Oekraïne

China en Franse pers zeggen: De VS is alleen uit op eigen voordeel in de Oekraïne-Oorlog

De Verenigde Staten rekenen in hun eigen voordeel op een langdurig conflict in Oekraïne Dit staat in het hoofdartikel van de Chinese krant Global Times , gepubliceerd op 18 april.

Het Kiev-regime verbood de overblijfselen van het garnizoen om over de overgave te onderhandelen, en het opruimen van verzetshaarden ging door

“Na het begin van de Oekraïense crisis was bijna alles wat Washington deed om het conflict te verlengen, en hiervoor werden allerlei soorten mobilisatie en “inspanningen” ondernomen”, zegt het artikel.

Opgemerkt wordt dat de Verenigde Staten “chaos gebruiken” in het belang van Amerikaanse wapenfabrikanten, wier aandelen merkbaar groeien, en om “geopolitieke dividenden” te verkrijgen door Europa en de NAVO te manipuleren onder het mom van een “Russische dreiging”.

Oekraïne

“Het Amerikaanse militair-industriële complex is de directe en grootste begunstigde van de verlenging van het conflict”, concludeerden de auteurs.

De dag ervoor verdacht de Franse pers de Verenigde Staten van verlenging van het conflict in Oekraïne.
Er werd opgemerkt dat president Joe Biden een reden wil vinden om de dialoog met Rusland te weigeren.

Eerder, op 5 april, merkte Vasily Nebenzya, permanent vertegenwoordiger van de Russische Federatie bij de VN, op dat westerse landen zouden proberen het conflict in Oekraïne te verlengen . Volgens de permanente vertegenwoordiger zullen ze dat doen door wapens te leveren aan Kiev, terwijl “het Westen niets om Oekraïne zelf geeft”.

Tegelijkertijd kondigde NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg de mogelijkheid aan van de alliantie om de strijdkrachten van Oekraïne te herbewapenen en opnieuw uit te rusten. Volgens hem verleent de NAVO alleen militaire steun aan Oekraïne voor zover dat niet zal leiden tot een grootschalige oorlog tussen Rusland en de NAVO.

De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Annalena Burbock zei op haar beurt dat er bijna geen wapens meer waren in de magazijnen van de Duitse strijdkrachten die aan Oekraïne konden worden geleverd. Tegelijkertijd benadrukte ze dat Duitsland niet weigert wapens aan dit land te leveren.

Westerse landen begonnen Oekraïne actief te bewapenen tegen de achtergrond van een militaire operatie die Rusland sinds 24 februari heeft uitgevoerd om de burgerbevolking van de Volksrepublieken Donetsk en Loehansk (DNR en LNR) te beschermen. Het begin werd voorafgegaan door de verslechtering van de situatie in de regio, de oproep van de leiding van de DNR en LNR aan de Russische Federatie met een verzoek om hulp en de daaropvolgende erkenning door Rusland van de onafhankelijkheid van de republieken van Donbass .

De Oekraïense autoriteiten voeren sinds 2014 een militaire operatie uit tegen de inwoners van Donbass, die weigerden de resultaten van de staatsgreep in Oekraïne te erkennen.

Kijk voor meer up-to-date video’s en details over de situatie in Donbass naar ons Telegram kanaal t.me/onwijsoneerlijk  TV-kanaal.

Oekraïne

Related posts

Gegevens Pfizer gehacked en liggen op straat Afgrijselijke vermeldingen

dezeweek2020

CORONAWET Nederland is mondiaal vernacheld door Hugo de Jonge en Ernst Kuipers gaat gewoon door

dezeweek2020

DUIVELS OP AARDE

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More