2022 World CupArgentina. Liga Profesional
Belgium. 1 Division ABrazil. Serie A
Champions LeagueChile. Primera Division
Colombia. Primera ACzech Republic. First League
Ecuador. Serie AEngland. Premier League
Europa LeagueFrance. Ligue 1
Germany. BundesligaGreece. Super League
Italy. Serie AJapan. J League
Mexico. Liga MXNetherlands. Eredivisie
Paraguay. Primera DivisionPortugal. Primeira Liga
Romania. Liga 1Russia. Premier League
South Korea. K-LeagueSpain. Primera Division
Turkey. Super LeagueUEFA Nations League
Ukraine. Premier LeagueUruguay. Primera Division
USA. MLSKHL
World ChampionshipGrand Slam. Wimbledon

Dennennaald Thee

weer

Dennennaald Thee

Al die tijd ben ik ervan uitgegaan dat er zo’n tegengif is, waarmee Fauci/Gates
en al hun meesters en bekenden “blijven veilig” terwijl hun ziekteverwekkers de rest doden
van ons; en hier is het blijkbaar.
 
MCM
Mogelijk tegengif voor het V-serum en de huidige spike-eiwitbesmetting
Dr. Judy Mikovits (1 min. MP4 is bijgevoegd) heeft onthuld dat het medische establishment al die tijd op de hoogte was van het tegengif voor de besmetting – een besmetting die nu wordt gezien door duizenden mensen die het serum niet hebben genomen, maar slechts in de buurt zijn gekomen van anderen die de prik hebben genomen.
(Het woord “serum” wordt hier gebruikt, omdat de manier om te voorkomen dat je de prik neemt, blijkbaar is om te zeggen “Ik ben allergisch voor het serum”.)
Wanneer het medische establishment en politieke promotors zichzelf willen vrijstellen van het nemen van inentingen, geven ze zichzelf altijd een legale uitweg, terwijl ze de “burgers” pushen om de prikken te nemen.
“Ik ben allergisch voor het serum” is een van hun oplossingen.
Het serum nemen is één ding. De piekeiwitbesmetting die nu in grote aantallen wordt ervaren door degenen die het serum niet hebben ingezien, maar net zijn bezocht met een familielid of vriend die dat wel deed, is geheel nieuw en ongekend.
Wat zijn de bijwerkingen die worden gezien door deze besmetting?
 • enorme hoofdpijn
  microstolsels en plotselinge blauwe plekken in het hele lichaam
  uitzonderlijk zware menstruatiecycli bij zowel de jonge als de postmenopauzale
  miskramen
  vermindering van de moedermelk
  steriliteit bij zowel vrouwen als mannen
  huisdieren sterven kort nadat de eigenaren het serum hebben gekregen.
Luister naar 5 artsen die dit ongewone begin van symptomen bespreken die nu door duizenden worden ervaren:
Het tegengif voor de besmetting
Dit tegengif voor de besmetting, dat al bijna 100 jaar bekend is bij de hogere niveaus van het medische establishment en insiders van de elitaire klasse, wordt Suramingenoemd , een geïsoleerde verbinding die oorspronkelijk is afgeleid van een extract van dennennaaldolie.
Het is alleen beschikbaar via injectie en is een goed bewaard geheim dat niet openlijk beschikbaar is gesteld aan de massa tijdens deze “pandemie”, maar is een effectieve oplossing voor parasieten en virussen van verschillende soorten, samen met een groot aantal andere aandoeningen.
Toch kan iedereen nu profiteren van deze oplossing door de worteloorsprong aan te boren, dennennaaldenthee, een tegengif dat tegenwoordig vrij verkrijgbaar is in groenblijvende bossen en in de achtertuinen van veel mensen.(Bronnen om het te kopen worden ook hieronder vermeld.)
Hoe kan deze eenvoudige remedie zo goed werken in het licht van zo’n schijnbaar onoverkomelijke toestand?
Er is een directe relatie tussen Suramin (het geïsoleerde extract), dennennaaldenthee (een heet waterextract van de dennennaalden, sparren, ceder en sparrennaalden) en dennenolie (die is afgeleid van de naalden via een destillatieproces met essentiële oliestoom).
Alle drie zijn afgeleid van de eigenschappen van de naald van de coniferen.
Mijn persoonlijke mening hierover is dat hetveel beter is om de hele kruidenbron van de natuur te krijgen dan slechts een kleine fractie van een extract. Er zijn veel andere voordelen die kunnen worden afgeleid van het hele kruid dat zal ontbreken in de geïsoleerde chemische stof.
Mijn observatie is dat degenen die een hoog niveau van gezondheid handhaven, niet worden beïnvloed door het serum of de overdrachtsbesmetting. Hun immuunsysteem lijkt op dit moment bijwerkingen af te weren. Komende winter, wanneer het spike-eiwit in hun lichaam zal worden uitgedaagd met nieuwe ziekteverwekkers, zullen we allemaal onze ware gezondheidsniveaus ontdekken.
Iedereen die qua gezondheid op het hek staat, of uitgeput (wat tegenwoordig van velen van ons kan worden gezegd), wordt in verschillende mate getroffen.
Het pad van Suramin naar Pine Needle Tea
Hier is het spoor van wetenschap en gegevens die de afgeleide relatie tussen dennennaalden en Suramin (“het tegengif van de elist” voor microbiële ziekten) aantoont – en die ook een potentieel tegengif biedt voor degenen die worden beïnvloed door de spike-eiwitbesmetting (om redenen die worden uitgelegd in de volgende gegevens):

