COVID Omicron Population

Vaccinatieschade – Oversterfte – Vaccinatiedoden – Gewetensloze Overheid

Pfizer, Overheden

Vaccinatieschade, Oversterfte en een gewetensloze overheid

Want er zijn veel leugens en corruptie en het verbaasd dat zo’n volslagen domheid bij mensen is te zien in plaats van voorheen. Of is het altijd zo geweest?.+Het is nu al een heel duistere wereld+

– het zijn geen vaccinpaspoorten, maar datapaspoorten, participatiepaspoorten; er zit geen medische reden achter
– dit gaat over een financiële reset, omdat de fiat valuta heeft gefaald
– daarom moet iedereen -geen uitzonderingen- een paspoort krijgen
– dit is een economische beslissing, geen medische beslissing
– om een digitale valuta van de centrale bank in te voeren, hebt u een digitale ID nodig
– om een digitale ID in te voeren, heeft u een paspoort nodig
– privacy, dat gaan we verliezen als we tot hun centrale bank valuta overgaan
– we gaan over naar A.I.-technologie; data is het nieuwe goud, energie is de nieuwe valuta
– A.I. valt of staat bij de informatie waarmee het wordt gevoed
– [roffel 🥁]: universeel basisinkomen {GESARA*}
– het is zoals de constante updates van uw computer; u bent nooit helemaal up-to-date, hetzelfde met uw telefoon
– ze beogen het “internet van lichamen”, waar u verbinding maakt via (in hun woorden): inneembaar 💊 draagbaar 📱 of injecteerbaar 💉
– de consumenteneconomie heeft gefaald, we gaan over op een kredieteconomie

Wanneer kiest de MEDIA, de Overheid, eieren voor haar geld?

We zullen NIET vergeten en NIET vergeven.

Wetenschappelijk bewijs dat SARS-CoV-2 is gemaakt door gain-of-function-experimenten


SarsCov-2

Hoe makkelijk #Austria #Oostenrijk in #WWIII het #nazisme omarmde. Ook nu weer lopen ze voorop Moet de #EU niet optreden #VK @Polen #Japan, #Mexico #WHO #EMA Stoppen met #Boosters Nooit wat gehad met dat KUTRIJK #Oostenrijk


Ik begrijp het nog wel als je hebt geroepen dat de #ongevaccineerden ongelijk hebben nu blijkt dat ze het gelijk aan hun kant hebben, dat je je dan geen houding weet te geven. Toegeven dat je er naast zat voor velen is heel moeilijk. Zwaar verneukt maar zoek je heil bij #RutteIV

Hoe kun je als #Australie nu buitenlanders uitzetten terwijl je nooit geen buitenlanders hebt toegelaten Brits #Australia is herrezen met een nog corruptere Australische #overheid #BoycotAustrialanOpen  200.000 Mensen op de been vandaag in #Sydney


Eilanden als de Bahamas zijn in feite vrijhavens voor illegale praktijken. Charlie was een keer voor een bruiloft op een eiland van 5000 bij 100 meter(Kamalame Cay). Daar was in 25 jaar geen politie op het eiland geweest. Dat is een uitnodiging om er misbruik van te maken.


SCHOKKENDE ONTWIKKELINGEN:

Bron Logicno : Een verbluffende ontwikkeling, aangezien een week voordat medische autoriteiten over de hele wereld spraken over de noodzaak van vierde (en zelfs volgende) injecties. Sommige landen, zoals Groot-Brittannië en Israël, zijn zelfs al met hun regering begonnen.

Deze plotselinge koerswijziging geeft aan dat er iets in de data zit dat grote zorgen baart. Als het gaat om vaccins tegen Covid, hebben medische autoriteiten een verbazingwekkend niveau van tolerantie getoond voor bijwerkingen en bijkomende schade. Zozeer zelfs dat ze zelfs bereid waren om sommige kinderen onnodig te laten sterven vanwege hun vaccinagenda.

Hun plotselinge omkering suggereert dat ze moesten erkennen dat er iets heel gevaarlijks was in het delen van opeenvolgende doses vaccin. Publieke erkenning dat “frequente Covid-19-supplementen het immuunsysteem negatief kunnen beïnvloeden”, betekent hoogstwaarschijnlijk dat injecties de gezondheid van veel mensen al hebben geschaad.

