Enkele van de meest dominante volksgezondheidsfunctionarissen tijdens het covid-19 schandaal zijn met naam en toenaam genoemd in een historische aanklacht die naar het Internationaal Strafhof (ICC) is gestuurd. Deze regerings-, farmaceutische- en volksgezondheidsfunctionarissen hebben op ondemocratische wijze over het volk geheerst en een schadelijk beleid van onderwerping opgelegd onder het mom van “verzachting van covid-19”, bericht Naturalnews.com.

Hun onverantwoordelijke beleid van onderwerping heeft mensen beroofd van fundamentele mensenrechten en gelijke kansen. De verdachten hebben medische fraude, gepleegd door frauduleus gekalibreerde PCR-tests, gebruikt om een narratief te verspreiden dat alleen hun eigen macht en controle over het leven van mensen versterkt.

Hun veronachtzaming van doeltreffende behandelingen, oplossingen voor het immuunsysteem en hun censuur van de natuurlijke immuniteit heeft het principe van de geïnformeerde toestemming aangetast, bijgedragen tot iatrogene fouten en onnodige scheiding, isolatie, medische wanpraktijken en onrechtmatige dood veroorzaakt. Hun beleid heeft aantoonbaar gevaarlijke genetische experimenten opgedrongen aan mensen door middel van discriminatie, segregatie en bedreiging van iemands levensonderhoud. Deze verdachten hebben bijna twee jaar lang de rechtsstaat ondermijnd en ontelbare levens geruïneerd.

Genocide beschuldig: Fauci, Daszak, Gates, Hancock, Schwab allemaal genoemd in historische aanklacht

Onder deze belaagde functionarissen bevinden zich Tedros Adhanom Ghebreyesus, de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO); June Raine, uitvoerend directeur van de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA); Dr. Anthony Fauci, directeur van de U.S. National Institutes of Allergy and Infectious Diseases (NIAID); Dr. Radiv Shah, voorzitter van de Rockefeller Foundation; Dr. Peter Daszak, voorzitter van EcoHealth Alliance en Bill en Melinda Gates, die openlijk een groot deel van deze goed gedocumenteerde misdaden tegen de mensheid hebben gefinancierd en bevorderd.

BABYMOORD REGIME: C-19 vaccinschade overzicht onthult dat 82% van de gevaccineerde zwangere vrouwen in het eerste of tweede trimester een spontane abortus ondergaat

Onder de verdachten bevinden zich ook vooraanstaande Britse functionarissen, waaronder Boris Johnson, premier van het Verenigd Koninkrijk; Christopher Whitty, Brits hoofd medisch adviseur; Matthew Hancock, voormalig Brits staatssecretaris van Volksgezondheid en Sociale Zorg; en Klaus Schwab, voorzitter van het World Economic Forum. In de strafrechtelijke aanklacht worden ook de CEO’s van vier grote farmaceutische bedrijven genoemd, die doorgaan met het plegen van genocide door middel van experimentele gen-interferentie-“vaccins” die schade toebrengen aan het cardiovasculaire systeem, aangeboren immuunreacties en de reproductieve gezondheid van vrouwen, naast duizenden medische problemen die zijn gedocumenteerd door geneesmiddelenbewakingssystemen over de hele wereld. Tot de aangeklaagden behoren Albert Bourla, CEO van Pfizer; Stephane Bancel, CEO van AstraZeneca; Pascal Soriot, CEO van Moderna en Alex Gorsky, CEO van Johnson and Johnson.

De strafrechtelijke klacht is ingediend door voormalig Pfizer vice-president Dr. Michael Yeadon en mensenrechtenadvocaat Hannah Rose. Zij worden bijgestaan door astrofysicus Piers Corbyn, verpleegster Louise Shotbolt, gepensioneerd ordehandhaver John O’Loony en mensenrechtenactivist Johnny McStay. In de aanklacht worden de verdachten beschuldigd van “talrijke schendingen van de Neurenberg Code”, “misdaden van agressie” en “oorlogsmisdaden”. Omdat het Engelse rechtssysteem weigert deze historische zaak in behandeling te nemen, vragen de aanklagers het ICC met “uiterste spoed” om “een einde te maken aan de inzet van COVID-vaccins” en “illegale vaccinatiepaspoorten” en “alle andere vormen van illegale oorlogsvoering” die wordt “gevoerd tegen de bevolking van het Verenigd Koninkrijk” en tegen mensen over de hele wereld.

