Over Getuigenissen Gemeenschap Doneren Meedoen Nieuws Steun

vaxcontrolgroep

VAXCONTROLGROUP NETHERLANDS

VAXCONTROLGROUP

Vaxcontrolgroup NETHERLANDS SLUIT AAN!


De wetenschap eist dat elke experimentele behandeling een controlegroep moet hebben om het succes en de werkzaamheid op lange termijn goed te kunnen beoordelen.

Daarom deze Nederlandse groep waar u aan mee kunt doen als u niet gevaxxed bent. U heeft een recht van spreken, uw ervaringen te delen etc, etc maar u wordt daarvoor niet in de gelegenheid gesteld door uw overheid. En ook omdat er zo’n groep niet is.

Wat wij willen is: Een onafhankelijk, wereldwijd, langetermijnonderzoek op tafel krijgen naar de gezondheidsresultaten van het SARS-CoV-2 van mensen die een vaccinvrij leven leiden.

VAXCONTROLGROUP NETHERLANDS


Vaxcontrolgroup

https://www.vcgwiki.com/index.php

Hallo welkom bij Nederland DUTCH – CG Community.

Deze groep is voor leden van de Coöperatieve Controlegroep die in Nederland wonen.

Lees de vastgepinde berichten voor meer informatie over de vaxcontrolgroup.


Vaxcontrolgroup

Een burgerinitiatief, open voor iedereen die ervoor heeft gekozen om niet geprikt te worden.

350.000+ deelnemers in meer dan 175 landen

Landelijke ondersteuningsnetwerken en online gemeenschapsgroepen

Regelmatige Q&A-zooms en webinars voor speciale interesses

WAAROM HEBBEN WE EEN STUURGROEP NODIG?


Dood door een vaccin Kerngezonde sporters lieten het leven in 2021-2022 Nu al 921 in één jaar tijd  Het wordt gewoon verzwegen en verdoezeld door de juist daarvoor verantwoordelijke mensen als Fauci, Gates, Kuipers, Rutte, Kaag en Terrorist Tedros van de #WHO

Former Offensive Lineman for Notre Dame Dies at 35 Due to Cardiac Arrest While on a Run


De SARS-CoV-2-prikken werden met spoed naar buiten gebracht onder toestemming voor gebruik in noodgevallen, met behulp van nieuwe technologie zonder langdurige tests. De oorspronkelijke controlegroep voor deze experimentele behandeling werd pas na een paar maanden van de proef ineens niet meer openbaar en de deelnemers boden de prik aan, die de overgrote meerderheid nam. Er is dus geen officiële controlegroep meer.


De wetenschap eist dat elke experimentele behandeling een controlegroep moet hebben om het succes en de werkzaamheid op lange termijn goed te kunnen beoordelen.


VAXCONTROLGROUP NETHERLANDS

Onze NIEUWE CG WIKI heeft alle informatie die u nodig heeft om mee te doen en deel te nemen aan de Controlegroep Vaccin studie. U kunt er rechtstreeks naar toe gaan via het VCG-menu SUPPORT of deze link gebruiken: Als u er aan meedoet onderzoeken wij zoveel mogelijk hoe het met u gaat de afgelopen jaren zonder vaccingebruiken de komende jaren.


VAXCONTROLGROUP NETHERLANDS


Onze NIEUWE CG WIKI heeft alle informatie die u nodig heeft om mee te doen en deel te nemen aan de Controlegroep Vaccin studie. U kunt er rechtstreeks naar toe gaan via het VCG-menu SUPPORT of onderstaande link gebruiken:


Mainstream en sociale media negeren, brengen NEP-NIEUWS naar buiten  en de-platformer en de vele honderden internationale artsen en wetenschappers die hierover ernstige zorgen hebben geuit.


Veel geliefde vrienden en familieleden van onze deelnemers hebben deze SARS-CoV-2-prikken ontvangen, en als bezorgde burgers die om veel verschillende redenen hebben besloten niet deel te nemen aan dit experiment, zijn samengekomen om hun gegevens positief bij te dragen aan de controle Groep Coöperatieve Studie om de ontbrekende controlegroep te worden.


