WHO: 12 van de 13 amendementen zijn verwijderd uit de beschouwingen

OVERWINNING op de WHO: 12 van de 13 amendementen zijn verwijderd uit beschouwingen


Wereldgezondheidsorganisatie WIE OVERWINNING UPDATE: 12 van de 13 amendementen zijn verwijderd uit de overweging

Door Sarah Westall | SarahWestall.com

Volgens journalisten die de ontwikkelingen tijdens de WHO – jaarvergadering van 2022 deze week in Genève, Zwitserland nauwlettend in de gaten houden, zijn 12 van de 13 amendementen buiten beschouwing gelaten . Dit is fantastisch nieuws voor wereldburgers, zelfs voor de meerderheid van de burgers overal ter wereld die niet beseffen wat er werkelijk gebeurt. De strijd voor vrijheid is een last die moet worden gedragen door degenen die het bewustzijn en de kennis hebben om het verraad te zien terwijl het zich ontvouwt.

Activist James Roguski is een van die vrijheidsstrijders die een enorm verschil heeft gemaakt door deze strijd aan te gaan om de WHO te ontmaskeren voor wat het is. Op zijn website vermeldt hij de overwinning die lijkt te zijn behaald en waarschuwde hij ook dat onze strijd nog niet gestreden is:

GEDEELTELIJKE OVERWINNING? – NIET GOED GENOEG!!!

De massale reactie van mensen over de hele wereld tegen de wijzigingen van de International Health Regulations, samen met juridische stappen in het VK (en heel veel gebeden) lijkt te hebben geleid tot 12 van de 13 amendementen op de International Health Regulations UIT OVERWEGING WORDEN VERWIJDERD.

Ik vraag me af waarom?

Het laatst overgebleven amendement dat door de 75e Wereldgezondheidsvergadering kan worden overwogen, staat hieronder …

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F8d86a471-f4f5-4d2f-94da-1c42e8fd3d33_800x819 WHO VICTORY is verwijderd van de wijziging U 13PDATE VICTORY Overweging

Dit is van belang omdat het rechtstreekse gevolgen heeft voor artikel 61.

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F64b76513-d252-4e60-abe2-e5942e9a0e07_665x153 WIE OVERWINNING: 12 van de UPDATE-amendementen zijn verwijderd Overweging

NU IS NIET DE TIJD OM TE ONTSPANNEN. NU IS DE TIJD OM HARDER TE WERKEN DAN OOIT.

We zullen deze situatie in de gaten moeten houden en zien waarom ze niet over de amendementen hebben gestemd en er ook voor zorgen dat deze amendementen niet op een later tijdstip ter stemming worden gebracht. Het is absoluut noodzakelijk dat we onze waakzaamheid niet laten verslappen. Onze vrijheid hangt er letterlijk van af.

Daarom is het erg belangrijk geweest dat veel meer nieuwszenders en journalisten de machtsgreep van de WHO op grotere schaal onder de aandacht van het Amerikaanse volk hebben gebracht. Zo bracht Tucker Carlson op 19 mei verslag uit over de amendementen en de Orwelliaanse machtsgreep. Het is de moeite waard om te luisteren:

 


One American News, een snelgroeiend netwerk dat betrouwbaarder is gebleken dan welk massamedianetwerk dan ook, deed op 18 mei een reportage over dit onderwerp, een dag voor Tucker en Fox News. Je kunt het hier zien:


Hoewel we hier vorige maand over berichtten,  DRINGEND: Gezondheidsverdrag dat ogen wegneemt van onmiddellijke en kritieke WHO-wijzigingsstemming in mei , was het van cruciaal belang dat veel luisteraars, lezers en andere journalisten deze informatie ook deelden. We moeten ons allemaal verenigen om de globalistische machtsgreep te bestrijden die zeker alleen maar zal doorgaan. We kunnen vandaag onze overwinning vieren, maar morgen zullen ze nog geslepener zijn en zullen ze niet stoppen.

WHO

 

Related posts

Minder stikstof en fosfaat in dierlijke mest en zelfs onder EU Normen

dezeweek2020

WHO krijgt alle macht boven die van Overheden SLUIT U AAN WAKKER WORDEN en ruik de vernietiging van onze grondwet

dezeweek2020

Internationale oppositie groeit naar verlenen WHO pandemische bevoegdheden

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More