Vertrek uit Europa zolang het nog kan.Start met sparen met copytrading en Be Happy Klik HIER


VS mogelijk medeplichtig bij het ontstaan van Covid in Oekrainsche Laboratoria

Amerikaanse regering is mogelijk medeplichtig aan de opkomst van Covid

Moskou beoordeelt de mogelijkheid dat een agentschap in Washington DC een rol heeft gespeeld bij het ontstaan ​​van Covid-19


Amerikaanse regering is mogelijk medeplichtig aan de opkomst van Covid – Rusland

Het Russische ministerie van Defensie zegt dat het de mogelijke rol van het Amerikaanse Agentschap voor Internationale Ontwikkeling (USAID) bij het ontstaan ​​van het Covid-19-virus onderzoekt.

In een persconferentie op donderdag beweerde het hoofd van de Russische stralings-, chemische en biologische strijdkrachten, luitenant-generaal Igor Kirillov, dat door de VS gesteunde biolaboratoria in Oekraïne twijfelachtig onderzoek en klinische tests hadden uitgevoerd op Oekraïense burgers, en dat “ meer dan 16.000 biologische monsters, waaronder bloed- en serummonsters, werden geëxporteerd vanuit het grondgebied van Oekraïne naar Amerikaanse en Europese landen.”

Hij legde verder uit dat een verklaring van Jason Crow, een lid van de inlichtingencommissie van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, die Amerikanen waarschuwde dat hun DNA-monsters konden worden gebruikt om gerichte biologische wapens te maken, ervoor zorgde dat het Russische ministerie van Defensie “een frisse blik wierp” aan de oorsprong van de Covid-pandemie.

“Rekening houdend met de interesse van de Amerikaanse regering in de studie van nauw gerichte biologische agentia, dwingen dergelijke uitspraken ons om een ​​frisse blik te werpen op de oorzaken van de nieuwe pandemie van het coronavirus en de rol van Amerikaanse militaire biologen bij de opkomst en verspreiding van de Covid-19-pathogeen”, zei Kirillov.

Rusland vermoedt nu dat USAID mogelijk direct verantwoordelijk is geweest voor de opkomst van het Covid-19-virus, aldus Kirillov, die verwees naar een Lancet-artikel van Columbia-professor Jeffry Sachs, die suggereerde dat het virus waarschijnlijk met hulp in een laboratorium is ontstaan. van Amerika’s nieuwste prestaties op het gebied van biotechnologie.

Covid

Kirillov wees erop dat USAID sinds 2009 een programma financierde dat bekend staat als ‘Predict’, dat onderzoek deed naar nieuwe coronavirussen waarbij wilde vleermuizen werden gevangen die besmet waren met dergelijke ziekteverwekkers, en dat een van de contractanten van het project, Metabiota, bekend was om zijn militair-biologische activiteiten op het grondgebied van Oekraïne.

In 2019 stopte het bureau het ‘Predict’-programma terwijl het Johns Hopkins Center for Health Security toevallig de verspreiding van een voorheen onbekend coronavirus begon te bestuderen.

“De implementatie van het COVID-19-ontwikkelingsscenario en de uitfasering van het Predict-programma door USAID in 2019 suggereren de opzettelijke aard van de pandemie en de betrokkenheid van de VS bij het optreden ervan”, zei Kirillov.

Hij voegde eraan toe dat de recente opkomst van het apenpokkenvirus, evenals de beweerde geschiedenis van de VS van het gebruik van biologische agentia tegen zijn vijanden, Moskou ertoe heeft gebracht een “duidelijke trend ” van ziekteverwekkers waar te nemen, die om welke reden dan ook van belang zijn voor het Pentagon, uiteindelijk uitmondt in pandemieën.

De VS hebben herhaaldelijk ontkend dat ze biolabs in Oekraïne hebben gebruikt om militair onderzoek uit te voeren en beweren dat de ” 46 vreedzame Oekraïense laboratoria, gezondheidsfaciliteiten en diagnostische sites voor ziekten ” werden gebruikt om Kiev te helpen bij het verbeteren van de biologische veiligheid, beveiliging en ziektebewaking voor zowel de gezondheid van mens als dier.

De exacte oorsprong van het Covid-19-virus moet nog onomstotelijk worden bewezen. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) verklaarde echter in februari 2021 dat het hoogstwaarschijnlijk werd overgedragen van een dier, mogelijk een vleermuis, op de mens.

Covid

Related posts

Het ware verhaal achter de oversterfte

dezeweek2020

Museumplein Politiegeweld BOERENPROTEST

dezeweek2020

We Zien het NIET – Alles WORDT Genocide

dezeweek2020

WEF’er Liz Truss {de dove persoon} in het zadel getild door Klaus Schwab

dezeweek2020

Vaccinatieschade Wat kan u Genezen DETOX

dezeweek2020

Abortus en Vaccindoden “GIJ moet zo snel mogelijk tot stof wederkeren”

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More