Onze overtuiging is dat zonder een vaccinvrije controlegroep om mee te vergelijken, er geen echte maatstaf is voor de niveaus van veiligheid en effectiviteit die worden afgekondigd door regeringen en gezondheidsorganisaties over de hele wereld waaronder o.a. de WHO.


Het is onze bedoeling om grootschalige gezondheidsgegevens anoniem te verzamelen van zowel de SARS-CoV-2-prik als de vaccinvrije om een ​​echt onafhankelijke, vergelijkende analyse mogelijk te maken, om aan te tonen of de vaccinvrije wel of niet betere lange en korte – gezondheidsuitkomsten op de lange termijn.


Vaxcontrolgroup

https://www.vcgwiki.com/index.php


WIE ZIJN DE MENSEN ACHTER DEZE Vaxcontrolgroup INITIATIEF?


Dit project is opgezet door moeders en vaders, ooms en tantes en grootouders die zijn samengekomen om een ​​positieve bijdrage te leveren aan de samenleving, net zoals veel mensen denken dat ze doen bij het accepteren van de SARS-CoV-2-prikken.


We worden vrijwillig ondersteund door wetenschappers, artsen en andere professionals van over de hele wereld die dit project hebben geholpen om de groei en het succes te bereiken dat het tot nu toe heeft.


Er is een coöperatieve organisatie voor Vaxcontrolgroup  (Control Group Coop) opgericht om eigenaar te worden van dit project en om ervoor te zorgen dat het wordt beheerd en gefinancierd door de deelnemers, en om de onafhankelijkheid ervan te beschermen. Een coöperatie heeft alleen stakeholders, geen aandeelhouders, wat ervoor zorgt dat we niet zomaar kunnen worden overgenomen zonder toestemming en/of instemming van onze leden.


Bekijk de video om Diny en Rachaelop de website te ontmoeten, twee moeders die deze organisatie hebben helpen oprichten en die onvermoeibaar samenwerken met een toegewijd lokaal team en online vrijwilligers om het succes en de duurzaamheid op de lange termijn te verzekeren.


WELKE GEGEVENS VERZAMELT VAXCONTROLGROuP?
We beginnen met het verzamelen van basisprofielinformatie, inclusief het geboortejaar, zodat een leeftijdsschatting kan worden gemaakt en de locatie van het land/de stad voor een elementaire demografische analyse. We stellen vragen over waarom onze deelnemers ervoor kiezen om niet gevaccineerd te blijven en vragen ook naar de bloedgroep en of onze deelnemers graag bloed willen geven ter ondersteuning van het verstrekken van vaccinvrij bloed indien nodig. Daarnaast vragen we naar eerdere vaccinatiegeschiedenis, en we vragen ook welke supplementen en behandelingen zijn genomen en monitoren het gebruik van maskers en de algehele mentale toestand van onze deelnemers.


Onze deelnemers worden eraan herinnerd om elke maand terug te komen om een ​​gedetailleerde vragenlijst in te vullen over hun gezondheid van de vorige maand, inclusief eventuele ziekte of ziekenhuisopname.


Daarnaast vragen we de deelnemers om elke discriminatie die ze ontvangen als vaccinvrij persoon te registreren.


Over Getuigenissen Gemeenschap Doneren Meedoen Nieuws Steun

HOE WORDEN DE VAXCONTROLGROUP GEGEVENS GEBRUIKT?
Ons doel is om samen te werken met onafhankelijke analisten, artsen en wetenschappers door hen anonieme, geaggregeerde gegevens van onze deelnemers te verstrekken, zodat ze het succes en/of falen van deze gecoördineerde wereldwijde benadering van massale vaccinatie voor het beheersen van Covid-19 kunnen bepalen en aantonen.


Het is de wens van onze deelnemers dat we samenwerken met onafhankelijke instanties en organisaties en dat we volledig onafhankelijk blijven van de grote farmaceutische bedrijven en aanverwante instanties.


Bezoek onze wiki voor meer informatie en antwoorden op eventuele zorgen over gegevensbeveiliging en -gebruik.


WAT LATEN ONZE GEGEVENS ZIEN?
Onze deelnemers zijn van alle leeftijden; van baby’s tot gepensioneerden, en komen uit alle lagen van de bevolking, waaronder veel gezondheidswerkers, zorgverleners, bedrijfseigenaren en andere professionals.


