Politiek Nederland is in- en in slecht – als het in Shanghai gebeurt zeg mij dan maar eens waarom zou het niet in Amsterdam kunnen gebeuren.

bpoc2020

Politiek Nederland is in- en in slecht

De politiek op zijn slechtst. “covid leugen” Verandering treedt op als jij je deel doet.

Doe je NIETS dan blijft het WEF licht aan

Minister die liegt en bedriegt, een partij als het CDA vol vriendjespolitiek en nepotisme en een dikke meerderheid van de Tweede Kamer die het allemaal accepteert. Joost Eerdmans, Pieter Omtzigt, BIJ1, Volt Kamerleden waar we niets aan hebben en een kartel dat er om lacht Ja de Nederlandse burger gewoon uitlacht en de prijzen voor gas, benzine en levensmiddelen zo opschroeft dat de normen van de WEF gehaald worden.

Nederland is een teringland geworden

In 2008 is de test met de ABNAMRO al gedaan. In 2020 toen de fake coronacrisis begon is het volk twee jaar onder de duim gehouden. Zelfs hoger opgeleiden zijn er allemaal ingestonken en nu de Ukraine oorlog, die door de Verenigde Staten de UN en de EU in stand wordt gehouden om u als burger naar de rand van de afgrond te brengen.

De olieprijzen dalen en de benzineprijzen gaan omhoog Ziet u het dan echt niet.

Nederlanders, die alleen maar lopen te zeiken in de supermarkt over de hoge prijzen maar niets willen doen want als ze de naam Willem Engel horen trekken ze zich allemaal terug in hun cocon, trekken ze de keutel in want spreken is zilver en zwijgen is goud.

De gevaccineerden weten de waarheid allang, dat alle vaccins die ze hebben gehad geen drol hebben geholpen. In mijn familie is iedereen ziek geweest, ze waren allemaal gevaxt en ik heb met mijn vrouw nergens last van. De komende winter zal noodlottig worden vooral bij mensen die inmiddels 2 boosters hebben gehad. Hun immuniteit is volledig naar de gallemiezen.

De gevaccineerde ziet de waarheid wel maar durft er niet aan toe te geven omdat hij of zij niet aan zichzelf wil toegeven dat je iets wat je gedaan hebt niet erg handig was en volstrekt niets heeft opgeleverd dus dan hou ik mijn mond maar. Ik zeg  Als u de verkeerde batch van #Pfizer heeft gehad bent u voor 2025 ten dode opgeschreven. U zult het gaan meemaken.

Daar er elke dag 150 virussen in de lucht hangen zullen ze overlijden aan deze virussen omdat ze er niet meer tegen kunnen.

OVERSTERFTE EN VACCINATIESCHADE MAG NIET OVER GEPRAAT WORDEN en bijna ALLE MEDIA CONFORMEREN ZICH AAN DEZE AFSPRAKEN

De oversterfte in Nederland was in december 2021 was 52%, ging daarna iets omlaag, maar maart 2022 is het al weer 33%

Kom niet in mijn buurt met een vaccin zoals nu in China gebeurt want het is heel makkelijk je bent dood.

China waar nu huisdieren worden vermoord vanwege een iets verhoogde besmettingsgraad, waar mensen in flats opgeslotenen  door hongersnood en depressie  uit hun huis springen om zelfmoord te plegen. Beelden van duizenden die het niet meer zien zitten. Videos van mensen die zich ophangen. Tragische ongelukken. Beelden zijn hier te zien maar we waarschuwen u ze zijn verschrikkelijk

En als het in Shanghai gebeurt zeg mij dan maar eens waarom zou het niet in Amsterdam kunnen gebeuren.

Nederland en het kartel zijn zo verrot incl. vele Kamerleden dat het eigenlijk doodeng is dat deze psychopaten in de reet van Schwab en Harari zitten van het WEF.

De politiek maar ook de NSB’ers {Ja ze zijn er aantoonbaar weer] en de burger blijven met hun poten van me af

Wat een teringland leven we in. Vanaf morgen mag elke Nederlander de belastingdienst oplichten wat mij betreft, schimmige deals doen, belastinggeld van hardwerkende Nederlander wegsluizen via constructies en nog meer schimmige deals doen. Doet het kartel ook Kijk naar Hoekstra.

Dat mag in Nederland vanaf nu! We hebben een stelletje niksnutten in de politiek.

Een sukkelgroep van 72 voorstanders houden Nederland in een leugen.

Wij zijn met zijn miljoenen en we pakken ze niet eens aan. Schaam je diep Nederlanders. Respect voor de Russen groeit met de dag ook gezien de leugens en bedrog die er door Zelensky de VS en de EU aan u verteld worden.

