dit jaar bijna niets meer.’ (En dat komt omdat op vrijwel iedereen die in ziekenhuis met griepklachten wordt opgenomen standaard het stickertje ‘Covid-19’ wordt geplakt – X.).

Een vaccin is als een frikandelletje eten?

‘Waarom niet genuanceerd? Waarom worden er van die idiote standpunten ingenomen?’ besluit Capel. ‘Géén profylaxe! Medicijnen mogen niet! Alléén vaccins! Maar hoeveel kennis is er van deze vaccins? Nou, ik ben daar niet kapot van. En hoeveel kennis heeft onze minister?’

Dan verschijnt het inmiddels beruchte ‘frikandel’ clipje van minister Hugo De Jonge, die op onthutsend minachtende wijze iedereen die het waagt zich af te vragen wat er in die vaccins zit, en eraan twijfelt deze te laten injecteren – iets dat nóóit meer ongedaan te maken valt – , in een hoek zette. Dit belooft voor 2021 niet veel goeds als deze man niet gestopt wordt en in alles zijn zin gaat krijgen. (Zou de minister overigens weten dat frikandellen* voornamelijk van afvalvlees zoals varkensdarmen worden gemaakt? Weet hij misschien ook dat ieder mens er volkomen vrijwillig voor kan kiezen om zo’n geval in je lichaam te laten verdwijnen, al dan niet met uitjes en saus? Of worden er in zijn kerk iedere zondag verplicht frikandellen geserveerd…)

‘Wie van deze schaapjes ben jij?’

‘Maar mensen, wilt u het zonnetje in het voorjaar zien? Dat beslist je helemaal zelf, niet de regering, maar jouw eigen houding. Dan is de grote vraag waarmee ik wil afsluiten: wie van deze schaapjes ben jij?’:‘De zon kan heel snel weer gaan schijnen.’

Corona en Vaccin

Related posts

Een open brief van Anatoly Yunitskiy aan Elon Musk en Jeff Bezos

dezeweek2020

Toeslagenaffaire: Kinderopvang, gezondheid en huurtoeslag is een taak voor de volgende regering

dezeweek2020

cash forex group forex trading

dezeweek2020

Global Reset Er wacht ons een MOOIE toekomst

dezeweek2020

Wereldwijde pandemie is een grote misdaad – In 2015 werd een testmethode ontwikkeld voor COVID-19

dezeweek2020

Bitcoin, Coronavirus. ”Wie Goed Doet, Goed Ontmoet”

dezeweek2020