Draaiboek Bill Gates en NTI Monkeypox – Geldpox

Monkeypox – Geldpox

Houd rekening met de “tafeloefening” die in maart 2021 werd uitgevoerd en de paper die in november 2021 werd gepubliceerd.

HET PLAN:

Nti Paper Bio Ttx Finale
1,7 MB ∙ PDF-bestand
Lees nu

https://www.nti.org/analysis/articles/strengthening-global-systems-to-prevent-and-respond-to-high-consequence-biological-threats/


De onderstaande video is een SIMULATIE

 

Het onderstaande “Scenario” is van de “tafelbladoefening”. Houd er rekening mee dat de uitbraak van apenpokken op 15 mei 2022 zou beginnen. Toeval?

De “aanval” vond plaats op 15 mei 2022

Het ‘scenario’ omvatte de volgende ‘bewegingen’.

Verplaats 1

(die plaatsvindt op 5 juni 2022, in scenariotijd) begint met een ongewone uitbraak van apenpokken in Brinia (bevolking 250 miljoen), met meldingen van 1.421 gevallen en vier dodelijke slachtoffers. Er is geen direct bewijs van internationale verspreiding, maar de uitbraak vindt plaats tijdens een nationale feestdag met uitgebreide binnenlandse en internationale reizen door Brinians. Omdat apenpokken niet van nature in Brinia voorkomen, beschouwen lokale en internationale experts deze uitbraak als ongebruikelijk. De regering van Brinian verwelkomt internationale onderzoeken naar uitbraken en vraagt ​​om medische ondersteuning van de WHO. Genoomsequencing van monsters van apenpokkenpatiënten onthult dat de stam in Brinia mutaties bevat die hem resistent maken tegen bestaande vaccins.

Verplaats 2

(10 januari 2023) vindt zes maanden later plaats, op dat moment heeft het virus zich verspreid naar 83 landen met 70 miljoen gemelde gevallen, met meer dan 1,3 miljoen dodelijke slachtoffers. Omdat er geen bekende effectieve therapieën of vaccins zijn, waren landen voornamelijk aangewezen op niet-farmaceutische interventies (NPI’s) om de gevolgen van de pandemie te verzachten. Sommige regeringen, waaronder de fictieve Republiek Dranma, benadrukten aanzienlijk verschillende nationale resultaten bij het beheersen van de pandemie en namen prompt agressieve maatregelen om de virusoverdracht te vertragen door massale bijeenkomsten te sluiten, maatregelen op het gebied van sociale afstand op te leggen en maskermandaten te implementeren. Deze landen hebben ook grootschalige test- en contactopsporingsoperaties opgezet en hun gezondheidszorgsystemen opgeschaald om de verwachte groeiende aantallen gevallen te ondersteunen. Daarentegen, het scenario toont een andere groep landen, waaronder fictieve Cardus, die prioriteit hebben gegeven aan het openhouden van hun economieën, het uitvoeren van weinig tot geen NPI’s en het bagatelliseren van het virus en de mogelijke gevolgen ervan. Deze landen hebben veel slechtere resultaten ervaren in termen van ziekte en sterfte (Figuur 2) dan de landen die vroeg en voortvarend reageerden. Zoals figuur 3 laat zien, had Dranma veel minder gevallen en dodelijke slachtoffers dan Cardus.

Verplaats 3

(10 mei 2023) vond plaats 12 maanden na de eerste uitbraak, met meer dan 480 miljoen gevallen en 27 miljoen dodelijke slachtoffers wereldwijd (Figuur 4). In dit stadium leren de deelnemers dat de pandemie werd veroorzaakt door een regionale bioterreuraanval die de doelen van de daders ver overtrof.

1 december 2023

De laatste fase van de oefening was een rondetafelgesprek waarin de verschillen in de paraatheid van de volksgezondheid over de hele wereld werden besproken en de daaruit voortvloeiende behoefte aan effectievere financieringsmechanismen om de capaciteitsopbouw voor paraatheid bij pandemieën te versnellen. In het besef dat paraatheid voor een pandemie dure investeringen vereist die lage- en lage-middeninkomenslanden zich niet kunnen veroorloven, werd de deelnemers gevraagd om strategieën te bespreken om deze investeringen op duurzame manieren te katalyseren.

 

VOLG HET GELD:

FARMACEUTISCHE DRUGS:

https://www.thegatewaypundit.com/2022/05/fda-approves-new-intravenous-monkeypox-drug-treatment-pfizer-linked-siga-technologies/


Tecovirimat: Omdat iedereen meer FLUORIDE nodig heeft.

en nierschade…

Hoogtepunten van voorschrijfinformatie
587KB (PDF-bestand)
Lees nu

 

VACCINS:

KOPENHAGEN, Denemarken, 18 mei 2022 – Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) heeft vandaag aangekondigd dat de Amerikaanse Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA), onderdeel van het kantoor van de adjunct-secretaris voor paraatheid en respons op het Amerikaanse ministerie of Health and Human Services, de eerste opties onder het contract heeft uitgeoefend om een ​​gevriesdroogde versie van het JYNNEOS® pokkenvaccin te leveren, waardoor de eerste doses van deze versie in 2023 en 2024 kunnen worden vervaardigd en gefactureerd. 

De opties hebben een waarde van 119 miljoen USD en vertegenwoordigen de eerste opties die zijn uitgeoefend om bulkvaccin, dat al is vervaardigd en gefactureerd in het kader van eerdere contracten met BARDA, om te zetten in gevriesdroogde doses JYNNEOS pokkenvaccin. Aanvullende opties op het contract met een waarde van 180 miljoen USD, indien uitgeoefend, ondersteunen de conversie van in totaal ongeveer 13 miljoen gevriesdroogde doses JYNNEOS-pokkenvaccin die naar verwachting in 2024 en 2025 zullen worden geproduceerd. Het grootste deel van het bulkvaccin voor deze doses al zijn vervaardigd en gefactureerd.

