Vertrek uit Europa zolang het nog kan.Start met sparen met copytrading en Be Happy Klik HIER


Kabinetscisis: Heilzame heibel met donkere zwarte wolken voor iedereen boven Nederland behalve de ELITE

Kabinetscrisis

In hoeverre brengt Rutte Nederland en zichzelf zich na vandaag in gevaar. Vanavond is iedereen op de feiten gedrukt en alleen Pieter Omtzigt zag het gebeuren

DE EENMANSCOUPE VAN RUTTE

Rutte haalt zijn neus op voor Hoekstra en weigert een hand te geven aan een Ukraine polsbandje dragende Hoekstra

Wordt hetzelfde kunstje weer geflikt dat dit kabinet straks kan door regeren als demissionair kabinet net als een jaar tevoren. Is er weer een deal tussen Rutte en Hoekstra om over twee weken als de gesprekken met Remkes niets uithalen dit land met een demissionair kabinet weer op slot te zetten, in quarantaine te plaatsen, mondluiers te verplichten en een permanente noodwet er door te drukken. En een Sigrid Kaag die weer niet aanwezig was omdat ze hedenmorgen onwel geworden is. Last van het vaccin zeker als ze er al één heeft gehad. Volgens Rutte lijkt het allemaal mee te vallen.

De samenleving is klaarwakker en dat is tegen het zere been van de CDA want de CDA is zo dood als een pier door het D66 Sigrid Kaag WEF plan.

Heerma, CDA is ineens een draaikont. Agrifact toont in een veelzeggend rapport aan dat onze natuurgebieden zo gezond als een vis zijn. Alleen Nederland peilt de hoogte van de stikstofuitstoot. De andere Europese landen doen dit niet. Kenmerkend is dat Rutte4 maar met name Sigrid Kaag heult met Klaus Schwab van het WEF want Nederland moet het beste jongetje van de klas zijn en blijven samen met Trudeau in Canada.

Eigenlijk is het mensonterend voor de burger wat er nu vandaag weer gebeurt. Jan Paternotte D66, die gepensioneerde wetenschappers niet meer ziet als wetenschappers en net zoals zijn hang naar kindervaccinaties blijft redeneren over een stikstofcrisis die er helemaal niet is.

Klaver die een groep boeren beschuldigd van het in de fik steken van hooibalen terwijl allang bekend is dat dit door Romeos gedaan is om de boeren in een slecht daglicht te zetten.

De politieke vuiligheid van dit wef kartel zal in het najaar er toeleiden dat er voor onze ministers politieke onveiligheid ontstaat daar 83% van de burger het er helemaal meE heeft gehad.

Leningen die door de RABO bank nu al worden afgewezen Waarom: Omdat de RABO bank ook in het vuile spel spel van de WEF zit. En weer hoor je van der Plas, Wilders, Van der Staay, Segers en Kuiken er met geen woord over.

Urgenda die de rechtszaak heeft gewonnen omtrent de stikstofcrisis wordt gesponsord door de Nationale Postcodeloterij en deze Postcodeloterij is eigenlijk een schaduwregering geworden die alles bepaald. NGO’s hebben het voor het zeggen en worden zwaar betaald door de postcodeloterij.

Het 6 miljard pakket aan steun is niet bij de burger terecht gekomen maar bij Exxon, Shell en Mobil. U wordt straks volledig in de vrieskou gezet. 80 Miljoen opnieuw naar de Ukraine oorlog, die onze oorlog niet is.

Eppink Ja21: De Politiek lijkt op ramkoers met de burger Ter Apel, Albergen. Eppink wil een asielstop. In de nacht van 23 op 24 Augustus 700 mensen die buiten moesten slapen als een soort zwervers.

Nederland wordt een centralistisch land met geen vrijheden meer voor de burger. Dat is wat D66 en VVD willen. D66, VVD, Christenunie en PvdA hebben de kant van de elite gekozen en de burger wordt uitgemolken.

Judas Segers: Wil werken aan natuurherstel en behoud van perspectief voor de boeren. Gelooft u dat echt nog.

Er gaan komende winter 2.500.000 mensen kopje onder en nog steeds wil ook de PvdD ons wijs maken dat de stikstofcrisis  er is. Nogmaals verwijzen wij naar het rapport van Agrifact.


Azargan Denk: Wopke Hoekstra voorziet een ramp over een 1/2 jaar bij de verkiezingen. Boeren zijn vernederd. Komen in actie en dan kunnen politici wel ineens het land in.

Dit kabinet is bezig met spelletjes via de media. De samenleving zinkt als een Titanic. Dit is een gekocht kabinet. Graaien wat je graaien kunt.