Een corrupte Ursula von Leijen. Ja ook met een Duitser getrouwd met een Big Farma knaap, staat met een zogenaamd verschrikt gezicht te kijken naar lijkzakken om 3 seconden later te lachen tegen een soldaat. Ziet u het dan echt niet. Leest u nooit eens tussen de regels door bij deze Staatspropaganda van de NOS, RTL, Telegraaf, De Volkskrant en de op dit moment smerigste krant in Nederland NRC. Wat een land zeg….

Nederlanders wees trots op de zwakte die in jullie ziel is. WEF heeft goed werk gedaan om de Nederlander lekker dom en zwak te houden.

Was het niet Rutte die zei dat hij nooit van Schwab had gehoord en later ontmaskerd werd door Gideon van Meijeren.

En CDA-ers Pieter Heerma en Hugo de Jonge geven elkaar lachend een boks. Walgelijk. Kuipers de nog grotere leugenaar tekent binnenkort met de EU een contract met de WHO waardoor in elke noodsituatie u als burger volledig aan banden kunt worden gelegd. Duitsland Karl Lauterbach heeft de vaccinatieplicht verloren maar ze zijn alvast begonnen met een klimaat lockdown. En verd… waarom zijn het weer de DUITSERS?

Hieronder de landen die we adviseren mocht u uit dit dictatoriale teringland weg willen

26 Landen die alle maatregelen opgeheven hebben.

Hier kan je lekker op vakantie gaan. Zonder linkse globalistische communistische WEF bullshit.

Hier kan je lekker op vakantie gaan. Zonder linkse globalistische communistische WEF bullshit.

🇲🇽 Mexico
🇩🇴 Dominican Republic
🇳🇴 Norway
🇮🇸 Iceland
🇸🇮 Slovenia
🇧🇭 Bahrain
🇯🇴 Jordan
🇮🇪 Ireland
🇭🇺 Hungary
🇷🇴 Romania
🇸🇦 Saudi Arabia
🇲🇪 Montenegro
🇨🇼 Curaçao
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 England
🇦🇼 Aruba
🇲🇻 Maldives
🇲🇳 Mongolia
🇲🇩 Moldova
🇬🇦 Gabon
🇾🇪 Yemen
🇨🇷 Costa Rica
🇸🇪 Sweden
🇵🇱 Poland
🇩🇰 Denmark
🇬🇩 Grenada
🇱🇻 Latvia

Dr. Robert Malone legt uit waarom de WEF uitgekristalliseerd moet worden

Stap over en lees de Alternatieve Media die de waarheid vertellen over wat er gaande is.

Aljazeera.com

ninefornews.nl

frontnieuws.com

xandernieuws.net

Stop met kijken naar staatspropaganda. Ga weer leven. Laat u niet in angst storten, Doe niet mee aan de gedragstherapie,  Gooi uw mobiel uit het raam of ga er op staan. Neem geen 5g.

“covid leugen” Binnenkort valt er nog veel meer recht te lullen!

HET WORDT TIJD DAT ER IETS GAAT GEBEUREN. DE CABAL OF KHAZARIAN MAFIA NEEMT STEEDS MEER MAATREGELEN OM DE NAVO BIJ DE UKRAINE TE BETREKKEN.

Van den Berg CDA Kamerlid zegt: “het gaat om het dempen van de Twitterberichten” Ze zegt: ” De GROOTSTE SCHREEUWERDS krijgen de meeste aandacht daar moeten we dan maar eens een apart debat over hebben” Onze conclusie is dat Van den Berg als CDA lid beter ook het KARTEL kan instappen.

Haar taak is controleren van het WEF Kartel en dat probeert ze juist niet te doen en het CDA zal wegzinken in een moeras omdat 50% van de NIET-stemmers tijdens de gemeenteraadsverkiezingen allang in de gaten hebben dat voor het CDA het peupelvolk geen stem meer mag hebben en dat ze zoals VVD’er Rutte ooit eens zei:  “Ze moeten hun bek houden” De EU en het WEF hebben er voor gezorgd dat alles in de achterkamertjes en in de wandelgangen bij alle genoemde bewindslieden hieronder allang vaststaat.

De bestuurscultuur is niet veranderd t.o.v. het vorige kabinet en zal ook niet veranderen omdat Rutte, Kaag, Hoekstra, Dijkgraaf, Ploumen, Schouten, Halsema, Bruls allen in de dikke reet van Klaus Schwab en de doodenge rechterhand Harari van Schwab zitten. De bestuurscultuur blijkt dus doordat Rutte alle WEF poppetjes op een andere ministerpost heeft gezet waardoor de bestuurscultuur nog asocialer is geworden.

