Vertrek uit Europa zolang het nog kan.Start met sparen met copytrading en Be Happy Klik HIER


Kranten- en Medialandschap woke en gedragstherapie op twee gunstige uitzonderingen na

Kranten- en Medialandschap meer en meer woke op twee gunstige uitzonderingen na

Gelukkig maar dat kranten nauwelijks nog gelezen worden. De betaalde gerichte oplage van nog slechts 353.000 exemplaren bij de Telegraaf op 17 miljoen inwoners is of als u uw abonnement opzegt kan dat geld besteed worden aan uw maandelijkse betaling van uw energiebedrag. Al snel 400-500 euro.

Er is overigens meer dan genoeg alternatieve media GRATIS te lezen:

Ook omdat je knettergek wordt van alle PREMIUM ARTIKELEN die vermoedelijk alleen nog door de ELITE gelezen mag worden, als het al niet door de ELITE is betaald en/of ingekocht. Want vandaag is er een verbod uitgevaardigd door Klaus Schwab dat journalisten niets meer mogen meedelen over zijn criminele WEF AGENDA 2030-2050 want langzaam zeer langzaam begint men toch wel in te zien dat 6,5 miljoen doden door vaccins nu al toch wel heel erg veel i.h

Door de jaren heen zijn de meeste adverteerders al afgehaakt en alleen huis-aan-huis kranten worden nog door adverteerders ingezet vanwege de hoge oplages , maar ja, wie leest de ‘sufferdjes” c.q kranten nog.

Door de komende hoge papierprijzen zal het er allemaal niet beter op worden en zullen de dagbladen in 5 jaar tijd hun vaste lezers ook verliezen, en de huis-aan-huis bladen zullen door de zeer hoge advertentieprijzen en doordat in 2 1/2 jaar tijd in Nederland 85.000+ bedrijven de nek zijn omgedraaid door ons kartel VVD, CDA en D’66, ook hun klanten de deur uit zien vliegen.

Zowel de kranten als TV {want in Nederland zijn de meeste kranten in handen van het Belgische DPG-Media met alle gevolgen van dien} waaronder staatsomroepen NPO1 en de talkshows werken hard mee aan hun eigen ondergang door extreem linkse berichtgeving over de onzinnige Woke beweging (gesponsord door George Soros} gedragstherapie, vax dwang en plicht, ophokplicht, Lockdowns, mondluiers, avondklok, Asielbeleid: Ter Apel, Emmen, ‘Albergen’, Zoutkamp, Stadskanaal etc etc. Groningen als afvalputje van Nederland want anders is het niet!

De meeste mensen schakelen dan liever een videootje op Netflix in en verbergen zich steeds meer voor de schrijnende ondergang van Nederland en de EU en willen zich niet verdiepen in alle agenda’s die er zijn zelfs bij de Paus en de club van Rome.

OPINIE5 BERT BROUWER

HILVERSUM – Na ruim vijfentwintig jaar het gehele krantenlandschap te hebben doorkruist mag ondergeschrevene zich met een gerust hart kranten connoisseur noemen. Wat ons aangaat gaat er niets boven print en beroepen we ons alleen op de digitale editie van de huisvriend als we in den vreemde vertoeven. Afwijkend gedrag: het geknisper en gesnuffel aan de papieren editie. We love it! Na al die jaren menig dagblad te hebben doordesemd zien we dat de verzuiling, het karakteristieke van menige krant op sterven na dood is. Dat is de bijl aan de wortel van de journalistieke onafhankelijkheid. Een zorgelijke ontwikkeling, waarbij het anno 2022 op scherp onderscheidingsvermogen aankomt.

Lees ook

Levensgevaarlijke propaganda voor censuur bij NOS

De Nederlandse samenleving werd een groot deel van de 20ste eeuw gekenmerkt door een sterke verzuiling. Daaronder verstaan we de opdeling van de maatschappij op grond van geloofsovertuiging en/of maatschappelijke opvattingen. Iedere stroming had daarbij eigen organisaties op alle terreinen van het maatschappelijk leven: politiek, vakvereniging, onderwijs, gezondheidszorg, media, jeugdbeweging en sport. Dit gold idem dito voor de diverse dagbladen die dit land telde. De meeste kranten hebben weliswaar nog bestaansrecht, maar het DNA erbinnen is als niet aflatend houtrot en in handen van media bedrijven met bedenkelijke politieke agenda’s.

