COVID Population

Stappenplan voor het opsporen van COVID-misdaden [Amerikaans voorbeeld]

Covid-misdaden
De snelste manier om het COVID-kaartenhuis te laten crashen - Stappenplan voor het opsporen van COVID-misdaden

De snelste manier om het COVID-kaartenhuis te laten crashen – Stappenplan voor het opsporen van COVID-misdaden
  • De Biological Weapons Anti-Terrorism Act van 1989 voorziet in boetes en gevangenisstraf voor iedereen die “bewust een biologisch agens, toxine of afgiftesysteem ontwikkelt, produceert, opslaat, distribueert, verwerft, bezit of bezit voor gebruik als wapen.”
  • Het probleem waarmee we vandaag worden geconfronteerd, is dat onze federale regering is gevangengenomen door troepen die de VS van binnenuit willen vernietigen. Daarom kunnen we de federale rechterlijke macht niet vertrouwen om degenen die verantwoordelijk zijn voor de pandemie en giftige COVID-spuiten te vervolgen en verantwoordelijk te houden.
  • Om het corrupte federale rechtssysteem te omzeilen, moeten we ons in plaats daarvan concentreren op plaatselijk gekozen aanklagers. Afhankelijk van de deelstaat hebben ze namen als arrondissementsparket, officier van justitie, officier van justitie of arrondissementsparket.
  • Organiseer lokaal om mensen te vinden die als groep een beroep willen doen op uw lokale gekozen officier van justitie om een ​​grand jury bijeen te roepen en degenen die ervan worden verdacht betrokken te zijn bij het creëren van SARS-CoV-2, evenals degenen die verantwoordelijk zijn voor de COVID-shots, aan te klagen
  • De aanklacht luidt “moord en samenzwering tot moord”. In eerste instantie kunnen 15 onderzoekers worden aangeklaagd in een key paper, evenals degenen die het onderzoek hebben gefinancierd. Mensen die in verband met de COVID-vaccinaties moeten worden aangeklaagd, zijn onder meer de CEO’s, Chief Operating Officers en Chief Scientific Officers van Pfizer, BioNTech, Moderna en Johnson & Johnson.

Francis Boyle is weer te gast; Ik heb hem in 2020 al twee keer geïnterviewd over de vraag of het aannemelijk is dat SARS-CoV-2 in een laboratorium is ontwikkeld. Boyle studeerde aan de Universiteit van Chicago, behaalde een Juris Doctor-graad aan Harvard en een doctoraat in de politieke wetenschappen. Hij is hoogleraar internationaal recht aan de University of Illinois College of Law en heeft het boek Biowarfare and Terrorism geschreven.

Toen we in 2020 met de dialoog begonnen, werd elke vermelding van het feit dat SARS-CoV-2 een door mensen gemaakt biowapen is zwaar gecensureerd, en als we de video naar YouTube hadden geüpload, zou het eerder begin vorig jaar zijn geweest dan voorheen. een paar maanden verboden. Tegenwoordig wordt de theorie van laboratoriumlekkages als waarschijnlijk erkend door zelfs de mainstream gekochte en betaalde media.

We hebben ook tonnen gegevens waaruit blijkt dat Dr. Anthony Fauci, de directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), financierde onwettig gain-of-function-onderzoek naar coronavirus toen er een landelijk moratorium was op dit soort onderzoek. De National Institutes of Health en de EcoHealth Alliance lijken ook samen te werken om te voorkomen dat een secundaire beoordeling van deze gain-of-function-experimenten wordt gestart.

Paus Franciscus

Er hebben onrechtmatige handelingen plaatsgevonden

In dit interview bekijken we enkele van de strategieën die Boyle bedacht om deze mensen te vervolgen voor wat ze deden voor het direct overtreden van de wetten en verdragen die hij meer dan 30 jaar geleden schreef.

Boyle voert al tientallen jaren campagne tegen de ontwikkeling en het gebruik van biologische wapens waarvan hij vermoedt dat het om COVID-19 gaat. Al in 1985 riep hij op tot wetgeving tegen biologische wapens, de Biological Weapons Convention, en stelde hij de Biological Weapons Anti-Terrorism Act op, die uiteindelijk unaniem werd aangenomen door beide Houses of Congress en ondertekend door George Bush sr. in 1989. De Biologische Wapens Counter Terrorism Act van 1989 stelt:

Iedereen die willens en wetens een biologisch oorlogsmiddel, een biologisch toxine of een biologisch dragersysteem voor gebruik als wapen ontwikkelt, vervaardigt, opslaat, doorgeeft, verwerft, opslaat of bezit, is onderworpen aan een geldboete of geldboete op grond van deze titel levenslange gevangenisstraf of meerdere jaren gevangenisstraf of beide. Er is extraterritoriale federale jurisdictie over een strafbaar feit onder deze sectie gepleegd door of tegen een onderdaan van de Verenigde Staten.

