Image default

Museumplein Politiegeweld

Museumplein Politiegeweld

Veel mensen blijven THUIS, maar heel veel mensen zijn toch gegaan Wat hebben we toch fantastische mensen die weten wat er speelt.

Je kunt goedpraten wat je wil

politiegeweld

Bewust een politiehond op een demonstrant africhten NIET te GELOVEN

Nederland is al omgetoverd tot een fascistische dictatuur. Politie wordt al afgeserveerd door Marechaussee. Met een jaar staan ze ook op straat en staat net als in Australie, Oostenrijk en Nieuw Zeeland het leger op deze plek. De brute inzet om een maatschappij te onderdrukken is duidelijk en wordt steeds duidelijker maar zolang 2 miljoen mensen blijven protesteren en steeds meer gevaccineerden gaan ook in zien dat wat de doelstelling van deze fascistische overheid is, escaleert alles.


Het tegengeluid verbieden = de Democratie Ontmantelen
Helemaal in lijn met het ontzeggen van zeggenschap van de medezeggenschapsraden op scholen. Staat ook op de agenda van  “onze” machthebbers Onze machtshebbers die allen een training hebben gevolgd bij Klaus Schwab van het WEF Ja het gehele RutteIV zit erin en uiteraard Halsema.

Onnodig pepperspray gebruiken

Nog steeds burgers die totaal niet in de gaten hebben waar het om gaat en zich mee laten zuigen in een lichte verkoudheid en al hun vrijheden al weggeven hebben maar eens te meer straks als het te laat is vooraan staan met de woorden “Wir haben es nicht gewusst”Geld, Macht,Politiek, WEF, WEFGATE

12:56 Bus FvD aangehouden op de autobaan

Triest hoor in Nederland. In elk land gaan ze massaal de straat op en de politie loopt netjes mee. En hier wordt een demonstratie verboden omdat de ME toevallig net die dag wil staken. De ME wil niet meer met de uiterst laag betaalde salarisssen. Overheid gebruikt ME Politie en Romeos als voetvolk. We weten wel wat er aan de hand is. Een groot deel van de agenten is het zelf ook niet eens met de maatregelen en heeft zich afgelopen jaar flink laten misbruiken.


#Museumplein Door de ME heen gebroken nu lopen we door de stad

Museumplein Politiegeweld


politiegweld


Gemeente, de ME, de ‘media’, creëren weer ellende.
NOS lult zich de ballen uit de broek om dit als grimmig neer te zetten. Blijf er in trappen mensen.

Grimmigheid met opzet gecreeerd door NIET goed opgeleide politieagenten, die uit het niets inslaan op hun eigen Nederlandse zelfs oudere burger.Museumplein Politiegeweld Grimmigheid wordt in de hand gewerkt door slaande Me’ers met de meest bazale honden die er zijn. Inmiddels gaat dit de hele wereld al over!

Zie ik hier nu een agent die zijn wapenstok op zijn eigen hond moet gebruiken, omdat dat beest niet los wil laten en blijft doorbijten? En zo’n hond komt door de keuring?


De acties van de ME vandaag kunnen wel eens als een boemerang terug komen, daar Nederland geen internationale voorbeeldfunctie meer heeft, maar slechts als voorbeeld dient hoe het niet moet. Een demonstratieverbod en pro-actieve ME’ers horen niet bij een rechtsstaat. #Museumplein


Inmiddels in het #westerpark aan gekomen. Bom en bom vol, gigantische stoet mensen. Las overigens dat de @NOS spreekt over 2000 demonstranten. Schaam jullie @NOS voor het niet brengen van de waarheid. #2januariAmsterdam


Museumplein Politiegeweld

Meppende niet goed opgeleide provocerende agent slaat man bijna half dood. De Politie en ME die zich volledig keert tegen een  vreedzame demonstratie. Misschien dan 10 januari met zijn allen naar het bordes. De man sloeg wel als eerste maar om dan in het gezicht terug te meppen.


Afschuwelijke beelden van doorgesnoven ME’ers die zonder reden oudere mensen vol neermeppen. Wat een triest volk. Walgelijk deze politie. #Museumplein #politiegeweld #halsemaKijk, zo ziet een dictatuur eruit waar grondrechten NIETS meer waard zijn. Demonstreren voor “het klimaat” of tegen “Zwarte Piet” is allemaal prima in Amsterdam. Ja dan staat Halsema er wel bij als de BLM er is.Het SCHAAP.

Museumplein Politiegeweld

Als je het TOTALITAIRE FASCISITISCHE regime uitdaagt en gaat demonstreren voor de vrijheid wordt iedereen ineens GEARRESTEERD.

Museumplein Pers Buitenland

Tot in de VS, Belgie, Roemenie, Ukraine en zelfs voorpaginanieuws in Rusland, Nederlandse overheid en Me en Politie ondermijnt alle grondrechten


Als je tot de ontdekking komt dat veel burgers MKB’ers zelfstandigen nog steeds niet in de gaten hebben waar het om gaat en de angstporno van de media blijven volgen zijn we met Nederland binnen een jaar in een Fascistische Dictatuur beland

Lees weform.org en Klaus Schwab en de WEF Gate van Pepijn van Houwelingen voor wat u te wachten staat tot 1april 2022 Leess onderstaande:

FASE 6 WEF Fase 1 t/m/ 5 heeft u al o ver u heen laten gaan

Vaccin

Ivermectine in landen {Japan} waar het gewoon gekocht mag worden, zijn amper doden door het “coronavirus “. Hier zijn de artsen misdadigers als ze het wel voorschrijven aan de patiënten en als klap op de vuurpijl 150.000 euro boete.


Gisteren een heerlijke avond gehad met veel vuurwerk, champagne en gasten over de vloer. Slechte wetten zijn er om gebroken te worden. Je vrijheid is te kostbaar om te offeren op het altaar van de redeloze angst van anderen. Je gaat een keer dood.


@2ekamertweets #Museumplein #CDA, #D66, #Christenunie #PvdA zien een roze olifant niet als ze er bovenop zit. #fascisme niet ziet wanneer het opgedrongen wordt. #Politie en #Marechaussee afgeservereerd weforum.org @KlausSchwab @JacobRothschild aanhangers #Epstein


Museumplein: 12:39 uur Wat zei WEF aanhanger Halsema ook al weer “Recht op Demonstratie” Halsema bekroond tot Valsema
Museumplein Politiegeweld

Related posts

Yuval Noah Harari en Klaus Schwab U bent toch een mens? – Denkt u nu echt dat wij als burgers op ons achterhoofd gevallen zijn?

dezeweek2020

OPLICHTING

dezeweek2020

“Vaccins” worden de nieuwe drugs en u raakt eraan verslaafd

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More