100% Bewijs: De Pandemie covid19 CORONA is gepland. Sluit u aan bij de VAXXCONTROLGROEP Eén vuist tegen de MULTICRIMINELEN

Marjon Koopmans is een viroloog van de Nederlandse overheid, die ook in het beruchte biolab Wuhan heeft gewerkt. Tijdens een interview op de nationale televisie in Nederland had ze een onthullende verspreking met betrekking tot de pandemie…

Een viroloog van de Wereldgezondheidsorganisatie onthulde op de Nederlandse televisie dat de WHO een plan heeft van 10 jaar PANDEMIE infectieziekten, te beginnen van 2020 tot 2030en in 2019 al volledig voorbereid en gepland. Dat de WHO voorkennis had over de eerste pandemie, blijkt uit het feit dat ze een paar maanden voor de uitbraak een document naar regeringen over de hele wereld stuurden, waarin ze hen opdroegen zich voor te bereiden op een dreigende uitbraak van een respiratoire ziekteverwekker.

MAAR EERST: De Heilzame 100% genezende werking van CHLOORDIOXYDE


Ik ben WOEST. Ze moeten zich diep schamen maar psychopaten kennen geen schaamte. De druppel over de bekende emmer is er voor vandaag overheen gegaan. WAAROM? Het is gewoon niet meer te geloven in Nederland. Ook in Duitsland waar nu woningen in woongemeenschappen van het warme water afgesloten wordenHoe kon de WHO weten dat er in 2019 binnen een paar maanden een pandemie zou uitbreken? Ze wisten zelfs wat voor ziekte het zou zijn! Volgens WHO-viroloog Koopmans is het een plan waar ze al jaren mee bezig waren…

“Dit is de eerste pandemie”, voegde ze eraan toe… tOT 2030 VOLGEN ER NOG VELEN


Ondanks de beschikbaarheid van veilige en doeltreffende vaccins, daalt de wereldwijde vaccinatiegraad door gebrekkige toegang, vaccintekorten, onjuiste informatie, onderschatting van ziekterisico’s, minder vertrouwen in de waarde van vaccins en desinvesteringen. Vaccinatie is ontegensprekelijk een van de meest doeltreffende maatregelen voor de volksgezondheid. We moeten de moeizaam behaalde winst van vaccinatie behouden, maar er ook naar streven meer
en beter te doen, om doeltreffende en rechtvaardige gezondheidszorgstelsels tot stand te brengen en de schade te beperken die wordt veroorzaakt door ziekte en lijden die kunnen worden voorkomen.


Dit houdt ook in dat de nodige investeringen in onderzoek en ontwikkeling moeten worden gedaan om tegemoet te komen aan onvervulde medische behoeften door nieuwe vaccins te ontwikkelen en bestaande te verbeteren. Lessen van deze dag en acties die nodig zijn met het oog op vaccinatie voor iedereen en de uitroeiing van door vaccins te voorkomen ziekten:


1. Wereldwijd politiek leiderschap en engagement voor vaccinatie, naast doeltreffende samenwerking en partnerschappen op internationaal, nationaal, regionaal en lokaal niveau met gezondheidsinstanties, gezondheidswerkers, het maatschappelijk middenveld, gemeenschappen, wetenschappers en de industrie, om iedereen te beschermen via een aanhoudend hoge vaccinatiegraad.
2. Functionerende en financieel duurzame nationale vaccinatiestrategieën in alle landen, in lijn met het streven naar een universele gezondheidszorg, waarbij niemand aan zijn lot wordt overgelaten.
3. Sterke surveillancesystemen voor door vaccins te voorkomen ziekten, in het bijzonder ziekten die wereldwijd worden uitgeroeid.
4. Bestrijding van de onderliggende oorzaken van terughoudendheid tegenover vaccins, meer vertrouwen in vaccinatie en empirisch onderbouwde interventies.
5. Inzet van digitale technologieën om de resultaten van vaccinatieprogramma’s beter te monitoren.
6. Voortdurend onderzoek om permanent gegevens te verzamelen over de doeltreffendheid en veiligheid van vaccins en de impact van vaccinatieprogramma’s.
7. Investeringen, waaronder nieuwe financieringsmodellen en stimulansen, in onderzoek, ontwikkeling en innovatie met het oog op nieuwe of verbeterde vaccins en toedieningswijzen.
8. Vermindering van de kans op vaccintekorten door betere systemen voor monitoring, planning, aankoop, levering en opslag, en door samenwerking met producenten en iedereen in de distributieketen om de bestaande productiecapaciteit optimaal te benutten of te vergroten.
9. Doeltreffende, transparante en objectieve voorlichting door ‘professionals op alle niveaus‘ en in de media, en bestrijding van desinformatie, mede in samenwerking met sociale media en technologiebedrijven.
10. Integratie van vaccinatie in de mondiale gezondheids- en ontwikkelingsagenda’s, door middel van een nieuwe Vaccinatieagenda 2030. Vaccinateplicht


Meld u alleen aan als u nog niet gevaccineerd bent hieronder:


Ik woon in Nederland. Ik ben de auteur van Dezeweek.eu. Ik bied dit aan als een gratis hulpmiddel voor de hele mensheid, om onze vrijheid en onze toekomst te beschermen.


Met een Master in Communicatie, en Journalistiek en Communicatie koos ik ervoor om een ​​leven van veel geld achter te laten, om de wereld te dienen met mijn capaciteiten.


100% FEITEN GECONTROLEERD


Ons doel is om 100% accurate informatie te presenteren. Elk feit kan worden gecontroleerd in de referenties onderaan de pagina. Als u iets ziet dat niet 100% correct is, laat het ons dan weten .

ONGELOOFLIJKE VIDEO – BEKIJK NU!

HET PLAN


De Wereldgezondheidsorganisatie heeft een plan voor tien jaar infectieziekten, zegt een viroloog van de WHO

Voel je vrij om deze video op elke mogelijke manier te verspreiden en te vertalen.
Laat de wereld zien wat er aan de hand is.

Download de documenten
in THE PLAN


Documenten die de ogen van de mensheid openen

✔︎  Bewijs van de grote jury 1

✔︎   Vaccin dood rapport

Documenten die de coronaviruspandemie aankondigden

✔︎ Scenario’s voor de toekomst door de Rockefeller Foundation

✔︎ Een futuristisch scenario door John Hopkins Center

✔︎  Australian Health Management Plan for Pandemic Influenza

✔︎ WHO heeft de wereld opgedragen zich voor te bereiden op een dreigende pandemie van het coronavirus

✔︎ EU Comic Book toont pandemie die begint in China en medische tirannie

Wees je bewust van het extreme niveau van hypocrisie dat in deze documenten staat. Deze criminelen beweren de mensheid te beschermen, terwijl ze in werkelijkheid alle effectieve behandelingen voor covid onderdrukken en verbieden, terwijl ze artsen censureren, ontslaan, arresteren en zelfs vermoorden die covid-patiënten genezen.

Duizenden artsen zeggen dat de pandemie gepland was


geplande pandemie duitsland

Een groep van bijna duizend artsen in Duitsland genaamd ‘Doctors for Information’, die wordt ondersteund door meer dan 7.000 professionals , waaronder advocaten, wetenschappers, leraren enz., heeft tijdens een nationale persconferentie een schokkende verklaring afgelegd: (1)

‘De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Een oplichterij.  Het wordt hoog tijd dat we begrijpen dat we ons midden in een wereldwijde misdaad bevinden.’

