SMARTCITY APELDOORN EN VUURWERKVERBOD

Beste Apeldoorners,

Liep Apeldoorn al niet voorop met het vuurwerkverbod dat nu eindelijk van tafel is.

SMARTCITY APELDOORN

STOP #WEF en #EU


De witte kastjes op lantarenpalen er al vanaf geschoten in  #Apeldoorn eerste #SmartCity en geheime overeenkomst met #KlausSchwab#Enschede volgt: Wijk #Merwede #Utrecht is in ontwikkeling Straks deelt u uw auto met 3 gezinnen Wedden?


APELDOORN,SMARTCITY

Apeldoorn dat in Nederland als gemeente het beste kindje van de klas is VAN DE WEF en Nederland dat samen met Klaus Schwab van het World Economic Forum met Rutte maar vooral D66 SIGRID kAAG VOOROP LOOPT OM HET BESTE JONGETJE VAN DE KLAS TE ZIJN het voorbeeld zijn voor de gehele EU VOOR DIEZELFDE KLAUS SCHWAB.

Alles wat er al in 29 maanden gebeurt is en nog gaat gebeuren is gericht op de plannen van de WEF van Klaus Schwab en de doodenge Jood Harari.
Zoek voor de grap eens op Harari  WEF opYOUTUBE

U krijgt kippenvel van deze Jood, die het liefste heeft dat alle insecten in de wereld dood gaan aan vaccins of wat dan ook als we maar geelimineerd worden voor 2050.
#vaccinatieschade {inmiddels 13.000.000 mensen in de wereld} Oorlogspropaganda, benzineprijzen, gasprijzen, levensmiddelenprijzen, voedseltekort, Boeren onteigenen, In het najaar de nieuwe lockdowns en de mondkapjes zodat u het zwijgen weer wordt opgelegd.
Voorspelling: Aantal doden aan apenpokken 480.000.000 eind 2023 volgens zeggen Bill Gates die alles en iedereen de dood in wil agen met zijn vaccins. Dezelfde Gates die India niet meer in kan omdat hij daar een dead-penalty boven zijn hoofd heeft hangen vanwege de ravage met zijn vaccins waar tienduidenden kinderen aan zijn dood gegaan.
Indien de burger niet in actie komt {geweldloos] zal Nederland zoals nu al blijkt een totalitar systeem worden en in een dictatuur veranderen en zal dat zefde Nederland een provinciedeelstaat worden van Frankrijk en dat is wat u wilt?
 

SMART CITY APELDOORN

STOP #WEF en #EU


De witte kastjes op lantarenpalen er al vanaf geschoten in  #Apeldoorn eerste #SmartCity en geheime overeenkomst met #KlausSchwab

Related posts

“Vaccins” worden de nieuwe drugs en u raakt eraan verslaafd

dezeweek2020

MONDKAPJES: Plastic in maskers aangetroffen in de longen van patiënten

dezeweek2020

Biden en zijn Britse controleurs hebben nu de oorlog die ze hebben gecreëerd

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More