We kunnen uit onze gegevens zien dat slechts 5% van onze deelnemers meldt dat ze nog nooit ergens voor zijn ingeënt en dat meer dan 50% onwil toont voor toekomstige vaccinaties.


Een groot percentage van onze deelnemers neemt regelmatig supplementen zoals vitamine C, vitamine D, zink, quercetine, {appel per dag}, selenium en 100% genezing als je ziek wordt is CHLOORDIOXYDE enz. en bewaakt proactief uw gezondheid en welzijn.


Tot nu toe rapporteren onze deelnemers zeer weinig COVID-hospitalisaties en lage niveaus van ernstige ziekte, wat erop wijst dat ze geen grote reden tot zorg of last zijn voor onze wereldwijde zorginstellingen.


HOE KAN IK MEEDOEN EN WAT KOST HET?
Deelname aan de controlegroup studie is gratis en staat open voor iedereen die geen SARS-CoV-2-prik heeft gekregen.


Vaxcontrolgroup

https://www.vcgwiki.com/index.php

Alle deelnemers die de duurzaamheid van dit project op lange termijn financieel willen ondersteunen, kunnen ervoor kiezen om vennoot te worden van de Control Group Cooperative, met een nominaal terugkerend abonnement (£ 24 per jaar) plus een initiële registratievergoeding.


Deelnemers kunnen hun digitale ID-kaarten afdrukken als ze dat willen, en gedrukte, plastic versies van deze kaarten worden aan al onze medewerkers verstrekt om hen te helpen trots te zijn op hun SARS-CoV-2-vaccinvrije status en om hun bijdrage te demonstreren om ervoor te zorgen dat onderzoekers en gezondheidswerkers de resultaten van de wereldwijde Covid-19-respons kunnen meten.


NOOT Let op: Onze ID-kaart laat zien dat u deelneemt aan onze vaxcontrolegroup studie, het is in geen enkel land een officiële of wettelijke vrijstelling. Het garandeert geen vrijstelling voor reizen of werk, maar veel mensen merken dat het hun positie versterkt en ondersteunt, discussie vergemakkelijkt en vaak wordt toegejuicht.

Vaxcontrolgroup

https://www.vcgwiki.com/index.php


Aansluitingen en bondgenoten:

1: COMMUNITY NETHERLANDS

Facebook shop:

https://www.facebook.com/Netherlands-DUTCH-CG-Community-107988348662926

Netherlands DUTCH – CG Community •  (https://t.me/+15p_deyv4ScxNDM8)

Deze pagina is voor Nederlandstalige deelnemers en supporters van VaxControlGroup in Nederland

https://www.facebook.com/Netherlands-DUTCH-CG-Community-107988348662926/

Facebook (https://www.facebook.com/Netherlands-DUTCH-CG-Community-107988348662926/)
Netherlands DUTCH – CG Community
Netherlands DUTCH – CG Community, Apeldoorn. 29 likes · 29 talking about this. Deze pagina is voor Nederlandstalige deelnemers en supporters van VaxControlGroup in Nederland

Join our growing online community

You can find us on telegram using the following links:

Our main open chat group for anyone is:
• VCG Chat (https://t.me/joinchat/vYOoXyzT-VY1MDc0)

Ask questions about the Control Group – including technical questions here:
• Questions – CG Community (https://t.me/joinchat/MBA1FS5a1epkNGY0) – but, before you ask a question…
…please do check out the CG wiki where most questions are already answered:
https://www.vcgwiki.com/index.php
…and also please do read the ABOUT US groups where you can find answers to questions in multiple languages:

• English: About Us – CG Community (https://t.me/aboutuscgc)
• German: Über uns – CG Community (https://t.me/CGuberuns)
• Italian: Chi siamo – CG Community (https://t.me/CGchisiamo)
• Spanish: Sobre nosotros – CG Community (https://t.me/CGsobrenosotros)
• French: A propos de nous – CG Community (https://t.me/CGAproposdenous)

The link to chat just for our funding Associates can only be accessed through your PROFILE page when you log in to your Control Group account.

