42.78 F
New York
January 18, 2021
Nieuws deze week

STUDIESCHULD INLOSSEN? VRAAG ONS - KLIK HIER om terug te GAAN VOORPAGINA

Het Pfizer Vaccin: “Een mooi leven, ons perfect gezin is vernietigd” Heidi Neckelmann

Het Pfizer Vaccin: Een mooi leven, ons perfect gezin is vernietigd” Heidi Neckelmann

Update: Terwijl we deze brief tekst schrijven druppelen er vanuit de VS en Portugal al twee mensen binnen die door het Pfizer Vaccin om het leven zijn gekomen. Een hartenkreet op Facebook van de vrouw van de arts in de VS die dood ging aan het vaccin Pfizer  gaat je eigenlijk door merg en been waarin ze een duidelijke waarschuwing geeft aan iedereen en ook eenieder vraagt om haar bericht te delen.

Bij  tweehonderdveertig Israëlische burgers kregen de diagnose van Covid-19 gesteld dagen nadat ze de Pfizer / BioNTech-prikken hadden gekregen, meldden lokale media.

Volgens gegevens van Channel 13 News bedroeg het aantal van degenen die ondanks vaccinatie Covid-19 kregen ongeveer 240 mensen.

Gisteravond 8 januari was dit bericht op FACEBOOK al 44.000 maal gedaan.  Lees HIER haar verhaal of help delen zodat afgedwongen wordt dat farmaceuten en de overheden gedwongen worden wat de bijwerkingen van het Pfizer vaccin werkelijk in kan houden.

De woorden van Heidi Neckelmann:

“Ik ben van mening dat mensen zich ervan bewust moeten zijn dat er bijwerkingen kunnen optreden, dat het niet voor iedereen goed is en in dit geval een mooi leven, ons perfect gezin heeft vernietigd en zo veel mensen in de gemeenschap heeft getroffen”.

Pfizer Vaccin

Het Pfizer / BioNTech-vaccin, waarop de Israëlische gezondheidsautoriteiten vertrouwen, bevat geen coronavirus en kan de ontvanger niet infecteren, zegt de leverancier. Maar de genetische code in het medicijn heeft tijd nodig om het immuunsysteem te trainen om de ziekte te herkennen en aan te vallen.

Het verloop van het door de VS gemaakte vaccin vereist twee schoten. Volgens de onderzoeken neemt de immuniteit tegen Covid-19 slechts acht tot tien dagen na de eerste injectie toe en bereikt uiteindelijk 50 procent.

Eigenlijk hoort de prik 28 dagen daarna te zijn. Naar de tweede prik wordt nu na 21 dagen na de eerste toegediend, terwijl de ‘verklaarde immuniteit van 95 procent’ pas een week daarna wordt bereikt. En er is natuurlijk nog steeds een kans van vijf procent om geïnfecteerd te raken, zelfs als het vaccin zijn volle potentieel heeft.

Waarom zal in drie maanden de eerste doden vallen door het vaccin

Lees ook: Onnavolgbaar beleid overheden dat verkeerd uitpakt HIER

OOK OP RT.COM Overdosis vaccin? De Israëlische apotheker werd in het ziekenhuis opgenomen nadat hij per ongeluk VIER doses Covid-prik had gekregenIsraëlische nieuwsuitzendingen die de cijfers rapporteerden, drongen er bij het publiek op aan waakzaam te blijven en alle voorzorgsmaatregelen van Covid-19 grondig te volgen gedurende de maand nadat de eerste injectie van het vaccin is toegediend.

De Joodse staat voert momenteel een grootschalige vaccinatiecampagne, waarbij al meer dan een miljoen mensen of bijna 12 procent van de bevolking de Pfizer / BioNTech-prik kregen. Volgens Oxford University is dat de grootste hoeveelheid per hoofd van de bevolking ter wereld. De eerste fase van het programma is gericht op het immuniseren van medici en ouderen alvorens verder te gaan naar andere categorieën.

Ongeveer een op de duizend mensen heeft milde bijwerkingen gemeld na de injectie, waaronder zwakte, duizeligheid en koorts, evenals pijn, zwelling en roodheid op de plek waar de injectie werd gegeven. Slechts enkele tientallen van hen hadden medische aandacht nodig, zei het ministerie van Volksgezondheid.

Source: Honderden Israëli’s raken besmet met Covid-19 na het ontvangen van het Pfizer / BioNTech-vaccin – rapporten – RT World News

Pfizer Vaccin

Related posts

Wereldwijde pandemie is een grote misdaad – In 2015 werd een testmethode ontwikkeld voor COVID-19

dezeweek2020

Simon Coveney appointed as Ireland’s new deputy prime minister

dezeweek2020

Cash FX Group

dezeweek2020

Een open brief van Anatoly Yunitskiy aan Elon Musk en Jeff Bezos

dezeweek2020

Bitcoin, Coronavirus. ”Wie Goed Doet, Goed Ontmoet”

dezeweek2020

Streep door coronatest terugreis: ’Geen wettelijke grondslag voor ingrijpende verplichting’ besluit rechter te Den Haag | Binnenland |

dezeweek2020