We Zien het NIET – Alles WORDT Genocide

We Zien het NIET – Alles WORDT Genocide

Het lijkt erop dat er in de nieuwe wereld {NWO} waar de heer {psychopaat} Schwab over sprak, geen gewone mensen zullen zijn. Of Klaus Schwab en nog erger zijn rechterhand Harari en zijn bedrijf zijn gewoon van plan om het aantal mensen op aarde sterk te verminderen.

Harari zegt het gewoon op YouTube en u blijft zich in spuiten met zware gifvaccins terwijl er zoveel MOEDER NATUUR oplossingen zijn. Na 27 maanden schrijven hebben we gelijk gelijk gekregen maar denk niet dat we er trots op zijn.

De genocide is vol aan de gang. Daarvoor worden mRNA vaccins gebruikt, de gas en energievoorziening, de UkraineWar met acteur Zelensky die als Putin werkelijk besluit om een WOIII te beginnen uitgelokt door de VS, DE CIA de UN 5 miljard levens gaat kosten.

WEF Puppets als: Rutte, Kaag, Hoekstra, Trudeau, en noem ze maar op de landen in de EU, Australie, Canada, Nieuw Zeeland, de VS en de ergste het Britse Koninkrijk. Alle beslissingen nu ook weer in Duitsland: mondluiers van oktober tot 7 april 2023, verplicht testen in ziekenhuizen worden gebruikt om u de mond te snoeren zodat er steeds minder contacten plaats vinden tussen mensen. Want we mogen niet meer met elkaar van gedachten wisselen.

Het grote voordeel voor de idioot Schwab van het World Economic Forum is, dat doden niet meer kunnen praten.

De media is volledig ingepakt door de overheden en zijn dag in dag uit druk om maar weer andere leugens te vertellen hoe het toch mogelijk is al die oversterfte. De DailyTelegraph kwam met 14.4% oversterfte door lockdowns  lees… vaccins. Portugal meldt vandaag 25 Augustus 2022 een oversterfte van 30%. Een land waar bijna alle inwoners zijn gevacineerd.

Grote koppen in de kranten dat er 700 mensen buiten geslapen hebben in Ter Apel. Geen woord over 40.000 Nederlanders die dag en nacht op straat slapen. Geen woord over 76.000 bedrijfssluitingen in het afgelopen jaar, faillissementen, zelfmoorden, 110 grote wereldvoedsel bedrijven die de afgelopen 6 maanden opzettelijk in brand zijn gestoken. Ja de koude winter komt, de voedselschaarste komt na de winter, die nu al bewerkstelligd wordt door giga hoge prijzen in supermarkten.

De macht van de overheid wordt o.a.betaald met heel veel geld van de Nederlandse Postcodeloterij waar u vaak aan mee doet Linkse partijen zijn de partijen die hier schandelijk gebruik van maken.

Genocide

FoxNews een nieuwszender met 16.000.000 kijkers en Tucker Carlson sprak over verboden Amerikaanse virologische studies in laboratoria in China en Oekraïne.

Het bleek dat de vertrekkende medische adviseur van Biden, Anthony Fauci, het coronavirusonderzoek in Oekraïne en China bekeek en op de hoogte was van alles wat er gebeurde, net als veel andere Amerikaanse functionarissen.Fauci neemt de benen in december omdat de repubikleinen met hem gaan afrekenen. De man die 414.000$ p/m verdient en verantwoordelijk is in de VS voor inmiddels 450.000 vaccindoden.

INMIDDELS WERELDWIJD 6,300.000 VACCINDODEN – NOG NET NIET DE 6.500.000 DIE IN DE HOLOCAUST OVERLEDEN.
Natuurlijk is niemand verantwoordelijk gehouden voor de criminele acties van de Verenigde Staten, en Amerikanen die vragen stellen over dit onderwerp worden ervan beschuldigd voor Rusland te werken. Wetenschappers die de waarheid weten en vertellen worden om zeep geholpen door BigFarma.

Klassiek geval De VS die alleen in grijpt waar winst te maken valt.

