2022 World CupArgentina. Liga Profesional
Belgium. 1 Division ABrazil. Serie A
Champions LeagueChile. Primera Division
Colombia. Primera ACzech Republic. First League
Ecuador. Serie AEngland. Premier League
Europa LeagueFrance. Ligue 1
Germany. BundesligaGreece. Super League
Italy. Serie AJapan. J League
Mexico. Liga MXNetherlands. Eredivisie
Paraguay. Primera DivisionPortugal. Primeira Liga
Romania. Liga 1Russia. Premier League
South Korea. K-LeagueSpain. Primera Division
Turkey. Super LeagueUEFA Nations League
Ukraine. Premier LeagueUruguay. Primera Division
USA. MLSKHL
World ChampionshipGrand Slam. Wimbledon

De Heilzame 100% genezende werking van CHLOORDIOXYDE

De Heilzame 100% genezende werking van CHLOORDIOXYDE


Ik ben  WOEST. Ze moeten zich diep schamen maar psychopaten kennen geen schaamte.  De druppel over de bekende emmer is er voor vandaag overheen gegaan. WAAROM? Het is gewoon niet meer te geloven in Nederland. Ook in Duitsland waar nu woningen in woongemeenschappen van het warme water afgesloten wordenHet kartel en nu de gemeenten die zeggen:

“gemeenten zien toch ruimte voor hogere energietoeslag allerarmsten”

De media en de kranten plaatsen alles wat met besmettingen,vaccins, klimaat, stikstof, wappiegeweld, mestquota, bosbranden etc in de overtreffende trap. Over oversterfte, vaccinatieschade, politiegeweld en de nieuwe aankomende ijstijd hoor je helemaal niets.


Tsja, als je een inkomen hebt met 7000 netto per maand zal het je toch worst zijn. Ik ben geen wappie maar er is iets goed mis en diegenen met 7000 p/m netto zijn voor 2025 komen allemaal aan de beurt.


Het hele beleid is gekoppeld aan de natte droom van Klaus Schwab en Harari en de WEF maar alle angsthazen blijven naar de teststraat rennen, en laten zich vaccineren met een G..OCIDE gif. Ze weten allang dat de vaccins NIET helpen en de meesten die nu weer voor de zoveelste keer Corona krijgen en gevaccineerd zijn maar niet de helderheid van geest krijgen dat het misschien niet helpt en dat er meer mogelijkheden zijn dan de gedragstherapie van Kuipers door Rutte aangesteld en 12jaar geleden diezelfde Rutte gehypnotiseerd door WEFpuppet Klaus Schwab.


Geloof het of Geloof het niet   – Je moet het zelf weten.

Er is een 100% cure middel voor Corona en Covid en Omicron


Het zal heel veel mensen rauw op het dak zijn gevallen nu inmiddels alweer 26 maanden blijkt dat er een prima medicijn is tegen Covid19. In plaats van je vol te laten douwen met immuunvernietigende vaccins is er chloordioxyde en heel makkelijk zelf te maken en een 100% cure voor ELK coronavirusOnze website zit met 1 artikel op ca: 22.000 bezoekers per dag wereldwijde bezoekers met één zoekwoord namelijk VACCINATIESCHADE Zie de rubriek bovenaan:
VACCINSCHADE – 100% GENEZING


Afgelopen 30 maanden heb ik iedereen gewaarschuwd voor de gen..cide die er is door rmRNA.

Al die maanden heb ik alles op de voet gevolgd zoveel serieuze artikelen gelezen tot duizeligheid toe. Mensen die tegen me zeiden: “Het is maar een prikje” Ik zei toen al. “Het wordt een immuniteitsverslaving” die nu door de media wordt weggestopt als Sudden Death. Hoelang nog totdat het tot u door dringt?.


Gelukkig hebben wij een huisarts die me al gelijk gaf in 2020 maar geen kant op kan. Ik heb een topper van een psychiater  die me gelijk geeft maar die zegt:


Bemoei je er niet mee. Ze maken je kapot. Het is levensgevaarlijk”. Hij kreeg gelijk daar de website https://dezeweek.eu door de #BigFarma iedere dag aan gevallen wordt.

