Astrazeneca ‘Miljoenen [immuungecompromitteerde] mensen mogen niet worden gevaccineerd’…

AstraZeneca-bronopname uit 2020 laat zien dat CEO Pascal Soriot zegt: ‘Miljoenen [immuungecompromitteerde] mensen kunnen niet worden gevaccineerd…

Antilichaam [behandeling] heeft een enorm potentieel’ •

Project Veritas heeft een bedrijfsbrede Zoom-oproep van december 2020 gekregen, waarin de CEO van AstraZeneca , Pascal Soriot, bespreekt complicaties met COVID-vaccins die in tegenspraak zijn met de richtlijnen van gezondheidsfunctionarissen over deze kwestie, zoals de Wereldgezondheidsorganisatie. • Soriot: “Als je een immuunziekte, lupus of een andere immuunziekte hebt, kun je dat niet – of multiple sclerose, je kunt niet worden gevaccineerd.

Er zijn dus miljoenen mensen in de wereld die een bescherming nodig hebben die niet uit een vaccin kan komen. Het langere antilichaam heeft dus een enorm potentieel.” • Soriot: “Het langwerkende antilichaam is vrij uniek omdat dit de enige combinatie is die mogelijk langer dan zes maanden tot mogelijk 12 maanden zal duren en mensen voor een lange periode zal beschermen.”

[NEW YORK – 19 april 2022] Een bron binnen de farmaceutische gigant AstraZeneca heeft Project Veritas voorzien van een 2020-opname van een interne bedrijfsbrede Zoom-oproep waarin CEO, Pascal Soriot, uitspraken doet over de compatibiliteit van vaccins die in tegenspraak zijn met de richtlijnen van de gezondheid instanties en organisaties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie. “Als je een immuunziekte, lupus of een andere immuunziekte hebt, kun je niet – of multiple sclerose, je kunt niet worden gevaccineerd”, zegt Soriot in de clip. “Dus, er zijn miljoenen mensen in de wereld die een bescherming nodig hebben die niet van een vaccin kan komen. Dus het langere antilichaam heeft een enorm potentieel, ‘, voegde Soriot toe in de nooit eerder vertoonde beelden.

Astrazeneca

Van behandelingen met monoklonale antilichamen was bekend dat ze relatief vroeg in de COVID-19-pandemie effectief waren en sommige staten in de VS kwamen snel over om het te gebruiken als een frontlinieverdediging.

De federale overheid drong echter actief aan op het gebruik van die behandelingen ten gunste van het vaccin. In een video die dinsdagmiddag is gepubliceerd, vraagt ​​James O’Keefe: “Als de CEO van een van ‘s werelds grootste farmaceutische bedrijven zich in 2020 realiseerde dat antilichaambehandelingen noodzakelijk zijn voor immuungecompromitteerde mensen, waarom zouden regeringen over de hele wereld vaccinmandaten afdwingen als miljoenen lopen mensen risico als ze het krijgen?”

In een gezondheidsadvies van 16 maart bevestigde de Wereldgezondheidsorganisatie haar standpunt dat het AstraZeneca-vaccin veilig is voor immuungecompromitteerde personen. “Opgemerkt moet worden dat het volledige schema van twee doses van dit vaccin meer bescherming biedt tegen zorgwekkende varianten dan een enkele dosis alleen”, zegt het adviesbureau. “Daarnaast beveelt SAGE [Strategic Advisory Group of Experts on Immunization] aan dat ernstige en matig immuungecompromitteerde personen een extra dosis vaccin moeten krijgen.”

Op het moment van schrijven heeft AstraZeneca nog niet gereageerd op een verzoek om commentaar.

Astrazeneca

Related posts

Blijf vanaf nu VER UIT DE BUURT VAN DE VACCINS #oversterfte #vaccinatieschade

dezeweek2020

Ernst Kuipers: “Begaat de misdaad van het doen gelden van autoriteit onder de “kleur van de wet”,

dezeweek2020

Voedseltekort VOEDSELVERWERKENDE FABRIEKEN IN NOORD-AMERIKA vliegen achter elkaar in brand

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More