BIJLTJESDAG IS ONDERWEG….ELKE DAG KOMT HET DICHTERBIJ……

HEVIGE GEVECHTEN, Putin claimt de overwinning en stort de VS en de EU in een gigantische recessie

HET ZIJN DE LAATSTE LOODJES. EN DE MOEILIJKSTE MISSCHIEN Of begint het pas?

Nou moeilijk,? Zou kunnen ! Dan moet je een insider zijn. Maar ik stel mij voor dat alle Biolab bezettingen moeilijk zijn geweest. Want hoe neem je een lab over. Met vreselijke bacterien en virussen, klaar op de plank…..

Dat zelfde geld voor de atoombunker onder het havengebied van Mariupoel.

De stad heeft 448.000 inwoners, dat is zo’n beetje drie keer Arnhem, wie Arnhem kent weet dat deze stad uitgebreid is. Arnhem oost, zuid, west en noord, met zijn ingedeelde wijken en ca, 150.000 inwoners aan de rand van de Veluwe.

De vieze smerige achterbakse houding van de NATO, die daar aan de rand van Rusland, troepen aan het trainen zijn, biowapens aan het ontwikkelen zijn , dit alles tegen allerlei gesloten verdragen in in het verleden met Rusland.

Het is net zo stiekum en verrot, als dat zij de bevolkingen van de EU landen hebben voorgelogen en bedrogen. EN DAT IS NOG STEEDS AAN DE GANG.

Wij zijn volgepompt met haat tegen de verderfelijke handelswijze van de Russen. Terwijl zij, de Cabal, zelf bezig waren met ons te belazeren van A tot Z op allerlei gebieden. Ik ben geen Russen vereerder, maar heb geprobeerd al die jaren positief naar hen te kijken. Want het zijn dezelfde mensen als wij in het westen, alleen zijn zij niet zo verwend met een beter salaris, maar ook murw geslagen door onderdrukking door bijna alle eeuwen heen. Iets wat het westen ook kent, maar op een heel subtiele en vieze manier stiekeme manier.

EN DAT WERKT PSYCHISCH VERNIETIGEND. ZELFS NU KUNNEN VEEL MENSEN NOG NIET GELOVEN HOE GRONDIG WIJ BELAZERD ZIJN EN HOE GEWILLIG WIJ ALS WESTERSE VOLKEN HUN VIEZE SMERIGE ( COVID) ORDERS HEBBEN OPGEVOLGD.

En men gaat nog steeds door met ons te belazeren. Met TV-achtige DE KNOP MOET OM opgezette en gespeelde moordpartijen etc. Heeft U al een film gezien van de ondergang van het Russische vlaggenschip….. behalve het gepraat erover?

Het voedsel verdelen aan de bevolking door de Russen, wat overal plaats vindt. Het opgesloten zitten van 250 westerse en NAVO officieren in de bunker van Mariupoel. De terugtrekkende bewegingen van het machtige Russische leger…. heeft u al iets gehoord van de moordpartijen door de nazi AZOV troepen…. Heeft U uberhaupt al iets gehoord van de Rode Kruis dozen vol met euro’s.?

Dat er 33 bio warlabs gefinancierd zijn door de usa, germany, france etc.

Dat de Ukraine het centrum is van het witwassen in de wereld, het centrum van de orgaanhandel, de sextrafficking, productie fabrieken van Andrenochrome etc….

MAAR AAN AL DAT GELIEG EN BEDRIEG KOMT NU EEN EINDE. RUTTE, KNOOP DAT IN JE OREN, OOK AL TREK JE JE NU STIEKEM EN TACTIES TERUG….. HEEL NEDERLAND WEET JE POSTCODE HET IS MOOI GEWEEST…..

Misschien kun je nog wat gaan fietsen met de Pasen….. als ik jou was zou ik dat maar doen… want de buitenlucht wordt schaars voor je….

BIJLTJESDAG

Gedeelten van nog over gebleven reguliere Ukrainse troepen geven zich nu over en sluiten aan, met wapentuig en al, bij de Russen, om te helpen de Nazi Azof eenheden helpen te verslaan…Dat is een goede ontwikkeling en ik ben benieuwd, hoe men van de media daar weer een draai aan geeft.


HET WORDT STEEDS DUIDELIJKER. EUROPA IS DOOR EEN CABAL GEREGEERDE EU.

WIJ ZIJN DE BOEMANNEN GEWORDEN VOOR DE REST VAN DE WERELD…..

volg ons op t.me/onwijsoneerlijk

Nu kunt U meteen zeggen, ja, maar dat valt wel mee !!!
NEEN, het valt helemaal niet mee. Jarenlang staan de Europeese bevolkingen bloot aan hersenspoeling via de TV en de corrupte media. In slaap gehouden door een gemanipuleerd Netflix, volledig afgestemd op uw behoefte. Netflix en vele andere Deep State Big Tech bedrijven die u alles doen laten geloven en waar u Ja en Amen op zegt.

