De ontvolking van onze wereld is in volle gang nu na de DAVOS meeting

Wat u allemaal nog te wachten staat want 30% van de bevolking ziet de oplichting van 194 overheden en steeds meer mensen worden wakker


Apenpokken? Overspeelt de #WEF en de #WHO niet zijn eigen hand?

WHO, WEF, VN, Soros, Harari, Schwab zijn DUIVELS

  • Het promoten van dodelijke vaccins en boosters met de terugkeer van vaccinatiemandaten waarschijnlijk tegen deze herfst.
  • Het aanwakkeren van burgerlijke onrust, massale schietpartijen en de daaruit voortvloeiende gaslighting van Amerikaanse wapenbezitters met opruiende retoriek uit het Witte Huis. De media zullen de regering Biden steunen als zij een soort nationale wapenbeheersingsmaatregelen wil invoeren. Joe Scarborough en Mika Brzezinski op MSNBC zijn slechts twee van de vele leugenaars in de media die propaganda leveren namens de Amerikaanse inlichtingendiensten. Sinds de massale schietpartijen in Buffalo en Uvalde, Texas, hameren Mika en Joe erop dat het nu tijd is dat de regering bepaalde geweren illegaal verklaart. Dit soort retoriek, dreigen met ontwapening van gezagsgetrouwe Amerikanen in een tijd waarin de misdaad de pan uit rijst, zal er alleen maar toe leiden dat meer mensen wapens willen kopen om zich te beschermen.
  • Hun proxy-oorlog tegen Rusland escaleert in een regionale en uiteindelijk een wereldoorlog. China gaat Taiwan veroveren, en Iran gaat misschien achter Israël aan. Rusland en China zijn gewoon beter op deze oorlog voorbereid dan de V.S. en Europa.
  • Het aanwakkeren van de globalistische obsessie met de LGBTQ transgender manie, tot op het punt dat het overal in uw gezicht is, maar wat nog belangrijker is, in het gezicht van uw kind, op school, op zomerkamp, bij de padvinders en de padvindsters, zelfs in veel kerken. Dit verzwakt de poel van jonge mensen nog meer door hen te verwarren over hun eigen geslacht, en leidt er, samen met de homo- en lesbische push, toe dat er minder baby’s geboren worden.

WHO, WEF, VN, Soros, Harari, Schwab ze zijn DUIVELS

Related posts

“covid leugen” Verandering treedt op als jij je deel doet Doe je NIETS dan blijft het WEF licht aan

dezeweek2020

Putins niet gecensureerde speech Een wereldleider vertelt de waarheid over de Westerse elites

dezeweek2020

Politiek Nederland is in- en in slecht – als het in Shanghai gebeurt zeg mij dan maar eens waarom zou het niet in Amsterdam kunnen gebeuren.

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More