Dassen Volt: Is het bestuur van dit land wel stabiel. De zomer is nog niet voorbij en het uitstel gedrag van de jaren ’90 wordt weer toegepast dus pas in 2023 worden de armoedelijders geholpen, eerder kan niet.

1 op de 10 van de kinderen, 300.000 kinderen gaan de armoede in. De crisis 2008 was een oefening, die nu veel verder gaat gestuurd worden door de EU. Help de mensen die het nodig hebben zodat de mensen al deze winter geholpen worden

Ralf Dekker Fvd: {voorheen RABOBANK en tegen windmolens} Schadelijk beleid, herenakkoorden, conventies die zwaarder wegen dan de eigen burger. Het doel heiligt de middelen. Er gebeuren rampen in Nederland, massaal geld bij drukken, energietransities op basis van verkeerde modellen, immigratie vreemdelingen neemt toe, mensen bang maken voor ziekten zoals Covid19, Apenpokken, straks Marburg en nog meer mRNA  vaccinaties tegen mazelen, ziekte van Lyme {tekenbeten}

De samenleving is ernstig ontwricht en we hebben een Ukraiene oorlog die onze oorlog niet is. Beeldvorming door de media is schandelijk. De stikstofplannen moeten anders. Waarom de weg van de minste weerstand niet verlaten. Een radicale breuk met het verleden. Het CDA moet de catastrofale koers verlaten en de rug rechten.

Pieter Omtzigt: De opdracht aan Johan Remkes was duidelijk. Moet Remkes de 74% handhaven Ja of Neen. Ga zorgen voor de bevolking. Besteed de 10 miljard aan baten uit de gaswinning voor de burger. Besteed de extra 10 miljard uit de gasbaten die je weer in je zak hebt gestoken aan de lagere- en middeninkomens.

Rutte: Er zijn eigenlijk alleen maar verschillende aspecten. Het vertrouwen in het kabinet is er nog steeds. Eerst het gesprek met Johan Remkes. Oppositie suggereert maar wat. Kaag zegt; “Ik voel een mes in mijn rug gestoken door Hoekstra en Van der Wal voelt zich in de steek gelaten.De Jonge zegt: Er moet een herstart komen.

Rutte noemt ineens iedereen een partijchef behalve binnen de VVD.en dit gaat richting 40-45. Protesten zijn enorm  MAAR WE WACHTEN HET NOG EVEN DRIE WEKEN AF. Staatsrechterlijk is dit wanbestuur {uitermate onbehoorlijk bestuur} maar zo nu en dan moet het mogelijk zijn want het staatsrecht is niet in beton gegoten. Het Hoekstra AD interview kan Rutte niet meer wegnemen maar dit kabinet zal dan in slow motion over 3 weken vallen.

Uit de woorden van Heerma in het begin van de ochtend was dus direct al duidelijk dat alles vandaag in kannen en kruiken was gegoten. Het vuile spel van Rutte zal binnenkort zeer ernstige gevolgen hebben voor Nederland of misschien voor Rutte zelf daar er burgers zijn die zo in het nauw worden gedreven dat het bijna gevaarlijk wordt.

In zijn debat gaan op het eind zijn armen weer over elkaar. Er zullen boeren zijn die stoppen, boeren die al zelfmoord hebben gepleegd en daarna durft Rutte te zeggen dat het allemaal zeer emotioneel is voor iedereen.

Rutte en Kaag zitten in de reet van Klaus Schwab en dat is in alles nu wel duidelijk. Kortom de crisis zit hem in een woord stikstofcrisis, die er niet is. TNO geeft dit in rapporten al duidelijk aan maar Rutte blijft dit ontkennen.

Het regeerakkoord blijft gelden en wat Remkes zegt is al bekonkeld met VVD’er Johan Remkes. De boeren kunnen na vandaag vol in actie want er is vandaag niets maar dan ook niets veranderd. Remkes is alleen maar een gespreksleider en vooruit geschoven door Rutte zelf.

De oppositie wordt door Rutte opnieuw volledig buitenspel gezet en de burger moet zijn bek houden.

Kabinetscrisis

Related posts

Mega bankencrisis EU – Alles om deze verwoestende agenda2030 erdoor te drukken.

dezeweek2020

100% Bewijs: De Pandemie covid19 CORONA is gepland. Sluit u aan bij de VAXXCONTROLGROEP Eén vuist tegen de MULTICRIMINELEN

dezeweek2020

Abortus en Vaccindoden “GIJ moet zo snel mogelijk tot stof wederkeren”

dezeweek2020

Kranten- en Medialandschap woke en gedragstherapie op twee gunstige uitzonderingen na

dezeweek2020

WAARHEID

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More