Suramin wordt gebruikt voor de behandeling van menselijke slaapziekte veroorzaakt door trypanosomen[1][een parasiet] Specifiek wordt het gebruikt voor de behandeling van afrikaanse trypanosomiasis in het eerste stadium veroorzaakt door Trypanosoma brucei rhodesienseen Trypanosoma brucei gambiensezonder betrokkenheid van het centrale zenuwstelsel. [9][10]Het wordt beschouwd als eerstelijnsbehandeling voor Trypanosoma brucei rhodesienseen tweedelijnsbehandeling voor trypanosoma brucei gambiensein een vroeg stadium, waarbij pentamidine als eerste lijn wordt aanbevolen. [10]

Het is gebruikt bij de behandeling van rivierblindheid (onchocerciasis). [2]

Suramin is al bijna 100 jaar beschikbaar voor de medische professie. Een samenvatting van de antioxiderende voordelen worden beschreven in dit rapport – 100 jaar Suramin (bijgevoegd als pdf).
De meest relevante delen van de samenvatting worden hieronder beschreven met ondersteunend bewijs:

SURAMIN, DE VRUCHT VAN DE VROEGE MEDICINALE CHEMIE

Toen suramin in 1922 werd geïntroduceerd voor de behandeling van Afrikaanse slaapziekte, was het een van de eerste anti-infectieuze middelen die was ontwikkeld in een medicinaal chemieprogramma. Uitgaande van de antitrypanosomale activiteit van de kleurstof trypan blue, gesynthetiseerd in 1904 door Paul Ehrlich, maakte Bayer een reeks kleurloze en krachtigere derivaten. Molecuul 205 was suramin(Fig. 1), gesynthetiseerd door Oskar Dressel, Richard Kothe en Bernhard Heymann in 1916. Slaapziekte (ook bekend als menselijke Afrikaanse trypanosomiasis [HAT]) was in die tijd in de voorhoede van het onderzoek, geen verwaarloosde ziekte zoals het nu is, en de ontwikkeling van suramin was een doorbraak voor het opkomende gebied van chemotherapie.

Lees nu de volgende paragraaf in de ondertitel (Too) Many Targets in the 100 Years of Suramin PDF om de tegengifeigenschappen voor de spike-eiwitbesmetting te begrijpen (afgeleid van het mRNA dat instructies geeft om een spike-eiwit in andere cellen te repliceren):

Suramin vermindert verder de activiteiten van een groot aantal enzymen die betrokken zijn bij DNA- en RNA-synthese en -modificatie:DNA-polymerasen (103, 104), RNA-polymerasen (103, 105, 106), reverse transcriptase (18, 103), telomerase (67) en enzymen die betrokken zijn bij het opwinden / afwikkelen van DNA (107, 108) worden geremd door suramin, evenals histon- en chromatinemodificerende enzymen zoals chromoboxeiwitten (109), methyltransferasen (110) en sirtuin histon deacetylasen (111)

