“Vaccins” worden de nieuwe drugs en u raakt eraan verslaafd

“Vaccins” zijn de nieuwe drugs

Overheden drukken u een verslaving in

De poging van regeringen om de naald over de hele wereld te krijgen, is een voortzetting van de drugshandel met andere middelen. Het verschil: drugsdealers en de tabaksindustrie beloofden hun consumenten nog minstens één ervaring. De huidige “vaccin”-dealers bieden alleen datgene aan wat ze ons eerder hebben afgenomen: maatschappelijke participatie. In hun gewetenloosheid verschillen de “vaccin”-dealers in niets van hun voorgangers. Eeuwenlang hebben drugsdealers en de tabaksindustrie een spoor van bloed achtergelaten met een oneindig aantal lijken. De Franse president heeft een “verlangen” uitgesproken om degenen die weigeren injecties toe te dienen, tot het “bittere einde” te vervolgen.

“Vaccins” zijn de nieuwe drugs

Een gastcommentaar van Dr. Gerard Reuther

Oorspronkelijk waren drugs niets gevaarlijks. Tot de 12e eeuw werd het gebruikt om de vaten aan te duiden waarin medicijnen Europa bereikten. Pas sindsdien is de term overgedragen naar zijn inhoud. De term ‘drogisterij’ bestaat immers nog steeds… Het waren niet alleen verslavende middelen, hoewel opium bijna altijd een vast item was in apotheken. Opium, en tegenwoordig de farmaceutische opiaten, hebben drugsverslaving altijd verdoezeld onder het mom van medisch gebruik. Lange tijd bleef het misbruik beperkt tot de hogere klasse. De als “laudanum” verhandelde opium was duur of werd gereserveerd voor de “laatste riten” in de gifkast van de priesters. De internationale drugshandel kwam pas in een stroomversnelling met wereldwijde transportroutes en de Britse Oost-Indische Compagnie.

De Britse en vanaf het begin van de 19e eeuw ook de Amerikaanse oligarchen schuwden het niet om hele naties te gronde te richten. De opiumoorlog van de Anglo-Amerikaanse handelaren tegen China veranderde de Chinezen in junkies. Thee en porselein waren niet genoeg als betaling. Chinese zilveren munten vestigden de rijkdom van de Verenigde Staten en zorgden voor Britse suprematie. Het aantal doden en de ellende van miljoenen mensen is nauwelijks te kwantificeren. China verloor zijn eeuwenlange autonomie en ontaardde tegen het einde van de 20e eeuw in een ontwikkelingsland. Dit lot zou in onze gedachten moeten zijn, aangezien de Anglo-Amerikaanse ‘vaccin’-maffia nu probeert iedereen buiten China in immunisatiejunkies te veranderen. Omdat de “vaccins” verkregen uit genetisch gemodificeerde micro-organismen of tabaksplanten de eerdere drugshandel hebben vervangen, althans sinds de opiumgebieden in Afghanistan niet langer binnen hun invloedssfeer vallen. Nog goedkoper en autonoom geproduceerd, beloven “vaccinaties” nog hogere winsten. Iedereen zou nu een junkie moeten worden. En drugsverslaafden waren altijd ziek en stierven voortijdig. Europa is dan geen concurrent meer.

Met “vaccins” hoef je alleen de nodige prikkel te creëren als er een psychologische kick ontbreekt. De oplossing: Vrijheid en intermenselijke relaties bestaan ​​alleen tegen de “shot”, die uiterlijk na 3 maanden zijn effect verliest! Het “groene paspoort” was aanvankelijk 12 maanden geldig, maar de geldigheid ervan wordt voortdurend verminderd. De politieke en medische handelaren in de afzonderlijke landen mogen hun gezondheid behouden als een “traktatie” door speciale onschadelijke batches te ontvangen. Echter, alleen zolang ze de klanten tevreden houden met nieuwe oplichting. Als je niet meer meespeelt, moet je het land verlaten zoals de voormalige kinderkanselier… Blijf clean en laat je niet verleiden door de “vaccin”-maffia. Gezondheid is onbetaalbaar. Geef dealers van alle stijlen geen kans!

vaccinatieplicht

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Related posts

SMARTCITY APELDOORN EN VUURWERKVERBOD

dezeweek2020

Draaiboek Bill Gates en NTI Monkeypox – Geldpox

dezeweek2020

Nieuwe Covid varianten

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More