COVID

STOP KINDERMOORD 5-jarige sterft 4 dagen na Pfizer-injectie Wie staat er op!?

stop kindermoord

5-jarige sterft 4 dagen na Pfizer-injectie

Wat laten de CDC VAERS-gegevens nog meer zien

Bron childrenshealthdefense.org : De VAERS-gegevens die zijn gepubliceerd door de Centers for Disease Control and Prevention bevatten in totaal 927.740 meldingen van bijwerkingen van alle leeftijden na COVID-vaccinaties, waaronder 19.532 doden en 146.720 ernstige verwondingen tussen 14 december 2020 en 26 december 2020. november 2021.

De Centers for Disease Control and Prevention hebben vandaag nieuwe gegevens vrijgegeven waaruit blijkt dat tussen 14 december 2020 en 26 november 2021 in totaal 927.740 meldingen van bijwerkingen met betrekking tot COVID-vaccins zijn ingediend bij het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). VAERS is het belangrijkste door de overheid gesponsorde systeem voor het melden van ongewenste vaccinreacties in de Verenigde Staten.

De gegevens omvatten in totaal 19.532 meldingen van sterfgevallen – een stijging van 283 ten opzichte van de vorige week – en 146.720 meldingen van ernstige verwondingen, waaronder dodelijke slachtoffers, in dezelfde periode – een stijging van 3.325 ten opzichte van de vorige week.

Exclusief “buitenlandse rapporten” aan VAERS, werden tussen 14 december 2020 en 26 november 2021 in de VS in totaal 672.373 ongewenste voorvallen gemeld, waaronder 8.986 doden en 57.143 ernstige verwondingen.

Buitenlandse kennisgevingen zijn kennisgevingen die Amerikaanse fabrikanten hebben ontvangen van hun buitenlandse dochterondernemingen. Volgens de voorschriften van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) moet een fabrikant, als hij op de hoogte wordt gesteld van een buitenlands casusrapport waarin een ernstige gebeurtenis wordt beschreven die niet op het productetiket staat, het rapport indienen bij VAERS.

Van de 8.986 sterfgevallen die op 26 november in de Verenigde Staten zijn gemeld, vond 20% plaats binnen 24 uur na vaccinatie, 26% binnen 48 uur na vaccinatie en 61% bij mensen die symptomen hadden binnen 48 uur na vaccinatie.

Op 24 november waren in de Verenigde Staten 454 miljoen doses COVID-vaccin toegediend. Dit omvat 264 miljoen doses van Pfizer, 173 miljoen doses van Moderna en 16 miljoen doses van Johnson & Johnson (J&J).

Elke vrijdag publiceert VAERS de meldingen van vaccinovertredingen die tot een bepaalde datum zijn ontvangen. De meldingen die bij VAERS worden ingediend, vereisen nader onderzoek voordat een causaal verband kan worden bevestigd. In het verleden is aangetoond dat VAERS slechts 1% van de werkelijke bijwerkingen van vaccins meldt.

Amerikaanse VAERS-gegevens voor 14 december 2020 tot en met 26 november 2021 voor kinderen van 5 tot 11 jaar tonen:

2.586 bijwerkingen, waaronder 34 geclassificeerd als ernstig en 2 gemelde sterfgevallen. Eén dodelijk ongeval vond plaats bij een 11-jarig meisje uit Georgia dat op 14 september werd gevaccineerd, voordat het 5-11-jarige COVID-vaccin van Pfizer werd goedgekeurd.

De tweede dood (VAERS ID 1890705) vond plaats bij een 5-jarig meisje dat vier dagen na de eerste dosis Pfizer stierf.

Op 1 november zijn 1.581 bijwerkingen gemeld in de leeftijdsgroep van 5-11 jaar.

US VAERS-gegevens voor 14 december 2020 tot en met 26 november 2021 voor 12-17-jarigen tonen:

23.871 bijwerkingen, waaronder 1.453 geclassificeerd als ernstig en 31 gemelde sterfgevallen.

De meest recente dood betreft een 16-jarig meisje uit Georgia (VAERS ID 1865389) die naar verluidt stierf aan een hartaandoening en meervoudig orgaanfalen twee dagen nadat ze het COVID-vaccin van Pfizer had gekregen.

 • 60 meldingen van anafylaxie bij 12- tot 17-jarigen waarbij de reactie levensbedreigend was, behandeling vereiste of de dood tot gevolg had – 96% van de gevallen werd toegeschreven aan het vaccin van Pfizer.
 • 563 meldingen van ontsteking van de hartspier (myocarditis) en ontsteking van het hartzakje (pericarditis), waarvan 553 gevallen werden toegeschreven aan het vaccin van Pfizer.
 • 139 meldingen van bloedingsstoornissen, alle gevallen toegeschreven aan Pfizer.