D e grote groep medische experts publiceert wekelijks een krant met een oplage van 500.000 exemplaren, om het publiek te waarschuwen voor de verkeerde informatie in de reguliere media over het coronavirus. Ze organiseren ook massale protesten met miljoenen mensen in heel Europa.

Honderden Spaanse artsen zeggen dat de pandemie is ontstaan


In Spanje heeft een groep van 600 artsen , ‘Doctors for Truth’ genaamd, een soortgelijke verklaring afgelegd tijdens een persconferentie.

artsen voor waarheid spanje pandemie gepland

‘Covid-19 is een valse pandemie die is gecreëerd voor politieke doeleinden. Dit is een werelddictatuur met een hygiënisch excuus. We dringen er bij artsen, de media en de politieke autoriteiten op aan om deze criminele operatie te stoppen door de waarheid te verspreiden.’  (2)

World Doctors Alliance:
‘Grootste misdaad in de geschiedenis’


‘Doctors for Information’ en ‘Doctors for Truth’ hebben hun krachten gebundeld met gelijkaardige groepen beoefenaars over de hele wereld in de ‘World Doctors Alliance’ (2A) . Deze historische alliantie verbindt meer dan honderdduizend medische professionals over de hele wereld. Ze onthullen hoe de pandemie de grootste misdaad in de geschiedenis is en bieden solide wetenschappelijk bewijs voor deze bewering. Ook ondernemen zij juridische stappen tegen overheden die meespelen met deze criminele operatie. 

World Freedom Alliance:
advocaten verbinden


Op dezelfde manier werd de World Freedom Alliance gevormd – een netwerk van advocaten, medische experts, politici, bankiers en vele andere professionals die samenwerken om de ‘Covid Crime’ bloot te leggen en die een nieuwe wereld van vrijheid beginnen op te bouwen. Ze willen ervoor zorgen dat dit soort wereldwijde oplichting die miljoenen levens verwoest, nooit meer kan voorkomen. 

WAT WETEN ZE?


Waarom zeggen duizenden medische experts over de hele wereld dat de pandemie een ‘wereldwijde misdaad’ is? Wat weten zij dat wij niet weten? Laten we eens kijken naar enkele interessante feiten…

Miljoenen COVID-19-testkits
verkocht in 2017 en 2018


D e nieuwe COVID -19-ziekte verscheen eind 2019 in China. Daarom werd het COVID-19 genoemd, wat een acroniem is voor Corona Virus Disease 2019. Gegevens van de World Integrated Trade Solution laten echter iets verbazingwekkends zien:

In 2017 en 2018 werden wereldwijd honderden miljoenen COVID-19-testkits verspreid.

Laat dit even bezinken: in 2017 en 2018 werden letterlijk honderden miljoenen COVID -19-testkits geëxporteerd en geïmporteerd, over de hele wereld.

Honderdmiljoenen! 

‘Snel! Verstop het!!’


Deze verbijsterende gegevens werden op 5 september 2020 ontdekt door iemand die ze op sociale media plaatste. Het ging viraal over de hele wereld. De volgende dag, op 6 september,  veranderde de WITS plotseling het oorspronkelijke label ‘COVID-19’ in de vage term ‘Medical Test Kits’. Maar hun doofpotaffaire kwam te laat: deze kritieke informatie werd ontdekt en wordt wereldwijd door miljoenen mensen onthuld.

U kunt een pdf downloaden met de originele gegevens van deze website. Het is ook te zien in het  webarchief .

MASSADISTRIBUTIE


Waarom explodeerde de hele wereld in massadistributie van honderden miljoenen COVID-19-testkits, vlak voordat de wereldwijde pandemie toesloeg?

In 2017 garandeerde Fauci een pandemie
binnen de komende twee jaar


Anthony Fauci voorspelt pandemie

I n 2017 deed Anthony Fauci een heel vreemde voorspelling, met een nog vreemdere zekerheid. Met het volste vertrouwen garandeerde Fauci dat er tijdens de eerste termijn van president Trump zeker een verrassende uitbraak van een besmettelijke ziekte zou plaatsvinden. Dit is wat hij zei: (3)

Er is GEEN VRAAG dat er een uitdaging zal zijn voor de komende administratie op het gebied van infectieziekten.

Er zal een VERRASSINGSUITBRAAK zijn.
Hier bestaat GEEN TWIJFEL over.

Hoe kon Fauci garanderen dat er tijdens de eerste termijn van de regering-Trump een verrassende uitbraak zou plaatsvinden?  Wat wist hij dat wij niet weten?

Anthony Fauci

‘In de komende twee jaar zal er een VERRASSINGSUITBRAAK zijn. Hier bestaat GEEN TWIJFEL over.’

ANTHONY FAUCI

Bill en Melinda Gates garandeerden een dreigende wereldwijde pandemie


I n 2018 kondigde Bill Gates publiekelijk aan dat er een wereldwijde pandemie op komst was  die 30 miljoen mensen zou kunnen wegvagen. Hij zei dat dit waarschijnlijk in de komende tien jaar zou gebeuren. (4)

Melinda Gates voegde eraan toe dat een  gemanipuleerd virus de grootste bedreiging voor de mensheid is, en verzekerde ook dat dit de mensheid in de komende jaren zou treffen. (5)

Laat hun woordkeuze even in je geest weerklinken…

geplande pandemie - bill gates

‘Een wereldwijde pandemie is OP ZIJN MANIER.
Een ONTWIKKELD VIRUS is de grootste bedreiging voor de mensheid.
Dit zal in het VOLGENDE DECENNIUM gebeuren.’

BILL EN MELINDA GATES

Oefenen voor een pandemie


Event201 geplande pandemische oefening

Bill Gates is ‘s werelds grootste vaccindealer, die zijn fortuin van 50 miljard dollar heeft verdubbeld tot meer dan 100 miljard door simpelweg over de hele wereld in vaccins te handelen . Hij heeft gezegd dat dit zijn ‘beste zakelijke investering’ ooit is geweest. Een paar maanden voor de uitbraak organiseerde Bill Gates een evenement in New York City genaamd Event 201. Raad eens waar het evenement over ging? Het was een ‘coronavirus pandemische oefening’ .

Ja, je leest het goed: Bill Gates organiseerde een coronaviruspandemieoefening, vlak voordat de coronaviruspandemie plaatsvond!


Bill Gates creëerde een oefenevenement voor een wereldwijde pandemie van het coronavirus, vlak voordat een wereldwijde pandemie van het coronavirus plaatsvond.

Opwinding over de
verkoop van vaccins in het komende jaar


Kort na deze ‘oefening voor een coronaviruspandemie’ tweette Bill Gates:

Ik ben vooral enthousiast over wat het volgende jaar zou kunnen betekenen voor een van de beste aankopen op het gebied van wereldwijde gezondheid: vaccins. 

tweet bill poorten vaccins

Denk hier eens over na: de wereld is nr. 1 vaccindealer garandeert dat er de komende jaren een wereldwijde pandemie zal plaatsvinden, en zijn vrouw zegt dat we allemaal bang moeten zijn voor een ontwikkeld virus dat ‘op komst’ is. Dan organiseren ze een oefening voor een dreigende wereldwijde pandemie en zeggen dat vaccins de enige oplossing zullen zijn. Volgende… Bill Gates tweet hoe enthousiast hij is over de verkoop van vaccins in het komende jaar. Meteen daarna breekt de aangekondigde pandemie uit.

