Vertrek uit Europa zolang het nog kan.Start met sparen met copytrading en Be Happy Klik HIER


WEF’er Liz Truss {de dove persoon} in het zadel getild door Klaus Schwab

‘De ene freak na de andere’ – ex-Russische president over Britse leiders nu Truss

Liz Truss zal onvermijdelijk te maken krijgen met mislukking en schande, meent Dmitry Medvedev


'De ene freak na de andere' - ex-Russische president over Britse leiders

De voormalige Russische president Dmitri Medvedev heeft gezegd dat de nieuwe Britse premier, Liz Truss, de “traditie” zal voortzetten die haar voorganger Boris Johnson begon door haar ambtstermijn “in schande” af te ronden.

Truss, voorheen de minister van Buitenlandse Zaken in de conservatieve regering van Johnson, werd dinsdag officieel premier.

Medvedev, die momenteel plaatsvervangend voorzitter is van de Russische Veiligheidsraad, becommentarieerde woensdag Telegram over de opeenvolging van regeringen in het VK: “De freak gaat eruit, de freak lady komt binnen.” Hij beschreef de nieuwe premier als “een incompetente en middelmatige thermonucleaire Russophobe die geen elementaire ideeën heeft over politiek, geschiedenis, geografie, maar Rusland in alles wil verslaan.”

De voormalige president voegde eraan toe dat Truss, de derde vrouwelijke premier in de Britse geschiedenis, probeert de eerste, Margaret Thatcher, te imiteren “zonder zelfs maar 5% van haar capaciteiten te hebben”, en hoopt de energiecrisis en de stijgende voedselinflatie aan te pakken, die zijn “het resultaat van haar eigen gekke sanctieoefeningen.” 

In haar eerste verklaring in Downing Street beweerde Truss dat de energiecrisis werd veroorzaakt door “Poetins oorlog”.

“Ze zal met iedereen ruzie maken, in alles falen en in schande vertrekken, net als haar voorganger, shaggy Boriska. Het lijkt erop dat in Groot-Brittannië, dat beroemd is om zijn tradities, een nieuwe traditie is ontstaan”, schreef Medvedev.


Eerder op woensdag beweerde de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova, dat de selectie van Liz Truss als premier een “crisis van de democratie” aangeeft en dat haar verkiezingsoverwinning voor het leiderschap van de Tory niets te maken had met de wil van het volk, “omdat het systeem van indirecte verkiezingen domineert het Angelsaksische duo.”

Truss verwierf bekendheid in Rusland tijdens haar bezoek aan Moskou in februari, dagen voor de start van de militaire operatie in Oekraïne. De toenmalige minister van Buitenlandse Zaken Truss verwarde de Russische regio’s Voronezh en Rostov met Oekraïense regio’s, en vertelde haar tegenhanger, Sergey Lavrov, dat Londen de Russische soevereiniteit over deze gebieden nooit zou erkennen. Volgens berichten werd ze vervolgens gecorrigeerd door Deborah Bronnert, de Britse ambassadeur. Lavrov beschreef de ontmoeting met de minister van Buitenlandse Zaken als praten “met een dove persoon”.

Truss

Related posts

VS mogelijk medeplichtig bij het ontstaan van Covid in Oekrainsche Laboratoria

dezeweek2020

WAARHEID

dezeweek2020

Kranten- en Medialandschap woke en gedragstherapie op twee gunstige uitzonderingen na

dezeweek2020

De Heilzame 100% genezende werking van CHLOORDIOXYDE

dezeweek2020

Mega bankencrisis EU – Alles om deze verwoestende agenda2030 erdoor te drukken.

dezeweek2020

Abortus en Vaccindoden “GIJ moet zo snel mogelijk tot stof wederkeren”

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More