Voedseltekort VOEDSELVERWERKENDE FABRIEKEN IN NOORD-AMERIKA vliegen achter elkaar in brand

VERDACHTE BRANDEN, EXPLOSIES VERNIETIGEN VOEDSELVERWERKENDE FABRIEKEN IN NOORD-AMERIKA – VOEDSELTEKORT LAU LOENEN!

Volgens Joe Biden IS HET voedseltekort in o.a Amerika te wijten aan de situatie in de Oekraine en uiteraard Poetin/Rusland.

Maar is dat wel zo?. Toeval?. Relevante links helemaal onder.

Het sociaal krediet systeem is geen geheim meer: dezeweek.eu/2022/04/23/who

#NederlandSlaapt Credo #WakkerWorden in onze prullenbak Ze zeggen het openlijk: #BigTech #Vanquard #BlackRock #Gates,#Biden,#Soros ,#Macron ,#Trudeau ,#Rutte #TheGreatReset #BuildBackBetter, #NewWorldOrder,

#socialekredietsysteem, is geen verborgen agenda meer.

Pfizer heeft zijn aandeelhouders al een winstwaarschuwing gestuurd met de mededeling dat het dood-vaccin nooit toegelaten wordt omdat het niet werkzaam is. U bent letterlijk en figuurlijk ingespoten voor Jan met de korte achternaam en hetzelfde scenario zal u dan weer ten deel vallen met een nieuwe variant vermoedelijk Marburg vele malen dodelijker en waar de gevaccineerde niet tegen bestand zal zijn omdat na 4 prikken zijn of haar immuniteit naar -186% teruggevallen is.

Joe { Alzheimer } Biden zegt dat het zogenaamde voedseltekort en  de branden in vooral Noord-Amerika door de Ukraine oorlog komen waar nu alles wat het daglicht niet mag aanschouwen achter weggestopt wordt. Shanghai worden 10-tallen miljoenen mensen gevangen gehouden in hun eigen huisje en gaan dood van de honger en de een na de ander spring uit zijn flat of hangt zich op. Neen de realiteit kan de normale Nederlandse burger niet aan en wordt over gezwegen in de MSM

Hoewel zelden gerapporteerd door het reguliere nieuws, zijn er dit jaar een ongewoon aantal grote branden geweest in voedselverwerkingsfaciliteiten in Amerika en Canada en zelfs teruggaand tot vorig jaar. De branden zijn opmerkelijk vooral omdat de regering-Biden – wiens beleid grotendeels de ‘ grote reset’ -agenda ondersteunt die door het World Economic Forum en de Wereldgezondheidsorganisatie is gepromoot – ons waarschuwt voor voedseltekorten .

Interessant genoeg trokken de branden de aandacht van Tucker Carlson van Fox News, die al verschillende van de branden besprak. Over een vliegtuig gesproken dat neerstortte in een fabriek van General Mills in Georgia, hier is een deel van wat Carlson te zeggen had:

“Dit is de tweede keer in een week dat zoiets is gebeurd. Op 14 april stortte een vliegtuig neer in de aardappelfabriek van Gem State Processing in het oosten van Idaho. Wat is hier aan de hand?
Overal in Amerika lijken voedselverwerkende fabrieken in brand te staan. Een paar dagen geleden verwoestte een brand het hoofdkantoor van Azure Standard, een van de grootste distributeurs van biologisch voedsel in het land.

Eind vorige maand heeft een brand een verpakkingsfaciliteit voor verse uien in Zuid-Texas zwaar beschadigd.

In Oregon en een aardappel-verwerkingsfabriek had een ketelexplosie die arbeiders naar het ziekenhuis stuurde.

Er gebeuren dus natuurlijk bedrijfsongevallen, maar dit zijn teveel bedrijfsongevallen in voedselverwerkingsfaciliteiten terwijl de president waarschuwt voor voedseltekorten vanwege Oekraine.

Hier een lijst, met korte beschrijving .

