Voorkomen dat u ziek wordt, zelfs als u de mRNA-injectie heeft gekregen

Belangrijke bewezen oplossingen om te voorkomen dat u ziek wordt, zelfs als u de mRNA-injectie heeft gekregen

 

griep verklaard-810x445-1 Belangrijke bewezen oplossingen om te voorkomen dat u ziek wordt, zelfs als u de mRNA-injectie heeft gekregen

Zorg dat u niet ziek wordt – erg belangrijk als u de mRNA-injectie heeft gekregen of in de buurt bent van iemand die de injectie heeft gekregen.

Door Sarah Westall | SarahWestall.com | Aangemoedigd om te delen met links

Bijgewerkt 4-10-22 

 • EGCG toegevoegd (sterker dan quercetine als zinkionoforen)
 • Informatie over Rife Technology Seminar toegevoegd
 • Toegevoegde informatie over mineralen
 • Diepe helende muziek toegevoegd
 • Extra bronnen toegevoegd

Dr. Joe Nieusma’s advies

voorkomen dat u ziek wordt, zelfs als u de mRNA-injectie heeft gekregen

Ten eerste, word niet ziek. Het is erg belangrijk om geen auto-immuunreactie teweeg te brengen die uw immuunsysteem tegen zichzelf zou kunnen keren en een ernstige levensbedreigende situatie zou kunnen veroorzaken.  

Hoe te voorkomen dat u ziek wordt.

 1. Doe het werk voor een gezond lichaam: rust, hydratatie, voeding en lichaamsbeweging (veel opties, zoek naar schone biologisch beschikbare voedselbronnen)
  1. Begrijp je voedingstekorten en bouw je immuunsysteem op
  2. Geweldige optie: Dr. Glidden, HD heeft een voordelig lidmaatschap van een selfservicedatabase om tekortkomingen te helpen bepalen voor meer dan 90 aandoeningen bij ControlYourHealth.care
  3. Aangezien ons voedsel en onze bodem geen rijke voedingsstoffen bevatten, moet u op zoek gaan naar goed opneembare vitamine- en mineralensupplementen. Optie: ControlYourHealth.care, Leren: Waarom Mineralen?
  4. Stap af van cocktails van farmaceutische medicijnen die je immuunsysteem vernietigen. Opties: Dr. Joe for Hope-programma
 2. Moet hoge normale niveaus van vitamine D behouden ( Z-stack , supplementen, enz.)
 3. Zink – Maar het heeft een van deze mechanismen nodig om in de cel te komen:
  1. Quercetine met vitamine C (vrij verkrijgbare  Z-stack , supplementen)
  2. Hydroxychloriquine (voorschrift van uw arts)
  3. Ivermectine (voorschrift van uw arts of een dierenwinkel – zorg ervoor dat u de juiste dosering gebruikt) –  Houd er rekening mee dat langdurig gebruik van sterke medicijnen andere problemen kan veroorzaken.
  4. Zwartzaadolie (nieuwe studies tonen aan dat het ook helpt om zink in de cel te brengen – moet nog worden bepaald of het net zo sterk is als andere mechanismen)
  5. EGCG (groene thee-extract – sterker gebleken dan quercetine) – (nu beschikbaar in Z-Dtox met hogere dosis zink en nu inclusief NAC)
 4. Carbon 60 met specifieke richtlijnen:
  1. Hoge kwaliteit, 99% zonder residu’s/oplosmiddelen
  2. Bij voorkeur in  Zwartzaadolie die een deel van de schade met het vaccin ongedaan maakt – Opmerking: Zwartzaadolie bevat kleine hoeveelheden linolzuur dat in hoge doseringen toxiciteitsproblemen kan veroorzaken en schadelijk kan zijn. De hier aanbevolen dosering in C60 ligt ver onder de hoeveelheid die toxiciteitsproblemen veroorzaakt.
  3. Leef langer labs ( Lees hier meer ) of uw favoriete leverancier die aan deze richtlijnen voldoet
 5.  Verhoog uw glutathiongehalte
  1. De glutathionspiegels nemen af ​​naarmate je ouder wordt. Neem een ​​van de onderstaande opties om uw glutathiongehalte te verhogen tot dat van een jonger persoon.
  2. Glutathion is het natuurlijke mechanisme van uw lichaam voor het verwijderen van zware metalen die niet in uw lichaam thuishoren, waaronder grafeenoxide.
  3. Opties
   1. Dimethylglycine (DMG) – aanbevolen door Dr. Judy Mikovitz
    1. Helpt de balans van het immuunsysteem te herstellen, bouwsteen voor glutathion, verbetert het zuurstofgebruik, verbetert de immuunrespons, helpt de cardiovasculaire functie , antioxidant, ontstekingsremmend, helpt bij ontgifting, verbetert de leverfunctie. ondersteunt een goede neurologische functie, antikanker ( optionele bron – let op: we onderschrijven geen enkele bron)
   2. N-Acetyl-L-Cysteïne (NAC) ( optionele bron – let op: we onderschrijven geen enkele bron) – helpt ook om bloedstolsels te verminderen
   3. Liposomale glutathion ( optionele bron)
 6. Oxidatieve therapieën
  1. Vernevelen van waterstofperoxide
   1. Dit doodt microben in de mond, keel en luchtwegen.
   2. Gebruik het laagste percentage waterstofperoxide en als er irritatie is, verdun het dan 1:1 met water in
    de vernevelaar.
  2. IV ozontherapie.
   1. U zult op zoek moeten gaan naar een dienstverlener om u heen om van deze therapie te profiteren. Helaas hebben we geen specifieke lijst met providers.
  3. Chloordioxide
   1. De Zwitserse Dr. Kalcker voltooide  fase 3-onderzoeken die de effectiviteit aantoonden  – gebruik zijn formule
   2. Niet legaal in de Verenigde Staten, hoewel de Amerikaanse regering weet dat het werkt. Mensen kunnen misschien creatieve en legale manieren vinden om het te verkrijgen
   3. In de meeste landen is het legaal en in een paar landen is het de standaardmanier om met virussen/ziekte om te gaan
   4. Chloordioxide is goedgekeurd voor de zuivering van drinkwater in de VS – Meer informatie
 7. Optioneel supplement dat besproken is in de onafhankelijke media is Suramine. Merk op dat als u bovenstaande remedies gebruikt, dit niet nodig is.
  1. Antiparasitair vanaf het begin van de twintigste eeuw
  2. Remt reverse transcriptase (instrument voor virale replicatie), Remt binding aan bepaalde receptoren, kankertherapie voor prostaat en blaas, Remt binding van veel cellulaire groeifactoren

