EU NOG VOLLEDIG ONDER CONTROLE VAN DE DEEPSTATE en de jeugd hedentendage:.

EU NOG ONDER CONTROLE VAN DE DEEPSTATE.

HET WESTEN DE EU LIEVER GEZEGD, IS NOG VOLLEDIGE ONDER CONTROLE VAN DE DEEPSTATE.


ALHOEWEL 17 landen hun militaire medewerking hebben toegezegd met de Q forces, is het nog niet zomaar klaar. Het gerecht, de politiek, het bedrijfsleven is diep geinfiltreerd  de laatste 60 . 70 jaar door de deepstate/ Cabal.


Kijk eerst eens naar het gemak waarmee de dokters, specialisten er voor een paar Euro op los spoten…. ondanks hun waardeloos geworden eed, die zij in het begin hebben afgelegd.


Kijk naar de Universiteiten, Wetenschappers. Kijk naar Dijkgraaf met zijn speeltjes maar de voor de burger geen enkel belang toont in WNLopZondag  die absoluut de regeringen wetenschappelijk ondersteunden met bullshit bewijzen en verhalen, gelieg en bedrieg voor wat extra geld.


Kijk naar de politiek, de oppositie, die flauw en zogenaamd protesteerden tegen de maatregelen, maar niet serieus. Een beetje tegen gesputter en verder niets. Dan de regeringen zelf, allemaal omgekocht met goed geld, allemaal als pedofielen en moordenaars afgeperst. Blindelings de orders opvolgend van de Cabal (WHO EN HET WEF) waar zij allemaal lid van zijn of waren.

Goed Nieuws:

Macron krijgt geen absolute meerderheid De prikkoning door het stof.
De gevechten om de macht worden steeds heviger. Maar let op deze vier toonaangevende signalen en gebeurtenissen.

1. Het falen van het Biden regiem.
2. Trudeau legt met Christian Freeland opnieuw het loodje.
3. De NEP-pope wordt gedwongen af te treden.
4 .De val van Rutte4 komt Misschien dat we een aantal blunders van de volgers van Schwab samen met Kaag, Dijkgraaf, Halsema, Hoekstra, die boeren, vissers en eigenlijk nu al zo’n kleine 3 miljoen mensen die in pure armoede zitten door alle verkeerde sancties van deze dwazen nog even moeten afwachten en dan definitief oplazeren.


Rusland heeft de oorlog gewonnen en nu moet Scholtz het oplossen


In koor traden zij gezamenlijk op, niet een viel uit de boot. Schandalig crimineel gedrag ten opzichte van de bevolking.


Hier gold de regel eendracht maakt macht., dus allemaal haalden zij gelijktijdig deze vieze streken uit. Met volledige steun van zelfs Politie en de Militairen.


Hieronder nog wat namen die u beter niet kunt vertrouwen Leden WEF Queen Maxima Ja U ziet het goed!

leden wef

Het programma tot 2030van de doodenge Klaus Schwab en de nog engere Harari

wef

Alles lezen over de plannen tot 2030-2050 Lees HIER Verder


Onze jeugd hedentendage:


Ook de jeugd, studenten bleven in hun kamertjes en woonblokken. De hele dag met de kop omlaag kijkend op hun mobieltje naar porno en naar goktenten en speelden hun spelletjes, speelstation 4 en 5.
Geen tijd om te denken, geen tijd voor politieke aandacht….


de kracht van de natie van vroeger, die altijd meestal als eersten in de 50/ 60 jaren de straat opgingen uit onvrede, met de intentie om veranderingen aan te brengen. Welnu deze JEUGD BLEEF dom kijkend thuis… geen zin, zo slap als een vaatdoek.


Dan de militairen, die niets zeggen behalve als er weer meer onzinnig belastinggeld wordt geinvesteerd in Defensie nu nog voor een Ukraine oorlog die allang verloren is.. Die zagen hoe hun ouders, vaders en moeders, broers en ooms tantes en opa ‘s en oma’s door de politie in elkaar gemept werden, als zij maar eventjes protesteerden. Zij deden niets, bleven in hun kazernes, kampfer etend en spelletjes doen of Netflix kijkend.


Dan het schandalige bedrag van de Politie Museumplein. Het leiderschap , hevig geinfiltreed door de Cabal, die klaagden over de ongehoorzame burgers, de stouterikken die toch gingen demonsteren. Zij pakten de knuppels en konden er eindelijk op los slaan. Het gepeupel en wappies afranselen, dat gaf een lekker gevoel. Toe maar jongens de beuk erin, vooruit jongelui zet hem op. Ram de boel maar in elkaar…..!!!!! Afgezien van de mindcontrol kalmerings wapens die waarschijnlijk onwettig gebruikt zijn geworden om het gepeupel geheel rustig te houden…..


Neen Europa, jij bent de Cabal, met je witwassen en Biolabs in de Ukraine, met systematisch als geen ander werelddeel de bevolking te onderdrukken en te knechten…..Het wordt tijd voor NEXIT…. wat er nog gebeurd, Nederland moet uit die kliek weg, anders houden wij geen privacy meer over….


WIJ MOETEN SNEL ZIJN….. ZEG HET VOORT….

EU en DEEPSTATE

Related posts

Astrazeneca ‘Miljoenen [immuungecompromitteerde] mensen mogen niet worden gevaccineerd’…

dezeweek2020

“covid leugen” Verandering treedt op als jij je deel doet Doe je NIETS dan blijft het WEF licht aan

dezeweek2020

HEUTE JOURNAAL 22 MEI 2022 LET GOED OP DE voorbereide vooringenomen VRAGEN VAN DE ZDF Journaal lezer

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More