Dat Covid-19-vaccins het immuunsysteem kunnen ondermijnen, bleek duidelijk uit de toename van Omicron. Er is waargenomen dat vaccins een “negatieve werkzaamheid” hebben tegen deze stam, wat betekent dat gevaccineerde en gestimuleerde infecties vaker voorkomen dan niet-gevaccineerde. In Ontario krijgen gevaccineerde mensen bijvoorbeeld drie keer meer Omicron dan niet-gevaccineerde burgers.

Waarom is dat zo? De voor de hand liggende verklaring is dat vaccins de immuunafweer van hun ontvangers verzwakken en daarom meer vatbaar zijn voor infectie met het SARS-CoV-2-virus.

Het is officieel: meer gevaccineerde dan ongevaccineerde corona-patiënten in Australische ziekenhuizen

Voor het eerst liggen er in de Australische deelstaat New South Wales meer volledig gevaccineerde dan ongevaccineerde corona-patiënten in het ziekenhuis, schrijft de krant The Epoch Times.

Uit gegevens die gepubliceerd zijn door de autoriteiten in New South Wales blijkt dat 68,9% van de corona-patiënten twee keer gevaccineerd is tegen corona. 28,8% van de patiënten is ongevaccineerd.

Russische politicoloog over Kazachstan-crisis: “Zege op het collectieve Westen”

De vlag van de Collectieve Veiligheidsorganisatie (CVVO/CSTO).

Na de voorlopige beslechting van de crisis in Kazachstan hoor je steeds meer stemmen die de verantwoordelijkheid voor de op een putsch lijkende onlusten van de afgelopen week in het buitenland, niet in de laatste plaats in de VS, zoeken.

Mensen in Venetië zijn wanhopig: vanaf maandag zijn veerponten verboden voor ongevaccineerden

Italië drijft zijn vaccinatiepolitiek op de spits: vanaf maandag mogen personen zonder gezondheidspas geen openbare verkeersmiddelen meer gebruiken. Vooral in Venetië vormt dat voor veel ongevaccineerden een enorm probleem. Ze komen niet meer weg van de kleinere eilanden, kunnen noch naar de dokter noch naar de centrale vismarkt, laat staan hun kinderen naar school brengen.

“De mensen zijn wanhopig. Ze worden gek”, verklaart Luigi Corò, voorzitter van de burgerrechtengroepering CMP, die vandaag oproept tot protest tegen de heersende disciplinaire straffen. “De mensen zijn heel boos. Ze kunnen geen eens meer naar de winkel om een onderbroek te kopen. De oudere mensen kunnen niet meer naar de Rialto-markt om daar vis te kopen.” Hij schat dat slechts 5% van de inwoners van Venetië een eigen boot heeft die ze kunnen gebruiken. Zelfs diegenen die er eentje hebben, kunnen niet aanleggen in het centrum van de stad zonder een boete te riskeren.

De Beierse 2G-regeling: zonder vaccinatie geen rijbewijs

Als het om bijzonder onappetijtelijke pesterijen tegen ongevaccineerde medeburgers gaat, dan staan in Duitsland de deelstaten Beieren en Sachsen helemaal bovenaan. In Beieren wordt de 2G-regeling er nu zelfs voor misbruikt om leerlingen van autorijscholen te chanteren en in de spuit te drijven. Want: ook de autorijscholen zijn op dit moment onderworpen aan de 2G-regeling – een test volstaat niet meer. Wat betekent: wie in Beieren zijn rijbewijs wil halen, moet gevaccineerd zijn.

Waarom er 2G geldt en waarom voor een ongevaccineerde geen test meer volstaat voor de rijles, kunnen veel rijinstructeurs en leerlingen niet begrijpen. Op navraag deelde het Beierse ministerie van Gezondheid mee dat er in onderwijsruimtes en auto´s een niet onaanzienlijk besmettingsrisico zou bestaan. De beste bescherming daartegen zou een vaccinatie zijn.

Er is grote militaire beweging in Iran.

Er zijn wereldwijd zo’n 700 aardbevingen per maand, waarvan een behoorlijk deel op exact 10km diepte. (Hiervan heeft Gene Decode al eens gezegd, dat deze te maken hebben met het opblazen van tunnels. Dus niet natuurlijke aardbevingen. En de laatste tijd kun je ook steeds meer aardbevingen op precies 35km zien. Vooral op de plekken waar voorheen al aardbevingen waren op 10km diepte. Er is een nieuwe laag tunnels ontdekt.)