De propagandastunt met Ursula von Leijen met de doodszakken waar zij bijna van moet kotsen Ze hoeft niet over te geven ze speelt het. Het is een theater uitgezonden samen met een acteur Zelensky en de FAKE media die u blijft geloven. Een Zelensky die een eigen vermogen heeft van 8.5 miljard en een Von Leyen die getrouwd is met een man die ook diep in de Big Farma zit.

En maar klagen in de supermarkten over de hoge prijzen tot treurens toe de gasprijs de benzineprijs. de levensmiddelen. Als u niet zelf de ECHTE waarheid zoekt in de alternatieve media zit u de komende winter in de kou Niet op 19 graden maar op 10 en wij voorspellen u HET WORDT NOG VEEL ERGER want u wordt gebruikt als een marionet daar u stellig de overtuiging heeft dat de Ukraine oorlog de werkelijke waarheid is die de media u verteld

En nog steeds mensen die blijven hollen achter vaccins aan DIE NU GEWOON NIET BLIJKEN TE HELPEN. Maar uw weet het wel. Maar Oh wat is het moeilijk om die waarheid in je hersens om te zetten in daden dat u er klaar mee bent. De rijken blijven toch wel de VVD stemmen De zogenaamde hoger opgeleiden gaan naar D66 en de 50% die al niet eens meer gaan stemmen omdat die het wel in de gaten hebben, zijn niet mans genoeg om in verweer te komen.

De parlementen zijn doelbewust monddood gemaakt en omgekocht. Er gaat geen kracht meer van uit. Alles wat Brussel wil, wordt doorgedrukt. Met of zonder oppositie. De mensen hebben het recht niet meer in principe. Natuurlijk wel op papier , maar verder niet. De zaken worden overal bepaald in achterkamertjes en dan op een zachte maar wel dictatoriale manier naar buiten gebracht en opgelegd.
Voorbeelden heeft u zelf vaak daarvan gezien.

OOK DE trias politica functioneert nergens meer. Het gerecht staat volledig achter alles wat de staat oplegt.

Tot nu toe is er nog nooit een ambtenaar of politicus veroordeeld en opgesloten voor verkeerd handelen.

Men beschermd elkaar openlijk. Men neemt niet eens meer de moeite op het gesmoes te verdoezelen. Het gaat in de trant van; heb het lef is iets tegen ons te doen.

Steeds als de regering “gevaar” loopt, dat zij tegen de wet in handelen, dan wordt er meteen een wet gemaakt, volledig gesteund door de oppositie, (? ) om van het onwettig handelen, wettig handelen te maken.

Dat is dictatoriaal handelen. Het is de dictatuur van de meerderheid.
U ziet hoe men reageert naar de Ukraine toe.

geen woord van kritiek, geen woord over de giga corruptie, geen woord over orgaan traffic, sexslave traffic, witwassen van crimineel geld, het doen omgooien van een wettig gekozen regering in 2014,

geen woord over de bedrieglijke handelswijze van de Navo, de EU. Geen woord over het breken van overeenkomsten met de Russen,

geen woord over het feit dat de huidige regering van de Ukraine al 8 jaar de afgescheiden provincies bombardeert en beschiet waardoor tienduizenden doden tot nu toe zijn gevallen onder de daar wonende burgers.

Geen woord over nep opnames van doden bij zogenaamde russische slachtpartijen,

geen positief woord over de Russen, de bio oorlogslabs, de tunnels eronder, de 35.000 kinderen die gered zijn. Het schoonmaken van ondergrondse militaire basissen etc. etc.

Het is een rechtstreeks belazeren van het Europesche volk, net zoals zij dat gedaan hebben en nog doen met de corona misleiding.

HET IS EEN GROTE GECOORDINEERDE AFGESPROKEN BELAZERERIJ VAN HET EUROPESCHE VOLK.
GA ZELF OP ONDERZOEK UIT OP HET INTERNET. en laat U niet volpompen met 70% leugens en onwaarheden. Kijk geen talkshows;, geen NOS Ja alleen dan als u wilt weten wat de vijand doet. Begin met Aljazeera.com Sluit u aan op Telegram of nog beter GETTR.

Het is van het grootste belang, dat U uw ogen opent, het wordt tijd.

HET IS TIJD. ORIENTEER U ZELF, ANDERS LOOPT U STRAKS EEN AANTAL PSYCHISCHE KLAPPEN OP, DIE U MISSCHIEN NIET KAN VERWERKEN. WANT DE WERELD IS HEEL ANDERS, DAN U DENKT. U BENT HONDERDEN JAREN VOORGELOGEN. DE GESCHIEDENIS IS KEER OP KEER VERANDERD EN HERSCHREVEN.