Historische aanklacht documenteert diverse misdaden tegen de mensheid, schendingen van de code van Neurenberg

Volksgezondheidsfunctionarissen hebben mensen gedwongen PCR-tests te gebruiken die “volkomen onbetrouwbaar” zijn als diagnostische standaard, waarbij mensen worden misleid en gegevens worden verdoezeld. Deze tests zijn frauduleus gekalibreerd en gebruikt om het aantal gevallen en sterfgevallen van covid-19 kunstmatig op te blazen om verdere medische tirannie en ontneming van individuele rechten te bestendigen.

Nieuwe wetenschappelijke studie: Covid-19 vaccins hebben minstens 150.000 mensen in de VS gedood waaronder 574 kinderen 

Effectieve behandelingen zoals hydroxychloroquine en ivermectine zijn onderdrukt, wat heeft geleid tot het falen van het immuunsysteem en ernstige ziekte. Dit heeft op zijn beurt geleid tot het gebruik van geneesmiddelen die nierfalen veroorzaken en vervolgens tot het gebruik van beademingsapparatuur, die oxidatieve schade en cytokinestorm veroorzaakt, waardoor de longen worden beschadigd en de patiënten een groter risico lopen op levensbedreigende longontsteking en overlijden.

Bovendien heeft de Britse regering nagelaten een onderzoek in te stellen naar de massale golf van vaccinatieschade en sterfgevallen als gevolg van covid-19-vaccinatie. Alleen al in het VK zijn er minstens 395.049 bijwerkingen van COVID-“vaccins” gemeld.

Deze experimentele gen-interferentie-technologie werd ontworpen op basis van crimineel “gain-of-function” onderzoek waarbij coronavirus spike-eiwitten als wapen werden gebruikt, zodat genetische experimenten konden worden uitgevoerd door “vaccinatie” met gebruikmaking van het gemanipuleerde spike-eiwit.

Dit experiment heeft geleid tot een bewezen toename van oogafwijkingen, hartontstekingen, hartstilstand en spontane abortus. Een recent onderzoek, gepubliceerd in het New England Medical Journal, toonde aan dat 8 op de 10 vrouwen een miskraam kregen nadat zij vóór het derde trimester een Covid-“vaccin” hadden genomen.

Bovendien heeft het “lockdown”-beleid van de gedaagden het verloop van de infectie bij het publiek niet aantoonbaar veranderd en heeft het geleid tot “vernietiging van rijkdom en bedrijven, samen met een sterke toename van het aantal telefoontjes naar de kindertelefoon van kinderen die kwetsbaarder zijn geworden door het destructieve volksgezondheidsbeleid. Verweerders hebben met de aanvaarding van vaccinpaspoorten een medische apartheid ingevoerd die de medische privacy en lichaamsautonomie van individuen schendt door discriminatie, segregatie en andere daden van kwaadwilligheid.

Hun beleid heeft kinderen psychologische schade toegebracht en de fysieke vrijheid van de mensen ernstig beperkt, in “strijd met fundamentele regels van het internationale recht”. Deze schendingen omvatten reis- en samenscholingsverboden en gedwongen quarantaine en zelfisolatie zonder behoorlijk proces van de wet.

Dr. Richard Fleming: Wat betekent de vaccin werkzaamheid in werkelijkheid?

Het eerste beginsel van de Code van Neurenberg is de bereidheid en geïnformeerde toestemming van de persoon om een behandeling te ondergaan en deel te nemen aan een experiment. De persoon wordt verondersteld de vrije keuze te activeren zonder tussenkomst, hetzij door dwang, bedrog, fraude, bedreiging, uitlokking of enige andere vorm van binding of dwang. Dit grondbeginsel van de medische ethiek en de overige beginselen van de Code van Neurenberg zijn alle geschonden tijdens het covid-19 schandaal. Na deze principes bijna twee jaar lang zonder enige wroeging te hebben geschonden, moeten de daders nu op de knieën worden gedwongen.

Lees de volledige aanklacht hier.

GENOCIDE aanklacht ingediend bij het Internationaal Strafhof