Vaccinatie Idioot Karl Lauterbach geeft toe Vaccins geven ZEER ERNSTIGE BIJWERKINGEN

Karl Lauterbach (Afbeelding: shutterstock.com/Juergen Nowak)

Impf-Karli Lauterbach moet toegeven: ‘Er zijn zeer ernstige bijwerkingen’

MacronCorona-Karl-Lauterbach, de ergste kwelling sinds het ontstaan ​​van het ambt van federaal minister van Volksgezondheid, heeft de onderdanige vaccinatiepopulatie toch voorgelogen. Want ineens benadrukt de SPD-fabriek luid en duidelijk: “Er zijn zeer ernstige bijwerkingen.” 


Het klinkt nog steeds in ieders oren. Karl Lauterbach’s mantra-achtige Corona-chant dat er geen bijwerkingen zijn bij het vaccineren van deze niet-geteste vaccinatiepuinhoop die in de noodgoedkeuringsmodus draait.

Lauterbach vroeg in augustus 2021 op Twitter, “waarom een ​​minderheid van de samenleving geen vaccinatie zonder bijwerkingen wil, ook al is het gratis en kan het hun leven en dat van vele anderen redden”. Corona-Karli herhaalde vaak en regelmatig dat de vaccinatie “vrij van bijwerkingen” was. In het geval van Anne Will bijvoorbeeld zei Lauterbach dat je moet blijven communiceren:

“De vaccinaties zijn min of meer vrij van bijwerkingen. Dat moet keer op keer worden gezegd.” De mensen die hier anders denken zijn het slachtoffer van “armoedige desinformatie”. Sahra Wagenknecht kreeg in november een reprimande van Lauterbach omdat ze twijfelde of de vaccinaties over het algemeen vrij waren van bijwerkingen. Lauterbach instrueerde Wagenknecht,

Duizenden en duizenden slachtoffers en later doden, Lauterbach klinkt ineens anders. Op de website van zijn ministerie in de laatste editie van het programma “KarlText” – en dit bericht moet zeker gearchiveerd worden – geeft Lauterbach toe dat de corona-mRNA-vaccinaties soms ernstige bijwerkingen hebben. Lauterbach: “Er zijn zeer ernstige bijwerkingen.” Dit kan trombose in de hersenen zijn, die fataal kan zijn.


De verklaring van Lauterbach dat hij ongelijk had – met ernstige, soms fatale gevolgen – moet niet alleen voor hem gevolgen hebben. Ook het Federaal Instituut voor Vaccins en Biomedische Geneesmiddelen, het Paul Ehrlich Instituut, zou onmiddellijk verplicht moeten worden om bijwerkingen intensiever te onderzoeken. En mensen zoals de voormalige voorzitter van de BKK ProVita-ziektekostenverzekeraar, die Lauterbach brutaal berispte toen hij sprak over een massale onderrapportage van bijwerkingen van vaccinaties en daardoor zijn baan verloor, moeten worden gerehabiliteerd. De ervaring leert echter dat geen van deze scenario’s zich zal voordoen. (SB)

De enige juiste reactie op deze verklaring zou daarom zijn om de noodgoedkeuring van alle eerdere “vaccins” die geen ander voordeel hebben dan veel schade, te annuleren. In de jaren zestig handelden de autoriteiten nog correct toen het Contergarn-schandaal bekend werd door alle misvormde baby’s. Destijds was de verkoop en productie van thalidomide in Duitsland verboden en moest het bedrijf Grünenthal een rechtszaak aanspannen en een voor die tijd hoge schadevergoeding betalen van 110 miljoen Duitse mark, inclusief rente.

Hoe ziet het er vandaag uit? Moderne medicijnen worden altijd op de proef gesteld voordat ze worden goedgekeurd door de PEI of RKI, de testnormen zijn gestandaardiseerd en elk nieuw medicijn moet worden beoordeeld volgens de specificaties.

Hoe kan het dan zijn dat nieuwe mRNA-“vaccins” met spoed zijn goedgekeurd door alle normen te omzeilen via “korte officiële kanalen”?

Waarom moest iedereen die ermee was ingeënt een blanco aansprakelijkheidsverklaring ondertekenen? Als alles zo veilig was als beweerd, had men er net als bij alle andere medicijnen van af kunnen zien.

In ieder geval zou nu uiterlijk het moment zijn om alle Corona-maatregelen van de afgelopen 2 1/2 jaar op de proef te stellen vanwege hun betekenis en hun effect. Dit wordt gedaan door onafhankelijke deskundigen die geen overheidspersoneel zijn.

Lauterbach

Related posts

25 maanden covid19 en 2 maanden oorlog Allemaal Toeval?

dezeweek2020

Schwab – The Great Reset = Covid-19

dezeweek2020

Yuval Noah Harari en Klaus Schwab U bent toch een mens? – Denkt u nu echt dat wij als burgers op ons achterhoofd gevallen zijn?

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More