Verantwoordelijkheid wanneer federale agentschappen worden gepakt

Het probleem waarmee we vandaag worden geconfronteerd, is dat we ons realiseren dat zelfs onze federale regering is gevangengenomen door troepen die de VS van binnenuit willen vernietigen. Er is dus geen enkele manier waarop onze federale agentschappen – inclusief federale rechters – ooit zullen proberen om de antiterrorismewet voor biologische wapens af te dwingen.

Hoe komen we uit dit ernstige dilemma? Boyle gelooft dat er een manier is en dat is door zich te concentreren op lokaal gekozen aanklagers. Afhankelijk van de deelstaat hebben ze namen als officier van justitie, officier van justitie, officier van justitie of officier van justitie.

Als we zelfs maar een van de 400 lokale aanklagers zover kunnen krijgen om een ​​grand jury bijeen te roepen en beschuldigingen van moord en samenzwering tot moord in te dienen, zal dit hele kaartenhuis instorten. ~ Francis Boyle

Boyle legt het plan uit:

Ik ben sinds 1982 voor federale rechters verschenen als het gaat om moed, integriteit en principes. Ik kan me maar één federale rechter herinneren die ons een eerlijk proces gaf. We kunnen dus niet vertrouwen op federale rechters om onze kastanjes uit het vuur te halen. Dat brengt me bij het tiende amendement op de grondwet van de Verenigde Staten.

De bevoegdheden die niet door de Verenigde Staten aan de Verenigde Staten zijn verleend of verboden, zijn voorbehouden aan de staat of het volk… Mijn suggestie is dit: het Amerikaanse volk moet zich wenden tot zijn plaatselijke aanklagers op staats- en plaatselijk niveau, dat wil zeggen tot de openbare aanklagers, de officieren van justitie, de officieren van justitie, elke lokale officier van justitie. En de laatste keer dat ik het las, waren er meer dan 400 van over het hele land.

Deze lokale aanklagers maken geen deel uit van het federale systeem. U bent gemachtigd door het 10e amendement op de Amerikaanse grondwet. Ze worden democratisch gekozen door de burgers van hun gemeenschap.

Federale rechters worden door niemand gekozen. Ze worden benoemd door de president, en als ze eenmaal in functie zijn, kunnen ze alleen worden verwijderd door middel van afzetting, wat bijna onmogelijk is, en hun salaris kan niet worden verlaagd. Je bent als de Almachtige God, zittend op die verbondsbanken daarboven.

Niet zo met staats- en lokale officieren van justitie. Je bent verantwoording verschuldigd aan de burgers van de gemeenschap … Ik denk dat als we zelfs maar een van de 400 lokale aanklagers kunnen krijgen om een ​​grand jury bijeen te roepen en beschuldigingen van moord en samenzwering tot moord in te dienen, dit hele kaartenhuis zal instorten .. Dus ik zal twee stappen vooruit zetten: een voor de Frankische schoten en een andere voor de COVID-pandemie.

Criminelen verantwoordelijk houden voor de COVID-pandemie

Om aan de slag te gaan met de COVID-pandemie, raadt Boyle aan om lokaal te organiseren en alle lokale aanklagers te zien en hen te vragen een grand jury bijeen te roepen om degenen die verantwoordelijk zijn voor COVID-19 te beschuldigen van moord en samenzwering tot moord. Maar hoe kunnen we de daders identificeren? Boyle zegt:

Het artikel [2015], “SARS-achtige cluster van circulerende vleermuis-coronavirus vormt een bedreiging voor menselijke opkomst”, 9 is overtuigend bewijs van wie er achter COVID-19 zit. Wie staat er onder contract?

[Vineet] Menachery [Ph.D.] van de University of North Carolina en andere mensen daar, waaronder [Ralph] Baric [Ph.D.]. Twaalf mensen worden genoemd in dit contract bij UNC BSL 3. We weten ook dat [zoöloog Peter] Daszak aan dit hele project met Baric heeft samengewerkt. Een persoon van de Food and Drug Administration was ook betrokken bij het onderzoek, de ontwikkeling en het testen van COVID-19.