De overdracht van het vriesdroogproces naar onze nieuwe vul- en afwerkfabriek in Kvistgaard is vorig jaar gestart en na een FDA-inspectie in 2022 zal dit leiden tot commerciële productie in 2023. Een aanvulling op de bestaande vloeibaar bevroren JYNNEOS BLA zal worden gemaakt, bestaande uit de Fase 3-gegevens, die al zijn voltooid en gerapporteerd, samen met de productiegegevens ter ondersteuning van de goedkeuring van de gevriesdroogde versie van JYNNEOS in 2024. Parallel aan deze activiteiten zullen we, met de toekenning van deze eerste optie, beginnen om in 2023 en 2024 gevriesdroogde JYNNEOS-doses te produceren en te factureren.

Paul Chaplin, President en CEO van Bavarian Nordic zei: “We zijn verheugd de uitoefening aan te kondigen van de eerste opties onder ons contract met de Amerikaanse regering om een ​​gevriesdroogde versie van het pokkenvaccin te leveren met een verbeterde houdbaarheid, die zal worden vervaardigd in onze nieuwe vul- en afwerkfaciliteit. Dit markeert een belangrijke mijlpaal in onze langdurige samenwerking met de Amerikaanse regering om de beschikbaarheid van levensreddende vaccins voor de hele bevolking te garanderen.”

De inhoud van deze aankondiging heeft geen invloed op de verwachtingen van het bedrijf voor de financiële resultaten voor 2022.

Dit project is gedeeltelijk ondersteund met federale fondsen van het ministerie van Volksgezondheid en Human Services; Bureau van de adjunct-secretaris voor paraatheid en respons; Biomedical Advanced Research and Development Authority, onder contractnummer HHSO100201700019C.

Over onze pokkenvaccincontracten met de Amerikaanse regering
Sinds 2003 werkt Bavarian Nordic samen met de Amerikaanse regering aan de ontwikkeling, productie en levering van een niet-replicerend pokkenvaccin om ervoor te zorgen dat alle populaties kunnen worden beschermd tegen pokken, inclusief mensen met een verzwakt immuunsysteem die een hoog risico lopen op bijwerkingen van traditionele pokkenvaccins, die gebaseerd zijn op replicerende vacciniavirusstammen. Tot op heden heeft het bedrijf bijna 30 miljoen doses van de vloeistof-bevroren versie aan HHS geleverd, waarvan de overgrote meerderheid is geleverd voor noodgevallen vóór goedkeuring van het vaccin door de FDA in 2019.

Sinds 2009 ondersteunt BARDA de ontwikkeling van een gevriesdroogde versie van het vaccin met een langere houdbaarheid om de voorraad te vervangen en in 2017 kende het bedrijf een tienjarig contract toe met een waarde van 539 miljoen USD voor de levering van gevriesdroogde vaccins. Een deel van dit contract (37 miljoen USD) heeft de fase 3-studie gefinancierd. In het kader van dit contract heeft Bavarian Nordic ook vaccins in bulk geproduceerd ter waarde van 253 miljoen USD, wat zal bijdragen aan de bestaande voorraad bulk die in het kader van eerdere bestellingen is geproduceerd, wat samen ongeveer 13 miljoen doses zal opleveren voor toekomstige levering. Het grootste deel van het contract (USD 299 miljoen) zal echter worden gerealiseerd bij levering van de gevriesdroogde doses, die zullen worden vervaardigd in de nieuwe fill-finish-faciliteit van het bedrijf.

LIDWOORD:

Wie is Robert Malone?

Apenpokken

Ik krijg steeds weer dezelfde vraag; is deze uitbraak van apenpokken een reële bedreiging, of is dit een ander geval van overdreven en bewapende berichten over de volksgezondheid? Ik ga mijn antwoord op deze vraag voor het einde van dit artikel bewaren en in plaats daarvan focussen op wat apenpokken is, de aard en kenmerken van de bijbehorende ziekte, wat …

Lees verder

een dag geleden · 1,756 vind-ik-leuks · 153 reacties · Robert W Malone MD, MS

PROPAGANDA:

KLIK HIERBOVEN VOOR DETAILS

 

https://www.thehealthsite.com/diseases-conditions/rare-monkeypox-cases-reported-from-us-first-time-in-nearly-20-years-all-you-need-to-know-about-it-826374/

https://www.health.qld.gov.au/news-events/news/what-is-shingles-with-pictures


 

 

MEMES:

 

 

 

 

 

door James Roguski

Het oude systeem brokkelt af en we moeten snel een vervanging bouwen.

Als je genoeg hebt van de overheid, het ziekenhuis, het medisch, farmaceutisch, media-, industrieel complex en je wilt helpen bij het bouwen van een holistisch alternatief voor de WHO, neem dan gerust contact met mij op wanneer je maar wilt.

JamesRoguski.substack.com/about

JamesRoguski.substack.com/archive

Snelle link naar BEWIJS: DontYouDare.INFO

Snelle link naar ACTIVIST TOOLBOX: StopTheWHO.com

310-619-3055

Monkeypox – Geldpox

Related posts

SMARTCITY APELDOORN EN VUURWERKVERBOD

dezeweek2020

HEUTE JOURNAAL 22 MEI 2022 LET GOED OP DE voorbereide vooringenomen VRAGEN VAN DE ZDF Journaal lezer

dezeweek2020

WEF AGENDA Fase 6: WEDDEN DAT voor nog slechts 15% van landen wereldwijd

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More