In Duitsland is nu bekend gemaakt dat er al 2.5 000.000 { tweenhalfmiljoen } mensen zijn met vaccinatieschade tot zeer ernstig en meer dan 300.000 doden.


Verplegers, Verpleegkundigen, Ambulancebroeders, Doktoren, Artsen en ja ook huisartsen {die van ons niet} ze doen er gewoon aan mee of ze hebben een spreekverbod. Er zijn huisartsen Ja – 40 euro per vaccin is goed verdienen toch?.


10.000 Artsen, advocaten waaronder (de zeer gerenommeerde Reiner Fuellmich die ooit de Volkswagen rechtzaak won} zijn gestart met rechtszaken maar het is heel moeilijk vechten tegen huidige fenomenen als WEF, WHO, EU, VS en overheden.


In Spanje zijn 2200 mensen binnen de elite groep opgepakt na politieonderzoek omdat ze zich inschreven in het vaccinregister, straks de digitale pas met een zogenaamd ‘echt experimenteel vaccin’ {daar nog eens zwaar geld voor betaalden} maar in werkelijkheid een zoutoplossing kregen.


Wereldwijd 13.500.000 met vaccinatieschade  en en in de VS nu al zeker minimaal 750.000 doden

Het wordt allemaal verzwegen door de media, talkshows en kranten. Ze kunnen niet meer terug. Ze zitten met hun dikke reet in het hele vieze spel van de Industriele Revolutie The Great Reset genoemd die met de vaccins zijn begonnen. Nu zitten we in de Great Destruction waar iedereen last van heeft en het wordt allemaal op de oorlog met Putin gegooid. BS!.


Fase 6 is in volle gang inclusief zelfs de Oekraiene oorlog. Het grote gevaar is dat als Klaus Schwab’s dromen niet uitkomen dat de VS, het VK en de corrupte EU WOIII niet uit de weg zullen gaan.


TheGreatReset Fase 5

Het laatste punt uitbreiding van de N.O.M. kan Schwab vergeten want daar heeft Poetin een stokje voor gestoken omdat nog maar 15% van alle landen in de wereld in het Schwab verhaal meegaan. 85% Van de landen heeft zich inmiddels achter Poetin geschaard samen met Venezuela vandaag. Brazilie stapt binnenkort zelfs uit de WHO. Poetin is druk me zijn St Petersburg Nieuwe Wereldorde en de EU gaat kapot aan alle sancties door de VS te blijven volgen.


De BigFarma is inmiddels gestart om in andere vaccins vanaf deze week nog meer mRNA virussen in te bouwen om u nog zieker te maken. Vaccins die straks voorbereid zijn om zogenaamde nieuwe nog ernstigere varianten zogenaamd uit de wereld te helpen.


Ja Allemaal hebben we vaccins gehad ook toen we naar het buitenland gingen  maar  mRNA is nieuw, experimenteel en levensbedreigend. mRNA is nog steeds experimenteel inmiddels over datum en dus niet meer goedgekeurd. Het is een niet geslaagd experiment en Pfizer en de CEO’s geven het ook gewoon toe en sturen al noodwaarschuwingen naar hun aandeelhouders.

Allemaal Pure Leugens

IN DIE ZIN OMDAT ALLES GERICHT IS OP THE GREAT RESET VAN EEN PSYCHOPAAT KLAUS SCHWAB met een WAAN dat iedereen straks niets meer bezit en gelukkig zal zijn. Ja , ook u met 7000 euro netto in de maand. Hij zegt het gewoon op YouTube letterlijk en figuurlijk. Het staat in verpakte vorm op de weforum.org website. De enige Young Global Leader die van de website is gehaald is Poetin want daar is Klaus niet zo blij meer mee.