En inderdaad, Bill Gates verkondigt meteen dat de enige oplossing voor de mensheid is om zijn vaccins te kopen…


Ik woon in Nederland. Ik ben de auteur van Dezeweek.eu. Ik bied dit aan als een gratis hulpmiddel voor de hele mensheid, om onze vrijheid en onze toekomst te beschermen.


2020 coronavirus pandemie
voorspeld in 2013


D e volgende informatie is vooral interessant omdat het laat zien hoeveel informatie er beschikbaar is, voor wie het onderzoek aandurft. In 2013 schreef een musicalartiest met de eigenaardige naam Dr. Creep een rapnummer genaamd PANDEMIC. Daar is niets bijzonders aan, ware het niet dat een van zijn teksten luidt:  (6)

‘2020 gecombineerd met CoronaVirus, lichamen stapelen.’

Hoe is het mogelijk dat een onbekende muzikant nauwkeurig kan voorspellen dat een pandemie van het coronavirus zeven jaar later zal plaatsvinden?

Het lied voorspelde ook de rellen die tijdens deze pandemie in heel Amerika woedden:

‘De staat komt in opstand en gebruikt de straat buiten. Het komt naar je ramen.’

Nogmaals: hoe kon een louche artiest in 2013 weten dat in 2020 een coronavirus de aarde zou overspoelen, gevolgd door massale rellen? Zijn antwoord is interessant:


‘In 2012 heb ik onderzoek gedaan en de zogenaamde ‘complottheorieën’ gelezen. Je weet wel, die onderzoeken waarvan de media niet willen dat we ernaar kijken. Volgens die theorieën zouden pandemieën in het decennium van 2020 – 2030 onvermijdelijk zijn. Dus schreef ik er het nummer Pandemic over.’

Krijg je het? Deze man deed onderzoek naar wat in de volksmond ‘complottheorieën’ worden genoemd. Dingen die we geprogrammeerd zijn om als ‘onzin’ te negeren. Maar blijkbaar zijn die onderzoeken toch niet altijd zo dom, aangezien sommigen van hen nauwkeurig voorspelden dat precies in 2020 deze pandemie en de rellen zouden plaatsvinden.

Wat valt er nog meer te ontdekken als we onderzoek gaan doen? Blijf lezen voor meer informatie…

‘Maak je klaar voor een wereldwijde pandemie van het coronavirus’


I n september 2019 – ook vlak voor de uitbraak – bracht de Global Preparedness Monitoring Board een rapport uit met de titel ‘A World At Risk’.

Het benadrukte de noodzaak om voorbereid te zijn op… een uitbraak van het coronavirus!

Op de omslag van het rapport staat de foto van een coronavirus en mensen die gezichtsmaskers dragen.

I n het rapport lazen we de volgende interessante paragraaf:

‘De Verenigde Naties (inclusief de WHO) voeren minimaal twee systeembrede trainings- en simulatieoefeningen uit. Een daarvan betreft het opzettelijk vrijkomen van een dodelijke respiratoire ziekteverwekker.’

Heb je dat gepakt? 

Uitbraak uit China aangekondigd


In 2018 produceerde het Institute for Disease Modeling een video waarin een griepvirus (dat een coronavirus is) uit China, uit het gebied van Wuhan, wordt afgebeeld en zich over de hele wereld verspreidt, waarbij miljoenen worden gedood. Ze noemden het ‘Een simulatie voor een wereldwijde grieppandemie’.   Dat is precies wat er twee jaar later gebeurde.

VIRUS UIT WUHAN


Hoe konden ze weten dat er een wereldwijde pandemie van het coronavirus zou uitbreken in het gebied van Wuhan, China? Hoe konden ze het zo nauwkeurig voorspellen vlak voordat het gebeurde?

Is dit coronavirus ontworpen?


wuhan virologisch laboratorium

W aar kwam het virus vandaan? Een van ‘s werelds toonaangevende experts op het gebied van biowapens is Dr. Francis Boyle. Hij is ervan overtuigd dat het afkomstig is uit een biowapenlab in Wuhan – het Bio Safety Lab Level 4.

Deze faciliteit is gespecialiseerd in de ontwikkeling van… coronavirussen!

Ze werken met bestaande virussen om ze te bewapenen – wat betekent dat ze ze veel gevaarlijker maken om als biologisch wapen te worden gebruikt. In de volgende twee minuten durende videoclip zie je een woordvoerder van de Trump-administratie, biowapenexpert Dr. Francis Boyle en president Trump praten over hoe dit virus uit het lab in Wuhan kwam.

Nu komt het interessante: in 2015 gaf Anthony Fauci dit lab 3,7 miljoen dollar. 

Stel je dit voor: dezelfde man die in de komende twee jaar garant stond voor een verrassende uitbraak van een virus, gaf bijna 4 miljoen dollar aan een laboratorium dat bewapende coronavirussen ontwikkelt. In de korte clip hieronder kun je zien hoe een journalist president Trump vraagt ​​naar deze subsidie ​​die Fauci aan het Wuhan-lab heeft gegeven.

Meld u aan om de waarheid te kennen
en uw vrijheid te verdedigen!

Verschillende films voorspelden de pandemie van het coronavirus

Voorspellend programmeren is het proces waarbij de bevolking wordt geïnformeerd over gebeurtenissen die binnenkort zullen plaatsvinden. In de afgelopen jaren zijn er verschillende films en televisieseries geproduceerd over … een wereldwijde pandemie van het coronavirus!

De film ‘Dead Plague’ verbeeldt een wereldwijde pandemie met een coronavirus, en noemt zelfs hydroxychloroquine als remedie.  

Een andere film genaamd ‘Contagion’ laat zien hoe een coronavirus zich wereldwijd verspreidt – met social distancing, gezichtsmaskers, lockdowns, handen wassen, etc. als gevolg.

Letterlijk alles wat we nu zien, wordt in deze films tot in detail voorspeld.

Stripboek van de Europese Unie gevisualiseerd wereldwijde pandemie

I n 2012 werd een vreemd stripboek geproduceerd door de Europese Unie, alleen voor distributie onder hun werknemers . (2B) De titel van de strip is ‘INFECTED’ en toont een nieuw virus dat zijn oorsprong vindt in een Chinees laboratorium en zich over de wereld verspreidt. De oplossing voor deze pandemie wordt geschetst in het stripboek: globalisten dwingen één mondiaal gezondheidsplan af. Dit betekent:

Geen medische vrijheid meer,
maar medische tirannie door globalistische entiteiten. 

Dat is de boodschap van dit stripboek, uitgegeven aan de medewerkers van de Europese Unie. Een van de citaten van het stripboek luidt:

‘De veiligheidsmaatregelen die volgden maakten ons bestaan ​​totaal ondraaglijk.’