Dit is medisch gezien voor het remmen van de ongepaste replicatie en modificatie van RNA en DNA.
Deze opmerking in de PDF onthult ook het vermogen van Suramin om microstolsels te remmen:
Suramin vertoonde ook remmende effecten tegen componenten van de stollingscascade(71, 130)…
Overmatige stolling veroorzaakt bloedstolsels, ministolsels, beroertes en ongewoon zware menstruatiecycli.
Dit is de reden waarom zoveel mensen vandaag sterven aan bloedstolsels na ontvangst van het serum, en waarom anderen nu onverklaarbare blauwe plekken vertonen nadat ze in contact zijn gekomen met iemand die het serum heeft ingenomen.
Iets wordt overgedragen van de ene naar de andere, waarschijnlijk via de ademhaling, aangevuld met een soort sympathische resonantie of feromoonuitstraal.
De wijze van overdracht is op dit moment onduidelijk, maar gebeurt zeker.
Dit fenomeen is geen toeval, deze symptomen waren al lang bekend voor het loslaten van dit serum op het publiek. Vaccinproeven zijn al tientallen jaren aan de gang.
Waarom besloten ze om een volledig nieuwe aanpak met het mRNA te testen zonder dierproeven, waardoor mensen als eerste testcase voor hun effectiviteit werden gebruikt?
Een voor de hand liggende schijnvertoning
Elk natuurlijk medicijn met 0,01% van deze sterfgevallen en bijwerkingen zou onmiddellijk van de markt zijn gehaald. Dat onze professionals en besluitvormers deze schijnvertoning zijn blijven toestaan, onthult dat deze schijnvertoning opzettelijk is.
Het hogere echelon van de medische professie promoot dit programma bij de mensen, terwijl ze zichzelf ervan vrijstellen en vervolgens hun persoonlijke tegengif nemen om te voorkomen dat ze worden beïnvloed door de overdrachtsbesmetting.
Sinds wanneer is het acceptabel om duizenden mensen te doden en honderdduizenden meer te verminken met een “medicijn” ??? Waarom vinden we dit OK? Waarom vertrouwen we nog steeds de media en de medische tovenaars die deze schijnvertoning hebben bedacht? Wanneer is genoeg genoeg?
Het tegengif van het volk
Nu hebben de mensen het tegengifen het is gemakkelijk verkrijgbaar in de vorm van dennennaaldenthee. Hoe weten we dat? Omdat Suramin een derivaat is van de oliën in dennennaalden.
De hele kruidenbron (naalden) is superieur aan het enkele samengestelde extract (Suramin) – omdat de naalden een volledige aanvulling van fytonutriënten bezitten die tal van extra voordelen bieden die het extract niet kan bieden.
Nu, hier is de directe verbinding tussen Suramin en Pine Needle Tea:
Suramin is afgeleid van Trypan Blue

Trypan blauw is afgeleid van toluïdine,dat wil zeggen, een van de verschillende isomische basen, C14H16N2, afgeleid van tolueenTrypan blauw wordt zo genoemd omdat het trypanosomenkan doden, de parasieten die slaapziekteveroorzaken. Een analoog van trypan blauw, suramin, wordt farmacologisch gebruikt tegen trypanosomiasisTrypan blauw is ook bekend als diamine blauw en Niagara blauw…

Trypan rood en trypan blauw werden voor het eerst gesynthetiseerd door de Duitse wetenschapper Paul Ehrlich in 1904.

Trypan Blue is een derivaat van tolueen dat een derivaat is van pijnboomolie.

De verbinding werd voor het eerst geïsoleerd in 1837 door een destillatie van pijnboomolie door de Poolse chemicus Filip Walter,die het rétinnaphtenoemde. .

Ik herinner me persoonlijk vele jaren geleden dat een gezondheidswerker een Pine Sol-bad gebruikte om het lichaam van parasieten te ontdoen.

Pine-Sol was gebaseerd op pijnboomolie toen het werd gemaakt in 1929 en tijdens zijn opkomst tot nationale populariteit in de jaren 1950. Vanaf 2016 bevatten Pine-Sol-producten die in winkels worden verkocht echter geen pijnboomolie meer om de kosten te verlagen.