Ik ga daar nu niet teveel op in omdat het zich nu met de boeren , de vissers, de binnenvaart, de land-en tuinbouw en na de vakantie de sector Bouw allemaal duidelijk gaat worden waar deze overheid naar toe wil. Kaag Rutte eigenlijk het hele parlement zijn 100% gehypnotiseerd  door de plannen van de WEF. 2008 was al een test jaar met de ABNAMRO. En na de bouwsector bent u als burger aan de beurt. De kleine zetjes worden al gegeven; kilometervergoeding 0.04 eurocent per kilometer vanaf 2030, gasprijzen die al omhoog gingen voor de oorlog, benzine en straks weer mondkapjes en vaccinatiedwang want we moeten naar de digtaleID.


De meeste medicijnen wordt je alleen maar zieker van.


Eigenlijk hetzelfde schandaal als met CHOLESTEROL MEDICIJNEN. Ook een van de grootste schandaal pillen die er bestaan en hoeveel mensen worden er niet ziek van die de vieze statines nog krijgen voorgeschreven.


 

STOP MET VACCINS STOP MET TESTEN en vooral STOP MET BOOSTERS,

Je gaat er aan kapot en ze willen alles boven de 60 dood hebben We zijn te duur WIA, AOW, WAO, Pensioenen.


Zoek op YOUTUBE op de Jood Harari  en Klaus Schwab >>> Bekijk de videos van Harari op YouTube. Deze man, ik walg van hem, zegt het openlijk. De rechterhand van Klaus Schwab geeft zonder blikken en blozen toe dat de wereldbevolking met 70% geëlimineerd moet worden.

Deze man is doodeng. Hij zegt eigenlijk dat alles dat in de bovenstaande categorie zit DOOD! moet. Een transhumanistische waanvoorstelling van deze Jood die wat mij betreft zo snel als mogelijk de ruimte in geschoten moet worden.


Kuipers wil 60 minners geen vaccin meer geven omdat hij bang is aansprakelijk gesteld te worden voor de schade. Schade die er allang is.


Maar waarom heeft dezelfde Kuipers twee maanden terug vergoeding van Vitamine D uit het basispakket gehaald? Waarom is Ivermectine tegen Delta verboden terwijl een peer reviewed Japans onderzoek aangaf dat Ivermectine prima hielp voor Delta en Omicron A. Toen ze het ontdekten in Japan zijn ze er direct met vaccins gestopt vanwege de aangetoonde nevenschade. Niets in de Westerse media. Wel op AlJazeera Europa.


Nu dan eindelijk wel bij de EMA die toegeeft dat er immuniteitsschade is en de vreselijke Lauterbach die nu er niet meer omheen kan en toe moet geven dat er ernstige bijwerkingen door vaccins aangetoond zijn.


Met name toen in 2021 Myorcardites doodsoorzaak nummer 1 van het vaccin werd en  {V}AIDS ontstond. {V]Aids is een bijwerking van de Pfizer vaccins en moet nu weggestopt worden door het apenpokkenvirus letterlijk en figuurlijk de wereld in te gooien met dank aan Bill Gates zodat de {V]AIDS vaccinatieschade niet zal opvallen.


920 Gezonde sporters hebben het inmiddels door de vaccins met de DOOD moeten bekopen. Aangetoonde vruchtbaarheid bij vrouwen -25% en zo kan ik uren doorgaan met voorbeelden.


Ik raad jullie aan verdiep je eens in de alternatieve media. Ze zijn er niet om u te belazeren. Kijk eens naar Blackbox TV,  de dagelijkse standaard, Ninefornews.nl, frontnieuws.com, xandernieuws.net deanderekrant.nl en voor ons de allerbeste Karel van Wolferen (gepensioneerd NRC redacteur) van gezondverstand.eu die alles tot in detail uitzoekt voordat er ook maar een letter in zijn krant komt.


U vindt ze allemaal hierboven in de website onder de rubrieken .

Wij zijn het Corona – vaccin – toeslagen,-  schiphol – 1675 vermiste kinderen – Groningen – Boeren – Vissers –  Binnenvaart Mediaschandaal meer dan zat.


