CORONAWET Nederland is mondiaal vernacheld door Hugo de Jonge en Ernst Kuipers gaat gewoon door

Mondiaal vernacheld door Ministerie VWS en Hugo de Jonge

WAKKER WORDEN en ruik de vernietiging van onze grondwet

stop de coronawet hier

Ik denk dat het inmiddels wel duidelijk wordt dat we mondiaal vernacheld zijn. Het ministerie van VWS hield uitbreiding van IC bedden tegen, wij ruit Nederland. Ik Wens iedereen veel kracht en wijsheid ik doe niet meer mee met dit Leugen en Bedrog pret kabinet – kartel.

Ziekenhuizen werden ontmoedigd hun IC-capaciteit uit te breiden. Sterker,  Hugo de Jonge wilde zelfs dat ziekenhuizen IC-bedden schrapten midden in de Coronacrisis. Laat dat even tot u door dringen. Besturen Artsen, en personeel werd een spreekverbod opgelegd.


Hugo de Jonge


Media NOS brengt niets van deze criminele wandaad naar buiten omdat de NOS onder streng regime staat van de overheid met een Rutte en Kaag die niet meer terug kunnen nu alles gekoppeld is aan de WEF, WHO  en Klaus Schab iets waar we u nu al 26 maanden voor hebben gewaarschuwd.

stop de coronawet hier

Ministerie van VWS lag tijdens pandemie dwars bij uitbreiding IC’s’ | NOS – Iedereen die hier destijds vragen over stelden werd als wappie/complotdenker weggezet, het was volgens onze MP en Minister van VWS allemaal “fake nieuws”.
Nu blijkt zeer direct dat Rutte, De Jonge en nu Kuipers en Kaag en staatsomroepnos, npo1 allen bloed aan hun handen hebben.
Er zijn mensen overleden terwijl dat niet nodig was.

#hugodejonge heeft willens en wetens het opschalen van de IC bedden tegengehouden! “Lockdown was overbodig geweest”

Dit betekent ook dat door ernstig opzettelijk falen van de Jonge nu 400.000 bedrijven in Nederland op omvallen staan. Maar nog steeds komt er niemand in actie Het is niet te geloven! Echter doordat er sprakeis van opzet er een oorzaak is en heel veel schade voor heel veel mensen kan deoverheiu\d voor het gerecht worden gesleept.

Er is sprake duidelijk van een onrechtmatige daad Wie pakt de handschoen in deze op. Wij zijn benieuwd

Erger is nog dat tussen 22 en 28 mei a.s. Ernst Kuipers gaat tekenen dat bij een volgende pandemie de WHO alle macht krijgt boven overheden. Een WHO die in handen is qua aandelen van Bill Gates.

Lees verder HIER

WAKKER WORDEN en ruik de vernietiging van onze grondwet

stop de coronawet hier


Related posts

blckbx Today

dezeweek2020

Nieuw wereldwijd vaccinrapportagesysteem om covid-vaccinatieschade en verwondingen op te sporen

dezeweek2020

Vaccinatieschade aids – vaids nu ook mainstream – mediacampagne om aids door vaccins te verdoezelen?

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More