Het zijn precies dezelfde mensen, de FDA, die al deze gratis spuiten goedkeuren, ook vorige week voor kinderen van 5 tot 11 jaar. Dus je hebt dit biologische oorlogswapen ontwikkeld en nu autoriseer je alle gratis injecties. Dit is een dubbele slag voor het Amerikaanse volk…

Harvard Medical School is betrokken bij het onderzoek, de ontwikkeling en het testen van COVID-19 en offensieve biologische wapens. We weten ook dat Harvard een sponsor was van BSL 4 [Biosafety Level 4 Laboratory] in Wuhan, China. Dit BSL 4-laboratorium in Wuhan is het Chinese Fort Detrick. Daar bestaat voor mij geen twijfel over.

En wie is de huidige directeur van het CDC? [Dr. Rochelle] Walenski. Ze is van de Harvard Medical School. Je kunt niets geloven wat de CDC of Walensky je vertellen. Het zijn flagrante leugenaars en dat zijn ze altijd geweest.

In feite is de CDC sinds het begin van de jaren tachtig betrokken bij het onderzoek, de ontwikkeling en het testen van offensieve biologische wapens, zoals ik kan zien in officiële overheidsdocumenten. En toen bekrachtigden zij – de CDC en Walensky – de FDA’s goedkeuring voor de Frankenshots… Ze werken allemaal onder dezelfde deken.

En als u de voetnoten van het artikel leest, werkt u samen met Fort Detrick. Ze zijn dus allemaal onder één hoedje. Je hebt Fort Detrick in China, je hebt ons Fort Detrick, je hebt UNC BSL 3, Wuhan BSL 4, Harvard Medical School – iedereen werkt samen om [dit biowapen] te onderzoeken, ontwikkelen en testen.

Wie heeft dit allemaal gefinancierd? Dit blijkt duidelijk uit het contract. Het werd gefinancierd door de National Institutes of Health, toen onder leiding van Dr. Franciscus Collins. Hij wist heel goed wat er aan de hand was. Hij werkte daar met China en de Wuhan BSL 4. En Anthony Fauci van NIAID. Hij is ook hier.

Het meeste onderzoek naar biologische oorlogsvoering vond plaats onder Fauci

Volgens Boyle was het het misbruik van genetische manipulatie door de regering-Reagan voor biologische oorlogsvoering dat de Council for Responsible Genetics en Boyle ertoe aanzette om de Biological Weapons Anti-Terrorism Act van 1989 op te stellen.

Rond dezelfde tijd, onder invloed van neoconservatieven die geloofden in biologische oorlogsvoering en etnisch specifieke biologische oorlogsvoering, plaatste Reagan Fauci de leiding over het Amerikaanse biowapenprogramma. “Ongeveer 95 procent van al het onderzoek naar biologische oorlogsvoering in nazi-stijl werd uitgevoerd onder auspiciën van Tony Fauci”, zegt Boyle.

Wettelijke definities van ‘moord’ en ‘samenzwering tot moord’

Boyle heeft zowel strafrecht als internationaal mensenrechtenrecht gedoceerd. Daarnaast blijft hij werkzaam als strafrechtadvocaat en officier van justitie. Volgens Boyle is er een definitie van “moord” in het Anglo-Amerikaanse gewoonterecht die van toepassing is in alle Amerikaanse staten met uitzondering van Louisiana, namelijk het onwettig doden van een persoon met kwade bedoelingen.

Laten we dat analyseren, zegt hij. “Het woord ‘onwettig’ – al deze mensen, die ik zojuist noemde in deze opdrachtstudie, waren betrokken bij het onderzoek, de ontwikkeling, het testen en de opslag van biologische oorlogswapens en schonden dus duidelijk mijn wet van 1989 ter bestrijding van terrorisme met behulp van biologische wapens geschonden.

[De term] ‘mensen doden’ – ik denk dat het aantal Amerikanen dat is gedood, vermoord door COVID-19 meer dan een miljoen is … En dan “kwaadwillig” – “kwaadwillig” is een legale kunstvorm.

Het zou me drie, vier, vijf lessen kosten om dit allemaal te doorstaan, maar een element van voorbedachte rade is roekeloos mensen in gevaar brengen, en dat wisten ze duidelijk. Als je de contracten en de studies las, wist je… dat dit functie-opbouwende werk existentieel gevaarlijk was, en je deed het toch.