Een ding staat vast, daar komt nu een eind of U dit nu gelooft of niet, doet er niet toe. Het is onvermijdelijk.
Aan het gelieg en bedrieg, aan het misleiden en de halve waarheden komt nu een einde. Zorg dat U er klaar voor bent.

volg ons op t.me/onwijsoneerlijk

Hou de helm nog even op…..

Bijltjesdag

Bron Het Hiernamaals

HET oordeel , geveld over Maxwell blijft staan., ondanks de 50 pro getuigen die de lawyers naar voren hebben gebracht. Dat is dus een zware klap, voor al diegenen, die met GhislaineMaxwell naar Epsteins island in de Virgin Island group gevlogen zijn. Aan boord van de Lolita express.

Zij gaan hangen, want Maxwell sleept iedereen mee het graf in. Want zo gaat dat…. na mij de zondvloed….Er is geen ontkomen aan. ,!,!
Net zo goed , als dat er geen ontkomen aan is met betrekking tot spuiten. Bijna elke week komt er weer iets naar buiten, waar de griezels je van over de rug lopen. Lieve mensen, als je de 3 spuiten gehad hebt, neem actie, wacht niet, totdat je in de rij moet staan, wachtend op je beurt. Laat je onderzoeken, speur het internet af, sluit je aan bij groepen, die ook die spuiten aan het onderzoeken zijn. Nog is het niet te laat. Je staat echt niet alleen. Doe iets., niets doen is absoluut geen optie….

Men heeft nu ook vastgesteld dat de EMF( Electro Magnetic Frequentie) radiation invloed heeft op uw gezondheid, vooral na drie spuiten.

Zoek aub uit of U HIV of SaRS heeft., of er nano klontering plaatsvindt in uw bloed, of de viscositeit veranderd is, of het zuurstof gehalte is het bloed is, zoals die moet zijn. WERK PREVENTIEF…. ER IS NOG VAN ALLES TE BEINVLOEDEN EN TE VOORKOMEN. Geef het niet over aan God, want die grote jongen heeft U een vrije wil gegeven. Het is en blijft Uw beslissing hoe het verder gaat. het gaat om uw gezondheid.
Ook is men er nu achter dat de labtop van Biden echt is, dat het onnoemelijk veel materiaal bevat, die velen in het zand zal doet bijten.

Bijltjesdag

Jim Kerry, die dubbelganger van Biden, heeft laten weten dat hij er mee stopt. Dat betekend ook dat “Biden” binnenkort aftreed.

Eergisteren waren er op een bepaald moment 654 militaire vliegtuigen in het luchtruim van de USA. Zij zijn erg druk nu met opruimen.

President Trudeau wordt binnen een paar weken gearresteerd of krijgt covid, wat gelijk staat aan de “tering”, zoals wij dat kennen.

OOK MACRON STAAT OP DE LIJST VAN “BINNENKORT NOG TE ARRESTEREN LEIDERS”, het lijkt allemaal kosher, maar dat is het niet.

Er worden binnenkort 56 pantser aan de Ukraine geleverd, maar die zijn al 45 jaar oud en moeten eerst aan het lopen gebracht worden. U weet zelf wat dat betekend, het duurt nog eventjes.

In Zwitserland is de prijsindex , ( inflatie )naar 2,4% gegaan. In Europa 11,4 %, WIE BELAZERD NU WIE.
Je ziet nu regeringen paniek maatregelen nemen, ieder voor zich…..

Daaraan kun je zien dat de homogeniteit onderling verdwenen is en men zich op allerlei fronten aan het verdedigen en indekken is…..

volg ons op t.me/onwijsoneerlijk

JA, JA, HET ZIJN EN BLIJVEN SMEERLAPPEN EN MISDADIGERS, MET DIT VERSCHIL, DAT ZIJ ER NU NIET MEER MEE WEGKOMEN. ZIJ ZULLEN VERANTWOORDING MOETEN AFLEGGEN VOOR HUN CORONA HANDELEN, DAAR KOMEN ZIJ NIET ONDERUIT. ZIJ ZIJN VERANTWOORDELIJK VOOR DUIZENDEN DODEN, VERLAMDEN EN INVALIDEN, DIE EIGENLIJK TEGEN HUN WIL, ZONDER DAT ZIJ GOED GEINFORMEERD ZIJN GEWORDEN OVER DE EVENTUELE CONSEQUENTIES, DIE DE EXPIRIMENTELE INJECTIES MET ZICH MEE KUNNEN BRENGEN…..

BIJLTJES DAG IS ONDERWEG….ELKE DAG KOMT HET DICHTERBIJ…

Related posts

WHO: 12 van de 13 amendementen zijn verwijderd uit de beschouwingen

dezeweek2020

Vaccinatie Idioot Karl Lauterbach geeft toe Vaccins geven ZEER ERNSTIGE BIJWERKINGEN

dezeweek2020

Blijf vanaf nu VER UIT DE BUURT VAN DE VACCINS #oversterfte #vaccinatieschade

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More