De ineenstorting van het Chinese bedrijf Evergrande zal de financiële wereld behoorlijk zeer doen. Ze zijn inmiddels de toegang tot de beurs van Hong Kong ontzegd.

Alle overheidsgebouwen in Amerika zijn al een tijdje gesloten. En mensen ontvangen al een tijdje geen uitkeringen meer.

De vrouw van David Ian heet Elyse en zij maakt prachtige muziek met de juiste frequenties om jezelf in frequentie omhoog te krijgen.
https://www.elysemusic.com/product/the-love-energy-album/

Lee Hemington, een vriend van Charlie, heeft video’s bekeken van militaire acties in DUMB’s en tunnels. Hij wou dat hij de beelden van satanische rituelen enzovoort met kinderen niet bekeken had. David Ian heeft hem geholpen om de nare beelden weer uit zijn systeem te krijgen. Daarnaast kunnen 4 Insiders zichzelf aanmelden om life vragen te stellen tijdens een volgende Insiderswebinar.

Het kwaad probeert hun boodschap zo veel mogelijk op die van het Licht te laten lijken. Zo lijkt onder andere de “Great Reset” heel erg op de “Great Awakening”.

Aan de RV/GCR(Revaluation/Global Currency Reset) wordt nog druk gewerkt. Niemand weet nog precies hoe dit uit zal pakken. Maar de RV is al gestart op het moment dat Irak zijn schulden aan Koeweit terug betaalde. Dit is gebeurd met de nieuwe digitale Dinar, die goudgedekt is. Voorheen hadden kartels de bankwereld onder controle, maar dat is inmiddels compleet teniet gedaan.

David Mahoney heeft een interview gedaan met Mr. Trumptastic. Deze video gaat helemaal over de RV en aanverwante onderwerpen.

In Boulder, Colorado heerste een “bosbrand”, waar auto’s op de kop lagen.
Welke brand zorgt ervoor, dat auto’s op de kop gaan liggen? Het is heel aannemelijk, dat in dit geval HAARP en/of andere wapens vanaf satellieten gebruikt zijn om de brand te stichten. Een markeerpunt in de voortgang naar het eind van deze “film” is de dood van de koningin.

Betty White was in Hollywood de koningin. Ze stierf 17 dagen, voordat ze 100 jaar oud werd. Een beetje opmerkelijk gebruik van data. Of dit al het bewuste markeerpunt is, dat weten we niet. Meer voor de hand ligt dat de dood van Queen Elizabeth een belangrijk markeerpunt is (Ze is overigens al in 2018 overleden, maar dit is nooit openbaar gemaakt).

Andere markeerpunten zijn: Biden niet meer aan de macht en het ineenstorten van de Amerikaanse economie. Is een crash van Wallstreet aanstaande?

De film “355” is op sommige plekken in Amerika de enige film die draait. Heel bijzonder.

Mahoney heeft afgelopen december voor het eerst weer eens televisie gekeken, met zijn moeder, en wat hem opviel, was dat er om de 20 minuten reclame gemaakt wordt voor “goede doelen”. Het lijkt er op, dat ze op zwart zaad zitten. Veel van deze doelen zijn dekmantels voor criminele organisaties en die lopen behoorlijk droog qua geld.

Charlie liet een video zien van een woning in Afrika waar kamers vol stonden met kisten vol met dollar biljetten. Alles bij elkaar vele tientallen miljoenen, die voor het Rode Kruis zouden moeten zijn, maar verdwenen in particuliere handen. Naast het Rode Kruis is ook de Verenigde Naties één van de organisaties waar de meeste kinderhandel plaatsvindt.

Binnenkort zullen Dennis, producent van de film “Sound of Freedom” en Jim Caviezel, degene die Tim Ballard van Operation Underground Railroad vertolkt in deze film, bij Charlie in een video verschijnen.

MahoneyMovie.com zal binnenkort op de dinsdagavonden live webinars gaan houden. Als afsluiting van de webinar heet volgende advies: Loop niet weg voor je angsten, maar pak ze aan.

Op 8/1 begon David Mahoney alleen en kwam Charlie er even later bij.
David gaat met zijn filmcrew naar Mexico voor een aantal weken. Het is de bedoeling dat hij van daaruit wel deel zal kunnen nemen aan de Insidersclub webinars.

