blckbx Today

blckbx today In de uitzending van vanavond onder andere:

blckbx today ‘COMPLOTTEN’ special: Filemon Wesselink, UFO’s, AZOV, opmaat naar Digital ID en meer

Deze blckbx today staat volledig in het teken van ‘COMPLOTTEN’. Met o.a. Filemon Wesselink en Patrick Savalle bespreken we ondermeer UFO’s, de opmaat naar een Digital ID en de capitulatie van het AZOV-bataljon. Dat en meer, vanavond om 19.00 uur in deze speciale editie van blckbx today.

Stel je vraag tijdens deze speciale uitzending
Kijkersvragen kunnen via onze Telegram ingestuurd worden. Redacteur Bas Reijnierse gaat daar door de vragen heen en wie weet komt jouw vraag dan in de uitzending!

Wil je dat we jouw kijkersvraag zien? Stel je vraag via het blckbx Telegram kanaal

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken op blckbx.tv.

blckbx today: meer prikken door verlenging coronapas, suïcide cijfers onder jongeren toegenomen en meer…

De GGD voorziet een toenemende prikwens voor de zomer nu het coronabewijs komend jaar blijft. Wat kunnen we verwachten? Tijdens de laatste lockdown had maar liefst 22 procent van de jongeren tussen de 12 en 25 jaar suïcidale gedachten; een verontrustende toename vergeleken met andere kwartalen. Met Olaf Weller praten we over ondernemen in de ‘nieuwe wereld’. Dat en meer, vanavond om 19:00 LIVE in blckbx today!

De GGD voorziet een toenemende prikwens voor de zomer nu het coronabewijs komend jaar blijft. Wat kunnen we verwachten?

– Tijdens de laatste lockdown had maar liefst 22 procent van de jongeren tussen de 12 en 25 jaar suïcidale gedachten; een verontrustende toename vergeleken met andere kwartalen.

– Keuze Vrij Bij Mij organiseerde het netwerkevenement ‘De Nieuwe Wereld Ondernemers’. Met initiatiefnemer Olaf Weller praten we over ondernemen in de ‘nieuwe wereld’.

– Aan de desk staan initiatiefnemer ‘Keuze Vrij Bij Mij’ Olaf Weller, huisarts Felix van der Wissel en programmamaker Flavio Pasquino – Presentatie: Bjorne Willemsen Relevante achtergrondinformatie Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending,

De docu ‘Planet Lockdown’ laat haarfijn zien hoe machthebbers de bevolking om hun vingers wonden: bang gemaakt voor een onzichtbare vijand stonden mensen gewillig hun grondrechten af, in de ijdele hoop daarmee hun vrijheid terug te krijgen.

Aan het woord komen dappere dwarsdenkers van over de hele wereld, waaronder epidemiologen, wetenschappers, artsen, advocaten, demonstranten, een staatsman en een prins. Zij hadden de moed om tegen alle verwachtingen in de waarheid te spreken en ons te inspireren hetzelfde te doen.

De film toont hoe geraffineerd men de bevolking angstig heeft gemaakt. Door het massale gebruik van de onbetrouwbare PCR-test – ‘Testen, testen en testen!’ – op gezonde mensen steeg het aantal ‘gevallen’ vanzelf de pan uit. Iedereen die stierf en ergens in de 28 dagen ervoor positief testte, werd geteld als ‘coronadode’. En deze cijfers werden voortdurend aan de bevolking opgedrongen. Door ‘asymptomatische besmettingen’ werd ieder ander mens plotseling een potentieel gevaar; ideaal als je mensen van elkaar wilt isoleren.

Ondertussen werden relevante definities stilletjes aangepast. Voor het uitroepen van een pandemie hoeven er geen grote aantallen mensen meer te overlijden. Groepsimmuniteit is tegenwoordig alleen nog mogelijk door vaccinatie; natuurlijke immuniteit doet er niet meer toe. Waar men vroeger pas van een ‘case’ sprak als er iemand ziek was, telt nu iedereen die positief test – ook als ze geen symptomen hebben – als ‘case’. En afwijkende meningen uiten, werd steeds moeilijker.

Mensen werden niet alleen banggemaakt voor een onzichtbare vijand, maar ook mentaal murw gemaakt door tegenstrijdige en verwarrende berichtgeving. Eerst waren mondkapjes gevaarlijk, toen noodzakelijk. Lopend naar het toilet moet hij op, maar zittend aan tafel mag hij af. Winkels open, winkels dicht, winkels open, winkels dicht … In een staat van angst en verwarring grijpen mensen alles aan dat – ogenschijnlijk – orde en regelmaat terugbrengt in hun leven. In dit geval even een ‘prikje’ halen, waarna alles weer goed zou komen. Over dat ‘prikje’ hebben de geïnterviewden ook het nodige te zeggen.

Niet iedereen viel voor de leugens en het aantal mensen bij wie de ogen opengaan, is gelukkig groeiende. De film moedigt aan om sterk te blijven, bewust te zijn van de waanzin, de verandering te zijn en voor te leven. Uiteindelijk zal de waarheid overwinnen, want het toekomstbeeld dat de globalisten voor ogen hebben, is simpelweg in strijd met de natuur.

De docu is Nederlands ondertiteld.

(na afloop van de uitzending): Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur. Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv. Over stichting blckbx: Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek.

Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat. Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven? Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blck…

blckbx today

Related posts

SHANGHAI OORLOG

dezeweek2020

Ernst Kuipers: “Begaat de misdaad van het doen gelden van autoriteit onder de “kleur van de wet”,

dezeweek2020

Wat heeft Rutte eigenlijk te verbergen Zijn er kinderen zoek?

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More