Dit is duidelijk “roekeloos mensen in gevaar brengen”, “kwaadaardige bedoelingen”. Dus je hebt aan alle criteria voor moord voldaan, en dan de ‘samenzwering tot moord’. In common law betekent ‘samenzwering’ dat twee [of meer] mensen samenkomen om een ​​onwettige handeling – zoals het overtreden van mijn wet – of een wettige handeling met onwettige middelen te plegen.

Dus ik denk dat we op zijn minst al deze mensen kunnen aanklagen voor moord en samenzwering om moord te plegen, en mijn advies is dat als je een geliefde of vriend zou verliezen die onder de jurisdictie van een van die lokale aanklagers leefde, zij de jurisdictie zouden hebben om een grand jury bijeenroepen en beschuldigingen van moord en samenzwering tot moord inbrengen tegen al deze mensen.

Samenvattend stelt Boyle voor om de lijst van beschuldigingen te starten met de 15 co-auteurs van de studie uit 2015 SARS-Like Cluster of Circulating Bat Coronavirus Pose Threat for Human Emergence en degenen die die studie hebben gefinancierd, waaronder Collins, Fauci en Daszak (Voorzitter van de EcoHealth Alliance).

Nogmaals, de reden dat we ons tot plaatselijk gekozen aanklagers moeten wenden, is omdat de procureurs-generaal van de staat rechtszaken aanspannen bij federale rechtbanken waarvan we weten dat ze vastzitten en geen misdaden tegen de menselijkheid zullen vervolgen. Lokale openbare aanklagers kunnen daarentegen jury’s bijeenroepen in hun lokale jurisdictie, zelfs in hun eigen district. Dus met deze strategie wordt de gevangen federale justitie omzeild.

We kunnen niet vertrouwen op de federale rechtbanken, inclusief het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten, “zei Boyle. “Kijk maar naar de onthullingen in de Wall Street Journal waar we ontdekten dat meer dan 130 federale rechters onethisch beslisten over zaken waarin ze zelf hadden geïnvesteerd. Ik vertrouw er helemaal niet op dat de federale justitie hier het juiste doet.

Hoe de COVID-spuiten kunnen worden vervolgd

Vervolgens moeten we uitzoeken hoe we degenen die verantwoordelijk zijn voor de op genen gebaseerde COVID-spuiten kunnen vervolgen. Voor hen gelden dezelfde wettelijke definities. Ook zij plegen “het onrechtmatig doden van mensen met kwade bedoelingen”.

We hebben te maken met een flagrante, flagrante schending van de Neurenbergse code voor medische experimenten, een misdaad in Neurenberg waarvoor de regering van de Verenigde Staten nazi-artsen heeft vervolgd en sommigen van hen heeft geëxecuteerd’, zegt Boyle.

In feite is dit alles te vinden in het vonnis van de Neurenbergse artsen … De lijst met geëxecuteerde artsen staat helemaal aan het einde. Wat we nu zien met deze gratis spuiten voor kinderen is zoals Dr. Mengele in Auschwitz. Dat is de oorsprong van de Neurenberg Codex voor Medische Experimenten.

Ten tweede wordt “onwettig doden van mensen” gedefinieerd als een misdaad tegen de menselijkheid in de oordelen en principes van het Handvest van Neurenberg – het Handvest van 1945, het Oordeel van 1946 en de Beginselen van 1950.

In de uitspraken en principes van het Handvest van Neurenberg wordt “een misdaad tegen de menselijkheid” onder meer gedefinieerd als “moord, uitroeiing of andere onmenselijke daden gepleegd tegen de burgerbevolking”. Dat is wat er nu gebeurt tegen het Amerikaanse volk.

En ik moet erop wijzen dat deze bepaling, “misdaden tegen de menselijkheid”, juist werd ingevoerd voor de vervolging van de Joodse burgers van Duitsland door de nazi’s. Dit is precies wat de Biden-regering tegenwoordig met alle Amerikaanse burgers doet – een misdaad tegen de menselijkheid zoals gedefinieerd in het Handvest, Oordeel en Principes van Neurenberg …

U kunt hierover ook lezen in het Statuut van Rome van het Internationaal Strafhof. De regering van de Verenigde Staten is geen partij bij het Statuut van Rome, maar weerspiegelt het huidige internationale strafrecht …

Een ander element van ‘intentie’ is ‘de intentie om de dood of zwaar lichamelijk letsel te veroorzaken’. Als ze zeggen: “Nou, we waren niet van plan iemand te doden met ons gratis jachtgeweer”, dan zeggen we: “Ok, maar je was van plan om mensen ernstig lichamelijk letsel toe te brengen,” en er zijn mensen gedood, grote aantallen van hen.