Pandemie afgebeeld tijdens Olympische zomerspelen in 2012


pandemische olympische zomerspelen 2012

Tijdens de openingsshow van de Olympische Zomerspelen in 2012 speelde zich een pandemie van het coronavirus af voor de ogen van de hele wereld. Tientallen ziekenhuisbedden, grote aantallen verpleegsters die marionetten van een controlesysteem werden, de dood die op de loer lag, een demonische reus die over de wereld oprees, en het hele theater was zo verlicht dat het, vanuit de lucht gezien, leek een coronavirus.

Waarom toonden de Olympische Spelen een pandemie van het coronavirus in hun openingsshow?

Wereldwijde lockdown voorspeld in 2008


D e auteur en onderzoeker Robin de Ruiter voorspelde in 2008 dat er een wereldwijde lockdown zou komen.

Hij zei dat het doel hiervan zou zijn om een ​​nieuwe wereld van autoritaire controle te creëren.

Omdat veel van wat hij in 2008 schreef zich nu voor onze ogen afspeelt, is dit boek opnieuw uitgegeven.

Journalisten voorspelden
geplande pandemie


In 2014 voorspelde onderzoeksjournalistHarry Voxeen geplande wereldwijde pandemie en legde uit waarom de ‘heersende klasse’ zoiets zou doen:

‘Ze zullen voor niets stoppen om hun toolkit of control compleet te maken. Een van de dingen die ontbraken in hun toolkit waren quarantaines en avondklokken. Het plan is om honderdduizenden mensen ermee besmet te krijgen en de volgende fase van controle te creëren. ‘  (7)

‘Het plan is om honderdduizenden mensen ermee besmet te krijgen en
de volgende fase van controle te creëren.’

HARRY VOX,
GERENOMMEERDE ONDERZOEKSJOURNALIST

‘Scenario voor de toekomst’
beschrijft wereldwijde pandemie


D e gerenommeerde onderzoeker verwijst naar een beroemd document van de Rockefeller Foundation waarin alles wat we nu zien gebeuren letterlijk tot in detail wordt voorspeld: de wereldwijde pandemie, de lockdowns, de ineenstorting van de economie en het opleggen van autoritaire controle.

Het is allemaal beschreven met angstaanjagende nauwkeurigheid… tien jaar voordat het gebeurde!

Het document is getiteld ‘Scenario voor de toekomst  van technologie en internationale ontwikkeling’. (9) Dat zegt alles: een scenario voor de toekomst. Het heeft een hoofdstuk genaamd ‘LockStep’, waarin een wereldwijde pandemie wordt gerapporteerd alsof het in het verleden heeft plaatsgevonden, maar dat duidelijk bedoeld is als een repetitie voor de toekomst.


De pandemie van 2020 wordt huiveringwekkend gedetailleerd beschreven in het ‘Scenario for the Future’ van de Rockefeller Foundation, geschreven in 2010.

H et ‘scenario voor de toekomst’ gaat verder met de vergelijking van twee verschillende reacties op hun voorspelde pandemie: de VS hebben mensen alleen ‘sterk ontmoedigd’ om te vliegen, terwijl China verplichte quarantaine voor alle burgers oplegde. De eerste reactie wordt ervan beschuldigd het virus nog meer te verspreiden, terwijl het opleggen van een verstikkende lockdown wordt geprezen. Vervolgens beschrijft het de implementatie van totalitaire controle:

Tijdens de pandemie hebben nationale leiders over de hele wereld hun gezag versoepeld en luchtdichte regels en beperkingen opgelegd, van het verplicht dragen van gezichtsmaskers tot lichaamstemperatuurcontroles bij de ingangen tot gemeenschappelijke ruimtes zoals treinstations en supermarkten. 

Het is duidelijk dat het verbuigen van autoriteit de gewenste reactie is. Maar het wordt nog erger, volgens dit ‘Scenario van de Toekomst’:

‘Zelfs nadat de pandemie wegebde, bleef deze meer autoritaire controle en toezicht op burgers en hun activiteiten hangen, en werd zelfs geïntensiveerd.’

‘In ontwikkelde landen nam dit verscherpte toezicht vele vormen aan: biometrische ID’s voor alle burgers bijvoorbeeld en strengere regulering van belangrijke industrieën waarvan de stabiliteit van vitaal belang werd geacht voor de nationale belangen.’


Volgens de Rockefeller Foundation moet een wereldwijde pandemie leiden tot meer controle, waarbij mensen graag hun vrijheid opgeven om zich weer veilig te voelen.


Meld u alleen aan als u nog niet gevaccineerd bent hieronder:Ik woon in Nederland. Ik ben de auteur van Dezeweek.eu. Ik bied dit aan als een gratis hulpmiddel voor de hele mensheid, om onze vrijheid en onze toekomst te beschermen.


Handboek voor wereldwijde controle


Nu de aangekondigde pandemie inderdaad hier is, is dezelfde Rockefeller Foundation naar voren gekomen met stap twee: een handboek over hoe nieuwe controlesystemen te implementeren tijdens deze pandemie.   Het boek onthult dat pas als alle benodigde controlenetwerken aanwezig zijn, de wereld weer open kan gaan.

Wanneer u de twee Rockefeller-documenten combineert, ziet u het plan:

1) Eerst kondigen ze een wereldwijde pandemie met een coronavirus aan en zeggen waar het toe moet leiden: een geheel nieuw niveau van autoritaire controle. 

2) Ten tweede geven ze praktische stappen voor het toepassen van dit controlesysteem.

Dit zijn illustraties en citaten uit hun gids:

‘ Digitale apps en privacy-beschermde trackingsoftware zouden op grote schaal moeten worden gebruikt om meer volledige contacttracking mogelijk te maken.’

‘Om de Covid-19-epidemie volledig onder controle te krijgen, moeten we de meerderheid van de bevolking wekelijks testen.’

Volgens hun ‘ Scenario van de Toekomst’ zou de hele wereldbevolking een digitale ID moeten krijgen waarop staat wie alle vaccins heeft gekregen. Zonder voldoende vaccinaties wordt de toegang tot scholen, concerten, kerken, openbaar vervoer, etc. ontzegd.

En nu, vanaf 2020, is dat precies waar Bill Gates en veel regeringen om vragen.

De contacten van iedereen moeten worden gecontroleerd


 

Ik heb een gelekte overheidsvideo (10), zien we een gesprek tussen de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton en Andrew Cuomo , de gouverneur van de staat New York. Ze bespreken hoe ze een groot controlesysteem kunnen opzetten om de hele bevolking te testen en al hun contacten te controleren.  Ze bespreken hoe ze een leger kunnen bouwen om dit controlesysteem uit te voeren.

‘Honderden en honderden controle-agenten moeten worden aangesteld. Ze testen iedereen en checken vervolgens al hun contacten. Dit is nog nooit eerder gedaan op deze schaal.
Dit is een leger van ondervragers die de contacten van iedereen zullen controleren.’

ANDREW CUOMO,
GOUVERNEUR VAN NEW YORK

Een geheel nieuw niveau van
globale controle


 

Bill Gates maakte ook duidelijk dat alleen mensen die zijn ingeënt tegen Covid-19 mogen reizen, naar school gaan, vergaderingen bijwonen en werken. (11) Er worden al digitale vaccin-ID’s ontwikkeld (12) en Gates heeft een patent op de technologie die het mogelijk maakt om het lichaam van een individu overal te traceren. Deze technologie wordt WO2020-0 6 0 6 0 6 (13) genoemd . Daarnaast wil Gates een wereldwijd monitoringnetwerk opzetten dat iedereen zal volgen die in contact is gekomen met Covid-19 (14) .      

