Nieuwe Covid varianten

Coronavirus

 • Ben je van plan terug naar kantoor te gaan, naar de sportschool te gaan of een bruiloft bij te wonen? Een gids om nu COVID-veilig te blijven.

  Hoe u uzelf in dit stadium van de pandemie kunt beschermen tegen COVID, volgens experts.

  Hoe graag we COVID ook achter ons willen laten, de pandemie woedt voort. Er verschijnen steeds meer varianten en er is een toename van het aantal gevallen in de Verenigde Staten, maar deze vier hebben momenteel de hoogste toename van het aantal gevallen, volgens Dr. Ramzi Asfour,   MD Board Certified Infectious Disease Specialist en Functional Medicine Certified Practitioner bij California Center for Functionele geneeskunde . Hoewel sommige mensen het misschien niet erg vinden omdat de nieuwe soorten minder ernstig zouden zijn, vertelt Dr. Sunjya Schweig , MD oprichter en directeur California Center for Functional Medicine ons: “In tegenstelling tot de perceptie dat recente varianten achtereenvolgens milder zijn geworden , Omicron BA.2werd geassocieerd met het melden van meer symptomen, met een grotere verstoring van de dagelijkse activiteiten [dan BA.1]” Lees verder – en om uw gezondheid en de gezondheid van anderen te garanderen, mag u deze zeker tekenen dat u COVID al heeft gehad niet missen .

  1

  Waarom COVID-gevallen weer toenemen

  Medisch werker in beschermende suite die een uitstrijkje neemt voor corona-virustest, mogelijk geïnfecteerde jonge vrouw
  Medisch werker in beschermende suite die een uitstrijkje neemt voor corona-virustest, mogelijk geïnfecteerde jonge vrouw

  2

  Alaska

  vrouw zit in vliegtuig met KN95 FFP2 beschermend masker
  vrouw zit in vliegtuig met KN95 FFP2 beschermend masker

  Volgens de New York Times”De afgelopen week werden er in Alaska gemiddeld 350 gevallen per dag gemeld. Het aantal gevallen is met 51 procent gestegen ten opzichte van het gemiddelde van twee weken geleden. Het aantal doden is met 20 procent gestegen. Sinds het begin van de pandemie heeft minstens 1 op de 3 inwoners zijn besmet, in totaal 258.867 gemelde gevallen. Minstens 1 op 587 inwoners is overleden aan het coronavirus, in totaal 1.246 doden. Januari 2022 was de maand met het hoogste gemiddelde aantal gevallen, terwijl november 2021 de maand was met het hoogste aantal gemiddelde sterfgevallen in Alaska.”

  3

  Hawaii

  HAWAII Honolulu on Tap Beer Festival in Honolulu
  HAWAII Honolulu on Tap Beer Festival in Honolulu

  Dr. Asfour zegt: “Het aantal gevallen is de afgelopen 14 dagen met 56% gestegen. De Universiteit van Hawaï heeft haar maskermandaat op haar 10 campussen uitgebreid vanwege de toename van het aantal gevallen.”

  De New York Times rapporten: “De afgelopen week werden in Hawaii gemiddeld 1260 gevallen per dag gemeld. Het aantal gevallen is met 56 procent gestegen ten opzichte van het gemiddelde van twee weken geleden. Het aantal sterfgevallen is met 17 procent gedaald. Sinds het begin van de pandemie heeft minstens 1 op de 5 inwoners zijn besmet, in totaal 267.602 gemelde gevallen. Minstens 1 op 978 inwoners is overleden aan het coronavirus, in totaal 1.448 doden. Januari 2022 was de maand met de hoogste gemiddelde gevallen, terwijl september 2021 de maand was met de hoogste gemiddelde sterfgevallen in Hawaii.”

  4

  Californië

  Dr. Asfour legt uit: “Sommige ziekenhuizen in Californië hebben het bezoek opnieuw beperkt vanwege een toename van 76% van het aantal infecties en een daling van 49% van het aantal ziekenhuisopnames in de afgelopen 14 dagen.UCLAom een ​​beleid voor binnenmaskers voor alle studenten, docenten, personeel en bezoekers te versterken. De San Francisco Bay Area lijkt momenteel een hotspot te zijn. Drie provincies in de Bay Area hebben meer dan 200.000 gevallen: Santa Clara, Alameda en Contra Costa. Veel ervan wordt gevoed door de zeer besmettelijke ommicron-subvarianten,”ABC nieuwsrapporten.

