Image default

STOP Kaag en Koopmans Ze belazeren heel Nederland Koopmans ondersteund de CCP en is crimineel

WHO’s “onderzoek” naar het Wuhan-lab werd gedeeltelijk uitgevoerd door een CCP-adviseur, Marion Koopmans

Hoeveel geld ontvangen ‘onze’ omroepen van The Bill en Gates Foundation, Soros en consorte om u het leven zuur te blijven maken.

Heeft u zich al verdiept wat er met u gebeurt als u uit vaak angst de apenpokkenvaccins gaat nemen. De MSM meldt vandaag op 30 mei2022  243 gevallen.

Ik zeg succes er mee daar deze vaccins gebruikt gaan worden door de elite om de vaccinatieschade te verdoezelen

Wij zeggen het keihard U bent tot de dood veroordeeld als u nu NIET echt een keer wakker wordt.

Hoe kan het nog langer dat een crimineel als Marion Koopmans nog steeds zendtijd krijgt bij de Nederlandse media.

Hoeveel subsidies ontvangen deze staatsomroepen. Wij hebben de papieren boven tafel en binnenkort gaan we ze bekend maken

Hoe kan een echt onbevooroordeeld, onafhankelijk onderzoek plaatsvinden als de onderzoeker een financiële relatie heeft met de machtige entiteit die wordt onderzocht? Dat is het geval bij Marion Koopmans, hoogleraar volksgezondheidsvirologie aan het ErasmusMC en lid van de wetenschappelijke adviesgroep van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Ze maakte deel uit van het team van WHO-onderzoekers die  de Chinezen ontmoetten om  de oorsprong van het Wuhan-coronavirus (SARS-CoV-2) te onderzoeken. Ze sloot zich aan bij een team van onderzoekers die door de Chinese markten werden geleid naar het  Wuhan Institute of Virology , waar onderzoek naar de functiewinst van  virussen al jaren off-shore is  vanuit de VS. Het “onderzoek” – dat in 2021 eindelijk mag beginnen – is tot nu toe een absolute grap geweest. WHO blijft het communistische China steunen, onvermurwbaar dat COVID-19 niet de schuld van China was, dat het nooit aan het laboratorium van Wuhan is ontsnapt.

Marion Koopman van de WHO is een aanwinst van de CCP

Slechts enkele weken na het volgen van CCP-leiders en het accepteren van hun analyse over de oorsprong van COVID-19, beweren de WHO-onderzoekers dat het “uiterst onwaarschijnlijk” is dat het virus uit het Wuhan-lab kwam, zelfs nadat China maandenlang alle relevante gegevens had verborgen en bewaard. de wereld in het donker.

Een van de mensen die het ermee eens was dat China geen schuld treft, is Marion Koopman. Vreemd genoeg was ze eerder adviseur van het  Chinese Centrum voor Ziektebestrijding en Preventie . Ze schreef ook studies die werden gefinancierd met subsidies van de Chinese overheid.

In de professionele biografie van Koopman staat de bekentenis dat ze ooit diende als ” lid van de wetenschappelijke adviesraad  van het  Guangdong Provincial Center for Disease Control and Prevention .” Koopman adviseerde eerder Chinese toezichthouders over de benodigde bouw- en laboratoriumcapaciteit om opkomende infectieziekten in te dammen en hoe deze het beste kunnen worden opgespoord voordat ze leiden tot uitbraken, of erger nog: een pandemie worden. Ze is nauw verbonden met Chinese regelgevers en neemt deel aan lopende onderzoekssamenwerkingen in Guangdong om de verspreiding van virussen door de dierlijke productieketen te begrijpen.

De wereld kan Marion Koopman van de WHO niet vertrouwen vanwege haar langdurige banden met de CCP

Eén van binnen, Koopman weet hoe de Chinezen werken. Met haar lakse houding tegenover de Chinezen is ze momenteel een strategische aanwinst voor de CCP, iemand die mogelijk elk spoor van bioterrorisme of onbedoeld lekken uit een Chinees laboratorium zou kunnen verdoezelen. Met haar functie bij de WHO staat ze ervoor om de natie te beschermen die haar blijft betalen in beursgeld. Koopmans is auteur van tijdschriftartikelen en wetenschappelijke onderzoekspapers exclusief voor de CCP, betaald door de communistische partij en hun medewerkers.

Haar meest recente studie werd gepubliceerd in juli 2020. De studie verkent de genomische epidemiologie om de oorsprong van een zeer besmettelijke griepstam in Guangdong te traceren. Deze studie werd ondersteund door China’s National Key Research and Development Program en het National Key Research and Development Program. Dit is geen geïsoleerd incident. Koopmans was meerdere keren afhankelijk van China’s door de staat gerunde China Scholarship Council om rapporten uit te brengen over rotavirus, calcineurine, norovirus en migratie. In 2014 leidde Koopman een onderzoek naar Influenza A (H7N9). Deze studie werd financieel ondersteund door het Chinese  Ministerie van Volksgezondheid. In 2017 nam Koopman subsidie ​​aan van het Guangdong Provincial Science and Technology Program en het National Key Development Program in China om onderzoek naar het zikavirus te bevorderen. Koopmans lange geschiedenis bij de CCP betekent dat ze gecompromitteerd is en niet te vertrouwen is bij de Wereldgezondheidsorganisatie.

Marion Koopmans

Related posts

Voedseltekort VOEDSELVERWERKENDE FABRIEKEN IN NOORD-AMERIKA vliegen achter elkaar in brand

dezeweek2020

OPLICHTING

dezeweek2020

Minder stikstof en fosfaat in dierlijke mest en zelfs onder EU Normen

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More