Je lichaam verbinden met kunstmatige intelligentie


B ig Tech en Big Pharma willen ons allemaal verbinden met wereldwijde netwerken die ons 24/7 kunnen surveilleren, en… beslissen of we ons vrij kunnen bewegen of niet. Met dat in gedachten wordt een bepaalde uitvinding uit 2015 intrigerend.

In 2015 bedacht Richard Rothschild een ‘Method for Testing for COVID-19’. Deze methode bestaat uit het verzenden van onze persoonlijke gezondheidsinformatie naar ‘de cloud’, die wordt beheerd door Big Tech. (14A)

R ichard Rothschild is geen medische professional, maar een advocaat. Waarom wil een advocaat een methode ontwikkelen om virussen op te sporen? We vinden het antwoord door te kijken naar een andere uitvinding van hem. Hij ontwikkelde een systeem waarin mensen worden gefilmd om gedetailleerde informatie te verzamelen over hun gezicht, lichaam, bewegingen, enz.

Deze videogegevens worden vervolgens gecombineerd met andere persoonlijke informatie en naar de cloud gestuurd, waar het wordt verbonden met kunstmatige intelligentie. 

Als al onze persoonlijke medische gegevens zich ‘in de cloud’ bevinden, kunnen deze door de autoriteiten worden gebruikt om ons te surveilleren en te controleren.

Het plan: de mensheid injecteren met een DNA-veranderend vaccin


D e beroemde onderzoeksjournalist Anthony Patch heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de plannen om de wereld te beheersen door middel van gecreëerde pandemieën en verplichte vaccins. Tijdens een interview in 2014 voorspelde deze onderzoeker het volgende:

‘Ze zullen een door mensen gemaakt coronavirus vrijgeven. Als gevolg hiervan zullen de mensen een vaccin eisen om hen te beschermen. Dit vaccin voegt een derde DNA-streng toe aan het lichaam van een persoon, waardoor het in wezen een hybride wordt. Zodra een persoon is geïnjecteerd, ondergaat hun DNA vrijwel onmiddellijk een transformatie. Deze genetische verandering zal ervoor zorgen dat mensen het vermogen om voor zichzelf te denken verliezen, zonder dat ze zich ervan bewust zijn dat dit is gebeurd. Zo kunnen ze gemakkelijker worden gecontroleerd, om slaven te worden voor de elite.’

Dat klinkt natuurlijk krankzinnig – en het is inderdaad krankzinnig. Toch moeten we ons realiseren dat deze professionele rechercheur geen dwaas is. Hij heeft jarenlang onderzoek gedaan naar dit onderwerp en dit is wat hij in die tijd heeft ontdekt.


We moeten oppassen dat we gedegen kennis, gebaseerd op jarenlang onderzoek, niet afwijzen vanwege ons eigen gebrek aan inzicht in deze onderwerpen.

20 jaar onderzoek zegt:
het vaccin zal ons DNA veraderen

Dokter Carrie Madej heeft twee medische klinieken geleid in Georgia, VS, en heeft de afgelopen twintig jaar DNA en vaccins bestudeerd. Ze heeft een dringende video gemaakt waarin ze waarschuwt dat er een plan is om de mensheid te injecteren met zeer gevaarlijke vaccins tegen Covid-19. Het doel van deze nieuwe vaccins is tweeledig:

1) herprogrammeer ons DNA en maak ons ​​hybriden die gemakkelijker te controleren zijn.
2) verbindt ons met kunstmatige intelligentie via een digitale vaccin-ID, die ook een geheel nieuw gebied van controle zal openen.

Deze medisch deskundige zegt meermaals te hebben waargenomen hoe ziektes per vliegtuig over populaties werden verspreid. Om veiligheidsredenen kan ze hier niet meer details over delen in het openbaar.

Bekijk deze kritische documentaire over de gevaren van de komende vaccins:

Ontvolk de aarde door middel van georganiseerde epidemieën


Dr. _ John Coleman was een inlichtingenofficier van de CIA die een boek schreef met de titel ‘The Committee of 300’. In het boek legt hij uit hoe geheime genootschappen regeringen, de gezondheidszorg, de voedingsindustrie, de media enzovoort manipuleren. Dit boek is te vinden op de website van de CIA. (15)

Een van de belangrijkste doelen van de vele geheime genootschappen die regeringen en de media controleren, is het ontvolken van de aarde. 

Dr. Coleman zegt het volgende over hun strategie:

‘Tegen 2050 zullen ten minste 4 miljard ‘nutteloze eters’ zijn uitgeroeid door middel van beperkte oorlogen en georganiseerde epidemieën van dodelijke, snelwerkende ziekten .’

DR. JOHN COLEMAN, CIA-INLICHTINGENFUNCTIONARIS


Handhaaf de mensheid onder 500.000.000


I n 1980 werd in Georgia, VS, een granieten monument opgericht, de Guidestones. Een set van 10 richtlijnen is in acht moderne talen op de structuur gegraveerd en in vier oude taalscripts staat bovenaan de structuur een kortere boodschap. De eerste richtlijn gaat als volgt:

1. Houd de mensheid onder de 500.000.000 in eeuwigdurende balans met de natuur.

De CIA-officier Dr. Coleman onthulde dat een van hun methoden om ‘de mensheid in stand te houden’ is om ‘georganiseerde epidemieën van dodelijke, snelwerkende ziekten’ te veroorzaken.


Ik woon in Nederland. Ik ben de auteur van Dezeweek.eu. Ik bied dit aan als een gratis hulpmiddel voor de hele mensheid, om onze vrijheid en onze toekomst te beschermen.


Vaccinaties gebruiken om de mensheid te verminderen


Tijdens een TED -talk herhaalde Bill Gates dit doel, toen hij letterlijk zei dat nieuwe vaccins kunnen worden gebruikt om de wereldbevolking met 10 – 15% te verminderen! (16)

‘Er zijn nu 6,7 miljard mensen op aarde en binnenkort zullen dat er 9 miljard zijn. Dat aantal kunnen we echter met tien tot vijftien procent verminderen als we goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg en anticonceptie’.

BILL GATES, VACCINDEALER

Covid-19-vaccin
voor bevolkingscontrole?


M ike Adams is een gepubliceerde voedingswetenschapper, auteur van het populairwetenschappelijke boek Food Forensics en oprichter van ISO-geaccrediteerde CWC Labs. Jaren geleden zei hij het volgende:

Een geconstrueerd biowapen zal worden vrijgegeven in bevolkingscentra. Er zal een beroep worden gedaan op massale overheidsfinanciering voor de vaccinindustrie om met een vaccin te komen. Wonder boven wonder zullen ze in recordtijd een vaccin laten ontwikkelen. Iedereen moet in de rij gaan staan ​​om deze vaccinatie te nemen.

Er is inderdaad een geconstrueerd biowapen uitgebracht, gevolgd door een vaccinmandaat, massale overheidsfinanciering voor de vaccinindustrie en een vaccin dat in recordtijd is ontwikkeld.

