Stop de WHO en de WEF – Nothing is Built Nothing is Back Nothing is better

Beste Kamerleden,
Een eerder antwoord dat wij van u kregen een jaar geleden nemen we geen genoegen meer mee.
Het antwoord was toen “Het zal allemaal zo’n vaart niet lopen

>> Toen de benzineprijs in Duitsland nog 1.18 was.


Los van dat het heeft absoluut niets meer met GEZONDHEID te maken


Nothing is Built

Nothing is Back

Nothing is better


StopdeWHOenWEF


De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) onderhandelt momenteel over een internationaal verdrag dat tot doel heeft de WHO meer wettelijke autoriteit te geven over persoonlijke gezondheidskeuzes, rechten en vrijheden. Dit is een ZEER belangrijke kwestie. Neem de tijd om deze informatie door te nemen en te delen met iedereen die mogelijk is.


The World Health Organization (WHO) is currently negotiating an international treaty that seeks to give the WHO more legal authority over personal health choices, rights and freedoms. This is a VERY important issue. Please take the time to review this information and share it with everyone you possibly can.


StopdeWHOenWEF

Bij deze verzoek ik u om een antwoord te geven op mijn vraag waarom u als kamerleden Eerste kamerleden en Tweede kamer met u laat sollen terwijl bovenstaande al genoeg zegt


De burger wordt uitgebuit en Nederland is met zijn Rutte, Kaag en verdere WEF kartel aangewezen om het beste jongetje van de klas te zijn in ogen van Klaus Schwab Harari en consorte en het WEF met tot gevolg dat sommige burgers zittend op de rand van afgrond genoeg hebben van hun leven om in dit Nederland nog verder te gaan


Mijn  vraag is waarom laat u dit nog langer toe en wanneer grijpt u in.

We hebben gedurende 27 maanden alle bewijzen verzameld en ondergebracht bij een notaris. Deze bewijzen zullen nog voor de Herfst 2022 voordat u er een nieuwe staatsgreep lockdown kunt door gooien op tafel komen.


Uw intriges met Nazi vergelijkingen en de burger op verkeerde zijsporen zetten zijn genoeg geweest. Een Ukraine war waardoor mensen op een dwaalspoor gezet worden m.b.t. de idiote vaccinatieschade die verzwegen wordt en alle andere feiten waar u in aan mee doet.


Om te beginnen wensen wij een antwoord op de vraag


Waarom stopt u de WHO en het WEF niet?

Zonder antwoord zal elke parlementarier verantwoordelijk gehouden worden voor een stevig falend beleid en zullen onafhankelijke rechters [niet aan een politieke partij gebonden] worden uitgedaagd om u te veroordelen,. daar wetenschappers,  de media en politieke partijen door het volgen van de WEF richtlijnen inmiddels zwaar bloed aan hun handen hebben en daarom aangeklaagd kunnen worden, u incluis.


U bent allen schuldig aan het volgen van een elite beleid en/of door omkoping, corruptie of anders en medeschuldig aan een compleet falend beleid van de overheid met maar 1 doel  en dat is iedere Nederlander kapot te maken.


De vraag moet zijn Is er nog plaats voor een falend kartel beleid?


http://StopTheWHO.com


Onze vraag hierboven is duidelijk en wij wachten uw antwoord met grote interesse af

Ook vragen wij alle burgers om onderstaande kamerleden aan te schrijven met bovenstaand bericht:


<micky.adriaansens@eerstekamer.nl>, <bastiaan.vanapeldoorn@eerstekamer.nl>, <joop.atsma@eerstekamer.nl>, <martine.baay@eerstekamer.nl>, <j.backer@eerstekamer.nl>, <pim.vanballekom@eerstekamer.nl>, <hugo.berkhout@eerstekamer.nl>, <toine.beukering@eerstekamer.nl>, <ilse.bezaan@eerstekamer.nl>, <mirjam.blecourt@eerstekamer.nl>, <margreet.deboer@eerstekamer.nl>, <annelien.bredenoord@eerstekamer.nl>, <voorzitter@eerstekamer.nl>, <reina.debruijn-wezeman@eerstekamer.nl>, <eric.vanderburg@eerstekamer.nl>, <ferd.crone@eerstekamer.nl>, <johan.dessing@eerstekamer.nl>, <diederik.vandijk@eerstekamer.nl>, <boris.dittrich@eerstekamer.nl>, <hugo.doornhof@eerstekamer.nl>, <peter.essers@eerstekamer.nl>, <p.ester@eerstekamer.nl>, <m.faber@eerstekamer.nl>, <mary.fiers@eerstekamer.nl>, <paul.frentrop@eerstekamer.nl>, <r.ganzevoort@eerstekamer.nl>, <paulien.geerdink@eerstekamer.nl>, <arda.gerkens@eerstekamer.nl>, <roel.vangurp@eerstekamer.nl>, <alexander.vanhattem@eerstekamer.nl>, <otto.hermans@eerstekamer.nl>, <theo.hiddema@eerstekamer.nl>, <tineke.huizinga@eerstekamer.nl>, <rik.janssen@eerstekamer.nl>, <annemarie.jorritsma@eerstekamer.nl>, <farah.karimi@eerstekamer.nl>, <ton.vankesteren@eerstekamer.nl>, <niekjan.vankesteren@eerstekamer.nl>, <tanja.klip-martin@eerstekamer.nl>, <saskia.kluit@eerstekamer.nl>, <n.koffeman@eerstekamer.nl>, <m.j.m.kox@eerstekamer.nl>, <lennart.vanderlinden@eerstekamer.nl>, <henk-jan.meijer@eerstekamer.nl>, <carla.moonen@eerstekamer.nl>, <annabel.nanninga@eerstekamer.nl>, <peter.nicolai@eerstekamer.nl>, <ria.oomen-ruijten@eerstekamer.nl>, <henk.otten@eerstekamer.nl>, <bob.vanpareren@eerstekamer.nl>, <henk.pijlman@eerstekamer.nl>, <henriette.prast@eerstekamer.nl>, <greet.prins@eerstekamer.nl>, <ton.raven@eerstekamer.nl>, <jeroen.recourt@eerstekamer.nl>, <theo.rietkerk@eerstekamer.nl>, <ton.rombouts@eerstekamer.nl>, <martin.vanrooijen@eerstekamer.nl>, <paul.rosenmoller@eerstekamer.nl>, <petra.stienen@eerstekamer.nl>, <g.vstrien@eerstekamer.nl>, <hendrik-jan.talsma@eerstekamer.nl>, <gala.veldhoen@eerstekamer.nl>, <kees.vendrik@eerstekamer.nl>, <maarten.verkerk@eerstekamer.nl>, <peter.vandervoort@eerstekamer.nl>, <meili.vos@eerstekamer.nl>, <jeroen.devries@eerstekamer.nl>, <loek.vanwely@eerstekamer.nl>


http://StopTheWHO.com


en tevens de internationale groep:


StopdeWHOenWEF


http://StopTheWHO.com


Nothing is Built

Nothing is Back

Nothing is better

Related posts

God zij met hen, hoop ik voor ze…. – De KNOP MOET OM  – Ja! – Die KNOP gaat om

dezeweek2020

“Ich hab es nicht gewusst” Kiev, Odessa, Ukraine en Lugansk Terreur vanaf 2014

dezeweek2020

“Vaccins” worden de nieuwe drugs en u raakt eraan verslaafd

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More