News, Successes and Business channels:
• [Channel] Card Success Stories – CG Community (https://t.me/joinchat/jcGdu4oisAFlN2E0)
• [Channel] Control Group News (https://t.me/joinchat/dXKSCIjmm2o2ZjA0)
• [Channel] International Trading Post (https://t.me/joinchat/TBacn2ho57MxZmU0)
• [Channel] Control Group Zoom Schedule (https://t.me/+QKeE__V3gIozZjI8)
• Anecdotal Side Effects (https://t.me/+ST88381CeaFjNmI0)

Special Interest / Profession groups:
• Kindness Chat – CG Community (https://t.me/joinchat/QKy7bgPToBc4ZjNk) – full of lovely people for when you need lifting up.
• University Students – CG Community (https://t.me/joinchat/xy0vyqSdW6o2MDY0)
• Parents – CG Community (https://t.me/joinchat/gvDKLmCuqYM5NzI8)
• Healthcare Workers – CG Community (https://t.me/+O9UnJWdde8ozYjg0)
• Musicians and Performers – CG Community (https://t.me/+61E2ztVswBplMWI0)

Country specific groups
• Australia – CG Community (https://t.me/joinchat/6D5QjrRLgCo1ZTE8)
• Belguim – CG Country Network (https://t.me/+BxZoNYi9u-BlN2U8)
• Brazil – CG Community (https://t.me/+cQiU_pbbk282MTc0)
• Canada – CG Community (https://t.me/joinchat/84BHuu-Ss2A5MTc8)
• England – CG Community (https://t.me/+PKYnlmUTEyY5ZmQ0)
• Finland – CG Community (https://t.me/joinchat/51mzjYCYAq80NzZk)
• Italy – CG Country Network (https://t.me/ITVCG)
• Ireland – CG Community (https://t.me/+Nr3ZnXhw5EAxYjQ0)
• Netherlands DUTCH – CG Community (https://t.me/+15p_deyv4ScxNDM8)
• New Zealand – CG Community (https://t.me/joinchat/MBpWS0H8ojI2Njlk)
• Malaysia – CG Country Network (https://t.me/+1ddXdmay59kxNjg1)
• Scotland – CG Community (https://t.me/joinchat/FcUqY3PdeBtmNWE0)
• South Africa – CG Community (https://t.me/joinchat/ysECpBG4lQEwMTI0)
• Spain – CG Community (https://t.me/+p_0nH350eMFkOWFk)
• USA – CG Community (https://t.me/joinchat/roLKkRZ0ScI4ODlk) plus: (California – CG Community (https://t.me/+_73PKPsNgG04YWM0)
• Wales – CG Community (https://t.me/+-qMknKmdf8szMGI0)

Language specific groups:
• German: Deutsche Sprache – CG Community (https://t.me/joinchat/AJTB9jfUnKY4ZmY0)
• French: francophone – CG Community (https://t.me/+PvGKPH1FFIFiNjBk)
• Spanish: Habla hispana – CG Community (https://t.me/joinchat/HD0cFqipLSFkNzA0)
• Italian: Parlare italiano – CG Community (https://t.me/joinchat/ahPx4r1yXJs3MWY0)

Telegram (https://t.me/joinchat/vYOoXyzT-VY1MDc0)
VCG Chat – VaxControlGroup Chat – world-wide, open community for all to chat and share.

Vaxcontrolgroup

https://www.vcgwiki.com/index.php


VAXCONTROLGROUP NETHERLANDS

Privacybeleid Voorwaarden Huishoudelijk reglement Contact indruk

Vaxcontrolgroup

https://www.vcgwiki.com/index.php

© 2022 VaxControlGroup Cooperative Ltd, bedrijfsregistratienummer: 13477806i.s.m dezeweek

Over Getuigenissen Gemeenschap Doneren Meedoen Nieuws Steun

VAXCONTROLGROUP NETHERLANDS

Related posts

Het ware verhaal achter de oversterfte

dezeweek2020

Museumplein Politiegeweld BOERENPROTEST

dezeweek2020

We Zien het NIET – Alles WORDT Genocide

dezeweek2020

Kranten- en Medialandschap woke en gedragstherapie op twee gunstige uitzonderingen na

dezeweek2020

Dennennaald Thee

dezeweek2020

Vaccinatieschade Wat kan u Genezen DETOX

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More