Als u een beperkt budget heeft:  hieronder staan ​​de belangrijkste items op deze lijst die u in deze volgorde moet volgen:

 1. Werk aan een gezond gevoed lichaam. Het staat op nummer één in deze lijst en kan niet worden overgeslagen. Het is het belangrijkste dat u moet doen om te voorkomen dat u ziek wordt (zorg er ook voor dat u een hoog vitamine D-gehalte in uw protocol opneemt). Zie optie: ControlYourHealth.care
 2. Chloordioxide biedt u de meeste bescherming voor de minste hoeveelheid geld – Wees voorzichtig met de regels van uw lokale overheid met dit product – Lees hier meer .
  1. Opmerking: hoewel dit product in veel landen legaal is en sommige landen het zelfs tot hun officiële zorgstandaard hebben verklaard, verbieden andere landen het gebruik ervan. 
 3. Carbon 60 in Blackseed olie om vrije radicalen en ontstekingen te verwijderen. C60 is aanzienlijk beter in deze functie dan de op één na beste beschikbare oplossing. Lees hier meer
 4. Verhoog uw glutathiongehalte: zie bovenstaande opties

Wat te doen als u ziek wordt?

 1. Als u vermoedt dat u ziek bent van een virus of bacterie, verdubbel dan de bovenstaande protocollen.
 2. Als u vermoedt dat u ziek bent door spike-eiwitten van de mRNA-prik, verdubbel dan
  1. C60 met Zwartzaadolie & curcumine
  2. Chloordioxide ( Zie meer )

Opmerking: Dr. Andreas Kalcker, een onderzoeker van chloordioxide voor meer dan 20 jaar, heeft op zijn website www.forbiddenhealth.com geverifieerd dat het spike-eiwit wordt geëlimineerd door chloordioxide. Het eiwit wordt afgebroken door oxidatie wanneer het in contact komt met chloordioxide. Door het spike-eiwit te elimineren, wordt ook de daaropvolgende ontstekingsreactie verminderd.

Mocht je ondanks bovenstaande protocollen toch ziek zijn, neem dan contact op met een arts die weet hoe om te gaan met vaccinschade of met COVID. Ga niet zomaar naar een dokter of ziekenhuis .