Ze hadden duidelijk de bedoeling en wisten dat ze mensen hierdoor ernstig lichamelijk letsel zouden toebrengen. Kijk maar naar wat ze al hebben toegegeven en gerapporteerd over de negatieve effecten. De lijst is geweldig. Dus je wist dat en deed het toch.

Dus, als u denkt dat u een geliefde of vriend hebt verloren door de Frankische schoten, moet u naar uw plaatselijke aanklager gaan en hen vragen om voor de aanklacht van de grand jury van moord en samenzwering om de bestuursleden, officieren en wetenschappelijke directeuren van Pfizer te vermoorden. , BioNTech, Moderna en Johnson & Johnson.

bronnen

Om u hierbij te helpen, heeft Boyle een document opgesteld waarin de strategie wordt samengevat. Hij raadt ook aan het boek te lezen van de Australische journalist Sharri Markson, “What Really Happened in Wuhan?”. “Ik denk dat ze het goed heeft begrepen”, zegt Boyle. “Ze heeft de Frankenshots niet behandeld, maar ik denk dat ze een solide samenvatting heeft van al het bewijs dat tot nu toe is verzameld en dat al deze mensen aangaat.”

Een ander uitstekend boek is Robert Kennedy Jr.’s boek “The Real Anthony Fauci”. Het is meer dan uitstekend en een echte aanklacht tegen Fauci. Het is moeilijk voor te stellen dat hij deze onthulling zal overleven. “Hij moet worden aangeklaagd voor moord en samenzwering tot moord”, zegt Boyle.

Er is ook een rapport van september 2020 van de Inlichtingencommissie van het Huis van Afgevaardigden, waarin het destijds beschikbare bewijsmateriaal over de oorsprong van COVID-19 (The Origins of the COVID-19 Global Pandemic, including the Roles of the Chinese Communist Party and de Wereldgezondheidsorganisatie).

Al dit bewijs kan worden voorgelegd aan de plaatselijke aanklager om beschuldigingen van moord en samenzwering tot moord in te dienen. Boyle kan ook beschikbaar zijn als adviseur of expert in gevallen waarin een grand jury met succes wordt bijeengeroepen.

Samenvatting van de actiestappen

Om de centrale stelling te herhalen, stelt Boyle voor zich op lokaal niveau te organiseren om mensen te vinden die als groep een beroep willen doen op de lokaal gekozen officier van justitie om een ​​grand jury bijeen te roepen en degenen aan te klagen die ervan verdacht worden betrokken te zijn bij de ontwikkeling van SARS-CoV-2 , evenals degenen die verantwoordelijk zijn voor de COVID-opnames.

Om uw plaatselijke officier van justitie te vinden, kunt u online zoeken of gewoon de naam opzoeken op uw recente stembiljet.

Dat is het mooie ervan. Je hebt deze mensen gekozen en ze zijn verantwoording schuldig aan jou’, zegt Boyle. “Ze betalen hun salaris en je kunt ze wegstemmen als ze niet doen wat je wilt.

Je hebt dus een kern van mensen in je gemeenschap nodig die face-to-face kunnen komen voor een gesprek. Je regelt een vergadering, gaat daarheen, praat met die persoon, brengt de boeken, brengt mijn toespraak, brengt deze video en zegt, we willen dat je een grand jury opstelt en dat bewijs laat zien.

De jury moet dan natuurlijk beslissen of ze al dan niet beschuldigingen van moord en samenzwering tot moord inbrengen. Als de grand jury niet vervolgt, doen ze dat ook niet.

Maar een oud gezegde luidt dat een officier van justitie een grand jury kan krijgen om een ​​broodje ham te vervolgen als de officier van justitie dat wil. Ik denk dat de officier van justitie op dat moment zal zeggen: “Ok, ik ga dit zien”. Ze hebben personeel, ze kunnen het bewijs verzamelen en de grand jury bellen.

Vergeet niet dat u persoonlijk contact moet opnemen met de aanklagers. Met een e-mailcampagne kom je in dit geval nergens. Hopelijk kunt u in uw wijk ook mensen vinden die welbespraakt, welbespraakt en goed geïnformeerd over de feiten zijn.