De rest van zijn boodschap is dat dit vaccin in de loop van een paar jaar langzaam miljoenen – zo niet miljarden – mensen zal doden. Het zal een kill-switch-vaccin zijn, ontworpen om de wereldbevolking te verminderen.

SAMENVATTING:
WAS DE PANDEMIE GEPLAND?


Duizenden artsen over de hele wereld noemen de pandemie een wereldwijde misdaad, een werelddictatuur met een hygiënisch excuus.

In de jaren voorafgaand aan COVID-19 begon de hele wereld plotseling honderden miljoenen PCR-testkits voor COVID-19 te verspreiden.

I n 2013 voorspelde een onderzoeker dat er in 2020 een wereldwijde pandemie met een coronavirus zou uitbreken. Dat wist hij door persoonlijk onderzoek naar zogenaamde ‘complottheorieën’.

I n 2017 garandeerde Anthony Fauci een verrassende uitbraak van een besmettelijke ziekte tijdens de eerste termijn van de regering-Trump.

Vlak voordat de wereldwijde coronaviruspandemie begon, organiseerde Bill Gates een wereldwijde coronaviruspandemie-oefening: Event 201.

Ook kort voor de uitbraak zei de Global Preparedness Monitoring Board dat de wereld klaar moest zijn voor een coronaviruspandemie.

I n 2018 voorspelde het Institute for Disease Modeling een wereldwijde pandemie met een griepvirus, afkomstig uit China in het gebied van Wuhan.

ln 2018 kondigden Bill en Melinda Gates aan dat er de komende jaren een wereldwijde pandemie van een gemanipuleerd virus zou uitbreken.

H et coronavirus SARS-CoV-2 is mogelijk ontstaan ​​in het Bio Safety Lab Level 4 in Wuhan, dat miljoenen dollars heeft ontvangen van Anthony Fauci. Verscheidene films hebben de pandemie van het coronavirus zeer gedetailleerd in beeld gebracht en hebben zelfs hydroxychloroquine als remedie genoemd. Een  door de Europese Unie geproduceerd stripboek toont een virus dat zich wereldwijd verspreidt. De crisis wordt opgelost door de invoering van totalitaire medische tirannie.

De Olympische Zomerspelen in 2012 gepresenteerd in hun opening tonen het scenario van een pandemie van een coronavirus.

De onderzoeksjournalist Harry Vox voorspelde in 2014 dat er een wereldwijde pandemie zou ontstaan ​​zodat de ‘heersende klasse’ een hoger niveau van autoritaire controle zou kunnen invoeren.

D e onderzoeksjournalist Anthony Patch voorspelde een wereldwijde pandemie met een door de mens gemaakt virus – dat zou worden gebruikt om de mensheid een DNA-veranderend vaccin op te dringen.

Dr. Carrie Madej heeft tientallen jaren DNA en vaccins bestudeerd en haar onderzoek heeft aangetoond dat het de bedoeling is om het COVID-19-vaccin te gebruiken om het proces van transhumanisme op gang te brengen: het herprogrammeren van het menselijk DNA.

D e CIA-officier Dr. John Coleman heeft geheime genootschappen grondig bestudeerd en stelt dat hun doel is om de aarde te ontvolken door middel van georganiseerde pandemieën van dodelijke, snelwerkende ziekten.

I n de staat Georgia, VS, werd in 1980 een enorm monument opgericht met tien richtlijnen voor de mensheid in acht talen. De eerste van deze ‘Tien Geboden’ is dat de mensheid moet worden teruggebracht tot een half miljard mensen.

Bill Gates zei tijdens een TED-talk dat nieuwe vaccins kunnen worden gebruikt om de wereldbevolking met 10-15% te verminderen.

TDe ‘Health Ranger’, Mike Adams, voorspelde jaren geleden wat we nu zien gebeuren: de introductie van een geconstrueerd biowapen, gevolgd door een vaccinmandaat, massale overheidsfinanciering voor de vaccinindustrie en een vaccin dat in recordtijd is ontwikkeld.

I n 2010 publiceerde de Rockefeller Foundation het ‘Scenario voor de Toekomst…’ waarin ze een komende wereldwijde pandemie beschrijven die bedoeld is om te resulteren in de implementatie van autoritaire controle over de mensen, en die naar verwachting na de pandemie zal intensiveren.

I n 2020 publiceerde de Rockefeller Foundation een handboek over hoe je deze wereld van controle kunt creëren, met een stapsgewijze handleiding. Ze stellen dat het leven pas weer normaal kan worden als de wereld ‘Locked Down’ is geworden

We zien inderdaad dat Bill Gates en vele anderen over de hele wereld meteen de controle overnemen op ongekende manieren: door het afdwingen van vaccin-ID’s (microchips die in mensen moeten worden geïmplanteerd), het verplicht stellen van het dragen van gezichtsmaskers, sociale afstand, gedwongen afsluitingen, extreme contacttracering , enzovoort.

Onderdeel van deze controle van bovenaf is de extreme censurering en de-platforming van letterlijk elke stem van artsen, wetenschappers en andere experts die vragen durven stellen of kritiek hebben op wat er gebeurt.

Meld u aan om de waarheid te kennen
en corruptie te bestrijden

Alle voorspellingen werden gedaan
kort voordat het gebeurde


voorspellingen

Merk op dat elke voorspelling van deze pandemie een paar jaar of zelfs maanden voordat het gebeurde werd aangekondigd . Het feit dat zo’n historisch unieke gebeurtenis tot in detail werd voorspeld – door films, shows, onderzoekers, artsen, degenen die de laboratoria financieren die deze virussen ontwikkelen, degenen die miljarden verdienen aan deze pandemieën, en degenen die een geheel willen creëren nieuw niveau van controle in onze wereld, enz. – onthult duidelijk dat het gepland was.

Zijn er tekenen dat de pandemie wordt gemanipuleerd ?


pandemie gepland covid19

Tot nu toe hebben we gekeken naar aanwijzingen dat de pandemie van tevoren was gepland Als het inderdaad wordt georkestreerd, dan moet dat ook tijdens de pandemie duidelijk zijn. Een geplande pandemie is ook een gecontroleerde pandemie. Merken we inderdaad dat de pandemie wordt gemanipuleerd? Absoluut.  Andere berichten op StopWorldControl.com onthullen hoe letterlijk elke medische, wetenschappelijke, overheids-, educatieve en journalistieke stem die verschilt van de mediapropaganda agressief wordt gecensureerd.

Nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid is er zo’n wereldwijde censuur geweest van artsen en gerespecteerde wetenschappers van over de hele wereld.

Daarnaast is er een ongekende vertoning van wereldwijde fraude met covid-nummers. Letterlijk alle informatie over COVID-19 is onjuist. Medisch personeel van over de hele wereld heeft toegegeven dat ze zwaar onder druk worden gezet om elke patiënt als een covid-patiënt te registreren, en elk overlijden – ongeacht de oorzaak – als een covid-dood.

U kunt het bewijs voor deze schandalige bewering zien in deze schokkende onthulling van de grootste fraude in de geschiedenis van de wereld.  