“covid leugen”

Dus burgers die WAKKER zijn zijn gevaarlijk en burgers die niet WAKKER zijn worden door het complete kartel en de media een oor aangenaaid met telkenmale prijsverhogingen

Ukrainewar

Massaslachting, barbaarse dodingen, zinlose geweldplegingen en vernietigingen zijn aan de orde van de dag. Steeds meer kinderachtige acties van de NAVO, om de Russen te treiteren. 6 tanks hier en 12 tanks daar….

Levensgrote filmsets, die de mensheid trachtten de belazeren met een voormalig acteur Zelensky die goed is voor een eigen  vermogen van 8,5 miljard. Eigenlijk heeft deze man geen wapens van de VS nodig. Een Zelensky die 2 dagen voordat de Russen de Ukraine binnen vielen een vredaskkoord kon ondertekenen dat door de VS is tegen gehouden. .

Wij moeten voorzichtig zijn met handelen….zowel de Q forces als de Azov Nazi forces beschikken (in mindere mate) over psychotronische wapens, dat zijn wapens waarmee men de mens zijn emoties kan bespelen.

Mijn vermoeden dat die wapens al in bijna alle landen gebruikt zijn tijdens de de “covid leugen” is eigenlijk bevestigd. Hoe kan anders een volk rustig blijven terwijl zij steeds weer door hun eigen overheid vol in het gezicht geslagen worden.

Hoe kan het zijn, dat politie plotseling zich ontpoppen van buurtagenten tot domme knuppelaars van oude mensen.

Zomaar met een wil ; van oudjes knuppelen en in elkaar schoppen van op de grond liggende mensen  tijdens  demonstraties en honden op mensen afsturen OPZETTELIJK op het Museumplein en waar later gewoon niet meer over gesproken wordt.

Dat is absoluut geen menselijk gedrag meer. Zelfs de reactie van de mensen op zulke excessen zijn kalm en geduldig. Alleen de omstanders, die het zien gebeuren springen uit hun vel.
Dus het kan eigenlijk niet anders of de bevolkingen staan AAN psychotronische wapens bloot. Houdt ze kalm, en praat er niet over of zweep ze op.

“covid leugen” en de Gedragstherapie waar u aan blootgesteld wordt door de Overheid en de Media Alle bewijs is elke dag op de TV- en Radio te zien en horen.

Vergeet niet dat deze Mind Kontrol wapens al gebruikt zijn in Kongo , in Ethiopie en dat is al meer dan 20 jaar geleden. Klokkenluiders hebben dat al aangegeven, doch wij luisteren maar met een half oor.

Dat is nu ook aan het gebeuren met het microwave wapen 5G. Dit microwave wapen wordt links en rechts al gebruikt. Het beweegt zich van 6 tot 100 microherz. En richt naar believen schade aan.

Mensen worden doodziek van 5g
Info op het internet geeft aan dat men in China al de 5G aan het afbouwen is.
Men stopt ermee.

Verder heeft U ook nog vernomen dat Blackrock, Vanguard en StateStreet Corp. de drieling is, die nagenoeg alle industrieen beheersen en in elkaars aandelen pakketten deelnemen ( circular Ownership) Als wij kijken naar wie de groot aandeelhouders zijn dan zijn dat de volgende families…;

De Rothschilds, de Duponts, de Rockenfellers, de Busch Clan, de britisch Royal Family, de Orsini fam. and the Carnegy family.

Onderstaande families oefenen hun financiele macht uit via de foundations.

De Soros Foundation, De Bill Gates Foundation, De Clinton Foundation en de Rockenfellor Foundation.

U heeft de invloed al waargenomen van de Bill Gates Foundation, door het financieren van de WHO, De CDC, De Wuhan labs, De UNIVERSITIES sponsering, de Big Pharma research, bio labs sponsering. etc. etc. etc.

GA ER MAAR AAN STAAN. DAAROM DUURT HET ZO LANG. OMDAT ALLES OP DE KNIEEN KRIJGEN EEN HAAST ONDOENLIJKE JOB IS.

HET LEUKE ERVAN IS DAT DIE JOB OP EEN PAAR HAREN NA KLAAR IS EN WIJ VOLOP KUNNEN GAAN GENIETEN VAN ONZE  AARDE, ZOALS WIJ SINDS MENSENHEUGENIS NIET MEER HEBBEN KUNNEN DOEN…!!!!!

Veroorzaakt door randdebielen in ons kartel, in de WEF, in de VN in de EU en de NAVO

De ‘Grote Reset’

Ondertussen wordt de echte reden om mensen op te sluiten, niet gemeld door de mainstream media, maar ze vertellen dat we moeten stoppen met reizen voor niet-essentiële reizen, kleine bedrijven sluiten, en hen vasthouden in irrationele en willekeurige regels. Maar ze verbergen zich wat iedereen ziet die een greintje nieuwsgierigheid heeft.