27 staten klagen de regering van Biden aan (per 12 november 2021)

Zoals ik in het interview al zei, is deze methode waarschijnlijk veel effectiever als je in een staat woont waar de procureur-generaal al een rechtszaak heeft aangespannen bij de federale rechtbank.

Neem daarom een ​​kijkje in onderstaande lijst. Als u in een van deze gebieden woont, is de kans op succes van uw inspanningen erg groot, aangezien de aanklager al een rechtszaak heeft aangespannen bij de federale rechtbank. Het enige wat je hoeft te doen is ze ervan te overtuigen om ter plaatse een grand jury samen te roepen en deze criminelen te beschuldigen van moord.

Dit zijn de namen en adressen van de 27 procureurs-generaal van de staat die de regering van Biden aanklagen over de COVID-19-vaccinatievoorschriften die van kracht zijn op 12 november 2021. Elke staat is voorzien van hyperlinks, aangezien sommige aanvullende informatie over COVID en hun rechtszaken op hun websites hebben staan.

De procureur-generaal van Arizona heeft bijvoorbeeld een gedetailleerd juridisch advies geschreven waarin wordt uitgelegd waarom de federale overheid niet verantwoordelijk is voor een vaccinatiemandaat in Arizona. De rechtszaken werden ingediend bij het 5e, 6e, 7e, 8e en 11e Federale Hof van Beroep.

Dringende behoefte aan actie

Tot slot zegt Boyle:

We moeten nu handelen – zo snel mogelijk – om deze nazi-waanzin te stoppen die het Amerikaanse volk door de regering van Biden wordt opgelegd. Je weet wat je doet. De stafchef van Biden, Ron Klain, stond achter me op de Harvard Law School en hij was de ebola-tsaar van president Obama. Obama stond ook achter me op Harvard Law School.

Klain zorgde persoonlijk voor het verdoezelen van het feit dat de ebola-pandemie in West-Afrika werd veroorzaakt door het testen van experimentele ebolavaccins – een schending van de Neurenberg Code of Medical Experimentation – die afkomstig was van de eigen BSL van de Amerikaanse regering 4 .

Klain deed dat allemaal voor Obama en is nu de stafchef van Biden, wat een zeer gevaarlijke situatie is. Deze man weet precies wat hij doet. Hij heeft het eerder gedaan.

Na dit interview gaf Boyle er nog een aantal, waarin hij erop wees dat de “Frankenshot”-mandaten een Neurenbergse misdaad tegen de menselijkheid zijn. Hij vertelde me:

“Nu, met de versterkingscampagne, kan ik alleen maar tot de conclusie komen dat we getuige zijn van een Frankenshot-genocide tegen het Amerikaanse volk.” De Poolse advocaat Raphael Lemkin staat erom bekend dat hij de term “genocide” heeft bedacht, die niet alleen verwijst naar het fysiek doden van een volk, maar omvat ook de langzame, opzettelijke vernietiging van een natie of etnische groep. Lemkin legt dit als volgt uit:

In het algemeen betekent genocide niet noodzakelijk de onmiddellijke vernietiging van een volk, tenzij het gaat om massamoord op alle leden van een volk.

Het is eerder bedoeld om een ​​gecoördineerd plan op te stellen van verschillende acties die gericht zijn op het vernietigen van essentiële middelen van bestaan ​​van nationale groepen met als doel de groepen zelf te vernietigen.

De doelstellingen van een dergelijk plan zouden de vernietiging zijn van de politieke en sociale instellingen, cultuur, taal, nationale gevoelens, religie en economisch bestaan ​​van nationale groepen en de vernietiging van persoonlijke veiligheid, vrijheid, gezondheid, waardigheid en zelfs het leven van de personen die erbij horen. aan deze groepen.

Genocide is gericht tegen de nationale groep als geheel, en de daden in kwestie zijn gericht tegen individuen, niet in hun individuele hoedanigheid, maar als leden van de nationale groep.

bronnen:

Related posts

WATERDICHT BEWIJS OPLICHTING DOOR PFIZER EN OVERHEDEN

dezeweek2020

Na vaccin kans op hartspierontsteking hoger dan eerder aangenomen

dezeweek2020

De WAARHEID over Kazachstan

dezeweek2020

1 comment

Homepage January 16, 2022 at 11:06 am

… [Trackback]

[…] Read More here: dezeweek.eu/2021/11/30/stappenplan-voor-het-opsporen-van-covid-misdaden/ […]

Reply

Leave a Comment