U zult denken en het wordt me vaak gevraagd waarom ik hier wel over schrijf. Daarvoor heb ik een makkelijke reden. Mijn leeftijd is er naar en ik heb in de komende plezierige jaren zonder vaccins, zonder DNA testen niets te verliezen. Dood is DOOD Toch? Ook Telegram zal door het WEF en de EU aan banden worden gelegd. Maar op onze telegram website kunt u alles nu nog volgen http://t.me/onwijsoneerlijk

Big Farma en Schwab hebben de overheden volledig in de tang. Figuren als Rutte Kuipers, Trudeau, Kaag, Judas Segers, Attje Kuiken ook in het WEF, ze worden door de illuminatie allemaal overboord gegooid als ze het allemaal voor elkaar hebben.

Integendeel denk ik dat het niet zo ver zal komen omdat 85% van alle landen zich al los gekoppeld hebben van de idioten Schwab en Harari.

Wereldwijd zijn er nog maar 15% van de landen over die aan deze idioterie genocide mee doen maar helaas is Rutte en Nederland nog steeds het braafste jongetje van de klas en helaas u slikt alle staatsomroep leugens en bedrog dag in en dag uit. De deugers gaan niet bekennen dat ze een verkeerde beslissing hebben gemaakt om zich te laten vaccineren of toch?.

Gaan we dat zien het komend najaar. Gaan we het meemaken dat er mensen zijn die hun vijfde verslavingsprik gaan halen en hun immuniteit voor andere ziektes naar  -/+ min 231% zullen zien gaan en voor een eventueel ander griepje geen kans op genezing meer hebben en dood zullen gaan.

China is wat de EU gaat worden en ondanks alles hebben Wappies gelijk gekregen en de verguisde Baudet en Van Meijeren ook. De lafaards zijn degene die er niet over praten. Heeft u de DEUGERS Wilders en Van de Plas ooit een keer over het WEF vragen horen stellen.

Heeft er iemand een vraag gesteld waarom de vaccins niet werken en stelt er ook maar iemand de vraag waarom dan weer die experimentele troep injecteren nu blijkt dat er zoveel mensen aan dood gaan en zeer ernstige vaccinatieschade van krijgen.

Zei De Jonge niet dat na twee vaccins, dat je dan gevrijwaard zou zijn van een besmetting. Zei hij ook niet dat iedereen voor 1 april 2022 besmet zou raken die niet gevaccineerd is. Hugo die 1 april ben ik al gepasseerd. Ik mag niet eens gevaccineerd worden en voor ivermectine en hydroxychloroquine zijn natuurlijke Moeder Natuur oplossingen Zoek verder in deze website en u zult het vinden. Zei De Jonge daarna ook nadat bleek dat twee vaccins niet werkten, dat een booster en nog eens een booster de kans op overlijden en niet in het ziekenhuis belanden zou verkleinen. Lees rapport op de RIVM website 2e kwartaal waar de staatsomroepen geen aandacht aan willen en mogen schenken.

Godver! excuus:  In Australie en Nieuw Zeeland liggen de ziekenhuizen stampvol met gevaccineerde mensen.

Allerlei bijwerkingen hebben de vaccins veroorzaakt. Velen zijn er dood aan gegaan maar ik stop met deze verhalen. U prikt maar lekker door. Het zal me een zorg zijn.

De beweegreden waarom alles wat er nu gebeurt wereldwijd gebeurt is Build Back Better dat gepromoot wordt door een seniele Joe Biden en The Great Reset gepromoot door psychopaat Klaus Schwab en zijn doodenge rechterhand Harari notabene respectievelijk een Duitser en een Jood.

Alles wat vandaag in Duitsland besloten wordt door Lauterbach wordt een week of wat later overgenomen door onze genocideminister Kuipers.

U ziet het NIET – Het is GENOCIDE#FoxNews vertelt hier dat de #gifprik het dodelijkste 💉 is ooit gemaakt. Het heeft honderdduizenden Amerikanen gedood en miljoenen zijn gewond geraakt .. Dit vertellen ze ons niet op de Nederlandse fake nieuws zenders. SteveKirsch


Genocide

Related posts

BRIEF VAN TON van en aan Eerste Kamerlid Reina de Bruijn-Wezeman VVD

dezeweek2020

WAARHEID

dezeweek2020

Vaccinatieschade Wat kan u Genezen DETOX

dezeweek2020

VS mogelijk medeplichtig bij het ontstaan van Covid in Oekrainsche Laboratoria

dezeweek2020

VAXCONTROLGROUP

dezeweek2020

Abortus en Vaccindoden “GIJ moet zo snel mogelijk tot stof wederkeren”

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More