  5

  Noord Carolina

  vrouw die een beschermend masker draagt ​​terwijl ze tegenover de werknemer van de luchthaven staat en de temperatuur controleert
  vrouw die een beschermend masker draagt ​​terwijl ze tegenover de werknemer van de luchthaven staat en de temperatuur controleert

  De New York Times meldt: “De afgelopen week werden er gemiddeld 4.155 gevallen per dag gemeld in North Carolina. Het aantal gevallen is met 60 procent gestegen ten opzichte van het gemiddelde van twee weken geleden. Het aantal sterfgevallen is met 187 procent gestegen. Sinds het begin van de pandemie zijn er minstens 1 op 4 inwoners besmet, in totaal 2.747.267 gemelde gevallen Minstens 1 op 425 inwoners is overleden aan het coronavirus, in totaal 24.654 doden

  Januari 2022 was de maand met de hoogste gemiddelde gevallen, terwijl januari 2021 de maand was met de hoogste gemiddelde sterfgevallen in North Carolina.”

  6

  Washington DC

  lachende man kleding in reistas inpakken L
  lachende man kleding in reistas inpakken L

  “Washington DC heeft een stijging van 268% gezien in het aantal gevallen en een stijging van 73% in ziekenhuisopnames, waarbij de tarieven snel stijgen”, zegt Dr. Asfour. DeWashington Postmeldt: “Er zijn overal tekenen dat coronavirusinfecties in DC, Maryland en Virginia weer toenemen, met nieuwe dagelijkse gevallen deze week die minstens het viervoudige zijn van eind maart. Maar in tegenstelling tot eerdere golven, sturen de meeste lokale en deelstaatregeringen duidelijk van het introduceren van nieuwe regelgeving om de verspreiding van het virus tegen te gaan, in plaats daarvan vasthouden aan aanbevelingen voor mensen om zich te maskeren en zich te laten vaccineren.”

  7

  Waarom er in bepaalde staten een stijging is?

  Vrouw die een beschermend stoffen masker draagt.
  Vrouw die een beschermend stoffen masker draagt.

  Volgens Dr. Asfour: “De BA.2.12.1-variant (een Omicron-subvariant) heeft voet aan de grond gekregen in de VS, het lijkt aanzienlijk besmettelijker te zijn op hetzelfde moment dat veel maskers en andere mandaten in het hele land zijn opgeheven. trend is geweest dat de variant begint in het oostelijke deel van het land, met name NY en zich vandaar uitbreidt en uiteindelijk de westkust bereikt. Dit zou gedeeltelijk de dalende ziektecijfers in NY, CT, MA, RI en stijgende percentages elders kunnen verklaren Vaccinatie heeft minder geholpen dan gehoopt bij het voorkomen van infectie, maar is nog steeds zeer effectief in het voorkomen van ernstige ziekte en ziekenhuisopname Veel scholen en universiteiten stellen opnieuw maskermandaten op We zullen waarschijnlijk in delen van het land tijdelijke maskerbeperkingen zien, afhankelijk van het aantal gevallen en ziekenhuisopnames.”

 • TikTok van bruid die op bruiloft danst met kartonnen uitsnede van bruidegom gaat viraal. Hier is het achtergrondverhaal achter video die internet verdeelt

  “Als je man 3 dagen voor je 4e ​​uitgestelde feest COVID krijgt, lopen je broers je binnen met het karton van je man uitgesneden.”

 • Ouders beoordelen reisplannen naarmate het mandaat voor maskers van luchtvaartmaatschappijen wordt opgeheven. Experts wegen risico’s in.

  Terwijl sommige gezinnen hun vluchten opnieuw plannen, is de kans groter dat anderen vliegen nu het mandaat voor het maskeren van luchtvaartmaatschappijen is opgeheven.

 • Hoe herken je of een hoest het coronavirus of hooikoorts is?

  Coronavirus en hooikoorts delen enkele, niet alle, symptomen.

 • Deze Amerikaanse maskers in KN95-stijl zijn te koop – pak 10 voor $ 15 bij Amazon

  ‘Het meest ademende masker dat ik ooit heb gedragen’, zegt een fan.

 • COVID-19: BA.2 is nu de dominante variant in de VS — dit is wat u moet weten

  Wat is precies de Omicron-subvariant BA.2 en hoe bezorgd moet je zijn? Experts wegen mee.

Related posts

Encryptie onder Europese aanval (Digital Markets Act en clientside scanning)

dezeweek2020

“covid leugen” Verandering treedt op als jij je deel doet Doe je NIETS dan blijft het WEF licht aan

dezeweek2020

blckbx Today

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More