HEUTE JOURNAAL 22 MEI 2022 LET GOED OP DE voorbereide vooringenomen VRAGEN VAN DE ZDF Journaal lezer

WHO-update en vastgoedcorruptie: meer landroof, witwassen en wanbetalingen in het verschiet

Marie Mcdonnell, vastgoedexpert en analiste, neemt deel aan het programma om haar systematische analyse van de vastgoedsector te bespreken. Ze legt uit hoe de wiskundige patronen aantonen dat er een 50 tot 100-jarenplan van kracht is om landeigendom te verschuiven, geld wit te wassen en miljoenen te destabiliseren…

Bekijk meer…


 

HEUTE JOURNAAL 22 MEI 2022 LET GOED OP DE voorbereide vooringenomen VRAGEN VAN DE ZDF Journaal lezer vlak voordat de WEF en de WHO uw privacy volledig willen gaan inperken de komende week t/m 28 Mei

Daarvoor wordt dus de pandemie, de klimaatcrisis, de Ukraine oorlog de hongersnood de wereldeconomie uit de kast getrokken Sinds deze man Klaus Schwab en zijn doodenge rechterhand en Jood Harari en 194 overheidshandlangers druk zijn met dt WEF {GEHEIME} platform lijkt het erop dat het steeds slechter gaat in de wereld. Uiteindelijk zijn er al nu inmiddels heel veel landen die afhaken waaronder Rusland en straks China en waarschijnlijk ook India. De landen die nog mee doen zijn de landen in de #EU, het VK, Australie, Nieuw Zeeland, Canada en de VS Landen met de zwaarste coronamaatregelen. De globalisten en de elite hebben maar 1 doel: U als burger bent voor deze ‘gasten’ alleen een insect dat makkelijk dood te trappen is.


Ongelooflijk dat een man van 84 jaar oud ons en heel veel overheden de wet voor leest. Laten we dat gebeuren? Dat is aan u? Bedenk ze zitten er bijna allemaal in Rutte, Kaag, Dijkgraaf, Halsema, Hoekstra, Ollongren etc etc. Bedenk ook dat als de globalisten het voor elkaar hebben en bereikt wat ze willen dat ook deze WEF leden net genoemd met het badwater weggegooid worden en dat u voor die tijd heel veel offers zal moeten brengen in een tot 2050 onleefbare wereld. China Shanghai Australie, Italie en Nieuw Zeeland zijn de grootste voorbeelden momenteel.


Of wordt de Ukraine oorlog de grote ommekeer in alle drastische plannen van deze psychopaten bij het World Economic Forum? U heeft 27 maanden al mijn berichten kunnen lezen en de komende tijd ga ik het verhaal dat ik heb afbouwen omdat ik nooit degene zal zijn die het hele zwarte scenario met name voor de Europese landen kan omdraaien. Wel zijn er 10-tallen miljoenen mensen wakker geworden en dat is een begin. Vanaf vandaag alleen nog berichten als ik lichtpunten zie bij groepen die er toe doen.

WHO OVERWINNING: 12 van de 13 amendementen zijn verwijderd uit de Beschouwing maar nummer 13 is van evident belang

Volgens journalisten die de ontwikkelingen tijdens de WHO-jaarvergadering van 2022 deze week in Genève, Zwitserland nauwlettend in de gaten houden, zijn 12 van de 13 amendementen buiten beschouwing gelaten. Dit is fantastisch nieuws voor wereldburgers. Zelfs voor de meerderheid van de burgers overal ter wereld die niet beseffen wat er werkelijk gebeurt. De strijd voor vrijheid is een last die moet worden gedragen door degenen die het bewustzijn en de kennis hebben om het verraad te zien terwijl het zich ontvouwt. ..

Lees verder…

Elon Musk gaat in de aanval met ‘hardcore’ juridische afdeling

Elon Musk blijkt een buitengewoon interessant persoon te zijn. Hij is al zijn jaren in Amerika een Democraat en gelooft nog steeds in antropogene klimaatverandering. Hij is een buitengewone vernieuwer die ‘groter’ denkt dan bijna wie dan ook ter wereld. En net als Donald Trump, die waarschijnlijk gematigd zou zijn doorgegaan als links hem niet “verschroeide aarde” had begaan, reageert Musk op linkse aanvallen op hem sinds hij zijn plan om Twitter te kopen aankondigde, niet door zich gedwee terug te trekken, maar door aan te kondigen dat hij van plan is om ze de hele weg te bevechten…

Lees verder…

Related posts

STOP Kaag en Koopmans Ze belazeren heel Nederland Koopmans ondersteund de CCP en is crimineel

dezeweek2020

Gegevens Pfizer gehacked en liggen op straat Afgrijselijke vermeldingen

dezeweek2020

Nieuwe Covid varianten

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More