“Ich hab es nicht gewusst” Kiev, Odessa, Ukraine en Lugansk Terreur vanaf 2014

Kiev, Odessa, Ukraine en Lugansk Terreur vanaf 2014

Twee jaar terug ben ik begonnen met heel veel zaken te onderzoeken. Inmiddels 27 maanden verder werd ik destijds al door mijn toenmalige psychiater gewaarschuwd “Verdiep je er ALSJEBLIEFT niet in.

Het gaat er nu op lijken dat #Pushilin oprichter van de Onafhankelijke Volksrepubliek #Donetsk met de #DPR verder wil oprukken; zij zullen niet stoppen bij de grenzen van de DPR! De #Denazificatie van #Oekraïne zal doorgaan tot #Dnipro, #Kiev, en #Lviv. Gaat de periode 2014 tot aan de Russische inval in 2022 dan eindelijk bekend worden wat er echt in werkelijkheid in dit land al bijna 10 jaar speelt. Pushilin gaat de speciale operatie in #Oekraïne eind van dit jaar voltooien.

Nu na al deze maanden begin ik steeds meer te begrijpen de reden waarom hij dat advies gaf. Juist door die opmerking van hem werd ik alleen maar nieuwsgierig.
De mensen raken door alle beelden steeds vermoeider en dat is heel logisch.
Het liefst kijkt vooral de wat beter verdienende ervoor weg. Ook mensen waarover ik stomverbaasd ben dat ze alleen maar door de bril van de NOS en de talkshows kijken en niet te vergeten het Belgische DPG media. Wegener is het allang niet meer en ik weet, omdat ik er gewerkt heb dat die journalisten die er toen werkten om vreemde redenen er allang uit zijn gewerkt.
Persvrijheid en Vrijheid van Meningsuiting? Vergeet het maar. Is afgelopen en UIT!
Wat mensen zich niet realiseren is dat de WEF trein door dendert en dat u voor 2030 alles kwijt bent.

Bijvoorbeeld de nieuwe adviezen plannen van RABO, ING en ABN passen in het gehele WEF plaatje daar deze banken sponsor van de WEF zijn. Uw koopwoning naar BOX 3, Vermogensbelasting op uw eigen huis etc etc etc. en achteraf dan zeggen “Wir haben es nicht gewusst”


Denkt u nu echt dat de boeren enige kans hebben met deze zogenaamde toen nog genoemde Boerenleenbank


Nederland is met Rutte en Kaag en Hoekstra en Dijkgraaf het beste jongetje van de klas voor de WEF.


Ze krijgen steeds meer haast om alles er door te rammen en denkt u nu nog steeds dat ze enige belang hebben bij die 1.200.000 mensen die al in bittere armoede zitten. Mensen die nu al 2 maal in de week een warme maaltijd overslaan. Internet, leesbladen en zelfs de TV eruit hebben gegooid en in volledig isolement zitten. Denkt u echt nog steeds dat die labbeakkers in het kartel daar enig gevoel voor hebben en sorry ik was Van Rijn vergeten


Veel mensen vragen mij wel eens wat er allemaal waar is.
Het kaf is moeilijk van het koren te scheiden
MAAR helaas beelden in deze docu liegen niet.

Dus even los van de WEF ontving ik een zeer realistische docu van een fotograaf journalist met alle beelden en ze zijn her en der niet prettig deze beelden gemaakt in de Donbass regio. De staatsgreep in 2014, bombardementen op eigen burgers.


Dezelfde journalist is met gevaar voor eigen leven NU beelden aan het ‘schieten’ in Marioepul


Nu na de Russische inval zijn er verhalen door de MSN ingepompt die niets met de realiteit te maken hebben.


Odessa, Ukraine en Lugansk Terreur vanaf 2014

Als u deze docu uberhaupt gaat bekijken kunt u zelf een oordeel en uw eigen mening vellen.
Een docu in ieder geval die u in het Westen nooit gaat zien


Deze docu kreeg ik gisteren binnen Een journalist die vanaf 2014 in het front in de Donbass verschrikkelijke opnames heeft gemaakt


Eerste stukje overslaan Pas op!!! Het zijn her en der walgelijke beelden


Related posts

Stop de WHO en de WEF – Nothing is Built Nothing is Back Nothing is better

dezeweek2020

10 Jaar Rutte in het zadel gehesen door World Economic Forum en de WHO

dezeweek2020

Apenpokken opvallend in alle WEF landen uitgebroken TE TOEVALLIG!

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More