Toe maar mensen Laat je maar uitbuiten tot aan de bedelstaf, de beuk er in, ben je gek, Jongelui laat je horen

TOE MAAR JONGENS, DE BEUK ER IN, VOORUIT JONGELUI ZET HEM MAAR OP

Weer 500.000. Miljoen naar de Ukraine.

Dan kunnen zij alle wapens kopen, die zij maar willen en door verhandelen naar de Derde Wereld. De Wereldbank ( een instelling van de rijke Cabal club) Soros en Biden drukt nog maar eens wat extra geld.

Het geld, de miljarden, die in Rode Kruis metalen kisten verpakt zijn en geleverd, die hebben de Ukraiense soldaten vergeten mee te nemen, toen zij op de vlucht sloegen. Dus het zijn de Russen, die dat graag in hun zak gestoken hebben.

Om niet de praten over de 300 bunkers gevuld met moderne munitie van de Nato, die deze voorraad de laatste jaren heeft opgebouwd. Tevens met het trainen van de Ukraiense soldaten om westerse wapens te gebruiken. Dit als opzet om straks Rusland binnen te vallen.

Dit in samenhang met de opbouw van 33 bio-laboratoria, die bio Warfare aan het produceren waren met een genetische tint, om de Russische genetische meute uit te roeien waar ook #Pfizers betrokkenheid door de Russen in deze labs bewezen is. Waar ook o.a. het Coronavirus ontwikkeld is

In de hele Ukraiene wemelde het van deze labs. Uitgelekte plannen gaven aan dat zij in de herfst de Krim en de Oostprovincies zouden innemen met een verrassingsaanval en dan doorstoten naar Moskou met conventionele wapens.

Het zou de zoveelste inval van het Westen zijn om Rusland op de knieen te krijgen. De krachten en machten uit het Westen hebben dat al geprobeerd voordat Napoleon het opnieuw probeerde. Daarna kwam Hitler, die ook stuk liep in het grote uitgestrekte land van boeren en buitenlui….

Rusland is niet gek en is op zijn hoede en heeft dat zien aankomen, die ergerde zich al, toen het Westen via een coup een Britse burger Zelinskyy daar als WEF- puppet neerzette in een slinkse coup.

Hahaha, jaja wat is de Nato doch slimm…jajajaja.

Het mocht allemaal niet baten. De Russen vielen voortijds binnen en ruimde de troep op. Geen bio wapens meer, geen ondergrondse tunnels meer, geen gevulde bunkers meer, geen slavenkinderen in de tunnels meer (50.000 nu vrij).

Geen andrenochroom productie meer, of orgaan transplantatie handel meer. Geen witwassen meer. Zelfs in de tunnels van Joe Biden, een oppervlakte boven de grond van 20 x. ca 4000 vierkante meter, zijn vakantie complex in de Ukraiene, daar hebben zij ook kinderen in bevrijdt.

Geen woord in de pers daarover….!!!!!!

Waarom wordt dat verzwegen, waarom betalen wij zoveel geld, waarom leveren wij zoveel wapens …..?

Waarom, waarom?

Het Westen de EU dus, heeft niets met de Ukraiene van doen. Het is geen Navo land. Er zijn geen Navo onderhandelingen of zware Westerse investeringen. Wij kopen alleen wat kolen, gas, graan en olie van hen.

Verder zijn er geen contacten en nu plotseling worden wij opgewonden als Rusland het bombarderen van 8 jaar lang van hun eigen bevolking in het oosten van de Ukraiene met een Blitz-Krieg deed stoppen.

Ineens staan we allemaal vooraan in opdracht van de VS en laten we heel Europa naar de kloten gaan.

En dan gaan wij dat Nazi-tuig in Kiev helpen, zodat zij weer door kunnen gaan met bombarderen van hun eigen bevolking.

Waar is de EU met zijn Schwab-puppets toch mee bezig.

En 340 miljoen EU mensen pikken die houding van hun leiders? Het is bijna niet te geloven.

De huren omhoog, de benzine omhoog, de belasting omhoog, bijna alle Taxen omhoog. En wij blijven het maar slikken. De laatste centen worden ons afgenomen, de besparingen worden verdund en verdund en niemand zegt wat of doet wat. en over drie maanden moeten 100 miljoen ongevaccineerden alsnog de pijp uit door gevaccineerd worden.

En Rutte maar lachen en handjes zwaaien op tv en naar de publieke tribune naar de toeslagenouders. Ik heb toch een brief met excuses gestuurd maar het gaat nog jaren duren. Die kinderen komen nooit meer terug bij hun ouders want Mark en Kaag zijn de grootste oplichters op dit moment in Nederland. Schijt aan de groep toeslagenouders is gewoon schijt hebben aan de burger. Gewoon allemaal aan de bedelstaf als de doelen van het World Economic Forum maar gehaald worden.

Rutte en Kaag zijn toch geen ECHTE LEIDERs……Terwijl zij ons systematisch worden uitzuigen…. en uitlachen…

Maar dat is niet erg, want wij zijn de imbeciele insecten, het noodzakelijk kwaad, het gajes, die er niet toe doen.

HET WORDT TIJD OM TE GROMMEN, OM HET TE VERDOMMEN. LAAT ZE NIET VERDER KOMEN, HET IS GENOEG, MEER DAN GENOEG….

LAAT DIE POT BLOEMEN EN LIEFDE MAAR EVEN THUIS…..WANT HET WORDT NU SERIEUS, WIJ ZIJN AL BIJNA UITGELEVERD AAN DE EU….HET GROTE CABAL-MONSTER….

GOED DAT DE Q en Z FORCES ER ZIJN ANDERS WAS HET AL GEBEURD….

Related posts

Yuval Noah Harari en Klaus Schwab U bent toch een mens? – Denkt u nu echt dat wij als burgers op ons achterhoofd gevallen zijn?

dezeweek2020

“Vaccins” worden de nieuwe drugs en u raakt eraan verslaafd

dezeweek2020

WHO krijgt alle macht boven die van Overheden SLUIT U AAN WAKKER WORDEN en ruik de vernietiging van onze grondwet

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More