Vanuit Mexico zal hij video’s maken met onder andere Mel K en Sacha Stone.
In Monster, Nederland zijn opnamen gemaakt van een bepaalde ceremonie. Wat dit precies voor een ceremonie was, is mij niet duidelijk geworden. David heeft de beelden al gezien en zal hier op terugkomen.

En toen kwam het bericht, dat Cirsten W(eldon) overleden is. Eind vorig jaar is ze in het ziekenhuis beland. Cirsten W kwam meestal met goede Intel. Wat iets minder was, is dat ze andere “truthers” afviel. Dat begon met Santa Surfing en later Mel K. Daarna volgde Ann VanderSteel.
Vanaf het moment, dat dit begon heeft Charlie geen interviews meer met haar opgenomen. Vervolgens werd Charlie de kwaaie pier en begon ze hem zelfs te dreigen met laster. Net als Robert David Steel had zij connecties met de Geheime Dienst. Er lijkt een luchtje aan haar dood te zitten.

Er gaat een video rond van een dokter, die beweert, dat hij de Delta en Omicron variant gehad heeft. Een verpleegkundige uit hetzelfde ziekenhuis heeft bevestigd, dat de video gemanipuleerd is. Oftewel allemaal leugens. COVID-19 bestaat niet als een virus. En er kunnen dus ook geen varianten van zijn. Het is een biowapen. Het moet mogelijk blijven, dat je een gewone griep krijgt. Dit wordt ons wel lastig gemaakt. Alle maatregelen zijn er op gericht geweest, onze immuunsystemen af te breken.  Bij 72 uur vasten, word je hele immuunsysteem gereset. Als je daarna je systeem aanvult met vitamines en blijft bewegen, dan blijf je helemaal klaar voor aanvallen.


Iedereen heeft de keuze om wel of geen vaccinatie te nemen. Kijk goed uit wat je in je lichaam stopt. Je kunt afgaan op de informatie van wetenschappers, maar houd in gedachten, dat de meesten betaald zijn om te liegen. En degenen, die de waarheid spreken, worden gecensureerd.Het QFS (Quantum Financial System) is al sinds augustus 2020 in werking en sinds medio 2021 gekoppeld met Starlink. Er waren technische problemen met de transfers van het Legacy Fund. Het zal in totaliteit zo’n 2 jaar in beslag nemen, voordat iedereen een digitale portemonnee heeft met z’n valuta van de RV.  Alleen de banken, die kunnen voldoen aan de Basel 3 reglementen, kunnen deelnemen aan het QFS. De RV is, zoals eerder gezegd al begonnen bij de schuldvereffening van Irak richting Koeweit. Het ziet er dus al met al heel positief uit voor de RV/GCR.

Zo kwam tennis op de voorpagina’s als afleiding. Het zit hem in de naam “NoVac Djokovic”.  De regels om Australië in te komen zijn erg streng.

De Engelse overheid liegt over de aantallen gevaccineerde mensen en het aantal doden door COVID-19.

Jaarlijks worden er zo’n 300.000 kinderen in Engeland vermist. De meesten verdwijnen uit kinderopvangcentra. Daar zitten hoofdzakelijk kinderen, die toch niet vermist worden of waar slecht naar omgekeken wordt of vanuit gebroken gezinnen. Van de vermissing van deze kinderen zullen weinig tot geen mensen wakker liggen. Het is heel droevig om dit vast te moeten stellen.

President Trump zou een persconferentie doen op 6 januari jl., maar deze is afgeblazen, omdat zijn team lucht kreeg van een moordaanslag op zijn leven.

Dagbork


PCR-Test

Actueel - Advocaat Beate Bahner: dat bewijst het wereldwijde medische schandaal

Actueel – Advocaat Beate Bahner: dat bewijst het wereldwijde medische schandaal


Actueel: HET ONVERMOGEN van de PCR-TEST voor de detectie van een infectie met het SARS-CoV-2-virus

Nieuwe JURIDISCHE MENING over de PCR-test, per 3 januari 2022. Te vinden hier….

Vaccinatieschade Oversterfte en een gewetensloze overheid

Related posts

VS Plan om de hele wereld te vaccineren zal in duigen vallen

dezeweek2020

BombShell Kennedy jr. Amerikaanse inlichtingendiensten en militairen waren betrokken bij het Wuhan Lab-onderzoek

dezeweek2020

“Vaccins” worden de nieuwe drugs en u raakt eraan verslaafd

dezeweek2020

Leave a Comment