Wie zit er achter
het plan om de wereld te beheersen?


wereld controle

We hebben het gehad over een groep mensen die ‘globalisten’ worden genoemd. Dus, wie zijn deze ‘globalisten’ eigenlijk? Het zijn rijke, invloedrijke mensen over de hele wereld die van plan zijn om één wereldregering te creëren. Dit zal hen in staat stellen om elk mens op de planeet te controleren. Hun strategie is om elk gebied van onze samenlevingen te domineren: gezondheidszorg, voedselindustrieën, media, regeringen, religie – alles.

Totale wereldheerschappij is een duivels verlangen geweest van vele machtige leiders in de wereldgeschiedenis. Denk maar aan de beruchte wereldrijken van Rome, Groot-Brittannië, de Perzen, de Russen, enzovoort.

Deze perverse passie heeft de verdorven harten van de mensheid nooit verlaten, maar de middelen om dit doel te bereiken zijn veranderd. In plaats van naties binnen te vallen met tanks en bazooka’s, maken ze nu de mensheid tot slaaf met behulp van de kracht van angst. Als ze voldoende paniek hebben gewekt, kunnen ze de ‘oplossing’ presenteren. Deze oplossing betekent echter dat we onze vrijheden wegnemen en ons onderwerpen aan hun controle.

De belangrijkste spelers in het globalisme zijn de Verenigde Naties, het Wereld Economisch Forum, de Wereldgezondheidsorganisatie, de Europese Unie, het Internationaal Monetair Fonds, de Wereldbank en in het bijzonder de vele particuliere banken die de wereld in feite al beheersen. Deze zichtbare entiteiten zijn echter slechts een façade die de ware krachten verbergt, namelijk de vele ‘Secret Societies’. Veel van deze globalisten kwamen onlangs bijeen in een klein stadje genaamd Davos, in Zwitserland, waar ze uitdrukten hoe de pandemie zal worden gebruikt om hun plannen uit te voeren. Hier zijn enkele van de verklaringen die ze hebben afgelegd: (18 )

‘Dit is het historische moment in de tijd, niet alleen om het virus te bestrijden, maar om het systeem vorm te geven. 

De pandemie biedt een kans om ONZE WERELD TE RESETTEN. 

De wereld moet gezamenlijk en snel handelen om ALLE ASPECTEN van onze samenlevingen en economieën te VERNIEUWEN, van onderwijs tot sociale contacten en arbeidsomstandigheden.

ELK LAND, van de Verenigde Staten tot China, moet meedoen, en elke industrie, van olie en gas tot technologie, moet GETRANSFORMEERD worden.’ 

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum

Het World Economic Forum heeft een ‘spinning wheel’ graphic gemaakt met al hun doelstellingen. Hier zien we de volgende drie ‘projecten’: COVID19, gevolgd door Global Governance en Internet Governance. 

globale reset

COVID-19 is een cruciaal project dat de weg vrijmaakt voor de volgende stap: GLOBAL GOVERNANCE. In de nabije toekomst zijn ze van plan om het internet volledig te censureren: INTERNET GOVERNANCE.

Niemand wil deze organisaties


Geen enkele mens op aarde heeft gestemd voor het bestaan ​​van deze organisaties, laat staan ​​dat ze de volledige controle over ons leven, onze families, gemeenschappen, banen, gezondheid, industrieën, enz. nemen. Toch presenteren ze zichzelf als onze ‘wereldleiders’ die onze hele toekomst plannen.

De Wereldgezondheidsorganisatie positioneerde zichzelf als de autoriteit over onze gezondheid, zonder dat iemand van ons daarvoor had gekozen. 

Ze passen een tirannie toe in de reguliere media en sociale media, waar geen uiting van medische of wetenschappelijke expertise is toegestaan, tenzij dit in lijn is met de richtlijnen van deze ‘Wereld’-organisatie.

Tienduizenden artsen en wetenschappers zijn over de hele wereld gecensureerd door Facebook, Youtube en Twitter. Waarom? Omdat deze giganten van sociale media proberen uit te beelden dat ALLEEN informatie van de Wereldgezondheidsorganisatie waar is. Dat is een duidelijk voorbeeld van wereldtirannie door de globalisten. Ze installeren hun eigen ‘wereld’-instellingen – die NUL gezag hebben over ieder van ons. Maar simpelweg omdat ze zichzelf ‘wereldleiders’ noemen, nemen ze het gezag over de hele mensheid over.


In de globalistische visie moet de mensheid als geheel zich onderwerpen aan de ‘Wereld’ Gezondheidsorganisatie, zonder dat ze ooit onze mening vragen of zelfs maar andere medische experts raadplegen. In feite wordt elke medische expert die zich uitspreekt tegen hun beslissingen gecensureerd.

D it betekent volledig verlies van medische vrijheid, verlies van vrijheid van meningsuiting, verlies van ware wetenschap, verlies van echte journalistiek en het opleggen van dictaturen door organisaties waar niemand op heeft gestemd, geleid door individuen die niemand heeft gekozen of gewild. En toch grijpen ze eenvoudigweg het eigendom van onze  hele wereld in.

Ze zijn de “grote, dikke, gemene pestkop op de speelplaats” die de baas speelt over iedereen.

De Wereldgezondheidsorganisatie
wordt gerund door een terrorist


D e hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie was lid van een gewelddadige revolutionaire communistische partij in Ethiopië: Tigray People’s Liberation Front. (19) Het Department of Homeland Security stelt duidelijk:

“De TPLF kwalificeert zich als een Tier III terroristische organisatie … op basis van haar gewelddadige activiteiten…”

Laat dit tot je doordringen: de man die leiding geeft aan de Wereldgezondheidsorganisatie is letterlijk een communistische terrorist, die betrokken is geweest bij het opleggen van het communisme aan Ethiopië. Diezelfde man pest nu de hele wereld, vertelt ons allemaal wat we wel en niet kunnen doen, censureert elke medische professional die een andere mening heeft, eist blinde gehoorzaamheid van de hele mensheid, terwijl hij mandaten voor vaccinatie oplegt van de financiële nummer één van de WHO. sponsor: Bill Gates.

Is dit de wereld waarin je vanaf nu wilt leven?

Steeds meer pandemieën,
totdat de mensheid zich overgeeft


Deze globalisten bedreigen de mensheid ook met meer lijden als we ons niet onderwerpen aan hun totale controle. Prins Charles sloot zich onlangs aan bij de globalisten en verklaarde publiekelijk:

Er zullen steeds meer pandemieën zijn,  als we nu niet ‘the great reset’ doen. (18)

Bill Gates noemt dit al ‘pandemie één’ en heeft het over ‘pandemie twee en drie’ . De onderzoeker die in 2013 voorspelde dat er in 2020 een pandemie van het coronavirus zou komen, gevolgd door rellen, heeft verklaard dat het de bedoeling is om in de periode 2020-2030 een reeks pandemieën te creëren.

Dit decennium is het geselecteerde tijdsbestek om de wereld in één grote gevangenis te veranderen.

Globalisten zijn van plan om zoveel pandemieën te veroorzaken als nodig is om de ruggengraat van de mensheid te doorbreken, totdat iedereen zich onderwerpt aan hun wereldwijde controle. Het verplicht stellen van vaccins is de sleutel tot hun plan, omdat de vaccins ons zullen verbinden met wereldwijde controlesystemen. Alleen gevaccineerden kunnen zich vrij bewegen.