21 april 2022, General Mills Plant, Covington, GA ; Twee mensen stierven nadat een vliegtuig neerstortte op een leeg terrein in een fabriek van General Mills in Covington, GA,

18 april 2022, Azure Standard, Dufur, OR ; Het hoofdkantoor van Azure Standard, een vooraanstaande onafhankelijke distributeur van biologische en gezonde voeding, is door brand verwoest. Er waren geen gewonden. De oorzaak van de brand is onbekend

13 april 2022, Gem State Processing, Heyburn, ID ; Het vliegtuig van een ervaren UPS-piloot stortte neer op het dak van de aardappel- en voedselverwerkingsfabriek, waarbij de piloot op slag dood was. De faciliteit haalt 18.000 hectare aardappelen uit Idaho in.

13 april 2022, Taylor Farms, Salinas, CA ; een belangrijke producent van groenten en fruit. Volgens rapporten begon het vuur in een muur en verspreidde het zich snel naar de zolder.

11 april 2022, East Conway Beef & Pork, Conway, NH ; Een enorme brand verwoestte de slagerij en de vleesmarkt. Buren hielpen bij het bijeendrijven van het bevrijde vee toen de brand uitbrak. Onderzoekers van het NH Fire Marshal’s Office proberen nog steeds te achterhalen hoe de brand is ontstaan.

31 maart 2022, Rio Fresh Inc., San Juan, TX ; Het familiebedrijf van de derde generatie teelt, verpakt en verscheept veel producten uit Texas, waaronder zoete uien en kool, boerenkool, meloenen en groenten. De “enorme brand” overspoelde de 100.000 vierkante meter grote nieuwe verpakkingsfaciliteit voor verse uien van het bedrijf,

28 maart 2022, Maricopa, AZ Voedselbank; Naar verluidt werd 50.000 pond voedsel vernietigd nadat een brand de voedselbank slechts 15 minuten nadat deze was gesloten, had overspoeld. De twintig jaar oude voedselbank heeft wekelijks maaltijden verzorgd voor bijna 1.200 gezinnen.

24 maart 2022, Penobscot McCrum Aardappelverwerkingsfaciliteit, Belfast, Maine ; De enorme brand, die naar verluidt is ontstaan in een van de frituurmachines, veroorzaakte rook die zo dik was dat geen actieve vlammen zichtbaar waren.

16 maart 2022, Walmart Distribution Center, Plainfield, IN ; Rook van de grote brand in het pakhuis van 1,2 miljoen vierkante meter was kilometers ver zichtbaar. Naast voedsel bevatte het magazijn verschillende items die klaar waren voor distributie, waaronder kleding, elektronica en verzendmateriaal. Dertig agentschappen reageerden om de brandweer van Plainfield te helpen bij het blussen van de brand, met bemanningen die elk in ploegen van 4-6 uur werkten om fris te blijven tijdens het blussen van de brand. Bij het onderzoek naar de oorzaak van de brand was de AFT betrokken, die meldde dat het onderzoek naar de oorzaak van de brand weken of maanden zou kunnen duren.

VOEDSELTEKORT

16 maart 2022, Nestlé Jonesboro-fabriek, Jonesboro, AK; Een brand met een explosie veroorzaakte grote schade aan de nieuwe productielijn in de Nestlé Jonesboro-fabriek, die diepvriesproducten produceert voor de merken Stouffer’s, Lean Cuisine, Digiorno, Tombstone, Hot Pockets en Sweet Earth.

14 maart 2022, melkveebedrijf Wayne Hoover; Longswamp Township, PA ; Meer dan 20 brandweerkorpsen reageerden op de enorme brand op de boerderij van Berks County, die door de brand werd verwoest.

28 februari 2022, Nutrien Ag Solutions, Sunnyside, WA ; Volgens rapporten begon een enorme brand in een commerciële structuur in de kunstmestfabriek met smeulende zwavel. Een opslaggebouw van 18.000 vierkante meter in de fabriek werd door de brand verwoest en niemand raakte gewond.

