Nieuw wereldwijd vaccinrapportagesysteem om covid-vaccinatieschade en verwondingen op te sporen

Op 13 april introduceerde de Truth for Health Foundation haar geheel nieuwe Citizens Vaccine Injury Reporting System (CVIRS), dat volgens haar “het meest nauwkeurige, toegankelijke en complete rapportagesysteem voor vaccinletsel ter wereld” is.

Volgens de Stichting zal het publiek nu voor het eerst “gemakkelijk en vertrouwelijk hun verwondingen en bijwerkingen kunnen melden zonder angst voor represailles, en middelen ontvangen voor het ontwikkelen van een behandelplan om de gezondheid te herstellen.”

covid-vaccinatieschade

Degenen die bekend zijn met het melden van bijwerkingen van vaccins weten dat de regering van de Verenigde Staten het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) onderhoudt, dat op dezelfde manier functioneert. Het verschil is dat VAERS slechts 1 procent van alle verwondingen en sterfgevallen vastlegt vanwege de manier waarop het wordt bestuurd en gemanipuleerd .

“Het publiek zal voor het eerst gemakkelijk en vertrouwelijk hun verwondingen en bijwerkingen kunnen melden zonder angst voor represailles, en middelen ontvangen voor het ontwikkelen van een behandelplan om de gezondheid te herstellen”, zegt de Stichting.

Tussen 14 december 2020 en 1 april 2022 bevatte VAERS ongeveer 1.217.333 meldingen van verwondingen die verband hielden met Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccins”, waarvan 217.301 werden gerapporteerd als “ernstige verwondingen”. Inbegrepen in deze waren 26.699 sterfgevallen in dezelfde periode.

“Historisch is aangetoond dat VAERS slechts 1 procent van de werkelijke bijwerkingen van vaccins meldt”, zegt Children’s Health Defense (CHD).

Rapporteer HIER

CVIRS zal nauwkeuriger en gebruiksvriendelijker zijn dan VAERS

Het doel van CVIRS is om een ​​betrouwbaar alternatief te zijn voor VAERS, “waarvan bekend is dat het de schade van experimentele COVID-injecties extreem onderrapporteert”, zegt de Foundation.

Een ander probleem met VAERS is dat het moeilijk te gebruiken is, “te lang duurt om te voltooien” en “niet gemakkelijk toegankelijk is voor het publiek”.

“(De) CDC is niet tijdig geweest bij het vastleggen van gegevens en rapportage aan het publiek”, voegde de Stichting toe in een verklaring.

Tijdens het livestream-evenement dat de vrijgave van CVIRS aankondigde, heeft de Foundation getuigenissen uit de eerste hand verstrekt van mensen die door een vaccin zijn gewond, evenals gegevens van verzekeringsmaatschappijen die een exponentieel hoger aantal overlijdensclaims laten zien sinds de introductie van Fauci-griepvaccins.

De Stichting presenteerde ook informatie over het testen en succesvol behandelen van bijwerkingen en verwondingen veroorzaakt door covid-injecties.

“Onze bevindingen over de veiligheid van vaccins zullen aan het publiek worden gerapporteerd in tegenstelling tot wat de CDC zou moeten zijn, maar niet doet”, zegt onafhankelijk arts Elizabeth Lee Vliet, MD, president en CEO van de Foundation, die is geregistreerd als een 501 (c) (3) openbare liefdadigheid.

“We ontvangen geen financiering van de overheid, grote farmaceutische bedrijven, grote verzekeringen of zorgstelsels die, eerlijk gezegd, agenda’s hebben die aan hun financiering zijn gekoppeld”, voegde Vliet eraan toe. “We zijn alleen verantwoording verschuldigd aan het publiek, wiens brede donaties ons werk ondersteunen. Onze artsen en wetenschappers besteden hun tijd vrijwillig.”

De Adviesraad van de Stichting zal de aan het CVIRS bijgedragen gegevens volgen en analyseren. De raad bestaat uit epidemiologen, artsen en wetenschappers die bij de beoordeling van de gegevens elk orgaansysteem in het lichaam aanspreken.

De belangrijkste medisch adviseur van de Stichting is niemand minder dan de wereldberoemde cardioloog, epidemioloog en hoogleraar geneeskunde Dr. Peter A. McCullough. Vliet zegt dat McCullough heeft geholpen te ontdekken hoe “onze rapportagesystemen voor de volksgezondheid hebben gefaald” omdat “ze niets hebben gedaan met de informatie” die ze ontvangen.

“Help ons de zaak over vaccinveiligheid op te bouwen”, zei McCullough in verwijzing naar CVIRS.

In tegenstelling tot VAERS is CVIRS extreem gebruiksvriendelijk, waardoor individuen in minder dan 20 minuten een vaccinschaderapport op hun mobiele telefoon kunnen invullen. Nadat het rapport is voltooid, kan de gebruiker naar de website van de Stichting gaan om toegang te krijgen tot middelen voor behandeling en een plan voor gezondheidsherstel op lange termijn.

Rapporteer HIER

Meer verwante berichtgeving over schade door de griepprik van Fauci is te vinden op ChemicalViolence.com .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

Nieuw wereldwijd vaccinrapportagesysteem om covid-vaccinatieschade en verwondingen op te sporen

Related posts

Vaccinatieschade aids – vaids nu ook mainstream – mediacampagne om aids door vaccins te verdoezelen?

dezeweek2020

CORONAWET Nederland is mondiaal vernacheld door Hugo de Jonge en Ernst Kuipers gaat gewoon door

dezeweek2020

Vaccinatie Idioot Karl Lauterbach geeft toe Vaccins geven ZEER ERNSTIGE BIJWERKINGEN

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More