Vertrek uit Europa zolang het nog kan.Start met sparen met copytrading en Be Happy Klik HIER


BRIEF VAN TON van en aan Eerste Kamerlid Reina de Bruijn-Wezeman VVD

BRIEF VAN TON van en aan Eerste Kamerlid Reina de Bruijn-Wezeman VVD

Beste Tom,

Hoe serieus neemt u uw gezondheid en de gezondheid van anderen? Het is bijzonder gevaarlijk om een middel als chloordioxide te propageren als genezend voor Corona. Chloordioxide is geen ongevaarlijk middel. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu waarschuwt al enige jaren voor acute en ernstige gezondheidsrisico’s van dit omstreden middel. In de media wordt Chloordioxide zelfs een gevaarlijk chloormiddel genoemd, “vergelijkbaar met gootsteenontstopper.’ Wilt u mij s.v.p. niet langer lastigvallen met deze kwakzalverij. Ik adviseer u hier mee te stoppen, want u richt hiermee echt schade aan m.b.t. de gezondheid van anderen.

Dan wil ik nog wel antwoorden op uw vraag waarom 60-minners nog niet in aanmerking komen voor een herhaalprik en 60-plussers wel. Het is namelijk aangetoond dat de immuniteit na vaccinatie van ouderen (60 plussers) sneller afneemt dan bij jongere mensen. Daarom komen ouderen en mensen met een immuniteitsstoornis met een hogere frequentie in aanmerking voor hervaccinatie dan jongeren. De jongeren worden echt niet vergeten, maar zullen weer voor een vaccinatie worden uitgenodigd op het moment dat hun immuniteit onder een kritische waarde daalt. Dit is maatwerk.

Met vriendelijke groet,

Reina de Bruijn-Wezeman VVD

BRIEF VAN TON van en aan Eerste Kamerlid Reina de Bruijn-Wezeman VVD

Beste Reina

Mijn naam is Ton en niet Tom

Ik denk dat je er volledig naast zit maar als VVD’er is dat te begrijpen
Qua leeftijd kunnen we elkaar de hand geven.

Net gesproken gisteren met mijn buurvrouw 2 vaccins gehad en 2 boosters maar wel 3 weken dood- en dood ziek met zelfs nu nog een behoorlijke hoest die op copd lijkt MISSCHIEN IS HET ZELFS WEL LONG COVID.
Als er maar enig bewijs is dat de vaccins werken zou ik met je verhaal mee gaan maar je hebt absoluut niet het recht om mij met een Sigrid Kaag toon te bemoederen.

De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet en de strekking van je email is dus net als wat Rutte eens zei “Je moet je bek houden” tegen de Feyenoord supporters. Helaas het VVD beleid dat volstrekt over datum is.

Statine door Big Farma ontwikkeld tegen cholesterol is de grootste oplichting die ze ontwikkeld hebben. In het begin moesten we die smerige cholesterolpillen slikken bij een waarde van 4.6 Toen er niet genoeg van verkocht werd ging de waarde eerst van 3.2 en daarna zelfs naar 2.4 .

Nu blijkt uit onderzoeken dat de morning after pil ook niet werkt. De naam geneesmiddel is door de jaren heen veranderd in medicijn Vreemd?

De huidige vaccins en vooral de boosters verlagen steeds verder de auto-immuniteit bij mensen en tuurlijk komen 60 minners en de jeugd dan ook
aan de beurt. Heel veel mensen worden dood ziek van de vaccins maar jullie kijken er voor weg terwijl je beter weet.

Er is allang een medicijn tegen kanker maar dat wordt verzwegen door Big Farma en hoe zit net de MH17 waar veel wetenschappers onderweg waren naar Australie voor een middel tegen HIV.

Mijn vader zie altijd tegen me inmiddels al overleden “Vertrouw geen Makelaars en en Apostelen” Ik heb daaraan toegevoegd Politici.

Stemmen in dit in de jaren 1960 tot 1990 oh zo mooie Nederland heeft geen enkele zin meer. Ik doe het nog wel ondanks dat Nederland volledig geruineerd is in de laatste decennia en niet alleen door de VVD.

De vaccins geven wereldwijd nu al 13.000.000 vaccinatieschade slachtoffers en vele vele doden

Tevens is het zo dat in Duitsland 437.000 personen onder behandeling door vaccinatieschade staan van 11,00000 mensen bij één verzekeraar uit officiele rapporten.