28 februari 2022, Shadow Brook Farm en Dutch Girl Creamery ; Lincoln, NE; De brand van 4.30 uur verwoestte de $ 200.000-faciliteit en bracht een van de eigenaren in het ziekenhuis.

22 februari 2022, Shearer’s Foods, Hermiston, OR ; een enorme explosie en brand verwoestten de chipsfabriek. Twee weken na de brand had het bedrijf al zijn bijna 250 werknemers ontslagen .

19 februari 2022, Lincoln Premium Poultry, Fremont, NE ; Drie mensen raakten gewond en één belandde in het ziekenhuis na een ammoniaklek in de fabriek, die Costco van kipproducten voorzag .
18 februari 2022, Bess View Farm, St. Albans, VT ; De brand, die vermoedelijk rond 2 uur ‘s nachts begon in de melkstal, verwoestte een stal en bijna 800 koeien.

16 februari 2022, Louis Dreyfus Company (LDC), Claypool, IN ; Een brand brak uit in de grootste sojabonen- en biodieselverwerkingsfabriek in de Verenigde Staten, met een “onbepaalde” hoeveelheid schade.

3 februari 2022, Percy Dairy Farm, Stowe, VT ; De melding van 112 voor de brand kwam rond 23.30 uur binnen. Het kostte negen brandweerkorpsen meer dan zes uur om het vuur volledig te doven. Bij de brand kwamen meer dan 100 koeien om het leven. De oorzaak van de brand is niet bekendgemaakt.

31 januari 2022, kunstmestfabriek, Winston Salem, NC ; Ongeveer 6.500 mensen stonden drie dagen onder evacuatiebevel nadat een brand uitbrak in een kunstmestfabriek in North Carolina.

13 januari 2022, Cargill-Nutrena-voederfabriek, Lecompte, LA ; Een brand begon in de vroege ochtenduren en brandde meer dan 12 uur. Tijdens het blussen van de brand deed zich een explosie voor. De fabriek van 140.000 ton produceert voer voor diervoeding, aquacultuur, paarden, rundvlees, pluimvee, zuivel en wild. De oorzaak van de brand is niet bekend en wordt nog onderzocht.

12 december 2021, West Side voedselverwerkingsfabriek, San Antonio, TX ; Een niet nader genoemde voedselverwerkingsfabriek leed meer dan $ 100.000 aan schade aan voedselvoorraden als gevolg van een koeler die in brand vloog. De oorzaak van de brand is momenteel niet bekend.

29 november 2021, Maid-Rite Steak Co. Inc., Scott Township, PA ; De oorzaak van de brand, die een groot deel van het vleesverwerkingsgebied beschadigde, werd als een ongeluk beschouwd. Maid-Rite Specialty Foods is uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke producenten van door de USDA geïnspecteerd diepgevroren vlees in de Verenigde Staten. De autoriteiten verklaarden dat ze denken dat de brand in een muur is ontstaan.

15 november 2021, Garrard County Food Pantry in Lancaster, KY ; het magazijn leverde jarenlang meer dan een miljoen pond voedsel

23 augustus 2021, Patak Meat Products, Austell, GA ; Het familiebedrijf, gevestigd in Cobb County, is gespecialiseerd in fijn Europees vlees in worst met klanten verspreid over het hele land. De brand brak uit in het midden van het gebouw en veroorzaakte grote schade.

30 juli 2021, Tyson River Valley Ingredients Plant, Hanceville, AL ; De 121.000 vierkante meter grote fabriek bediende pluimveeverwerkers iDe fabriek leed een totaal verlies.

Food Shortages and Food Processing Plant Fires – What’s Going On?

http://rangefire.us/2022/04/25/suspicious-fires-explosions-destroy-food-processing-plants-across-north-america/

https://www.visiontimes.com/2022/04/21/fires-destroy-food-processing-centers.html

Strange Trend of Food Processing Plant Fires Appears Across the US

VOEDSELTEKORT

Related posts

SHANGHAI OORLOG

dezeweek2020

blckbx Today

dezeweek2020

WAKKER WORDEN

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More