Het virus van woke, klimaathysterie en het stelselmatig ontkennen van de voortgaande omvolking maakt het dat voorheen redelijk behoudende christelijke kranten als het Reformatorisch Dagblad en het Nederlands Dagblad hun conservatieve ideeën in rap tempo bij het huisvuil gedeponeerd hebben. De tentakels van de linkse politieke elites die tot op heden de lakens uitdelen in dit land vertalen zich ook in de steeds jonger wordende redacties op kranten. Die verjonging wordt deksels goed gemonitord op politieke afkomst en pro woke gedachtegoed. Hierdoor sijpelt (on)bewust het gif van politiek correct Nederland met maling aan de burgerij de redacties binnen die vervolgens als vanzelf naar links opschuiven en eenheidsworst uitstralen. Kwik weet niet wie Kwek is en Kwak ziet Kwek als Kwik aan.

Dagblad Trouw met een ooit conservatief karakter is tegenwoordig in handen van klimaat alarmisten en leest als de linkse Volkskrant. Blader qua setting en politieke voorkeuren maar gelijk door naar het tegenwoordig minder vrije en onverveerde Parool en realiseer je: één pot nat. Vluchtelingen zijn bij voorbaat zielig. Klimaat is de nieuwe wereldorde en big business. En het KNMI meet pas 150 jaar? Om je te bescheuren natuurlijk al die dergelijke broodje-aap verhalen over het klimaat.

Ze hebben de eerder beschreven zondvloed in het oudste boek ter wereld niet meegemaakt kennelijk. De huidige klimaatgekte is een rimpeling in een oceaan die duizenden malen groter is dan dit landje. Maar, daar willen ze in Den Haag en Brussel niet aan. Daar denken ze op de vierkante meter van Nederland: groter dan grootst. Dat de rest van de wereld er een tikkie anders in zit zal ze een worst wezen. Iets anders. Kleurtje? Zeg wit, terwijl blank meer realisme aan de dag legt. Witte mensen bestaan niet. Zwarte mensen evenmin. Daarom hebben we ook geen bezwaar tegen de karikatuur van zwarte Piet. Kom maar binnen met je knecht.

Persvrijheid is voor het grootste deel in handen van de over ons gestelde overheid. Zij hebben hun lakeien op de persredacties van zowat alle kranten in dit land. Diezelfde overheid neemt het volk niet langer serieus en dat is de doodsteek voor een land waarin weldenkend rechts zich amper vertegenwoordigd weet in een steeds schraler wordend pluriform krantenlandschap. Komt bij kijken dat ook de rechtspraak in dit land niet vrijuit gaat, maar wordt bevolkt door rechters van voornamelijk D66-huize.

Bij gebrek aan democratische controle in dit land heeft de linkse NPO en de hun vertegenwoordigende kranten een onevenredige vinger in de pap waar het om meningsvorming gaat. Tel daarbij op dat dit land meer en meer als een bananenrepubliek oogt met betrekking tot grote issues als migratie en klimaat door de afwezigheid van bindende referenda en de rapen zijn meer dan gaar. Kan de wal de vergane Hollandse VOC driemaster nog keren? Er is door de overweldigende tsunami aan persbreidel door de elites in dit land zoals gesteld weinig noodzakelijk rechts tegenwicht. Eén krant is een gunstige uitzondering en sluit aan als zijnde centrum rechts: de Telegraaf. Wars van politiek correcte praatjes die Nederland meer en meer in de uitverkoop doen, is deze krant in staat vraagtekens te plaatsen bij klimaathysterie en is men kritisch op immigratie en andere destructieve stokpaardjes van links.

Met een betaalde gerichte oplage van nog slechts 353.000 exemplaren op 17miljoen inwonders is deze krant met het Reformatorisch Dagblad de grootste van Nederland. Houden zo.

——————————
Dit artikel is geschreven door Bert Brouwer.
Christen | Opinie maker | Stukjes schrijver | Politiek verstaander|

Related posts

Het ware verhaal achter de oversterfte

dezeweek2020

Kabinetscisis: Heilzame heibel met donkere zwarte wolken voor iedereen boven Nederland behalve de ELITE

dezeweek2020

100% Bewijs: De Pandemie covid19 CORONA is gepland. Sluit u aan bij de VAXXCONTROLGROEP Eén vuist tegen de MULTICRIMINELEN

dezeweek2020

Dennennaald Thee

dezeweek2020

De Heilzame 100% genezende werking van CHLOORDIOXYDE

dezeweek2020

We Zien het NIET – Alles WORDT Genocide

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More