VAERS-gegevens uit de VS van 14 december 2020 tot 26 november 2021 voor alle leeftijdsgroepen samen laten zien:

 • 19% van de sterfgevallen was te wijten aan hartaandoeningen.
 • 54% van de overledenen was man, 42% was vrouw, en het geslacht van de overledene werd niet gegeven voor de overige overlijdensmeldingen.
 • De gemiddelde leeftijd van de overledene was 72,7 jaar.
 • Op 26 november meldden 4.480 zwangere vrouwen bijwerkingen met betrekking tot COVID-vaccins, waaronder 1.411 meldingen van miskramen of vroeggeboorten.
 • Van de 3.219 gemelde gevallen van Bell’s verlamming, werd 51% toegeschreven aan vaccinaties van Pfizer, 41% aan Moderna en 8% aan J&J.
 • 764 meldingen van Guillain-Barré Syndroom (GBS) met 42% van de gevallen toegeschreven aan Pfizer, 29% aan Moderna en 27% aan J&J.
 • 2.163 meldingen van anafylaxie waarbij de reactie levensbedreigend was, behandeling vereiste of de dood tot gevolg had.
 • 11.334 meldingen van bloedstollingsstoornissen. Hiervan zijn 5.024 meldingen toegeschreven aan Pfizer, 4.037 meldingen aan Moderna en 2.222 meldingen aan J&J.
 • 3.257 gevallen van myocarditis en pericarditis, met 2.025 gevallen toegeschreven aan Pfizer, 1.085 gevallen aan Moderna en 137 gevallen aan J & J’s COVID-vaccin.

Verwoestende blessures bij sporters na COVID-vaccinaties

Zoals The Defender op 2 december meldde, naderen verschillende topatleten het einde van hun carrière nadat COVID-vaccins hun gezondheid hebben vernietigd.

Florian Dagoury, een wereldrecordhouder in vrijduiken met statische adem inhouden, die ooit zijn adem maar liefst 10 minuten en 30 seconden inhield, werd gediagnosticeerd met myocarditis, pericarditis en triviale mitralisinsufficiëntie na ontvangst van het Pfizer COVID-vaccin.

Dagoury zei dat hij nu moeite heeft met het bereiken van een ademhalingsspanne van 8 minuten, dat hij bij duiken van 40 minuten een drang voelt om te ademen, dat hij zijn hartslag niet laag kan houden en dat zijn duikprestaties met 30% zijn afgenomen.

Veteraan triatleet Antoine Méchin, 32, staat ook voor het mogelijke einde van zijn carrière nadat hij een longembolie had opgelopen nadat hij het Moderna COVID-vaccin had gekregen.

Symptomen, waaronder ademhalingsmoeilijkheden en pijn in de arm, verschenen na de eerste dosis, maar de artsen wierpen zijn kortademigheid af als gevolg van stress en vermoeidheid.

Jeremy Chardy, een 34-jarige professionele tennisser die op de 73e plaats van de wereld staat, moest zijn seizoen opschorten vanwege een ernstige bijwerking op een COVID-vaccin waardoor hij niet in staat was om krachtige activiteiten uit te voeren.

Kyle Warner, een 29-jarige professionele mountainbike-racer, ontwikkelde pericarditis, posturaal orthostatisch tachycardiesyndroom (POTS) en reactieve artritis na zijn tweede dosis Pfizer’s COVID-vaccin.

Warners reactie was zo hevig dat hij in oktober nog dagen in bed lag omdat hij overweldigd werd door teveel mentale of fysieke inspanning.

Twee professionele voetballers storten in tijdens een wedstrijd

Een profvoetballer zakte op 25 november plotseling in elkaar tijdens een Champions League-wedstrijd tussen Real Madrid en Sheriff Tiraspol, een Moldavische voetbalclub, meldde ZeroHedge.

Adama Traore, 26, vleugelspeler bij Sheriff Tiraspol, werd gezien terwijl hij halverwege de wedstrijd naar zijn borst greep en op de grond zakte terwijl paramedici hem probeerden te reanimeren. De redenen voor de instorting van Traore en pijn op de borst zijn niet bevestigd.

De ineenstorting van Traore kwam de nacht nadat een andere speler, John Fleck van Sheffield United, instortte tijdens een wedstrijd tegen Reading. Fleck werd na een lange behandeling op een brancard weggedragen.

Toen een radiopresentator vroeg of Fleck het COVID-vaccin had gekregen, werd zijn liveverbinding met de uitzending onderbroken.

Een grote Duitse krant, de Berliner Zeitung, heeft onlangs een rapport gepubliceerd waarin wordt geprobeerd te beantwoorden waarom “een ongewoon groot aantal professionele en amateurvoetballers onlangs is ingestort”.

Het artikel vermeldde talloze gevallen van spelers die onlangs hartproblemen hadden of op het veld instortten – in sommige gevallen met de dood tot gevolg.

Pfizer vraagt ​​boostervaccinaties aan voor 16- en 17-jarigen

Albert Bourla, CEO van Pfizer, verklaarde dinsdag in een tweet dat de farmaceutische gigant, samen met BioNTech, de FDA formeel heeft gevraagd om COVID-boostervaccinaties voor 16- en 17-jarigen goed te keuren.