Begint u te begrijpen waarom meer dan 700 artsen uit Duitsland, 600 artsen uit Spanje, duizenden medische experts uit de VS en nog veel meer over de hele wereld deze pandemie een ‘wereldwijde’ misdaad’ noemen? 

Leiders van de katholieke kerk
waarschuwen de mensheid


Een aartsbisschop en verschillende kardinalen van de Rooms-Katholieke Kerk schreven een brief aan de mensheid om ons te waarschuwen voor wereldwijde tirannie onder het mom van COVID-19. Dit is een uittreksel van deze historische boodschap, die in vele talen is vertaald en naar leiders over de hele wereld is gestuurd. (20)

Wij hebben reden om aan te nemen, op basis van officiële gegevens over het optreden van de epidemie in relatie tot het aantal doden, dat er machten zijn die geïnteresseerd zijn in het veroorzaken van paniek onder de wereldbevolking met als enig doel permanent onaanvaardbare vormen van beperking op te leggen aan vrijheden, om mensen te controleren en hun bewegingen te volgen. Het opleggen van deze onliberale maatregelen is een verontrustende opmaat naar de realisatie van een wereldregering die buiten alle controle staat.

Is er hoop? Wat kunnen we doen?

Ik woon in Nederland. Ik ben de auteur van Dezeweek.eu. Ik bied dit aan als een gratis hulpmiddel voor de hele mensheid, om onze vrijheid en onze toekomst te beschermen.


Is er enige hoop voor onze toekomst, of worden we overgegeven aan de genadeloze handen van deze gemene megamiljardairs die de aarde willen ontvolken en de totale controle over de mensheid willen grijpen?

Ja, er is hoop. De toekomst is rooskleuriger dan we ons zelfs maar kunnen voorstellen!

Dit is geen doemscenario, maar een wake-up call voor de mensheid om te stoppen met het blindelings geloven van de maffia-media en perverse politici, en op te staan ​​als één voor een toekomst van vrijheid. Ik nodig je uit om je aan te sluiten bij een unieke en historische beweging van Global Freedom Fighters, die de mensheid zal leiden naar een nieuw tijdperk van hoop, herstel en meer vrijheid dan we ooit hebben gekend.

Naast het delen met je familie en vrienden, raad ik je ten zeerste aan om een ​​stap verder te gaan en echt een wereldveranderaar te worden. Deel deze website met degenen die onze samenleving beïnvloeden. Ze zijn niet allemaal corrupt. Veel leiders worden eenvoudig misleid, omdat ze zijn getraind om het verhaal nooit in twijfel te trekken. Het is aan ons om hen te informeren.

Op internet vind je alle e-mailadressen van leiders in de overheid, het onderwijs, de zorg, de rechtshandhaving en ga zo maar door. Ga ervoor! 

Posters downloaden!


U kunt krachtige posters, flyers en memes van onze site downloaden om de waarheid te verspreiden. Download deze bestanden en print zoveel exemplaren als u nodig heeft. Loop dan door de straten, stop ze in brievenbussen en geef ze aan mensen die je ontmoet. Bewaar wat in uw auto, plaats ze op prikborden, autoruiten, enz.

Steun de strijd voor vrijheid

Meld u alleen aan als u nog niet gevaccineerd bent hieronder


Ik woon in Nederland. Ik ben de auteur van Dezeweek,eu. Ik bied dit aan als een gratis hulpmiddel voor de hele mensheid, om onze vrijheid en onze toekomst te beschermen.

Met een Master in Communicatie, en Journalistiek en Communicatie koos ik ervoor om een ​​leven van veel geld achter te laten, om de wereld te dienen met mijn capaciteiten. 

Wanhopige hulpkreten van over de hele wereld stromen mijn mailbox binnen. Mensen uit China, Slowakije, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, enz. zien hoe hun leven wordt afgenomen en hoe tirannie wordt opgelegd door corrupte regeringen, ondersteund door media die eigendom zijn van de miljardaircriminelen.

De sleutel tot het doorbreken van hun duivelse greep op de mensheid is WAARHEID. Daarom wil ik de noodkreet beantwoorden en de website in zoveel mogelijk talen vertalen om de hele mensheid te informeren.

Dit is een monumentale taak waarvoor geld nodig is. Als je me wilt helpen vechten voor de vrijheid van de wereld, overweeg dan om hier een gulle donatie te doen . Open alsjeblieft je hart en steun dit unieke platform voor de stem van vrijheid.

Samen kunnen we de mensheid helpen beschermen tegen machtshongerige gekken en een wereld van vrijheid en geluk creëren.

Heb je deze kritische berichten gezien?

Referenties EN BRONNEN


1: Duitse groep artsen voor informatie

2: Spaanse groep van Doctors For Truth

2A: World Doctors Alliance

2B: EU-stripverhaal toont wereldwijde pandemie 

2C: Documentaire Plandemic

2D: Richard Rothschild gepatenteerde methode voor testen op COVID-19

2E: Uitvindingen van R. Rothshild

3:  Fauci garandeert een uitbraak binnen de komende twee jaar.

4: Bill Gates kondigde een wereldwijde pandemie aan

5: Melinda Gates zegt dat de grootste bedreiging van de mensheid een geconstrueerd virus is 

6: Tekst van het nummer uit 2013 dat de pandemie van het coronavirus voorspelde in 2020

7: Harry Vox voorspelde de wereldwijde pandemie

8: Robin de Ruiter voorspelde lockdowns

9: ‘Scenario voor de toekomst’ beschreven wereldwijde pandemie

10: Andrew Cuomo praat met Bill Clinton over autoritaire controle

11: Bill Gates heeft het over een digitale ID om mensen te controleren

12: Vaccinaties koppelen aan een digitale ID

13: Gates heeft patent op technologie om iedereen overal te kunnen traceren

14: Gates wil een wereldwijd monitoringsysteem

14A: Uitvindingen door Richard A Rothschild

15: Download het boek van CIA-officier Coleman

16: Gates praat over het verminderen van de wereldbevolking met vaccins

17:  In 2017 en 2018 werden tientallen miljoenen Covid-19-testkits geëxporteerd door de EU, de VS, China enz.

18:  DAVOS en de bijeenkomst van de globalisten

19:  Het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie was lid van een gewelddadige terroristische groepering

20: Brief van aartsbisschop en kardinalen aan de mensheid

21: Bill Gates werkt aan digitale vaccinatie-ID’s

Heb je deze kritische berichten gezien?


Ik woon in Nederland. Ik ben de auteur van Dezeweek.eu. Ik bied dit aan als een gratis hulpmiddel voor de hele mensheid, om onze vrijheid en onze toekomst te beschermen.

Related posts

Het ware verhaal achter de oversterfte

dezeweek2020

We Zien het NIET – Alles WORDT Genocide

dezeweek2020

Kabinetscisis: Heilzame heibel met donkere zwarte wolken voor iedereen boven Nederland behalve de ELITE

dezeweek2020

Hoe verbouw je je eigen groenten

dezeweek2020

Vaccinatieschade Wat kan u Genezen DETOX

dezeweek2020

Mega bankencrisis EU – Alles om deze verwoestende agenda2030 erdoor te drukken.

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More