COVID Omicron Population

OVER MIJN LIJK! OPPERHEER Rutte zegt: “Niets is uit te sluiten Wilt u voor uw leven aan een infuus liggen terwijl er hele goede geneesmiddelen zijn.

journalist Dan Wootton

Prominente journalist slaat alarm! Als we nu niet terugvechten tegen onze hysterische Omicron-opperheren, vrees ik dat onze toekomst als een vrij volk voor altijd verloren zal zijn

“Het is een gevoel van overweldigende wanhoop, een diepe, kloppende woede over wat we allemaal weer doormaken.

“Noodpersconferentie” op zaterdagavond: Net als vorig jaar, toen de regering dankzij Delta voor miljoenen van ons “Kerst annuleerde” – waarbij de angst en hysterie van een nieuw Covid-schandaal vakkundig werd aangewakkerd.

Reisverboden nemen weer toe (ook voor Zuid-Afrika als een soort bizarre straf voor het gebruik van zijn briljante wetenschap om de wereld te waarschuwen).

Hetzelfde geldt voor maskervereisten in het openbaar vervoer en in winkels, 10-daagse zelfisolatie voor Omicron-contacten en verplichte PCR-tests op de tweede dag voor alle reizigers, inclusief isolatie thuis in afwachting van de resultaten. mensen kijkt u dan helemaal niet meer over de grens. Kijk naar een land – werelddeel Australie waar de burger compleet lamgeslagen is door de overheid. Zelfs gevaccineerden komen in grote getale in opstand.

Wilt u voor uw leven aan een infuus liggen  terwijl er hele goede geneesmiddelen zijn.

Zelfs toen waren de BBC, ITV en Sky News van mening dat Boris Johnson en het doomsday-duo lang niet ver genoeg waren gegaan. Zo’n hysterische overdreven reactie op een boeman voordat ik op de feiten wacht, is mijn ergste nachtmerrie die uitkomt.

Alle waarschuwingen die mensen zoals ik de afgelopen 20 maanden hebben afgegeven, komen nu uit: de gekke wetenschappers hebben de touwtjes in handen en als we dat blijven toestaan, zal er geen terugkeer naar normaal zijn.

Ik begin zelfs te twijfelen of de normaliteit waar ik zo wanhopig naar verlang – een wereld waarin we verstandige keuzes voor onszelf maken en alle gebruikelijke risicofactoren afwegen zoals we dat elke dag doen – ooit zal terugkeren.

Natuurlijk zullen de groepen die al gehavend, gehavend en bebloed zijn door de beperkingen van 20 maanden opnieuw het hardst worden getroffen. Net als de bijna dode Britse toerisme- en reisindustrie, die eindelijk wat licht aan het einde van een zeer donkere tunnel zag, maar zich nu opgeofferd ziet om de laffe media die om beperkingen eisen te sussen.

Persoonlijk ben ik een groot voorstander van de Covid-vaccinaties. Maar ik ben een fervent tegenstander van het concept van vaccinatie en gezondheidsapartheid dat zich over Europa verspreidt.

Als we er niet in slagen het land open te stellen en al onze burgerlijke vrijheden te herstellen 20 maanden nadat deze pandemie is begonnen, dan vrees ik dat we het nooit zullen redden. Als we blijven toestaan ​​dat onze vrijheden in een opwelling worden ingeperkt door een peilingsgestuurde regering, zouden we niet verbaasd moeten zijn als ze nooit volledig terugkeren.

Een dystopische nachtmerrie doemt op, en het is tijd om te spreken en op te staan.

Zie bron voor meer details.

Daniel Wootton is een in Nieuw-Zeeland geboren Britse beroemdheidsjournalist en presentator. Hij was hoofdredacteur van de krant The Sun en werkte jarenlang voor News of the World. In 2016 werd hij Associate Editor van The Sun en Senior Editor.

Related posts

Meer verstand in het volk dan in het enkele verstand in de Davos kliek

dezeweek2020

Alberta Canada verwijderd heel snel de gegevens van de website met tellingen gevaccineerden die overleden zijn

dezeweek2020

STOP KINDERMOORD 5-jarige sterft 4 dagen na Pfizer-injectie Wie staat er op!?

dezeweek2020

Leave a Comment