Toch biedt dennennaaldenthee een vergelijkbaar, zo niet superieur, voordeel, deels vanwege het feit dat het een direct mild extract van het hele kruid is, waardoor veel van zijn eigenschappen nog intact blijven die kunnen worden vernietigd door overmatige hitte tijdens destillatie en verdere dissectie van de vele voedingscomponenten.
Ik heb afgelopen herfst een aantal jonge Dougles Fir-naalden geoogst en heb het de afgelopen maanden aan mijn ochtendtheemelange toegevoegd. Het moet een instinctieve oproep zijn geweest. Ik ontdekte de Suramin info net vorige week.
De Douglas sparnaald thee die ik heb gedronken zorgt voor een energetische lift en een mooie boost voor het immuunsysteem.
Dennennaalden zijn rijk aan vitamine C en A onder tal van andere verbindingen die een lange lijst van voordelen bieden:

Een Koreaanse studie uit 2011 toonde aan dat het gebruik van dennennaalden in thee de beste manier was om toegang te krijgen tot de antioxiderende voordelen van dennennaalden.

De studie toonde aan dat het warmwaterextract van dennennaald proanthocyanidinen en catechines de hoogste niveaus van antioxidantvoordelen bieden in vergelijking met chemische extractprocessen.
Er zijn andere bekende voordelen die dennennaaldenthee en de thee gemaakt van andere coniferen delen, waaronder:
 • Pijnstiller
 • Antibacterieel
 • Antischimmel
 • Ontstekingsremmend
 • Antimicrobiële
 • Antioxidant
 • Antiseptisch
 • Antitumor
 • Antitussive
 • Antiviraal
 • Aromatisch
 • Samentrekkend
 • Decongestivum
 • Ontgiftende
 • Ontsmettingsmiddel
 • Diureticum
 • Expectorans
 • Immunomodulerend
 • Verbetert de bloedsomloop
 • Verkwikkende
 • Lymfatische
 • Ontspannen
 • Verlicht nerveuze uitputting en vermoeidheid
 • Verlicht pijnlijke spieren
 • Herstellend
Kruidendokters over de hele wereld weten al die tijd over de voordelen van deze eenvoudige natuurlijke thee. Dennennaaldenthee wordt al duizenden jaren wereldwijd medicinaal gebruikt.
Pine Needle Tea Video (3 min)
Wild Food Foerageren – Dennen / Spar / Ceder / Spar – Groenblijvende Theeën

Een paar waarschuwingen:
Wees voorzichtig met de taxusden (die geen echte den is) en kan giftig zijn, hoewel het wel een paar geneeskrachtige eigenschappen heeft).

De cipres mag niet worden gebruikt als een essentiële olie in hoge doses, maar normaal gesproken veilig anders.

De ponderosa-den is niet goed voor koeien, vooral vanwege de observatie wanneer drachtige runderen de naalden eten, het verlies van het kalf is waargenomen, maar heeft een lange geschiedenis van gezondheidsvoordelen voor mensen voor ademhalingsaandoeningen, snijwonden, wonden en brandwonden, enz.