Een rechter in Uruqay heeft nu bevolen dat alle ingredienten in met name de Pfizer vaccins openbaar moeten worden gemaakt. We gaan dat strak in de gaten houden.


Een week geleden is er een nieuw onderzoek {een zeer gedegen onderzoek uit Japan} gekomen wat ook in de Lancet geplaatst gaat worden {een vooraanstaand medisch tijdschrift} dat met 2 vaccins en 2 boosters uw gehele immuunsysteem voor straks met andere ziektes vernietigd is. Uw immuunsysteem is met 4 prikken – min 181% en velen hebben dan geen enkele kans meer om te overleven


STOP MET VACCINS STOP MET TESTEN en vooral STOP MET BOOSTERS


 

CHLOORDIOXYDE


Ik kan als mier  op deze wereld er weinig aan veranderen dat ben ik met terdege bewust. MAAR A.U.B. VERDIEP U IN CHLOORDIOXYDE en NEEM IN HET NAJAAR ELKE DAG VITAMINE-D, ZINK, SELENIUM EN QUERCETINE {elke dag een appel} en wat zeker aan te bevelen is is C-60. Krijgt u dan toch weer Corona vertrouw niet meer op vaccins maar lees ons artikel in het Nederlands en Engels  over Chloordioxyde {met de Duitse versie zijn we bezig}


Chloordioxyde: NASA weet het en houdt het geheim. Voorbeeld: Er is allang een kankermedicijn dat niet op de markt komt omdat er anders geen geld meer verdiend wordt aan kanker. Alleen de elite neemt het. FDA wil niet dat het bekend wordt. EMA ook niet en ook de Nederlandse en met name EU overheden NIET.


Er is een middel tegen elke ziekte. Ik smeek u! Bekijk s.v.p. de video op de website voordat wij geblocked worden door Overheid, Google, Twitter, en al die andere schurken die allemaal in de WEF zitten, zelfs de CEO’s van Telegram.


Vertel het en deel het Geef het door aan al uw vrienden en familie en s.v.p. alleen aan bekenden die u vertrouwd.


Er is een middel voor Covid Het is Chloordioxyde en ook zijn er veel hulpmiddelen om alle gif in je lichaam tegen de rotzooi die er in de vaccins zit uit je lichaam te krijgen.


Wij hebben chloordioxyde in huis.


We hebben het nog niet hoeven te gebruiken omdat we het protocol C60, Vitamine D, zink, selenium, quercetine volgen en zoals ZDF het al op TV zei “De mensen die nu nog steeds geen corona hebben gehad, is eigenlijk een sensationele groep. Mijn partner en ik horen tot die groep. Ook al overkomt het ons dan is er Chloordioxyde.


Het is nog steeds verkrijgbaar. Het is een moeilijke weg maar het is door de Nederlandse douane gekomen. We hebben het adres waar het te krijgen is. Als u dat adres wilt weten stuur ons een bericht op t.me/onwijsoneerlijk {uit veiligheidsoverwegingen}


Ivermectine hielp tegen Delta maar niet meer tegen B4 e B5. Wat velen niet weten dat in Bolivia Chloordioxyde vrij verkrijgbaar is en goedgekeurd is en na verstrekking door de overheid gratis voor alle burgers in dit land is en de {deathrate} van 100 mensen per dag daalde naar( ZER0) NUL – 0.


Op onderstaande website de video die precies aangeeft hoe je het maken moet

Lees het door en doe er je voordeel mee

Chloordioxyde

Related posts

Dennennaald Thee

dezeweek2020

BRIEF VAN TON van en aan Eerste Kamerlid Reina de Bruijn-Wezeman VVD

dezeweek2020

Voorkomen dat u ziek wordt, zelfs als u de mRNA-injectie heeft gekregen

dezeweek2020

Museumplein Politiegeweld BOERENPROTEST

dezeweek2020

Vaccinatieschade Wat kan u Genezen DETOX

dezeweek2020

100% Bewijs: De Pandemie covid19 CORONA is gepland. Sluit u aan bij de VAXXCONTROLGROEP Eén vuist tegen de MULTICRIMINELEN

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More