Indien goedgekeurd, zou dit de eerste boostervaccinatie zijn voor iedereen onder de 18 jaar.

De FDA zou volgende week Pfizer-boosterdoses voor 16- en 17-jarigen kunnen goedkeuren, aldus mensen die bekend zijn met de kwestie.

COVID-vaccins kunnen in verband worden gebracht met een verhoogd risico op myopericarditis bij mannen

Om te bepalen of er een verband is tussen COVID-vaccins en myopericarditis, hebben de onderzoekers gegevens bijgehouden van meer dan 268.000 volwassenen in Massachusetts die tussen augustus 2020 en mei 2021 ten minste één dosis van een COVID-vaccin hebben gekregen.

De onderzoekers vergeleken de gegevens met een controlegroep bestaande uit 235.000 van dezelfde patiënten – uit 2018 en 2019, lang voordat ze een dosis van een COVID-vaccin kregen.

In de studie gepubliceerd in het American Journal of Cardiology, ontdekten onderzoekers dat de voor leeftijd gecorrigeerde incidentie van myopericarditis bij mannen hoger was in de gevaccineerde populatie dan in de controlegroep, terwijl de incidentie van myopericarditis bij vrouwen hetzelfde was in de gevaccineerde groep. populatie en in de controlegroep.

Ze vonden ook een verhoogde incidentie van myocardletsel bij zowel mannen als vrouwen in 2021 in vergelijking met 2019, hoewel ze suggereerden dat een deel van de schijnbare toename van de diagnose van myopericarditis na vaccinatie te wijten zou kunnen zijn aan factoren die geen verband houden met de COVID-vaccins.

Moderna CEO zegt dat de Omicron COVID-booster in maart klaar zou kunnen zijn

Moderna-president Stephen Hoge zei woensdag dat de COVID-vaccinbooster, gericht op de Omicron-variant, al in maart klaar zou kunnen zijn voor goedkeuring in de VS.

Moderna ontwikkelt ook een multivalent vaccin dat zich richt op Omicron en drie andere COVID-varianten, hoewel de spuit pas over een paar maanden beschikbaar zal zijn, meldde Forbes.

Volgens de huidige FDA-richtlijnen kon een Omicron-booster op zijn vroegst pas in maart worden goedgekeurd, hoewel het bedrijf al in de testfase kan beginnen met de productie van het vaccin.

Hoge zei dat hij gelooft dat de bestaande vaccins de Omicron-variant kunnen vertragen, zo niet stoppen.

DRAMATISCHE Oversterfte

Heel veel doden worden toegeschreven aan onderliggend lijden. Dat is dus precies nu de omgekeerde bewijslast. Iedereen kan zich nog vorig jaar herinneren, waar zelfs een verkeersongeval nog het predicaat “corona” kreeg. Zó was het mogelijk om veel meer coronagevallen in de statistieken te krijgen.
In verband met zorgverzekeringen, die NIET uitbetalen als duidelijk is dat de patiënt ziek is geworden door de experimentele prik, wordt er zo min mogelijk een link gelegd tussen prik en ziek worden.
Anders zouden veel mensen, die te goeder trouw braaf geluisterd hebben naar overheid en RIVM, OOK nog eens een vette rekening moeten betalen. Dat zou trouwens voor de meesten van ons überhaupt niet te betalen zijn. Een dagje ziekenhuis is, vermoed ik, waarschijnlijk al zo’n 1000 euro. En dan komen daar de kosten van specialisten, apparatuur enzovoorts ook nog eens bij.
Verder zouden mensen dan natuurlijk de overheid aansprakelijk willen stellen voor al deze schade. Dat zou heel veel trammelant opleveren. Vandaar dat ze dit allemaal onder de pet houden.
Dus WIE betalen er mee aan alle schade, veroorzaakt door deze experimentele gentechinjecties? Juist! WIJ, de verstandige mensen die hier niet aan meedoen.
En nu komt het: ik las net op frontnieuws dat er een kliniek voor pijnbestrijding in Duitsland is, die vanaf 1 januari 2022 geen ongevaccineerde mensen meer wilt behandelen. Wat een schande! Als het nu gaat om schoonheidsbehandelingen of wat dan ook. Dan zeg je: boeiend! Maar HIER gaat het om pijnbestrijding. Voor veel mensen onontbeerlijk.
Deze mensen die hier werken, verdienen de naam arts, therapeut, verpleegkundige niet.
IK mag hopen, dat zij ALLE bijwerkingen van de vaccins op hun bordje krijgen. Dat zou tenminste gerechtigheid zijn.
Oversterfte

Related posts

De tijd van Mengele is terug: stopcode van Neurenberg-code

dezeweek2020

BombShell Kennedy jr. Amerikaanse inlichtingendiensten en militairen waren betrokken bij het Wuhan Lab-onderzoek

dezeweek2020

VS Plan om de hele wereld te vaccineren zal in duigen vallen

dezeweek2020

Leave a Comment