Verreweg de overgrote meerderheid van de coniferen wordt al duizenden jaren medicinaal gebruikt met een uitstekende staat van dienst. Leer je bomen kennen. Ze kunnen een medicijnkastje vol gezondheidsvoordelen bieden aan u en uw gezin.
Dennen-, sparren-, ceder- en dennennaaldenthee kan uiteindelijk de gemakkelijkste manier zijn om de vele voordelen van de groenblijvende bomen te krijgen, samen met een natuurlijke bescherming tegen ongezonde replicaties van spike-eiwitten vandaag.
Combineer met andere kruiden zoals gewenst om verdere voordelen en smaken te verkrijgen.
Bronnen voor dennennaalden
Er is één primaire Amerikaanse leverancier (Etsy) voor de dennennaalden (naast het oogsten van je eigen) die ik op dit moment ken met 3 kwaliteitsvermeldingen, elk van een andere East Coast wildcrafter:
Hier is de belangrijkste referentielink voor nieuwe wildcrafters wanneer ze hun oogsten plaatsen:
Dosering: 3 kopjes per dag of meer van elke gewenste sterkte (op basis van de hoeveelheid naalden toegevoegd aan een franse pers of theepot) met een geschatte 1-3 eetlepels naalden per kopje bijna kokend water. Dit is een onderhoudsdosis die de gezondheid opbouwt.
Sterkere hoeveelheden naalden in water kunnen therapeutisch worden gebruikt. Als het te zuur aanvoelt (vanwege de vitamine C) voor je systeem, matig dan de hoeveelheid en vul de thee aan met alkaliserend voedsel en donkergroene kruiden of zeegroenten.
Om de ernst van de situatie waarin we ons bevinden te begrijpen en te begrijpen waarom, moeten we terugkijken in de geschiedenis naar de tijden waarin deze dag was voorspeld, duidelijk gepland en nu gecreëerd.
Hier is een duidelijk voorbeeld:
Jacques Attali was een adviseur van François Mitterrand (voormalig president van Frankrijk) en schreef dit in 1981:
“In de toekomst zal het een kwestie zijn van het vinden van een manier om de bevolking te verminderen. We beginnen met de oude man, want als hij eenmaal ouder is dan 60-65 jaar, leeft de mens langer dan hij produceert en het kost de samenleving veel geld.
Dan de zwakken en dan de nuttelozen die niets bijdragen aan de samenleving omdat er steeds meer zullen zijn, en vooral uiteindelijk de domme.
Euthanasie gericht op deze groepen; euthanasie moet in alle gevallen een essentieel instrument zijn van onze toekomstige samenlevingen.
Natuurlijk zullen we niet in staat zijn om mensen te executeren of kampen te organiseren. We zullen van hen afkomen door hen te laten geloven dat het voor hun eigen bestwil is.
Een te grote bevolking, en voor het grootste deel onnodig, is iets economisch te duur. Sociaal gezien is het ook veel beter voor de menselijke machine om abrupt te stoppen in plaats van geleidelijk te verslechteren.
We zullen niet in staat zijn om intelligentietests op miljoenen en miljoenen mensen te doorstaan, kun je je voorstellen!
We zullen iets vinden of veroorzaken; een pandemie die bepaalde mensen treft, een echte economische crisis of niet, een virus dat ouderen of ouderen zal treffen, het maakt niet uit, de zwakken en de angstige zullen bezwijken.
De domme zal het geloven en vragen om behandeld te worden. We hebben ervoor gezorgd dat we de behandeling hebben gepland, een behandeling die de oplossing zal zijn.
De selectie van gaat dus vanzelf: ze gaan alleen naar het slachthuis. ” Dit fragment is een uittreksel uit zijn boek “Brief History of the Future”, gepubliceerd in Frankrijk in 2006.”
Begrijp dat we slim genoeg zijn om onze eigen oplossingen te vinden en pas ze toe. Degenen die bereid zijn om proactieve beschermende maatregelen te nemen, hun gezondheid te behouden en meer zelfredzaam te worden, zullen met succes uit deze periode van verandering en transformatie komen.
Wij zullen degenen zijn die de wereld structureren om te komen met een nieuwe focus op het algemeen welzijn van al het leven overal. De oude denkwijze die door die beperkte ziel hierboven tot uitdrukking wordt gebracht, zal niet worden getolereerd. Die denkwijze, en degenen die het koesteren, zullen verdwijnen als de duisternis voor de naderende dageraad.
Het is waar dat velen met de voorbijgaande nacht mee zullen gaan, maar degenen die overblijven zullen dan des te helderder schijnen.
Doe je deel. Zorg eerst voor jezelf, kijk dan om iedereen te helpen die bereid is om te luisteren en deel te nemen aan de wederopbouw.

Dennennaald Thee

Related posts

De Heilzame 100% genezende werking van CHLOORDIOXYDE

dezeweek2020

Museumplein Politiegeweld BOERENPROTEST

dezeweek2020

Vaccinatieschade Wat kan u Genezen DETOX

dezeweek2020

100% Bewijs: De Pandemie covid19 CORONA is gepland. Sluit u aan bij de VAXXCONTROLGROEP Eén vuist tegen de MULTICRIMINELEN

dezeweek2020

VAXCONTROLGROUP

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More