COVID Omicron Population

Evra Manchester United is er klaar mee – Steeds meer sporters voelen zich kapot gemaakt door de vaccins

uitslagen

Sporters voelen zich gigantisch belazerd

Evra Manchester United is er klaar mee. Door vaccins vallen sporters bij bosjes neer

Er is een zeer verontrustende trend in de sportwereld. Gezonde atleten vallen en sterven op de velden en banen waarop ze spelen. Ze werden opgenomen in het ziekenhuis met neurologische problemen en epileptische aanvallen. Dit gebeurt over de hele wereld en bereikt ongekende aantallen.

Steeds meer mensen beginnen de waarheid te vertellen over wat er gebeurt, geleid door gezond verstand en logica. Dat geldt ook voor voetballers die zien wat er met hun gevaccineerde of herstelde collega’s gebeurt.

Voormalig verdediger van Manchester United, Juventus en het Franse nationale team Patrice Evra deelde zijn mening over de aanhoudende coronaviruspandemie, die een serieuze impact heeft op het wereldvoetbal. De Fransman gelooft dat regeringen met behulp van de ziekte de massa onder controle proberen te krijgen.

Evra: “We praten en horen te veel over het coronavirus. Zelfs als een persoon een ongeluk heeft gehad en is overleden, zullen ze in de overlijdensakte schrijven dat hij stierf aan covid. Ik denk dat het allemaal een politiek spel is. Mensen worden gemanipuleerd door angst”, zei Evra in een interview op een van de tv-zenders.

Volg ons in:  Telegram

More and more footballers are realizing that they are being destroyed

There is a very disturbing trend in the world of sports. Healthy athletes fall and die on the very fields and courts they play on. They were hospitalized with neurological problems and seizures. This is happening all over the world and reaching unprecedented numbers.

More and more people are starting to tell the truth about what is happening, guided by common sense and logic. This also applies to football players who see what happens to their vaccinated or recovered colleagues.

Former defender of Manchester United, Juventus and the French national team Patrice Evra shared his opinion on the ongoing coronavirus pandemic, which has a serious impact on world football. The Frenchman believes that with the help of the disease, governments are trying to control the masses.

“We talk and hear too much about the coronavirus. Even if a person got into an accident and died, they will write in the death certificate that he died of covid. I think it’s all a political game. People are manipulated through fear,” Evra said in an interview on one of the TV channels.

Follow us in: Telegram


Evra Manchester United is er klaar mee

Related posts

VS Plan om de hele wereld te vaccineren zal in duigen vallen

dezeweek2020

GENOCIDE aanklacht ingediend bij het Internationaal Strafhof

dezeweek2020

WATERDICHT BEWIJS OPLICHTING DOOR PFIZER EN OVERHEDEN

dezeweek2020

Leave a Comment