COVID Omicron Population

De tijd van Mengele is terug: stopcode van Neurenberg-code

Mengele

De tijd van Mengele is terug:

EU dringt aan op stopcode van Neurenberg-code ten gunste van verplichte vaccinatie

4 december, 2021

Op de hielen van Oostenrijk en Duitsland, het beperken van de rechten van de niet-gevaccineerde, roept de EU-leider op tot het verlaten van de Neurenbergcode ten gunste van verplichte vaccinatie van alle verschillen.

Er moet u toch iets opvallen onderhand Het zijn allemaal Duitsers die niets geleerd hebben van een door hun veroorzaakte WO II en nu de corona Bio-oorlog: VonderLeyen, Schwab, Merkel, Spahn en de misschien wel Neo-Nazis in Oostenrijk

Ursula van der Layen, {echtgenote van Heike von der Leyen zie Wikipedia} en hoofd van de (EU) Commissie van de Europese Unie, vertelde de pers dat zij de langdurige Neurenberg-code volledig zou willen negeren ten gunste van het toestaan ​​van landen om vaccinaties te forceren voor iedereen die weigert vaccins te nemen.

Mengele

Haar verontrustende opmerkingen kwamen slechts dagen nadat Duitsland de leiding van Oostenrijk volgde door alleen de autoritaire isolatie te sancteren voor de niet-gevaccineerde isolatie.

Dat ze wat te verbergen heeft met inmiddels 3 miljoen doden door corona wereldwijd is al wel duidelijk.

Von der Leyen ondersteunde niet alleen de isolatie, maar zei dat het “begrijpelijk en passend” was voor EU-landen om verplichte covid-vaccinaties te bespreken vanwege een nieuwe zeer milde variant van Omicron die werd ontdekt in 12 EU-landen.

Ursula von der Leyen zei dat vaccinsgebruik kritiek zal zijn in de strijd tegen de “zeer besmettelijke” nieuwe variant. ” Opvallend in deze is dan ook dat voornamelijk al reeds dubbel gevaccineerden Omicron krijgen. Opvallend zijn haar bewoordigne “zeer besmettelijk” omdat de WHO al aan gegeven heeft dat het een milde variant is.

Het dwingen van mensen om dit experimentele en potentieel gevaarlijke vaccin te gebruiken tegen hun wil zou in directe overtreding zijn van de code van Neurenberg, die in 1947 werd aangenomen, direct na de gruwelijke medische experimenten en mensenrechtensprocities gepleegd door de nazi’s tijdens de Holocaust.

De wetten verklaren expliciet dat “de vrijwillige toestemming van een persoon absoluut essentieel is”, wat betekent dat een persoon “het vrije recht naar keuze kan uitoefenen, zonder de tussenkomst van elk element van kracht, fraude, misleiding, dwang, misbruik of koersen, andere latente vormen van dwang. “Bijvoorbeeld de ontbering van uw recht om te werken als u niet bent gevaccineerd.

De belangrijkste reden voor het maken van de code was de misselijkmakende nazi’s die medische experimenten uitvoerden op mensen zonder hun toestemming. Deze procedures, die gewoonlijk worden uitgevoerd onder leiding van hoogwaardige ambtenaren zoals Dr. Josef Mengele, waren enkele van de slechtste en meest abnormale procedures ooit gedocumenteerd. Sindsdien is volledige en proactieve voortdurende toestemming voor elke medische procedure vereist door de wet in westerse landen die de wetten van Neurenberg herkennen.

FOX NEWS Bill Gates geeft toe Tribunalen komen er

Mengele-gevangenissen

De enige manier waarop EU-landen verplichte vaccinaties kunnen voorkomen tegen dit milde virus, dat een extreem onethische en gruwelijke schending van de mensenrechten is, is om de wetten van Neurenberg in te trekken of deze eenvoudigweg te negeren.

Mengele

Related posts

NEWS

dezeweek2020

Stappenplan voor het opsporen van COVID-misdaden [Amerikaans voorbeeld]

dezeweek2020

Hier zijn mijn tien voorspellingen voor Omicron en het jaar 2022

dezeweek2020

Leave a Comment