De wereldmachthebbers bij de Verenigde Naties, het World Economic Forum, de British Koninklijke familie, Het Internationaal Monetair Fonds en het Vaticaan hebben ons verteld waarom COVID in de nabije toekomst vooraan en centraal moet staan in de menselijke psyche: ze hebben het allemaal geïdentificeerd als de sleutel tot het lanceren van een “Grote Reset” van de wereldwijde economische en sociale orde.

Zij willen het kapitalistische systeem van na de Tweede Wereldoorlog afschaffen en vervangen door een mondiale technocratische toezichtsstaat die een nieuw digitaal ID-systeem en een digitaal systeem voor betaalmiddelen kan invoeren. Dit nieuwe systeem zal veel autoritairder zijn dan waar Amerikanen onder zouden willen leven als we in normale tijden zouden verblijven, dus de technocraten moesten een “nieuw normaal” creëren dat mensen in angst plaatst. Mensen staan bekend om hun leiders te volgen in tijden van crisis en paniek. Ze kunnen ervan overtuigd worden om in deze tijden met bijna alles mee te gaan, wanneer angst de tweelingbroer is van chaos, en verwarring brengt.

De New Age Paus

Paus Franciscus en het Vaticaan staan ook volledig achter de nieuwe sociaal-economische wereldorde die voor ons wordt voorbereid – lees zojuist zijn laatste encycliek uitgegeven op 3 oktober getiteld “Fratelli Tutti” [vertaald: “Allen Broeders”]. Daarin verwijt hij het kapitalisme als het dringendste probleem van de wereld, bespot hij het begrip particuliere eigendom, plaatst het collectivisme boven de rechten van het individu, en lijkt hij te vragen om open grenzen en een beëindiging van de nationale soevereiniteit.

De paus noemt COVID-19 als de gebeurtenis die zal leiden tot een nieuw tijdperk van op de mens gebaseerde utopisch groepsdenken:

“De Covid-19 pandemie deed even het gevoel herleven dat we een mondiale gemeenschap zijn, allemaal in hetzelfde schuitje, waar het probleem van één persoon het probleem van iedereen is. Nogmaals realiseren we ons dat niemand alleen gered wordt; we kunnen alleen samen gered worden.”

COVID was gewoon een hulp, een trekker-mechanisme, voor wat mondiale elites de Grote Reset noemen, de nieuwe economie, De Groene Economie of duurzame ontwikkeling. Hoe ze het ook noemen, degenen met onderscheidingsvermogen zullen dit herkennen als het Eind-tijd Beest-systeem, wereldwijd van aard, dat zal proberen elk menselijk leven op de planeet te domineren.

De herverkiezing van Donald Trump kan de mars van de wereld in deze nieuwe donkere tijd uitstellen, waar vrijheid van beweging, vergadering, spraak en religie allemaal streng gecontroleerd en nagegaan worden. Joe Biden zal het verwelkomen, want dit was het pad dat zijn voormalige baas Barack Obama voor ons had uitgezet. Obama tekende de VN 2030 Agenda in september 2015 en de nieuwe stedelijke Agenda van de VN voor wereldsteden, evenals het Netwerk van Sterke Steden, wat de inspanningen zijn van de VN om de politiekorpsen van stad en land te globaliseren. Hij tekende ook voor de Klimaatakkoorden van de Verenigde Naties in Parijs.

De wereldregering zal zich manifesteren. Het is alleen een kwestie van wanneer. De Bijbel zegt dat de eindtijd zal worden gemarkeerd door de opkomst van een anti-Christelijk systeem van pestkoppen, dat zijn weg knuppelt naar de macht over de hele mensheid. De Verenigde Naties bevestigen arrogant de Bijbelse profetieën met de waarschuwing dat “niemand zal achtergelaten worden” in haar 2030 Agenda voor Duurzame Ontwikkeling.

Als mensen moeten we ons zowel fysiek als geestelijk voorbereiden op vervolging, iets wat in de komende weken, maanden en jaren alleen maar intenser zal worden. We moeten ons verzetten tegen goddeloze regeringen die proberen onze stem te laten zwijgen, onze bedrijven en praktijken sluiten en ons onze menselijkheid willen ontnemen.

Vergeet de politiek. Ze zijn er niet meer voor u!

Related posts

China en Franse pers zeggen: De VS is alleen uit op eigen voordeel in de Oekraïne-Oorlog

dezeweek2020

CORONAWET Nederland is mondiaal vernacheld door Hugo de Jonge en Ernst Kuipers gaat gewoon door

dezeweek2020

WAKKER WORDEN

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More