God zij met hen, hoop ik voor ze…. – De KNOP MOET OM  – Ja! – Die KNOP gaat om

EEN SPANNEND WEEKEND. ER GEBEURD NU VAN ALLES. ACHTER DE SCHERMEN WORDEN VELE ARRESTATIES VERRICHT. IN VEEL LANDEN BLACK OUTS.

16 April, een datum, die er uit springt. Midden April. De End Game is on.

De media liegt er op los, de Russen hebben de oorlog al bijna verloren. Kijk vooral HIER

Gedragstherapie volgens het WEF protocol door Rutte en Kaag via reclamespotjes van de Rijksoverheid met De KNOP MOET OM  – Laatste dappere pogingen van de NOS om u te beinvloeden u voor te liegen en u lastig te vallen met NEP NIeuws. Onderwerpen uit de weg gaan. Geen enkel wereldnieuws meer brengen. U focussen op de Ukrainewar omdat de vaccinatieschade en alle verdere vaccinatie ellende bij u weg te houden.

Het is hetzelfde verhaal. Nieuwe varianten die eraan komen. Klimaatonzin, Klimaat lockdowns. Net als de mensen die zogenaamd zitten te wachten op een nieuwe booster, terwijl geen hond meer ingeent wil worden….

De spanning stijgt. Rusland is alleen nog ondergronds bezig in de tunnels en het Westen doet niet anders dan hun versleten oorlogstuig, wat reeds overjarig is, proberen te dumpen in de Ukraine.

Er zijn weer berichten over aanslagen, die komen. Vooral 18 April zou een target dag kunnen zijn. Een valse vlag operatie in de USA, een zogenaamde aanval van de Russen. Met behulp van hologram technieken a la 9/11…., Trade centers….

Het rommelt overal. Dan waarschuwingen van nieuwe dodelijke Covid varianten, TBC outbreaks, die onze gezondheid zouden aantasten…..Marion Koopmans heeft het licht gezien met Omikron B, D, E, F, g, Dubbel H. Een dierenarts die voor veel geld is ingehuurd omdat u allemaal te vertellen en binnenkort weer Ab Osterhaus.

Als je het allemaal moet geloven wordt je straal gek…..De politiek blijft zich indekken, nog geen arrestaties.

Maar de drie dagen van duisternis komen er aan., dat staat vast.

Ook worden volgens ontvangen berichten ca dertig regeringen opgepakt. Maar welke regeringen? De Q organisaties laten druppelsgewijs los, dat 17 Westerse landen in het geheim meewerken met de Q en Z Forces. Dat betekend ook dat hun militaire Forces in paraatheid zijn gebracht om de Cabal aan te pakken.

Ook geruchten over Gesara en Nesara, dat er kinken in kabels zijn. Welnu in het normale leven zijn er altijd kinken in de kabels… dus dat weten wij….

De overal picture is duidelijk. Steeds meer waarheden komen naar buiten over de pedofilie, het redden van kinderen uit de klauwen van de nog functionerende pedo {k} ringen. Veel regeringsleiders krijgen nu lichte Covid aanvallen en worden uit roulatie genomen. Ergo gearresteerd.

Steeds meer mensen worden nu wakker.

Zij geloven de eenzijdige berichtgevingen niet meer. Men wordt steeds alerter. Het gevoel van onvrede stijgt in  de hele wereld. De mensen hebben en krijgen genoeg van het onzinnige gepraat en gelieg wat over hen uitgestrooid wordt.

Ook de ziekenhuizen komen nu onder vuur, daar blijkt dat men bewust Covid patienten heeft laten sterven ( een totale opbrengst per Covid patient van $ 80.000 tot 100.000. ) En dat door de voorgeschreven behandelingsprocedures te volgen, zoals verkeerde zuurstof apparaten, Remdesivir, Coma related medicijnen, totdat de patienten er in stikken…. en nooit meer uit de verdoving konden komen.

Alles volgens dubieuze protocollen en het onthouden van echte genezende medicijnen, zoals hydroxyChloroquine, zytromicyne, Ivermectine etc.

Ergo, er staan veel processen nu op stapel en veel ziekenhuis management teams, zullen de tralies gaan zien voor een lange, lange tijd.

Ook zullen veel artsen gearresteerd gaan worden, die bewust voor het geld hun patienten ondeugdelijke vloeistoffen hebben ingespoten, zonder hen daar voldoende over te informeren.

God zij met hen, hoop ik voor ze….


Related posts

Encryptie onder Europese aanval (Digital Markets Act en clientside scanning)

dezeweek2020

Putins niet gecensureerde speech Een wereldleider vertelt de waarheid over de Westerse elites

dezeweek2020

Draaiboek Bill Gates en NTI Monkeypox – Geldpox

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More