“covid leugen” Verandering treedt op als jij je deel doet Doe je NIETS dan blijft het WEF licht aan

“covid leugen” Binnenkort valt er nog veel meer recht te lullen!

HET WORDT TIJD DAT ER IETS GAAT GEBEUREN. DE CABAL OF KHAZARIAN MAFIA NEEMT STEEDS MEER MAATREGELEN OM DE NAVO BIJ DE UKRAINE TE BETREKKEN.

Van den Berg CDA Kamerlid zegt: “het gaat om het dempen van de Twitterberichten” Ze zegt: ” De GROOTSTE SCHREEUWERDS krijgen de meeste aandacht daar moeten we dan maar eens een apart debat over hebben” Onze conclusie is dat Van den Berg als CDA lid beter ook het KARTEL kan instappen.

Haar taak is controleren van het WEF Kartel en dat probeert ze juist niet te doen en het CDA zal wegzinken in een moeras omdat 50% van de NIET-stemmers tijdens de gemeenteraadsverkiezingen allang in de gaten hebben dat voor het CDA het peupelvolk geen stem meer mag hebben en dat ze zoals VVD’er Rutte ooit eens zei:  “Ze moeten hun bek houden” De EU en het WEF hebben er voor gezorgd dat alles in de achterkamertjes en in de wandelgangen bij alle genoemde bewindslieden hieronder allang vaststaat.

De bestuurscultuur is niet veranderd t.o.v. het vorige kabinet en zal ook niet veranderen omdat Rutte, Kaag, Hoekstra, Dijkgraaf, Ploumen, Schouten, Halsema, Bruls allen in de dikke reet van Klaus Schwab en de doodenge rechterhand Harari van Schwab zitten. De bestuurscultuur blijkt dus doordat Rutte alle WEF poppetjes op een andere ministerpost heeft gezet waardoor de bestuurscultuur nog asocialer is geworden.

“covid leugen”

Dus burgers die WAKKER zijn zijn gevaarlijk en burgers die niet WAKKER zijn worden door het complete kartel en de media een oor aangenaaid met telkenmale prijsverhogingen

Ukrainewar

Massaslachting, barbaarse dodingen, zinlose geweldplegingen en vernietigingen zijn aan de orde van de dag. Steeds meer kinderachtige acties van de NAVO, om de Russen te treiteren. 6 tanks hier en 12 tanks daar….

Levensgrote filmsets, die de mensheid trachtten de belazeren met een voormalig acteur Zelensky die goed is voor een eigen  vermogen van 8,5 miljard. Eigenlijk heeft deze man geen wapens van de VS nodig. Een Zelensky die 2 dagen voordat de Russen de Ukraine binnen vielen een vredaskkoord kon ondertekenen dat door de VS is tegen gehouden. .

Wij moeten voorzichtig zijn met handelen….zowel de Q forces als de Azov Nazi forces beschikken (in mindere mate) over psychotronische wapens, dat zijn wapens waarmee men de mens zijn emoties kan bespelen.

Mijn vermoeden dat die wapens al in bijna alle landen gebruikt zijn tijdens de de “covid leugen” is eigenlijk bevestigd. Hoe kan anders een volk rustig blijven terwijl zij steeds weer door hun eigen overheid vol in het gezicht geslagen worden.

Hoe kan het zijn, dat politie plotseling zich ontpoppen van buurtagenten tot domme knuppelaars van oude mensen.

Zomaar met een wil ; van oudjes knuppelen en in elkaar schoppen van op de grond liggende mensen  tijdens  demonstraties en honden op mensen afsturen OPZETTELIJK op het Museumplein en waar later gewoon niet meer over gesproken wordt.

Dat is absoluut geen menselijk gedrag meer. Zelfs de reactie van de mensen op zulke excessen zijn kalm en geduldig. Alleen de omstanders, die het zien gebeuren springen uit hun vel.
Dus het kan eigenlijk niet anders of de bevolkingen staan AAN psychotronische wapens bloot. Houdt ze kalm, en praat er niet over of zweep ze op.

“covid leugen” en de Gedragstherapie waar u aan blootgesteld wordt door de Overheid en de Media Alle bewijs is elke dag op de TV- en Radio te zien en horen.

Vergeet niet dat deze Mind Kontrol wapens al gebruikt zijn in Kongo , in Ethiopie en dat is al meer dan 20 jaar geleden. Klokkenluiders hebben dat al aangegeven, doch wij luisteren maar met een half oor.

Dat is nu ook aan het gebeuren met het microwave wapen 5G. Dit microwave wapen wordt links en rechts al gebruikt. Het beweegt zich van 6 tot 100 microherz. En richt naar believen schade aan.

Mensen worden doodziek van 5g
Info op het internet geeft aan dat men in China al de 5G aan het afbouwen is.
Men stopt ermee.

Verder heeft U ook nog vernomen dat Blackrock, Vanguard en StateStreet Corp. de drieling is, die nagenoeg alle industrieen beheersen en in elkaars aandelen pakketten deelnemen ( circular Ownership) Als wij kijken naar wie de groot aandeelhouders zijn dan zijn dat de volgende families…;

De Rothschilds, de Duponts, de Rockenfellers, de Busch Clan, de britisch Royal Family, de Orsini fam. and the Carnegy family.

Onderstaande families oefenen hun financiele macht uit via de foundations.

De Soros Foundation, De Bill Gates Foundation, De Clinton Foundation en de Rockenfellor Foundation.

U heeft de invloed al waargenomen van de Bill Gates Foundation, door het financieren van de WHO, De CDC, De Wuhan labs, De UNIVERSITIES sponsering, de Big Pharma research, bio labs sponsering. etc. etc. etc.

GA ER MAAR AAN STAAN. DAAROM DUURT HET ZO LANG. OMDAT ALLES OP DE KNIEEN KRIJGEN EEN HAAST ONDOENLIJKE JOB IS.

HET LEUKE ERVAN IS DAT DIE JOB OP EEN PAAR HAREN NA KLAAR IS EN WIJ VOLOP KUNNEN GAAN GENIETEN VAN ONZE  AARDE, ZOALS WIJ SINDS MENSENHEUGENIS NIET MEER HEBBEN KUNNEN DOEN…!!!!!

Veroorzaakt door randdebielen in ons kartel, in de WEF, in de VN in de EU en de NAVO

“covid leugen”

Related posts

OPLICHTING

dezeweek2020

WHO krijgt alle macht boven die van Overheden SLUIT U AAN WAKKER WORDEN en ruik de vernietiging van onze grondwet

dezeweek2020

God zij met hen, hoop ik voor ze…. – De KNOP MOET OM  – Ja! – Die KNOP gaat om

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More