Omkeren van mRNA-celbeschadiging (celverjonging)

 1. C60 met Zwartzaadolie & curcumine
 2. Gebruik een effectief vastenprotocol (het lichaam van elke persoon zal variëren – waarschijnlijk ten minste 16 uur per dag tot 3 dagen om celverjonging te activeren)
 3. ozon therapie
  • Geweldige optie voor het neutraliseren van spike-eiwitten en het verwijderen van bloedstolsels – veelbelovende resultaten
 4. Kwantumenergie en frequenties
  1. Veelbelovende resultaten voor het omkeren van bloedstolling en genezing op cellulair niveau, het neutraliseren van 5G- en 4G-schade en nog veel meer
  2. Bekijk de nieuwste show en studielinks met wetenschappers Ion Mitchell & Philipp Samor
  3. Meer informatie over de Quantum Bloc-technologie
 5. Rife.sem_.3day.advert-300x300 Belangrijke bewezen oplossingen om te voorkomen dat u ziek wordt, zelfs als u de mRNA-injectie heeft gekregenRife Technology is veelbelovend voor het niet alleen elimineren van de spike-eiwitten, maar ook voor het helpen bij andere gezondheidsproblemen die voortkomen uit de mRNA-prik.
  1. Zie het laatste onderzoek (inclusief onderzoeken en frequenties): gegevens tonen aan dat Rife-technologie alle Covid-19-varianten en alle Covid-19-spike-eiwitten kan vernietigen door Dr. McGraw
  2. Dr. McGraw zal een Rife Technology-seminar geven op drie opeenvolgende zaterdagen, 23, 30 april 2022 en 7 mei 2022, van 16.00 uur tot 18.00 uur EST.
 6. Bioakoestiek heeft aangetoond dat het spike-eiwitten en problemen die voortkomen uit het mRNA-vaccin, bestrijdt en elimineert.
  1. Zie overzicht van bio-akoestiek en de nieuwste frequenties bepaald door Dr. Edwards om spike-eiwitten te elimineren:  Bioacoustic Therapy to Destroy Corona Viruses and Eliminate Spike Proteins door Dr. McGraw
  2. Nieuw in 2022: Deep Sound Healing – Future of Science and Medicine (inclusief links naar gratis muziek voor sound healing)

Opmerking: Helaas zal er waarschijnlijk geen oplossing komen uit de reguliere medische wereld. Degenen die volledig willen herstellen, moeten op zoek naar oplossingen van topwetenschappers die niet zullen worden onderschreven door de AMA, CDC of welke overheidsinstelling dan ook (althans voorlopig).

Houd er ook rekening mee dat bewezen is dat de mRNA-behandeling lymfadenopathie, blindedarmontsteking, herpes zoster-infectie, acute CNS-demyelinisatie, functionele neurologische stoornis (FND), antilichaamafhankelijke verbetering (ADE), Guillain-Barre-syndroom auto-immuunverlamming, Bell’s Palsy, hart veroorzaakt. Problemen, bloedstolsels en bloedaandoeningen, auto-immuunziekte van de ziekte van Graves, zwangerschapscomplicaties, waaronder miskramen, en meer..

Als u een van deze bijwerkingen heeft, moet u een gekwalificeerde arts raadplegen. U moet ook de bovenstaande protocollen gebruiken om de mRNA-celbeschadiging ongedaan te maken. Hoewel de schade al aan uw lichaam is toegebracht, kunnen deze protocollen uw lichaam helpen genezen.

Onthoud dat het doel is om de problemen voor te zijn. Als u de problemen kunt stoppen VOORDAT ze zich voordoen, heeft u een veel grotere kans om weer volledig gezond te worden en te overleven.

Zie de laatste show met Dr. Nieusma die deze aanbevelingen beschrijft – 27-11-21

Andere belangrijke bronnen:

Deel 1: Een inleiding: inzicht in de mechanismen van de experimentele genetische technologie die COVID-19 “vaccins” wordt genoemd

Deel 2: Een inleiding: inzicht in de mechanismen van de experimentele genetische technologie die COVID-19 “vaccins” wordt genoemd

Dr. Zelenko’s rapport van september 2021: HET VACCIN DOODRAPPORT

Kennisgeving van aansprakelijkheid van artsen en wetenschappers aan de EMA en de leden van het Europees Parlement

Class action-rechtszaak : America’s Frontline Doctors versus het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services

Deel deze link en help zoveel mogelijk levens te redden

voorkomen dat u ziek wordt, zelfs als u de mRNA-injectie heeft gekregen

 

Related posts

Vaccinatieschade Wat kan u Genezen DETOX

dezeweek2020

Yuval Noah Harari en Klaus Schwab U bent toch een mens? – Denkt u nu echt dat wij als burgers op ons achterhoofd gevallen zijn?

dezeweek2020

WEF AGENDA Fase 6: WEDDEN DAT voor nog slechts 15% van landen wereldwijd

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More