In Florence Italie is er nu een uitspraak van de rechter dat de gifstoffen die er in Moderna en Pfizer zitten in september onderzocht moeten gaan worden. Deze rechter zei zelfs in zijn uitspaak dat er onderzoek moet komen: “Waarom zijn er zoveel mensen met vaccinatieschade en zoveel doden te betreuren”.

Moeder Natuur heeft zelfs voor de meeste ziektes een oplossing net zoals er voor Ivermectine een prima natuurmiddel bestaat >> Neen geen Chloordioxyde <<.

De kwakzalvers zijn OMT RIVM en jullie politici die alleen regeren tegen beter weten in en in het belang van de WEF en haar puppets om de burger te slachtofferen met nu dan de oorlog met de Oekraiene (die mijn oorlog niet is – de klimaatcrisis – CO2 crisis – Toeslagenaffaire – vermiste kinderen, Groningen etc etc alles met één doel de burger monddood te maken een QR en een EU digitale vaccinatiepas in zijn mik te douwen Gelukkig hebben veel meer mensen dat allang in de gaten.

Gelukkig zijn er in Nederland ook heel veel mensen die niet in opstand komen maar de DAG komt dat alles naar buiten komt wat voor een chaos jullie er van gemaakt hebben. Dat krijg je als je te veel binnen de vier muren van de Senaat zit.

We zijn nu bijna 3 jaar verder en jullie poppenkast gaat nog tot 2030 verder maar het zal je heugen dat alles in de afgelopen jaren gericht is op uitbuiting van bevolkingsgroepen {vooral de eigen burger| straks als je met pensioen bent maar ook dat is je waarschijnlijk ook worst.

En donder op dat chloordioxyde een chloormiddel is. Ik ben geen schoonmaakbedrijf en ook geen Donald Trump.

Jullie de politiek dus hebben “geneesmiddelen” verboden en lak aan het welzijn van mensen en je censureert de media en je schuwt vrijheid van meningsuiting.

De vaccins zijjn allang over datum, mogen niet eens meer toegediend worden. Ze zijn nog steeds niet goedgekeurd [dus nog steeds experimenteel} en varianten zoals ook Covid19 de eerste, is nog steeds niet geisoleerd. De mens zelf is wel degelijk geisoleerd.

Deze vaccins hebben jullie de mensheid opgedrongen – geen informed consent bij huisartsen en GGD geprikt en geinjecteerd zonder maar enig moment te blozen.

De ergste is wel: Je hebt ouderen opgesloten midazolam en remdesevir toegediend al liggend op hun buik aan beademingsappartatuur. Dat is gewoon moord.

2 1/2 jaar bewijs ligt bij de notaris en dat gaat naar buiten komen dat verzeker ik je. De 75.000 Pfizer Papers bewijzen dit allemaal.

Als je je zelf zo wijs voelt en mij een kwakzalver noemt waarom ben ik dan nog geen moment verkouden of ziek geweest terwijl mensen die vaccins nemen bij bosjes ziek zijn geweest ook in mijn familie.

Ik raad je aan de rechterhand Harari van Klaus Schwab op YouTube eens te kijken misschien dat je dan uit die dikke vette droom van je ontwaakt.

Als laatste: Het is een Gods schande en Ik schrijf mensen aan wanneer ik dat wil vooral nu de Paus heeft beweerd in een interview dat GOD niet bestaat en dat GOD ziek is. Dat is alleen al het bewijs dat de Paus de duivel is met heel veel anderen in deze wereld zoals Harari.

Met vr. groet

TonenGerda Vaxcontrolgroup

BRIEF VAN TON van en aan Eerste Kamerlid Reina de Bruijn-Wezeman VVD

Related posts

Vaccinatieschade Wat kan u Genezen DETOX

dezeweek2020

VS mogelijk medeplichtig bij het ontstaan van Covid in Oekrainsche Laboratoria

dezeweek2020

Museumplein Politiegeweld BOERENPROTEST

dezeweek2020

Mega bankencrisis EU – Alles om deze verwoestende agenda2030 erdoor te drukken.

dezeweek2020

VAXCONTROLGROUP

dezeweek2020

De Heilzame 100% genezende werking van CHLOORDIOXYDE

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More